SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   UYGUN: ''ERCİYES'TEN GALİBİYETLE DÖNECEĞİZ'' (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9333)

34-murat-58 05.12.2006 08:31

--->: UYGUN: ''ERCİYES'TEN GALİBİYETLE DÖNECEĞİZ''

kesinlikle yeneriz.......
fark olur

byCERAN58 05.12.2006 11:12

Arkadaşlar, ben antalya'da yaşayan bir yiğido yum. sivassporumuzun , fikstürde antalyaspor'un oynadığı takımlar ile bir sonraki haftada oynaması sebebi ile rakip takımları izlemek için antalya maçlarını takip etmeye çalışıyorum.
geçen hafta canlı izlediğim erciyes'te hiçbirşey yok. takımımızın rahat rahat yenmesi gerekli diye düşünüyorum. sadece orta alanda S.Die vede forvette lazarov u durduğumuz zaman iş biter.

Lorant, sivası tanıyor diyor bazı arkadaşlar. şu gözardı edilmemeli. Bülent hocada , lorant ın tüm taktiklerini biliyor. yani taktiksel açıdan iki takımda eşit sayılır. ama form açısında bizim bariz üstünlüğümüz var.allah'ın izini ile en az 2 sayı fark ile 3 puanı alırız diyorum

Saygılarımla

NİHAT_EKİCİ 05.12.2006 11:45

ERCİYES-SİVAS MAÇI BENCE BU SEZONUN EN ZOR MAÇI OLACAK. ÇÜNKÜ ERCİYES BU MAÇTAN ÜÇ PUAN ALAMAZSA LİGE ARTIK HAVLU ATACAK. ONLARIN EN HAYATİ MAÇI BU MAÇ. ANCAK BU MAÇ ONLAR İÇİN NE KADAR ÖNEMLİYSE EN AZ BİZİM İÇİNDE O KADAR ÖNEMLİ BU MAÇTAN ALACAĞIMIZ ÜÇ PUAN BİZİM LİGDE NELER YAPABİLECEĞİMİZİ YANİ BUNDAN SONRAKİ KONUMUMUZU BELİRLEYECEK. ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN SİVASSPOR SON MAÇLARDAKİ OYUNUNU TEKRARLARSA ERCİYES FALAN KARŞIMIZDA DURAMAZ YETERKİ REHAVETE KAPILMAYALIM.

HaYaLL58 05.12.2006 12:08

-->: UYGUN: ''ERCİYES'TEN GALİBİYETLE DÖNECEĞİZ''

İNŞALLAH K.ERCİYESİ YENİP LİGİN İLK YARISINI 3 PUANLA KAPATICAZ.

ceza_tolga_rep 05.12.2006 12:11

-->: UYGUN: ''ERCİYES'TEN GALİBİYETLE DÖNECEĞİZ''

ARKADAŞLAR YENSEK DE YENİLSEKDE BÜLENT HOCAYA GÜVENMELİYİZ.HOCAMIZGEREĞİNİ YAPACAKTIR.İNŞALLAH YENERİZ.AMA ERCİYES ÇOK ZOR BİR RAKİP.KOLAY OLMAYACAK.ÇOK OYUNA ASILIYOLAR.ACAYİP MÜCADELE EDİYOLAR.ÇOK KOŞUYOLAR.AMA YENERİZ GİBİ GELİYO.ÇÜNKÜ DEVAMLI YÜKLENECEKLER.BUDA TAM BİZİ İŞİMİZE YARAYACAKTIR.BALİLİ VE MEHMET YILDIZ DEPARLARLA GOL ARAYACAKTIR.SİVASSPORUM SONUNA KADAR MÜCADELE EDER.

sivassss 05.12.2006 13:07

[COLOR="Sienna"][B]bana kalırsa 1 puanda başarı sayılabilir, çünkü erciyesin çok etkili adamları var, ligin son sırasında olduklarına bakıpta kolay maç olacak zannetmemeliyiz ama bir gerçek var çok basit gol yiyorlar, öne geçtikleri maçlarda bile üstünlüklerini koruyamıyorlar, inşallah başarılı bir skorla ayrılırız...[/B][/COLOR]

talha58 05.12.2006 13:34

ben sanıldığı kadar kolay olacağını sanmıyorum. Yusuf, Gökdeniz, Ceyhun diye her maç öncesi isimler verdik ama Erciyesli Timuçin de çok önemli adam. Erciyes'in sorunları ise defansa atılan uzun toplar ve hava topu mücadeleleri..

1967_DERNEK_MUSTAFA 05.12.2006 13:44

[COLOR="Blue"]erciyes sivasspor karşılaşması çok çetin gececek gibi eski hocamız lorant ve bülent uygunun karşılaşması olacak tabiki lorant hoca eski takımına karşı çok ciddi bir şekilde hazırlanacak buna karşılkta bizde onların her yapacağı hareketleri düşünerekten onların oyun sitiline göre bizimde ciddi biçimde hazırlıklı olmamız lazım inşallah kayseri eciyes karşılaşmasındanda 3 puan alarak hanemize yazarız mutlu bir şekilde ilk yarıyı kapatırız hadi hayırlısı[/COLOR]

zereya 05.12.2006 14:00

İstatisklerde SivasSpor çok üstün kesin yeneriz

[COLOR="DarkSlateBlue"]K.Erciyesspor[/COLOR]
Ligdeki sırası 18
Galibiyet (2) %13
Beraberlik (4) %25
Yenilgi (10) %63

Attığı Gol 15
Yediği Gol 38
Averaj -23

[COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]
Ligdeki sırası 11
Galibiyet (6) %38
Beraberlik (3) %19
Yenilgi (7) %44
Attığı Gol 17
Yediği Gol 22
Averaj -5

sivassss 05.12.2006 14:03

[QUOTE=zereya;172203]İstatisklerde SivasSpor çok üstün kesin yeneriz

[COLOR="DarkSlateBlue"]K.Erciyesspor[/COLOR]
Ligdeki sırası 18
Galibiyet (2) %13
Beraberlik (4) %25
Yenilgi (10) %63

Attığı Gol 15
Yediği Gol 38
Averaj -23

[COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]
Ligdeki sırası 11
Galibiyet (6) %38
Beraberlik (3) %19
Yenilgi (7) %44
Attığı Gol 17
Yediği Gol 22
Averaj -5[/QUOTE]

[COLOR="Sienna"][RIGHT][FONT="Comic Sans MS"][B]vallaha kardeş bu tür maçlarda istatistiğin pek önemli olduğunu zannetmiyorum...[/B][/FONT][/RIGHT][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:25.