![]() |
--->: Sözleşmesi Sona Erenler
[QUOTE=leblebi82;177686]Balili ve Petkoviç haricinde sözleşmesi uzatılan oyuncu bilmiyorum ben.[/QUOTE]
[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]geçen başkanın açıklamarını dinledim, d spor kanalında spor center programındaydı, sözleşmesi biten çoğu futbolcumuz ile anlaştık dedi...[/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=sivassss;177687][COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]geçen başkanın açıklamarını dinledim, d spor kanalında spor center programındaydı, sözleşmesi biten çoğu futbolcumuz ile anlaştık dedi...[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
ben bunu bilmiyordum teşekkürler. Tabi başkan göndermeyeceği oyuncularla anlaştığını da kastetmiş olabilir. Mesela Servet büyük ihtimalle gidecek. |
[QUOTE=leblebi82;177689]ben bunu bilmiyordum teşekkürler. Tabi başkan göndermeyeceği oyuncularla anlaştığını da kastetmiş olabilir. Mesela Servet büyük ihtimalle gidecek.[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Sienna"][B]bu servet olayı tam bir muamma, hergün yeni bri haber çıkıyor, sonu ne olacak bizde merakla bekliyoruz...[/B][/COLOR][/FONT] |
[B][I][CENTER]umarım tekrar anlaşma sağlanır bu listede sivasspor için değerli ve faydalı oyuncular var ...[/CENTER][/I][/B]
|
u oyncular gittiği zaman biter takım yani sözleşmeyi hemen uzatmaları lazım
|
Mehmet Hakkı Hocaoğlu
Musa Kuş Ertuğrul Arslan FranSergio Ferreira Bastos Nordin Wooter Michael Petkoviç Pini Felix Balili Servet Çetin kalmalı |
hepside deneyimli iyi topçular. Mukaveleleri yenilenmeli.yada daha iyilerini almalı...
|
-->: Sözleşmesi Sona Erenler
wooter i kacırmayın ha cunku sivasa boylesi bir daha gelmez...
|
[B]Mehmet Hakkı Hocaoğlu... [COLOR="Blue"]Kalmalı[/COLOR]
İlhan Ummak...[COLOR="blue"]Kalmalı[/COLOR] Musa Kuş... [COLOR="blue"]Kalmalı[/COLOR] Ertuğrul Arslan... [COLOR="Red"]Gitmeli[/COLOR] FranSergio Ferreira Bastos...[COLOR="blue"]Kalmalı[/COLOR] Nordin Wooter... [COLOR="blue"]Kalmalı[/COLOR] Michael Petkoviç...[COLOR="blue"]Kalmalı[/COLOR] Cem Karaca... [COLOR="red"]Gitmeli[/COLOR] Servet Çetin... [COLOR="blue"]Kalmalı[/COLOR][/B] |
ilhan ve wooter ile anlaşsınlar ötekileri topla çöpe at bi halta yaramazlar.yani olsada olur olmasada.servetle mutlaka yeni sözleşme yapılmalı satılmasına karşıyım.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:25. |