![]() |
--->: SİVASSPOR GOL KRALLIĞI
[COLOR="Sienna"][B]HAYIRLISI OLSUN, ETKİLİ FORRVETLERİMİZ VAR VE BEN İKİNCİ YARIDA COŞACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM...[/B][/COLOR]
|
-->: SİVASSPOR GOL KRALLIĞI
Son vuruslarda daha becerikli olsaydi futbolcularimiz simdiye kadar bundan daha cok atardi.Insallah ikinci yarida atamadigimiz golleri atariz.Ellerine saglik kardes
|
-->: SİVASSPOR GOL KRALLIĞI
pini feliks balili:6 gol oldu............................
|
balili ve musa kuş gole yakın oyuncular şuan sivassporda.tabi bizim için önemli olan ligi iyi bir yerde bitirmek.bunun için kim atarsa atsın golü.
|
BALİLİ DEN KRALLIĞI KİMSE KAPAMAZ BENCE
GS DE BİLE FRİKİKÇİ YOK AMA NORDİN WOOTER GİBİ Bİ ADAM VARKEN BİZDE BALİLİ-WOOTER AVRUPANIN EN İİ İKİLİSİ.. |
abi bizim frikikleri hakkı kullanmıyo frikilerden hakkı yerden sert iyi vurur ama kullanmıyo anlıyamadım:D
|
[B][COLOR="Indigo"]Maç başına bir gol ortalaması var. Gollerin önemli bir kısmı forvetlerden. Gollerin hazırlanışı daha çok kontraatak. [/COLOR][/B]
|
Nordin Wooter'dan daha cok gol bekliyorum
|
balili bu gidişle gol kralı olacak:D buna inanıom
|
[QUOTE=yigido_halil_58;171681][B]Pini Felix Balili:........[COLOR="red"]5 gol[/COLOR]
Nordin Wooter:........[COLOR="red"]3 gol[/COLOR] Musa kus:...............[COLOR="red"]3 gol[/COLOR] Anderson:...............[COLOR="red"]2 gol[/COLOR] Fransergio Bastos:..[COLOR="red"]1 gol[/COLOR] Gokhan Bozkaya:....[COLOR="red"]1 gol[/COLOR] Hakki Hocaoğlu:......[COLOR="red"]1 gol[/COLOR] Mehmet Yildiz:........[COLOR="red"]1 gol[/COLOR] Bu sezon futbolcularımız şimdiye kadar toplam 17 gol atmıştır.[/B][/QUOTE] Ata Ata 17 golmü attık yazıkkkk ligin durumuna bakın beeeeeeeeeeee:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:56. |