SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   SİVAS' A NERDEN UÇMAK İSTERSİNİZ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9864)

kadir20 21.01.2007 21:51

--->: SİVAS' A NERDEN UÇMAK İSTERSİNİZ?

keske osnabrück/münster ten sivasa ucma ihtimali olsaydi ordan ucamayacagima göre köln veya düsseldorf tan olsun isterim ikiside ayni esitlikte uzak

Fatih Bayrak 21.01.2007 21:55

Aslinda benim icin nerden oldugu deyil SIVAS a oldugu önemli
Ama madem secmemiz gerekiyor o zaman istatisliklere bakarsak NRW bölgesinde daha fazla SIVAS´li var o yüzden Dusseldorf diyorum

Ozturk-Hakan 21.01.2007 22:08

peki arkadaslar fransada yasayan sivaslilarin sivasimiza ucmagibi bir sanslari olmasinmi istiyelimki sivasimiza avrupanin her yerinden ucak kalksin insallah birgun buda olacak hep sivaslilarin dilegi budur zannediyorum fransadan tum sivaslilara selamlarimi iletiyorum bu aradada sivas sporumuza ikinci yarida basarilar dilerim bizim gururumuz insallah bu sene yirtariz ama elimizdeki futbolculari satiyoruz ama almiyoruz insallah iyi olur

duman58 21.01.2007 22:37

[QUOTE=Ozturk-Hakan;183106]peki arkadaslar fransada yasayan sivaslilarin sivasimiza ucmagibi bir sanslari olmasinmi istiyelimki sivasimiza avrupanin her yerinden ucak kalksin insallah birgun buda olacak hep sivaslilarin dilegi budur zannediyorum fransadan tum sivaslilara selamlarimi iletiyorum bu aradada sivas sporumuza ikinci yarida basarilar dilerim bizim gururumuz insallah bu sene yirtariz ama elimizdeki futbolculari satiyoruz ama almiyoruz insallah iyi olur[/QUOTE]

bende fransada yasayan biri olarak aynen katiliyorum. umarim bizimde bir gun boyle bir sansimiz olur.fakat sunu ozellikle belirtmek isterimki bu anketi gorene kadar ( organizasyonun genel olarak almanyayi kapsadigini bildigim halde ) hep icimde benimde memleketime canimiz,herseyimiz sivasspor'umuzu izlemeye gidecegime dair bir umut vardi,ama baska bahara kaldi fakat sundan emin oldugumu belirtmek isterimki; sahsi olarak sivassporu takip ettigim tek ve en guzel bu sitenin yoneticilerinin avrupada fakat almanyada yasamayan tum sivaslilarida boyle bir sans verilmesini dikkate alacaklarindan suphem yok ve o gunu sabirsizlikla bekliyorum

Hakanaltun 21.01.2007 22:40

[FONT="Palatino Linotype"][B][COLOR="Blue"]SELAM GARDASLAR,

SIVAS´A UCMAK ICIN HANGI HAVAALANINI SECERSENIZ SECIN, BENIM ICIN FARK ETMIYOR. AMSTERDAM´DAN UCUN, BEN ORAYA DA GELIRIM.

YIGIDOLARA MÜNIH´TEN KUCAK DOLUSU SELAMLAR.[/COLOR][/B][/FONT]

merkez_emre 21.01.2007 22:42

frankfurt a en yakın hangisi yaw ona göre oyluyalım :D

zarali 21.01.2007 23:48

suttutgart ve münih ten olsa daha iyi olur.

MADTURK 22.01.2007 00:00

stuttgart secenegide olsa iyi olurdu ama saglik olsun eger ucuslar gerceklesirse fark etmez nerden ucarsa oraya giderim yeterki varsi noktasi sivas olsun:)

tayfun5883 22.01.2007 00:03

arkadaşlar kandırmayalım kendimizi daha istanbula bile haftanın 4 günü uçak var her gün bile yok

frankfurt58 22.01.2007 00:36

SECENEKLER ARASINDA EN UYGUNU FRANKFURT

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:33.