![]() |
--->: İVAN CVETKOV
ilk maçı gençlerbirliği maçı oldu.haydi hayırlısı.sivasspora yakışacaktır.
|
Ivanin takimimiza yararli olacagina inaniyorum,Forvet acisindan iyi oldu cünkü mehmet yildiz balilinin yanisira ivanin olmasi gayet iyi oldu takimizin gücüne güc katmis oldu,Ilerleyen maclarda dahada kendini gösterecegine inaniyorum.Saygilarim ile...
|
ivan i 2.yari seyrettik andersona 10 basacak teknikte bir oyuncu,ama bu oyuncunun bol bol top ile buluşması lazım ,mehmet yıldız ile değil balili ve worden ile güzel oynar çok iyi bir transfer
|
[B]RİZE MACINDA COK İYİYDİ AMA BAKALIM ANTALYA KARŞISINDA DAHA GÜSEL OLUR TAKIMADA AYAK UYDURMUŞDUR HERHALDE[/B]
|
ŞU AN TAKIMIMIZ GÜZEL BİR ÇIKIŞ YAKALADI.BU ÇIKIŞTA HİÇ SÜPHESİZ İLERİ İKİLİ BALİLİ VE MEHMET ÖN PLANDA İYİ ÇALIŞAN BİR DİŞLİNİN ARASINA ÇOMAK SOKMANIN GEREĞİ YOK BENCE.ŞU AN İVAN'I BALİLİDEN SONRA BALİLİ MALUM 60 DAKKADAN SONRA YORULMAYA BAŞLIYOR OYUNA ALIRSA HOCA DAHA İYİ OLUR.AMA GERÇEKTEN RİZE MAÇINDA İZLEDİM AYAĞINA ÇOK HAKİM,TOPU AYAĞINA ALDIĞINDA KAFASINI KALDIRIP BOŞ ADAM ARAMASI BENİM DİKKATİMİ ÇEKTİ VE VUCUDUNU İYİ KULLANIYOR.İNŞALLAH İLERLEYEN HAFTALARDA DAHA BAŞARILI OLUR.
|
işallah takımımıza iyi şeyler kazandıracak
|
biraz umutsuzluğa kapıldım inşallah cetkov beni yanıltır takımımıza iyi adapte olup gollerini sıralar
|
araştırma ma göre cok yetekli biri iyişalh hayırlısı olurr
|
chetkov rize maçında iyiydi.. antalya maçında gol atacağına inanıyorum :)
|
BU YAZILAN PERFORMANSININ YARISINI GERÇEKLEŞTİRSE SİVASSPOR UEFADA!!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:11. |