SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BERABERE BİTEBİLİRDİ.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9234)

umut339 27.11.2006 15:45

--->: BERABERE BİTEBİLİRDİ..

BAŞKANIMIZA KATILIYORUM.BUNUN TELAFİSİNİ İKİNCİ YARI SİVASTA GS'I
YENEREK YAPACAĞIZ İNŞAALLAH.BAŞKANIMIZA TAKIMIMIZA GÜVENİYORUM
ZİLE'DEN SİVASLI ÖMER UMUT

TracyMcGrady58 27.11.2006 16:07

-->: BERABERE BİTEBİLİRDİ..

Artik bu maci unutup önümüzdeki maclara konsantre olmaliyiz.Maca kazanabilirdik, beraberede bitebilirdi ama yenildik, sonucta Hakemin verdigi kararlar degismiyecek.Bunlari unutmaliyiz ve önümüze bakmaliyiz

1967_CLUB_DÖNE 27.11.2006 16:30

KAZANMAYI biliyorsan YENILMEYI de ögreneceksin. "keske"lerin gecmis bir mac icin ne faydasi var? ister hakem olsun, ister ofsayt olsun... bjk macin ardindanda cok konusuldu, "Keske" söyle olsaydi gibisi. ee sonuc degisti mi???

HALIL 27.11.2006 17:15

birinde ofsaytiiii gercektennn....................

harun afacan 28.11.2006 01:12

bitse iyi olurdu ama olmadı.cim bom haketti maçı arkadaşlar oynanan oyun ortada bülent hoca sivassporun oynadığı oyunu begenmiş ama ben begenmedim.iyi oynayamadık buda sonuca yansıdı umarım kalan maçlarda sadece bülent hocanın değil taraftarında begenecegi oyunlar oynanır ve iyi sonuçlar alırız

GuNaY 28.11.2006 03:22

[B]Bu hakemle beraberlik ihtimali zaten "0"dı...[/B]

HakkıTİMUÇİN 28.11.2006 09:00

--->: -->: BERABERE BİTEBİLİRDİ..

[QUOTE=harun afacan;170123]bitse iyi olurdu ama olmadı.cim bom haketti maçı arkadaşlar oynanan oyun ortada bülent hoca sivassporun oynadığı oyunu begenmiş ama ben begenmedim.iyi oynayamadık buda sonuca yansıdı umarım kalan maçlarda sadece bülent hocanın değil taraftarında begenecegi oyunlar oynanır ve iyi sonuçlar alırız[/QUOTE]

[B]Takımımız gerçekten 2.yarı Gs. göre çok daha iyi oynadı.

Bülent hocanın bana göre yanlışı, sezon başından beri defansın sağında oynayan ve çok da başarılı performans gösteren Cem'i sol bek oynatmasıydı. Yerini yadırgayan cem çok açık verdi solda.. halbuki bu kanatta cezalı İlhan'ın yerine Cem karaca oynasaydı belki sonuç farklı olabilirdi..

Birde Nordin'in takımda ilkonbirde sahaya çıkması gerekiyor. Yasir'e bu yük tek başına ağır geliyor.

Son olarak tüm Anadolu takımlarının, İstanbul takımları ile yaptıkları maçlarda hem rakiple hemde hakemlerle mücadele etmesi gerekiyor maalesef [/B]

spidey58 28.11.2006 13:51

Valla onlar gol olmasa da adamlar yine birsürü pozisyona girmiş,yani kendimizi kandırmayalım.Biz zaten büyüklerden bu puanları toplayarak bütün dikkatleri üstümüze çektik,bu maçı da alsak zaten tarihe geçerdik ,onun için galatasaraya da izin verin yenilelim artık,futbolcular da bu yoğun maç trafiğinde yoruldu çünki...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:11.