SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   veee RAŞIT ÇETINER GELIYOOOOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=991)

CEVIK 09.06.2005 22:10

[quote=gunay][b][size=6][color=blue]bence de diger ismi geçenler arasında en iyi isimdir rasit hoca... ins hayırlısı olur... [u]bu takım sahipsiz deildir!!!![/u][/color][/size][/b][/quote]

GÜNAY RASİM DEGİL RAŞİT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gercek58li 09.06.2005 23:05

[quote=kadir20]Rasit hoca cok iyi bir secim ama transfer icin cok gec kalindi bence bundan sonraki transfeerler ortada kalmis oyuncular olur oda bizi basariya tasimaz diye düsünüyorum[/quote]

BENCE BIRAZ GEC KALMAK ISI ACELEYE GETIRMEKTEN DAHA IYIDIR.
HAYIRLISI OLSUN.

ygd 09.06.2005 23:13

[size=7][color=red]HAYIRLI UGURLU OLSUN!!![/color][/size]

kadir20 09.06.2005 23:30

[quote=gercek58li][quote=kadir20]Rasit hoca cok iyi bir secim ama transfer icin cok gec kalindi bence bundan sonraki transfeerler ortada kalmis oyuncular olur oda bizi basariya tasimaz diye düsünüyorum[/quote]

BENCE BIRAZ GEC KALMAK ISI ACELEYE GETIRMEKTEN DAHA IYIDIR.
HAYIRLISI OLSUN.[/quote]

gardas biraz elini cabuk tutup acik gözlü olmali diye düsünüyorum

GuNaY 10.06.2005 01:54

[quote=cevik][b][color=red]RAŞİT HOCA COK İYİ BİR TERCİİH EN AZINDAN DİĞERLERİ GİBİ

BIRAKIP KACMAZ DİGER HOCALARI GÖRÜYORUZ TAKIMI KÜME

DÜŞÜREN LER VEYA TAKIM BİRAZ KÖTÜ GİDİŞATIN DA BIRAKIR

GİDERLER ARKADAŞ LAR RAŞİT CETİNER HOCAMIZ

VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN ALLAH YOLUNU ACIK EYLESİN

SİVAS SENİDE KUCAKLAR VE BAĞRINA BASAR HOCAM ŞİMDİDEN

SİVASA HOŞGELDİN

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: [/b][/color][/quote]

[size=6][color=blue][b]+ İMZA[/b][/color][/size]

myibu 10.06.2005 02:16

[quote=Bilmiyorum]ceViK RASİT HOCADA MİLLİ TAKIMI BIRAKIP KAÇTI BENCE HİKMET KARAMAN ALINMALI[size=6][/size][/quote]

bence cok yanlıs dusnuyorsun arkadasım rasit hoce daha kotu zamndada kaldı takımda ama artık birseylerin degismesinin gerektigini hissetmek bu buyukluktur bunu hicbir milli takım hocası basaramadı ve istifa edemedi bunu unutma. Rasit cetinerin istifa etigini gorunce hemen siteyi actım umarım sivas ilgileniyordur dedim ve cok ii oldu bence

volcano58 10.06.2005 06:51

Sivasımız için hayırlısı olsun raşit hoca işini en iyi yapan hocalardan biri umarım transferlerde geç kalınmaz çünki alınacak adamların daha takıma uyum sağlam süreçleri var eeee antrenörümüzde yeni olsuğuna göre yönetim elini çabuk tutmalı

skywriter 10.06.2005 07:03

Kim gelecek acaba, iyice meraklandim.
Bugun Hurriyet'te Werner Lorant ile anlasildi yaziyordu, Milliyet Oguz Cetin, Hikmet Karaman, Erdogan Arica ve Sakip Ozberk arasindan secim yapiliyor demis, Fanatik Uğur Tütüneker, Oğuz Çetin, Şaban Yıldırım, Ümit Kayıhan, Reha Kapsal, Werner Lorant ve Milorad Mitroviç'le gorusuldugunu, ama Rasit Cetiner'in en kuvvetli ihtimal oldugunu soylemis.
Kime inanacagimi ben de sasirdim :D

rguler 10.06.2005 07:43

[b]inşallah görüşmeler imza ile sonuçlanır.kaliteli bir teknik direktör. :D :D :D :D :D [/b]

Bilmiyorum 10.06.2005 08:06

inşaALLAH RAŞİT HOCA VEYA HİKMET KARAMAN GELİR ERDOGAN ARICA OGUZ ÇETİN FALAN GELİRSE BATARIZ ÇIKTIĞIMIZ GİBİ DÜŞERİZ AMA EN İYİSİ İSMAİL HOCAYDI KEŞKE GİTMESEYDİ

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:55.