![]() |
-->: ÜYE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR
en kısa sürede derneğe üye olacam
bütün sivaslıları derneğe üye olmaya bekliyorum bekliyorum |
--->: ÜYE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR
[QUOTE=GuNaY;185437][B]Değerli hemşerilerimiz derneğimizin üye kayıtları devam etmektedir.[/B]
[B][COLOR="Red"]58.[/COLOR] üyemize orjinal sivasspor forması orjinal atkı ve şapka hediye edilecektir.[/B] [B]Ve bu uygulama 1[COLOR="red"]58[/COLOR], 2[COLOR="red"]58[/COLOR], ... gibi üyelerimizede aynı uygulama yapılacaktır.[/B] [B]Şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ederiz.[/B] [B]Saygılarımızla[/B][/QUOTE] [B]cok güzel bir düsünce :D [COLOR="Red"]58.[/COLOR] üye kim olacak acaba :rolleyes: herkes elini cabuk tutsun 58 olmak güzel birsey [I]AMAAAAA[/I] [COLOR="Red"]ILK[/COLOR] üye daha degerli bence :rolleyes: onada güzel süprizler olmali [/B] |
-->: --->: ÜYE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR
[QUOTE=SivasLady;185552][B]cok güzel bir düsünce
:D [COLOR="Red"]58.[/COLOR] üye kim olacak acaba :rolleyes: herkes elini cabuk tutsun 58 olmak güzel birsey [I]AMAAAAA[/I] [COLOR="Red"]ILK[/COLOR] üye daha degerli bence :rolleyes: onada güzel süprizler olmali [/B][/QUOTE] ilk üyemiz çok değerli bir bayan abla yanılmıyorsam acaba kim o güzel abla |
:)Evet ilk üyemiz değerli bir bayan hemşehrimiz .
Değerli hemşehrilerimiz üyelik için dernek merkezimizde misafirimiz olabileceğiniz gibi dernek yönetim kurulunu oluşturan yöneticilerimize ulaşmaları halinde de gerekli bilgi ve destek verilecektir. İrtibat numaraları diğer topiclerde bulunmaktadır. |
şimdiden ilgi için tüm hemşehrilerimi gönülden kutluyorum... sivas ve sivasspor için birlik zamanı...
|
[COLOR="Blue"][B]İstanbul'da yaşayan hemşerilerimiz ortak adresi artık [/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]İstanbul Sivasspor Taraftarlar Derneği[/B][/COLOR] |
Insallah bende istanbula gelir gelmez üye olacagim
istanbuldaki arkadaslarinda bu konuda duyarli olacaklarindan hic süpem yok |
Üye olmak icin biraz beklemem gerekiyor ama saglik olsun bekleriz
|
haydi hayirlisi olsun o zaman ...
|
[QUOTE=SivasLady;185552][B]cok güzel bir düsünce
:D [COLOR="Red"]58.[/COLOR] üye kim olacak acaba :rolleyes: herkes elini cabuk tutsun 58 olmak güzel birsey [I]AMAAAAA[/I] [COLOR="Red"]ILK[/COLOR] üye daha degerli bence :rolleyes: onada güzel süprizler olmali [/B][/QUOTE] [B][COLOR="Blue"]Zaten [COLOR="Red"]ilk üyemiz [/COLOR]belli olduğu için onu buradan yazmamıştık. Ancak; İlk üyemize de elbette bir düşüncemiz olacak. [COLOR="Red"]O'[/COLOR] nun yeri ayrı elbette...![/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:49. |