SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   HAKKI YUVADA KALACAK! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9563)

teknik 25.12.2006 14:26

-->: HAKKI YUVADA KALACAK!

defansın göbeğini bir anda değiştirmek zor ama sözgelmez ve fransergio olabilir ikili.yalnız böyle oynarsak önlerinde çok kaliteli iki tane orta saha olmalı.aytekin(Ankaragücü ve Ümit(Eski BJKLı yeni Kayserili) gibi.ama bu alternatiflere rağmen genede 1 adet stoper almamız lazım.ankarasporlu kürşat olabilir bencede.ama daha genç ve başarıya aç topçu bulursak daha iyi olur.bu arada iske sivassporlu görkem rizespora gitti.stoperya hatırlatıyım dedim.eyüpspordan.

talha58 25.12.2006 14:36

--->: -->: HAKKI YUVADA KALACAK!

[QUOTE=teknik;176677]defansın göbeğini bir anda değiştirmek zor ama sözgelmez ve fransergio olabilir ikili.yalnız böyle oynarsak önlerinde çok kaliteli iki tane orta saha olmalı.aytekin(Ankaragücü ve Ümit(Eski BJKLı yeni Kayserili) gibi.ama bu alternatiflere rağmen genede 1 adet stoper almamız lazım.ankarasporlu kürşat olabilir bencede.ama daha genç ve başarıya aç topçu bulursak daha iyi olur.bu arada iske sivassporlu görkem rizespora gitti.stoperya hatırlatıyım dedim.eyüpspordan.[/QUOTE]

Evet Görkem'i Rize almış. Önceden de Gs altyapısında oynamıştı herhalde. Bu arada Bülent Hoca'nın açıklamalarına göre yabancı hakkımızın santfor ve stoper bölgesine kullanılacağını tahmin ediyorum.

1967_CLUB_BOZ 25.12.2006 14:57

--->: HAKKI YUVADA KALACAK!

[B][COLOR="Blue"]HAKKI BİZDE KALMASI İYİ OLDU
HAKKIYA BÜYÜK ÖNEM VERİLECEK BUNU HERKEZ GÖRECEK
AMA İŞ İŞTEN GEÇECEK
2. YARI GÖRÜRÜZ HEPİNİZİ[/COLOR][/B]

buloca021 25.12.2006 15:39

hakkı sıradan bı futbolcu bu sene zarardan baska bıey wermedı takıma..bulent hocanın takdırı ıyı olur ınsallah

talha58 25.12.2006 15:53

Yanılmıyorsam Hakkı'nın sözleşmesi de sezon sonu bitiyor. Ben Hakkı'nın Sivasspor için önemli olduğuna inanıyorum. En önemli başarılarımızda yer aldı. En azından çaba sarfediyor.

Flavio 25.12.2006 16:43

Hakkının sezon sonuna kadar kalmasından yanayım.Sistem bozulmamalı.

Ultra sivasli 25.12.2006 18:05

-->: --->: HAKKI YUVADA KALACAK!

[QUOTE=neyse ne;176652]BENCE HAKKIYI İSTEYEN VARSA SATILMALI ÇÜNKÜ ARTIK YAŞLANIYOR SENEYE NE OLUR BİLİNMEZ .GEÇEN SENEKİ HAKKI İLE BU SENEKİ HAKKIYI KIYASLAYIN SENEYE NE OLUR ARTIK DÜŞÜNEMİYORUM.VE HAKKININ YERİNİ GENÇ MURAT SÖZGELMEZİN DOLDURACAĞINA HATTA ONDAN DAHA İYİ OYNUYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.HAKKI AUT SERVET İN[/QUOTE]

GÖRENDE 50 YASINDA SANACAK GARDAS HAKKI KALSIN KOCLAR GIBI MÜCADELE EDIYOR TOPLARA FÜZE GIBI VURURYOR

abdurrahim_58 25.12.2006 20:43

hakkının kalması ıyı olmus servet gıdecek olursa savunmada buyuk sıkıntı yasanabılırdı.

1967_CLUB_10UR 25.12.2006 21:10

[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]başkan kesin ve net konuşmuş hadef belli demek oluyor ki satacak futbolcumuz yok..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

TracyMcGrady58 26.12.2006 01:52

Hakki gönderilsin Servet kalsin diyecem ama Servet iyi para eder.Bu transfer konularinda Yönetime ve Bülent Uyguna güvenmek lazim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:00.