SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=964)

Harput0658 06.06.2005 09:01

gardaşlar tüm bu oyuncuların yanına 2-3 tanede alt yapıya yönelik oyuncu alınmalı geleceği parlak olan oyuncular alınmalı.
Ankara amatör kümede Balgatspor A-genç takımda oynayan TAYFUN ULUÇAY isminde bir oyuncu var. ortasaha oynuyor çok süratli ve yetenekli bence bu oyuncu geleceğe yönelik olarak alınmalı. ileride fayda sağlar. Takıma yük olacağınıda sanmıyorum.

odem58 06.06.2005 09:14

murat hacıoğlu ligin dumanını attırır.bizde yıldız olur.iyi bir kaleci şart.forvet olarak kesinlikle hızlı bir siyah istiyorum.

gurun_mardin 06.06.2005 14:04

Bence yönetimin ucuz ama kaliteli oyuncu alması lazım.Forvet olarak vestel manisaspor'dan Mehmet Akdemir'i öneriyorum.Kaleye ise kasımpaşa'dan Candan'ı öneriyorum.Candan'ı ben Cizrespor'da oynadığı sezondan tanıyorum.Kendisi Elazığspor'un eski kaptanı.Kaleciliği mükemmel.Yine de yönetim forvete Galatasaray'dan Ümit Karan'ı kiralayabilirse iyi olur.

sVs 06.06.2005 14:30

abi ertuğrulun yanına mutlaka kaliteli bir orta saha lazım buraya benim en büyük adayım B.B ANKARASPOR dan ERMAN ÖZGÜR alınmasını istediğim tek futbolcu erman

senarist 06.06.2005 14:47

BENCE KESİNLİKLE KALECİ TÜRK OLMALI YABANCI KONTENJANINI DOLDURMAYALIM KALECİYLE FALAN

akkuzu 06.06.2005 15:31

SİVASSPOR KALICI OLACAKSA SAĞ TARAFA FATİH SONKAYA,
SOLA MAHMUT HANEFİ,ORTAYA MURAT HACIOĞLU,SAİDO,VE BİZİM SERKAN ERÇETİN,ERTUĞRUL,YASİR YETERLİ OLUR.İLERİYE FB Lİ SEMİH,KAYSERİLİ BALİLİ VE BİRDE KALECİ SAMSUNLU SCHRUNMU VEYA CEZAYİRLİ OLURSA BÜYÜK İŞ BAŞARMIŞ OLURUZ

EN BÜYÜK SİVASSPOR
TÜM TEKNİK HEYETİMİZE GÜVENİYORUM

Ilko 07.06.2005 00:20

Forvete:Ailton Pizzaro
orta sahaya: Hamit Altintop Ibrahim Üzülmez
defansa: Ronaldo Ibrahim Toraman
Kaleye:Volkan Ünlü

Kesin Sampiyon oluruz!!

GuNaY 07.06.2005 00:36

[quote=Ilko]Forvete:Ailton Pizzaro
orta sahaya: Hamit Altintop Ibrahim Üzülmez
defansa: Ronaldo Ibrahim Toraman
Kaleye:Volkan Ünlü

Kesin Sampiyon oluruz!![/quote]

[size=6][color=blue][b]abi ailton'u alabilirmiyiz acaba :roll: :roll: [/b][/color][/size]

Sivaslibey 07.06.2005 02:43

Bence Ümit Özat, Ibrahim Toraman, Hasan Kabze ve kaleye Zafer'i almak lazim. Hepside sivasli nede olsa. AHHH hayalini kurmak bile güzel. Ne iyi olurdu. Hepside süper oyuncu. Birde Besiktastan Ibrahim Akin'i almak lazim gelecegin oyuncusu. Birde Tuncay Sanli lazim bize. Bunlarin hepsi gelse biz bu sene kesin sampiyon olurduk. Nihat kahveci ve emre belozogluda olucak bu takimda; sampiyonlar ligini de kazaniriz valla.

Merak etmeyin arkadaslar bir gun bende is adami olacam. Ve abramovic gibi basicam parayi butun dunyayi Sivasimiza getirecem. O zaman kurtulusu yok dünyanin bir numarasi olacaz.

Hayel kurmak ne güzel, birde gerçeklesse. :lol: :P

sinogs_5 07.06.2005 07:11

sivasspor transferde yerli oyuncular alması lazım.sivassporumuz şampiyon olmak için ARİF VE BÜLENT İ ALSIN

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:44.