![]() |
--->: VİERİ MEHMET...
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Yıllar önce Mehmet YILDIZ a bu lakabı ben takmıştım.Ve şimdi bu lakap çok tuttu.Hatta Mehmeti tribünlere çağırırken ona bir bestemiz bile var.
[COLOR="Red"]GOLLERE DEVAM ET BİZLERİ MUTLU ET HELAL OLSUN SANA VİERİ MEHMETTTTT[/COLOR][/COLOR][/FONT][/B] |
-->: VİERİ MEHMET...
mehmet şu an formda ve kuvvetli bir futbolcu ama teknik bakımından kendini daha geliştirmeli
|
basaruların devamını bılıyoruz ... milli takımda insallah ıyı olur
|
mehmeti alamaz lar işalaaha önceden mehemsemişyolardı noldu mehmet sivasola ayağa kalak tı ve büyüdü helalal adamım mehmet
|
YA ARKADAŞLAR, HAKİKATEN MEHMET AYARINDA ŞU ANDA TÜRKİYE LİGLERİNDE BİR BENZERİ DAHA YOK. BU ONUN ÇOK İYİ OLDUĞU ANLAMINDA SÖYLEMİYORUM. ÇOOKKK EKSİĞİ VAR. EN BAŞTA YERE BAKARAK OYNAMASI EN BÜYÜK HANDİKAP'I, SONRA FAZLA KİLOLARI VE SON VURUŞ TEKNİĞİ ZAYIF. BUNLARI BERTARAF ETTİĞİ ZAMAN İYİ BİR FUTBOLCU OLACAK. ONU DA İNŞALLAH MİLLİ TAKIMDA İKEN FATİH TERİM BİRAZ DÜZELTECEKTİR.
AMA BOĞA GÜÇLÜ OLMASI VE DEFANSI DAĞITMASI, İYİ TOP SAKLAMASI VE ARKADAŞLARINA POZİSYON YARATMASI AÇISINDAN DA TÜRKİYE'DE BİR BENZERİ YOK DİYORUM. HELEDE ANDERSON İLE KIYASLANDIĞINDA İSE ÇILDIRIYORUM. ONDAN 10 KAT DAHA İYİ BİR FUTBOLCU. |
İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
|
mehmetle bizim tigemden arkadaşlığımız var.İnşallah ankara`yada gollerini atar onu seyretmek büyük bir zevk.SİVASIMIZA BAŞARILAR.
|
sen sivasa sivas sana çok yakışıyor ayakta durmasıyla tam yiğidoyu temsil ediyor
|
MASALLAH-ANADOLUNUN BOGASI-
BOGA GIBI KUVVETLI VIERI MEHMET NE OLUR TOPA VURURKEN BIRAZDA KAFANI KALDIRSAN SON VURUSLARDADA BASARILI OLSAN SENI AVRUPADA IZLERDIK BEYPINARLI YIGIDO58 |
KOLOCU 5858-KARDES YAZDIKLARINI ÖNCE OKU SONRA GÖNDER
YAZDIKLARINI EMINIM KIMSE ANLAMAMISTIR BEYPINARLI YIGIDO58 |
[B]Kendisi harika bi çıkış yakaladı.Ve performansı gitgide artıyor.Milli takıma çağrılmasıda ne kadar iyi olduğunu kanıtlıyor.Mehmet tam bize uygun bir futbolcu.O hem Boğa,hem Vieri,hem Yiğido Sivasımızın herşeyi.Sharer'i örnek aldığını söylemiş bence tam onun ayarında bir yıldız.Fizik ve şekil olarakta birbirlerine baya benziyorlar Sherar'la.Mehmet Yıldız tam bir YILDIZ[/B]
|
helal mehmet nasılsın yaptın bunu ya
|
teknik olarak pek iyi olmasada fizik olarak cok guclu, defanslari yerle bir ediyor boyle devam ederse birakin Turkiye' yi avrupada cok rahat oynar
|
İnşallah , Fatih hoca milli takım aday kadrosundan, maç kadrosuna seçer.. Yunanistan karşısında super bir futbol sergileyeceğine eminim.. :D Mehmet'i biz 2 ligden beri tanıyoruz , ama türkiye yiğido mehmet i şimdi keşfetti..
İnşallah, Yiğido mehmet uzun yıllar sivasspor hizmet eder. Taraftar olarak gerçekten onu çok seviyoruz .. Rabbim başarını daim etsin .. |
basın rahat bıraksa transfer haberlerinden dolayı mehmet daha yüksek form gösterecek bence
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:36. |