![]() |
-->: SİVASLI KIZIN BAŞARISI
sivas kültür şehri olması hasebiyle her gün yeni bir kişi ün kazanıyor hemşerimiz hasreti tebrik ediyorum müzik hayatında başarılar diliyorum.sivaslının bagrı yanıktır bu yüzden daha çok hasret'ler çıkacak
SEZGİN YAŞAR |
helal olsun be hasret 17 yaşında olmasına rağmen yine sivaslının göğsünü kabarttı tüm türkiye ye sivasın sivaslının gücünü ispat etti helal olsun
başarılarının devamını dilerim... |
[COLOR="Olive"][B]Helal olsun.iyi olan Kazandi.[/B][/COLOR]:D
|
--->: SİVASLI KIZIN BAŞARISI
Bende Hasret´i cani gönülden tebrik ediyorum. Seyircilerden birinin Sivasspor´un bayragini sallamasida bir ayri gururdu. Simdi daha iyi anlamisizdir. 4. büyük kim olabilir.
Biz birlesirsek, bilegimizi kimse bükemez. Her yerde her zaman Sivas´imizin propagandasini yapmaliyiz.:) :) :) |
ben bu konuda sevinecek bir taraf bulamıyom şahsen
|
İki gün sonra o da diğerleri gibi unutulur gider bence.
|
-->: --->: SİVASLI KIZIN BAŞARISI
[QUOTE=sarkislali;180023]Bende Hasret´i cani gönülden tebrik ediyorum. Seyircilerden birinin Sivasspor´un bayragini sallamasida bir ayri gururdu. Simdi daha iyi anlamisizdir. 4. büyük kim olabilir.
Biz birlesirsek, bilegimizi kimse bükemez. Her yerde her zaman Sivas´imizin propagandasini yapmaliyiz.:) :) :)[/QUOTE] yani birisi sivas bayrağını salladı diye 4.büyük olmayız herhalde.önce şampiyonluk yaşamk gerek formamıza bir tane yıldız diktirmek gerek.üstelik eminim bu kızı sivaslı kutlayanlar arasında bu yarışmayı daha önceden eleştirenler de vardır.sivaslı diye bu yarışmayı svecek değilim |
[COLOR="Sienna"][B]Hasret arkadaşımız bu yarışmayı kazanmış,
Kendisini tebrik ederim, O kadar kişi arasından birinci olmak kolay bir olay değil, Paraları da cebe koydu bu arada :D[/B][/COLOR] |
-->: --->: SİVASLI KIZIN BAŞARISI
[QUOTE=yigiter187;180030]yani birisi sivas bayrağını salladı diye 4.büyük olmayız herhalde.önce şampiyonluk yaşamk gerek formamıza bir tane yıldız diktirmek gerek.üstelik eminim bu kızı sivaslı kutlayanlar arasında bu yarışmayı daha önceden eleştirenler de vardır.sivaslı diye bu yarışmayı svecek değilim[/QUOTE]
Evet bu tür yarışmalara prensip olarak bende olumlu bakmıyorum,o konuda haklı olabilirsin, Hasret'in şahsında Edirne'ye, İzmir (Torbalı'ya) karşı Sivas yarıştı. İşte bu noktada kendi prensibime de bir istisna yaratarak Sivas'ı bu illere karşı destekleme gereği duydum, bu Memleket sevgisinin bir gereğiydi ,Sivas lı olmanın gereğiydi, Sivasspor'lu olmanın bir gereğiydi, kaldıki bu yarışma bir oryantal Dansöz yarışması değil , bir ses yarışmasıydı ve sivas'ımız da Aşıklarıyla ,Türkücüleriyle Ülkemizde anılan ve övülen bir ilimiz değilmiydi ? İşte bundan dolayı Hasret'in desteklenmesi birinciliğe taşınması gerekiyordu bu da Sivas lı hemşehrilerimin büyük bir bölümünün memleketine sahip çıkması ile gerçekleşti Edirne de İzmir'de Sivasımız karşısında geride kaldı, bir sivas lı olarak gurur duydum, onlar bu başarıyı yakalasalardı inan havalarından geçilmezdi , Ha şunu düşünebiliriz Sivas'lı hemşehrilerimizin bu olaydaki Sivaslılık duyguları sivasspor'umuzun maçlarına da yansısa daha iyi olmazmı ? elbette iyi olur, İşte bu gibi birlikteliği sağlayan kültürel etkinlikler yavaş yavaş Sivasspora da stadlarada yansır inşallah.... Aşık'ına ,Türkücüsüne,Sanatçısına sahip çıkan bir Sivas ve Sivaslı arzuluyorum, onları yakan olarak anılan değil... Ben Sivas adının geçtiği ,makul olan her konuda bir sivaslı olarak destek vermeyi Sivas'ıma borç biliyorum... Siz öyle düşünmüyormusunuz ? |
[B][COLOR=blue]Akşamki yarışmanın ve sonucunun vermiş olduğu mesajı[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]çok iyi analiz etmemiz gerekir diye düşünüyorum.[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Böyle bir yarışmanın, müzik kalitesi, yayın kalitesi,[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]program kalitesi...vs açılarından tartışılıyor olmasını[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]bir tarafa koyarak; ben oylama seanslarındaki bir duyarlılığın,[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]bilincin ve ortaya çıkan bir realitenin dikkat çeken boyutundan[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]bahsetmek istiyorum.[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Yarışmacılardan [COLOR=red]Erkan,[/COLOR] Edirne'li ve Trakya' lı oylarla desteklendi.[/COLOR][/B][COLOR=blue] [B][COLOR=red]Armağan[/COLOR] ise, İzmir (Torbalı), Ege Bölgesinin ve ekstra olarak ta[/B] [B][COLOR=red]Bülent ERSOY' [/COLOR]un oylarıyla desteklenmişti.[/B] [B][COLOR=red]Hasret[/COLOR] de, Fatih Belediyesi Kültür Merkezinde toplanan bir grup[/B] [B][COLOR=red]Samatyalı [/COLOR]komşuları tarafından destekleniyordu. [/B] [B]Zaman zaman adeta [COLOR=red]''Eorivizion''[/COLOR] enstanteneleri yaşanır gibiydi. [/B] [B]Yayın akışı içerisinde, bazen [COLOR=red]Edirne'[/COLOR] ye, bazen [COLOR=red]İzmir'[/COLOR] e bazen de[/B] [B][COLOR=red]Samatyalılara[/COLOR] canlı bağlantılar yapılarak, oradaki atmosferi ve coşkuyu[/B] [B]ekrana taşıyorlardı.[/B] [B]Fatih Belediyesi Kültür Merkezinde toplanan bir grup Samatyalıların[/B] [B]arasında bulunan bir kardeşimizin elinde [COLOR=red]''Sivasspor Bayrağı(atkısı)''[/COLOR][/B] [B]olması adeta uyuyan devi uyandırmış ve kılcal damarlarda dolaşan[/B] [B]asil kanı harekete geçirmiş ve bir şahlanışın kamçılayıcı ve itici gücü[/B] [B]olmuştur...![/B] [B]Veeee, Hasret sona ermiş, Sivaslı Hasret [COLOR=red]''Müziğin Süper Liginin Finalinde'' [/COLOR][/B] [B]Şampiyonluk ipini göğüslemiştir.[/B] [B]İşte bu durum;[/B] [B][COLOR=red]''Sivassporun, Sivasa ne gibi faydası var ki ?'' [/COLOR]diye aciz ve bilgiç sorulara[/B] [B]en güzel bir cevaptır. [/B] [B][COLOR=red]Sivas ve Sivasspor bir üst kimliktir, bir şemsiyedir, bir çatıdır...!!![/COLOR][/B] [B]Birlik ve dirlik içerisinde, bütün sektörlerin, bütün kategorilerin [/B] [B]Süper Liglerinde [COLOR=red]Sivaslı Şampiyonların [/COLOR]çoğalması dileğiyle...[/B] [B].[/B] [B].[/B] [B].[/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:56. |