SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğidoların Dayanışma Formu (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   VARMISINIZ HEP BERABER BÜYÜMEYEEEEEEEE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=949)

abircan 02.06.2005 16:28

ÇEVİK
teşekkürler, işbilir birisi olduğun belli, yeteneklisin arkadaşım, faydalı bir topik açmışsın, bravo
zincir marketlerde tanıtım ve özel promosyon işleri yapıyorum, çekiliş kampanyası yaparsan yardımcı olurum veya herhangi bir firma sahibi arkadaşıma, inşallah sivassporuma yıldönümü eşya piyangosu yapma işi bana verilir, zevkle yaparım.

ygd 02.06.2005 16:52

[color=red]BEN HUKUK FAKÜLTESİNDE ÖGRENCİYİMDE..BABAM SİNEMA SALONLARI İŞLETİYO(SİVASTADA KLAS'ı)BİDE KUYUMCULUK İŞİYLE UĞRAŞIYO...SİVASTA,KIRŞEHİRDE,İSTANBULDA SİNEMA VE SİNEMACILIK KONULARINDA YARDIMCI OLABİLİRİM:)!..SAMSUNDADA SARRAF İŞİNDE YARDIMIM OLABİLİR:)!!![/color]

CEVIK 02.06.2005 17:10

[quote=abircan]ÇEVİK
teşekkürler, işbilir birisi olduğun belli, yeteneklisin arkadaşım, faydalı bir topik açmışsın, bravo
zincir marketlerde tanıtım ve özel promosyon işleri yapıyorum, çekiliş kampanyası yaparsan yardımcı olurum veya herhangi bir firma sahibi arkadaşıma, inşallah sivassporuma yıldönümü eşya piyangosu yapma işi bana verilir, zevkle yaparım.[/quote]

GARDAŞ TEŞEKÜR EDERİM İLTİFATINA

PRAMOSYON DERKEN BİRAZ ACAR MISIN

KONUYU NE TÜR PROMOSYON MESELA :?:

DAHA GENİŞ TANIMA FIRSATI BULURUZ SENİ

ÇÜNKÜ BİZİMDE İŞLERİMİZ OLUR SİZİNGİBİ DEĞERLİ

GARDAŞ LARIMIZ LA

GUHERTAS_OTO58 02.06.2005 17:11

[quote=Kaptan_58GENCLiK][color=red][size=2][b]BEN ÖZEL BİR ŞİRKETTE FİNANSÇIYIM SİZE BİR YARDIMIM OLMAZ AMA ABİM ÜMRANİYEDE OTO ELEKTRİKÇİ.... HEMŞEHRİLERİMİZE SONUNA KADAR YARDIMCI OLURUZ......[/b][/size][/color][/quote][size=2][color=darkblue][i][b]
BEN KAPTANIN ABİSİYİM OTO ELEKTRİKÇİYİM .... SİZLERLEYİM....[/b][/i][/color][/size]

karakule58 02.06.2005 17:20

[b]BEN ÖZEL BİR ŞİRKETTE SES VE GÜVENLİK SİSTEMLERİYLE UGRAŞIYORUM ŞİRKET BENİM DEGİL MALESEF AMA HER KONUDA YARDIMCI OLURUM[/b]

Er58Ol 02.06.2005 17:52

:arrow: BeNi kÖyüMüN YaĞmUrLaRıNdA YıKaSıNlAr& ben de uluslararası çiçekçilikle uğraşıyorum dünyanın her yerine anında teslim...tel 0212 247 35 21 ---- 233 12 72----233 12 80 fax : 0212 241 56 83 [url]www.fujicicek.com[/url] böyle bir konu açtığı için Çevik abiye teşekkürlerimi iletiyorum. dayanışmanın en güzel yolu budur ...bilgisayar işim olduğunda mikro bilgisayara gideceğim ufak bişey dahi olsa almak için ..en azından oradaki arkadaşımla tanışmış olurum düşüncesiyle ..günümüzde böyle şeyler önemli ,,mesela ikinci el otomobilci hemşehrimle de günün birinde işimiz olabilir maksat burada kaynaşmayı sağlamak ve daha sıcak bir ortam sağlamak ..borran fırtınası arkadaşımızın da babası nakliyeciymiş mesela herkesin işi düşebilir...ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ SAPINA KADAR SİVASLIYIZ :arrow:

1967_DERNEK_10UR 02.06.2005 18:03

BEN MALUM TRİBÜN ÇOCUĞUYUM.VARSA YOKSA MAÇ VE SİVASSPOR...

CEVIK 02.06.2005 18:06

[quote=Er58Ol]:arrow: BeNi kÖyüMüN YaĞmUrLaRıNdA YıKaSıNlAr& ben de uluslararası çiçekçilikle uğraşıyorum dünyanın her yerine anında teslim...tel 0212 247 35 21 ---- 233 12 72----233 12 80 fax : 0212 241 56 83 [url]www.fujicicek.com[/url] böyle bir konu açtığı için Çevik abiye teşekkürlerimi iletiyorum. dayanışmanın en güzel yolu budur ...bilgisayar işim olduğunda mikro bilgisayara gideceğim ufak bişey dahi olsa almak için ..en azından oradaki arkadaşımla tanışmış olurum düşüncesiyle ..günümüzde böyle şeyler önemli ,,mesela ikinci el otomobilci hemşehrimle de günün birinde işimiz olabilir maksat burada kaynaşmayı sağlamak ve daha sıcak bir ortam sağlamak ..borran fırtınası arkadaşımızın da babası nakliyeciymiş mesela herkesin işi düşebilir...ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ SAPINA KADAR SİVASLIYIZ :arrow:[/quote]

EVET ARKADAŞ LAR İLK SİPARİŞİ BEN VERİYORUM EROL GARDAŞIMA

CUMARTESİ DÜGÜN VAR VE CİCEK GÖNDER MEM LAZIM

NEDEN SİVASLI OLMASIN

Er58Ol 02.06.2005 18:16

evet Çevik abimden açılışı yaptık ALLAH BEREKET VERSİN :lol:

1967_DERNEK_10UR 02.06.2005 18:18

WAROL.SİVAS HOLDİNG'İN İLK TEMELLERİ ATILIYOR...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:11.