![]() |
--->: 4 EYLÜL 9.SIRADA
inşallah dolar o 16 bin taraftar stada....
|
stadımız biraz küçük ama be...
|
-->: 4 EYLÜL 9.SIRADA
abi bu sene iyidi ama sivassporumuz inşallah bu sene uefa kupasına giderse stadı biraz büyütmek gerekir aslında katılmasına gerek kalmadanda büyütmeleri gerek çünkü sivassporun belli bi seyirci potansiyeli oluştu bu 2 sene içerisiinde ama büyük takımlar geldiği zaman stad da yer kalmadığını hatta kapasiteden fazla seyirci alındığını görmekteyiz bence stadımız biraz daha büyütülürse yada yeni bi stad yapılırsa çok daha iyi olacağını düşünüyorum...
|
bence en az 23 bin-25 bin falan olmalı çünkü yarın bir avrupa maçı oynandığında (mesela Şampiyonlar Ligine gitmek kısmet olursa) daha önce maça hiç gelmemiş olanlarda maça ilgi gösterir kombineler kapışılır maça 2 gün kala biletler tükenir;hem müthiş bir tribün şovu yapmak için hemde rakibin üstünde yeterli baskı kurabilmek için kapasitenin 23-25 bin kadar olması şart en az.Mesela ben bile istanbuldan gelirim sivastaki bir grup maçına.benim gibi düşünen çok vardır,bu şartlarda şu kapasite ihtiyacı karşılamaz.yetmez stat çok olur dışarıda kalan.ama 25 bin kişilik bir 4 eylül stadı yeterli olabilir.bu tabi benim fikrim.he bide en azından stadın hepsi olmasa bile çoğu bölümü kapatılmalı ambians açısından.3 tarafı olabilir mesela.bu düşüncemi yönetime ulaştırabilecek biri varsa hemen ulaştırsın ki futbol anlamında yakaladığımız büyük kulüpleri stat anlamında da yakalayalım.
|
-->: --->: 4 EYLÜL 9.SIRADA
[QUOTE=erdem39;211053]bence en az 23 bin-25 bin falan olmalı çünkü yarın bir avrupa maçı oynandığında (mesela Şampiyonlar Ligine gitmek kısmet olursa) daha önce maça hiç gelmemiş olanlarda maça ilgi gösterir kombineler kapışılır maça 2 gün kala biletler tükenir;hem müthiş bir tribün şovu yapmak için hemde rakibin üstünde yeterli baskı kurabilmek için kapasitenin 23-25 bin kadar olması şart en az.Mesela ben bile istanbuldan gelirim sivastaki bir grup maçına.benim gibi düşünen çok vardır,bu şartlarda şu kapasite ihtiyacı karşılamaz.yetmez stat çok olur dışarıda kalan.ama 25 bin kişilik bir 4 eylül stadı yeterli olabilir.bu tabi benim fikrim.he bide en azından stadın hepsi olmasa bile çoğu bölümü kapatılmalı ambians açısından.3 tarafı olabilir mesela.bu düşüncemi yönetime ulaştırabilecek biri varsa hemen ulaştırsın ki futbol anlamında yakaladığımız büyük kulüpleri stat anlamında da yakalayalım.[/QUOTE]
Ewet ben de katılıyorum abi bunu birisi yönetime bildirsin mantıklı düşünüldüğünde sivasın bir sürü taraftarı war bi avrupa kupasına katılırsak Türkiye nin her yerinden seyirci gelir onun için kapasite çoğaltılmalı ve üstü bazı yerleri kapatılmalıdır .... |
yönetimin stad yapmasını istiyorsak
takımın orjinal ürünlerini almalıyız korsana karşı çıkmalıyız korsanın satıldığı yeri gördüğünüz zaman almayın veya kulübe telefon edin ancak sivasspora böyle katkı yapabiliriz. insanlar gidip o kale arkasına oturmaz. en az 30 metre mesafe var kaleyle tribünler arasında.burda adam maç izlemeye gelir mi hiç bende olsam gelmem saraç ogluna benzer fakat maliyeti gücümüzün yettiği kadar ve yaptığımızda ileriyide düşünerek bize 35,000 kapasiteli üstü kapalı bir stad yeter bu stadı yapsınlar bak seyirci maça nsl geliyor ben ultrAslan umrAniye kurucularındanım. ve ben ali samiyende maça gitmiyorum eski bir stad kimsede pek gitmek istemez fakat şöyle görkemli güzel görünen bir stada herkes gitmek ister. neden bizimde böyle bir stadımız olmasın ulaşımınında ii olan taraftarın sıkıntı yaşamayacağı bir yere yapılsa ne güzel olur. |
HADİ YA 4 EYLÜL 9.SIRADA MI.
BIRAKIN BU İŞLERİ.YENİ BETON VE YENİ KOLTUĞU HERKEZ YAPIYOR,KOYUYOR. |
Arkadaşlar Sayın eski Valimiz sağolsun Hasan CANPOLAT 50.000 kişilik üstü kapalı stad isteğini çevirmişti ama geçenlerde bi yerel tv de sayın valimiz Veysel DALMAZ'ın bu projeye destek verdiğini ve bir an önce bu projeye start verileceğini Bülent UYGUN hocamızın kendi ağzından duydum inşallah böle bişi gerçekleşir...
|
tff nin resmi sitesinde
Stad Adı Oynayan Kulüp Şehir Kapasite Zemin Türü SİVAS 4 EYLÜL SİVASSPOR SİVAS 11500 Doğal Çim böle yazıo yoksa bu eski halimi |
inşallah kapasite ileride 25-30 binlere çıkar
|
[QUOTE=aKMel;239881]tff nin resmi sitesinde
Stad Adı Oynayan Kulüp Şehir Kapasite Zemin Türü SİVAS 4 EYLÜL SİVASSPOR SİVAS 11500 Doğal Çim böle yazıo yoksa bu eski halimi[/QUOTE] şuan 16850 kişilik..o eski bilgidir... |
[QUOTE=besyo_cu;192013]Umarım bu hafta 16 bin 850 kişiyi doldururuz....[/QUOTE]
BU HAFTA DIŞARIDA OYNUYOZ............................. |
İNŞALLAH BİR GÜN FAZLASIYLA DOLDURURUZ...
|
her şey çok güzel olacak;ancak maraton yanındaki o küçücük bölümün bilmiyorum hangi sebebten,yapılmamış ya da yapılamamış olması beni son derece üzmektedir.eminim ki bi çok yiğido da benim gibi düşünüyordur.imkan varsa bu bölümün mutlaka ama mutlaka yapılmasını umit ediyorum,bütün yiğidolara selamlar,
|
16 bin 850 kişi önemli değil önemli olan seyircinin ruhudur,daha fazla destek,hep destek.
|
[B]stad kapasitesi gayet güsel zaten önemli olan stadı doldurmakta...[/B]
|
16 binie değil 50 bin olsa doldurmaya çalişiriz
|
bu haftayı 6 puanla kapatalım haydi yiğido, 3 oftaştan 3 tahkimden inşallah
|
İŞTE STADLAR VE KAPASİTELERİ
Şükrü Saraçoğlu ( Fenerbahçe) 50 bin 530 İnönü stadı ( Beşiktaş) 32 bin 145 Atatürk stadı ( Kayseri-Erciyes) 25 bin Atatürk stadı ( Konyaspor) 21 bin 960 Ali Sami Yen ( Galatasaray) 20 bin 19 Mayıs ( Ank.G.B ve A.G) 19 bin 812 Avni Aker ( Trabzonspor) 19 bin 751 Atatürk ( Bursaspor) 19 bin 616 Kamil Ocak ( G.Antep ) 17 bin 4 EYLÜL ( SİVASSPOR) 16 bin 850 Atatürk ( Denizlispor) 15 bin 19 Mayıs ( V.Manisa) 15 bin Atatürk ( Sakaryaspor) 13 bin 500 Atatürk ( Antalyaspor) 10 bin Atatürk ( Ç.Rizespor) 10 bin bence önemli olan kapasite degıl onemli olan stadı doldurmak.bazı maclar harıc tribünlerde az seyirci oluyor. |
valla stad kolay iş yeter ki sivasımız başarılı olsun hersey yapılır
|
kayserinin yeni stadının resimlerini gördünüz mü?peki 4 eylül stad ise kayserinin ki ne?
|
Hayırlı olcak bu stadda ne avrupa maclarına cıkacaz bu bu sene olacak ınsaallah
|
arkadaslar kasimpasa ,ibb oftas gibi yeni takimlar nerdeyse bos sahada oynuyor maclarini sonra tabzonspor galatasray tarafsiz sahada oynuyor maclarini yani bombos stalarda oynaniliyo bakiyoruz almanya her mac 80 bin kisi gidiyo ingilterer ispanya da oyle
sivasspor kose yazarlarinin dedigi gibi sivassporlu taraftarlar iyi dolduruyo stadi bir anadolu takimi icin helede oftas maci bu mubarek ramazan ayinda nasil doluyo oyle ben sivastayken ilk iki maca gittim ibb ve antep macina stadi iyi fulluyoruz yani ah bide maraton iyi destekleyebilirse kale arkasinda fazla duyulmuyo maratona alinmasi lazim aslinda ya bide taraftar gruplarina sesleniyorum mars falan yazin biraz kirmizi beyas sampiyon sivasnan olmaz bu is |
insallah herzaman dolar bu saha. Sivassporu yanliz birakmayalim. Ben birakmazdim ama mahleseg yurtdisinda kaliyorum:(
|
TAKIMIMIZ MÜTHİŞ,TARAFTARIMIZ MÜTHİŞ,STADIMIZ MÜTHİŞ BASKA NE İSTERİZ...
|
Yiğidolar çok heyecanlısınız, bende dahil çok heyecanlıyız.
Ama az birazda gerçekleri doğruları konuşalım... Konuşalım ki her şey daha güzel olsun. 1. Koltuk araları çok dar ayak koyacak yer yok. 2. Temizlik yapılmıyor, oturamıyorsunuz. 3. Biletsizler alınıyor, insan yerlerine oturmuyor, kargaşa oluyor. 4. Soğuk memleketteyiz, tribünlerin üzer hala tam kapalı değil. 5. Yüzme salonu taraf kale arkasının bir kısmı büyütülmedi. 6. Tuvaletler çok bakımsız 7. Kantin hizmetleri çok zayıf ve kötü. 8. Turnikeler çok yanlış tasarlanmış. Allah korusun bir arbedede korkunç şeyler olur Benim ve 9 yaşındaki fanatik Sivassporlu oğlumun üç sezondur ayrı ayrı kombinelerimiz var ve hiç maç kaçırmıyoruz. Bir çok bayan akrabam ve tanıdığım gelmek istiyor, ama tribündeki oturakların darlığından, girişdeki turnikelerin durumundan, kargaşadan şikayetçiler ve gelmiyorlar. Futbol seyir oyunu, zevkle izlemek lazım, sadece taraftar heyecanı ile ancak bu kadar seyirci toplayabiliyoruz. Yoğun duyguları olmayıpta futbolu sevenleri ve gelemeyen fanatikleri stada çekilmesi lazım. Önerim şu: Tarif ettiğim kale arkası katılabilir ancak mutlaka koltuk araları genişletilmeli. Şehir nüfusu düşünülürse bence en fazla oda her maçta değil 15-16 seyirci toplanabilir.(bunun İngiltere'de bir hesabı var, futbola aşık, başarılar kazanmış bir şehir nüfusunun en fazla %10 nu toplayabiliyorsunuz oda her zaman değil yani Sivas için maksimum rakam 25 bin) Mutlaka turnikelerin şekli değiştirmeli. O kadar turnikeyi iki üç metre yere sıkıştırırsan böyle kargaşa olur. Sayı değil nitelik, ortam ve heyecan önemli Saygılar. |
[QUOTE=KAOS;252720]Yiğidolar çok heyecanlısınız, bende dahil çok heyecanlıyız.
Ama az birazda gerçekleri doğruları konuşalım... Konuşalım ki her şey daha güzel olsun. 1. Koltuk araları çok dar ayak koyacak yer yok. 2. Temizlik yapılmıyor, oturamıyorsunuz. 3. Biletsizler alınıyor, insan yerlerine oturmuyor, kargaşa oluyor. 4. Soğuk memleketteyiz, tribünlerin üzer hala tam kapalı değil. 5. Yüzme salonu taraf kale arkasının bir kısmı büyütülmedi. 6. Tuvaletler çok bakımsız 7. Kantin hizmetleri çok zayıf ve kötü. 8. Turnikeler çok yanlış tasarlanmış. Allah korusun bir arbedede korkunç şeyler olur Benim ve 9 yaşındaki fanatik Sivassporlu oğlumun üç sezondur ayrı ayrı kombinelerimiz var ve hiç maç kaçırmıyoruz. Bir çok bayan akrabam ve tanıdığım gelmek istiyor, ama tribündeki oturakların darlığından, girişdeki turnikelerin durumundan, kargaşadan şikayetçiler ve gelmiyorlar. Futbol seyir oyunu, zevkle izlemek lazım, sadece taraftar heyecanı ile ancak bu kadar seyirci toplayabiliyoruz. Yoğun duyguları olmayıpta futbolu sevenleri ve gelemeyen fanatikleri stada çekilmesi lazım. Önerim şu: Tarif ettiğim kale arkası katılabilir ancak mutlaka koltuk araları genişletilmeli. Şehir nüfusu düşünülürse bence en fazla oda her maçta değil 15-16 seyirci toplanabilir.(bunun İngiltere'de bir hesabı var, futbola aşık, başarılar kazanmış bir şehir nüfusunun en fazla %10 nu toplayabiliyorsunuz oda her zaman değil yani Sivas için maksimum rakam 25 bin) Mutlaka turnikelerin şekli değiştirmeli. O kadar turnikeyi iki üç metre yere sıkıştırırsan böyle kargaşa olur. Sayı değil nitelik, ortam ve heyecan önemli Saygılar.[/QUOTE] Arkadaşımın tespitlerine ve önerilerine katılıyorum bende istanbulda ikamet etmeme rağmen sivassporun 4 eylüldeki bir çok macına gittim gercektende koltuk araları çok dar insan aradan gecerken bayağı zorlanıyor bayan seyircilerin rahatsız olacağı kesin ayrıca temizlik sıfır benim gördüklerim bunlar ama her şeye rağmen 4 eylül stadını 9.sıradan ilk 5.sıraya getirmeliyiz buda demek oluyorki stadı her macta fullemliyiz ancak o zaman 4 eylül stadı ilk 5 sıraya girer takım tam havasındayken desteklerimizi esirgemiyelim hep destek tam destek her şey sivasspor için BAŞKA SİVASSPOR YOK |
gelecekte daha güzel bir stadımız olur inşallah şimdilik bu stadımız gayet iyi
|
Cevap: 4 EYLÜL 9.SIRADA
[B][I][COLOR="DarkRed"]iiyi iyii stad yine idare edder bizi [/COLOR][/I][/B]
|
Cevap: -->: --->: 4 EYLÜL 9.SIRADA
Ama az birazda gerçekleri doğruları konuşalım... Konuşalım ki her şey daha güzel olsun. 1. Koltuk araları çok dar ayak koyacak yer yok. 2. Temizlik yapılmıyor, oturamıyorsunuz. 3. Biletsizler alınıyor, insan yerlerine oturmuyor, kargaşa oluyor. 4. Soğuk memleketteyiz, tribünlerin üzer hala tam kapalı değil. 5. Yüzme salonu taraf kale arkasının bir kısmı büyütülmedi. 6. Tuvaletler çok bakımsız 7. Kantin hizmetleri çok zayıf ve kötü. 8. Turnikeler çok yanlış tasarlanmış. Allah korusun bir arbedede korkunç şeyler olur Benim ve 9 yaşındaki fanatik Sivassporlu oğlumun üç sezondur ayrı ayrı kombinelerimiz var ve hiç maç kaçırmıyoruz. Bir çok bayan akrabam ve tanıdığım gelmek istiyor, ama tribündeki oturakların darlığından, girişdeki turnikelerin durumundan, kargaşadan şikayetçiler ve gelmiyorlar. Futbol seyir oyunu, zevkle izlemek lazım, sadece taraftar heyecanı ile ancak bu kadar seyirci toplayabiliyoruz. Yoğun duyguları olmayıpta futbolu sevenleri ve gelemeyen fanatikleri stada çekilmesi lazım. Önerim şu: Tarif ettiğim kale arkası katılabilir ancak mutlaka koltuk araları genişletilmeli. Şehir nüfusu düşünülürse bence en fazla oda her maçta değil 15-16 seyirci toplanabilir.(bunun İngiltere'de bir hesabı var, futbola aşık, başarılar kazanmış bir şehir nüfusunun en fazla %10 nu toplayabiliyorsunuz oda her zaman değil yani Sivas için maksimum rakam 25 bin) Mutlaka turnikelerin şekli değiştirmeli. O kadar turnikeyi iki üç metre yere sıkıştırırsan böyle kargaşa olur. Sayı değil nitelik, ortam ve heyecan önemli Saygılar.[/QUOTE] [COLOR="black"][COLOR="black"][COLOR="black"][COLOR="black"][COLOR="black"][B][B][B][I][I]eğer bunlar doğruysa yazıklar olsunn[/I][/I][/B][/B][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR] |
Cevap: --->: 4 EYLÜL 9.SIRADA
Ama az birazda gerçekleri doğruları konuşalım... Konuşalım ki her şey daha güzel olsun. 1. Koltuk araları çok dar ayak koyacak yer yok. 2. Temizlik yapılmıyor, oturamıyorsunuz. 3. Biletsizler alınıyor, insan yerlerine oturmuyor, kargaşa oluyor. 4. Soğuk memleketteyiz, tribünlerin üzer hala tam kapalı değil. 5. Yüzme salonu taraf kale arkasının bir kısmı büyütülmedi. 6. Tuvaletler çok bakımsız 7. Kantin hizmetleri çok zayıf ve kötü. 8. Turnikeler çok yanlış tasarlanmış. Allah korusun bir arbedede korkunç şeyler olur Benim ve 9 yaşındaki fanatik Sivassporlu oğlumun üç sezondur ayrı ayrı kombinelerimiz var ve hiç maç kaçırmıyoruz. Bir çok bayan akrabam ve tanıdığım gelmek istiyor, ama tribündeki oturakların darlığından, girişdeki turnikelerin durumundan, kargaşadan şikayetçiler ve gelmiyorlar. Futbol seyir oyunu, zevkle izlemek lazım, sadece taraftar heyecanı ile ancak bu kadar seyirci toplayabiliyoruz. Yoğun duyguları olmayıpta futbolu sevenleri ve gelemeyen fanatikleri stada çekilmesi lazım. Önerim şu: Tarif ettiğim kale arkası katılabilir ancak mutlaka koltuk araları genişletilmeli. Şehir nüfusu düşünülürse bence en fazla oda her maçta değil 15-16 seyirci toplanabilir.(bunun İngiltere'de bir hesabı var, futbola aşık, başarılar kazanmış bir şehir nüfusunun en fazla %10 nu toplayabiliyorsunuz oda her zaman değil yani Sivas için maksimum rakam 25 bin) Mutlaka turnikelerin şekli değiştirmeli. O kadar turnikeyi iki üç metre yere sıkıştırırsan böyle kargaşa olur. Sayı değil nitelik, ortam ve heyecan önemli Saygılar.[/QUOTE] eğer bunlar gerçekse yazıklar olsunnnn |
Aklıbaşında 5 000 seyirci maç alır.
|
yeni stadyum yapılınca sivassporun stadı 1.sırada olacak bence 4 büyüklerin stadından daha güzel olacak.:)allah nasip ederse.:)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:59. |