![]() |
--->: 1967 YENiİİİ LOGOLARIMIZI DENİYORUZ...
[B][COLOR="Blue"]fena degil dahada iyisini hazirlamaya calisin
yigidolar diyari sivas golgeli yazi seklinde yazilabilir sadece bir öneri ama yaptiginizda güzel olmus güle güle giyinin elbet bizde giyeriz bir gün..[/COLOR][/B] |
[FONT="Comic Sans MS"][I][/I][/FONT]BENCE TEHLİKELİ ATIK MADDELERİNİN İŞARETİNİ ANDIRIYOR HİÇ BEĞENMEDİM... BAŞKA ÇALIŞMALARINIZ YOKMU?? DAHA İYİLERİNİ ÇIKARTA BİLİRSİNİZ...:mad:
|
BEN EN IYISI T-SHIRT..
HEMDE COK II OLUR |
-->: 1967 YENiİİİ LOGOLARIMIZI DENİYORUZ...
Emek verilip yapilan isin kötüsü olmaz ellerinize saglik ama daha iyisini yapacaginiza inaniyorum herkese selamlar.
yusuf sahin DK. |
Tıbbi atık işaretine benzemiş bence daha farklı bir çalışma bence daha uygun olur.Birde parti amblemine benzemememliki insanlar rahatça kullanabilsinler.
|
hazirliyanin eline saglik bence tsört daha güzel
|
1967 YENiİİİ LOGOLARIMIZI DENİYORUZ...
Bu logolar kimyasal tehlikeli atık ambleminin hemen hemen aynısı olmuş. Hilal'ler ayrıca bir siyasi partiyi daha çok hatırlatıyor.
Üzerinde daha da çalışılmalı diye düşünüyorum. Sivas ve Sivasspor'u çağrıştırıcı şeyler eklenebilir. |
1 NUMARA GÜZELE BENZİYOR. ama diğerlerinin birbirlerinden pek farkı yok gbi.
|
[B]Bence Ayın Arasına yıldız serpiştirilse daha iyi olur...Yapılır yaw O güzel bişeyler yapamlım.[/B]
|
Emek ,çalışma ve düşünceye saygı, ancak konu ile ilgili uzmanlardan yararlanılsa çok daha güzel, göze hoş gelen ve albenisi olan bir logo çıkabilir.
Bu haliyle bana birşey ifade etmedi. Sivasspor'un amblemi veya yıldızları logo da olursa daha anlamlı olur, zaten konu da Sivasspor ve taraftarı değil mi ? Örneğin Hilaller yerine Yıldızlar olabilirmi ? sadece bir düşünce ........ T-schirt güzel. |
bence 2 numara güzel emeğinize sağlık güzel çizimler t-shirt de güzel
|
1 numara güzel koyu renkte olsun.
|
NUMBER ONE (1 NUMARA)
ZARALI'YIM GÖNLÜMDEN YARALIYIM |
HELAL HOŞ OLSUN
FISTIK GİBİ OLMUŞ [U]SPOR KARDESLİK VE BARIŞTIR[/U] |
Burdan çok güzel duruo hayırlı olsun
|
--->: -->: 1967 YENiİİİ LOGOLARIMIZI DENİYORUZ...
[QUOTE=35gürün58;205615]Emek ,çalışma ve düşünceye saygı, ancak konu ile ilgili uzmanlardan yararlanılsa çok daha güzel, göze hoş gelen ve albenisi olan bir logo çıkabilir.
Bu haliyle bana birşey ifade etmedi. Sivasspor'un amblemi veya yıldızları logo da olursa daha anlamlı olur, zaten konu da Sivasspor ve taraftarı değil mi ? Örneğin Hilaller yerine Yıldızlar olabilirmi ? sadece bir düşünce ........ T-schirt güzel.[/QUOTE] aRKADAŞIM SANA KATILMAMAK MÜMKÜN DEĞİL. çOK DOĞRU. 3 HİLAL OLMASI ÜRKÜTÜCÜ. UNUTMAMALI SİVASLARIN HEPSİNİN DÜNYAA GÖRÜŞÜ BÜR DEĞİL. DOLAYISIYLA KARDEŞLİKTEN,BARIIŞTAN,BİRLİKTEN SÖZ EDİLDİĞİ ZAMAN EYLEMLERLE KANITLANMALI,SÖYLEMLERLE DEĞİL. |
Arkadaşlar. Bizşler hep sivasın birlikteliğinden beraberliğinden kardeşliğinden söz ederizz. Sporda dahii isyasii söylemleri işaretleri barındırıyorsak demekki birlikten beraberlikten szö etmeyle ancak kendi kendimizi kandırırız. Ve logolarda bence bu birlikteliğe beraberliğe kardeşliğe engel teşkil eden logolar. Neden 3 hilal. neden daha göze hoş gelen,sevgiyiidostluğuikardeşliği,beraberliği simgeleyen logo değil. Bu bağlamda ben beğenmedim. çünküü ürkütücü. SPOR DOSTLUK,BARIŞ,KARDEŞLİKTİR. SPORUN DİLİŞ,DİNİ,SİYASETİ,IRKI OLMAZ. SAYGILAR SUNARIM.
|
Emege saygim sonsuzdur bu logolar ne sivassporu ne dostlugu nede kardesligi ifade etmiyor sivasa ve sivasspora yakisir olsun.
|
[B][COLOR="Blue"]TEBRIKLER COK GUZEL LOGOLAR:SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
ben ce 1 numara çok güzel olmuşşşşş....
|
çok güsel elinize sağlık........
|
1 NUMARA EN İYİSİ DİYORUM
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ |
Derneğe üye değilim ama bence de birincisi daha güzel. Ancak siyasal içerikli bir logo olarakta düşündürebilir bence.Üç hilal yerine üç yıldız kullanılsa hem Sivasspor'u anlatır hem de başka anlamlara çekilmesi önlenebilirdi.
Saygılar |
bece 1. güzel olmuş elinize sağlık
|
hilallerin uç kısmına gelen harfler yıldıza benzetilse benzetilebilirse ay yıldız bayrağımızı üç yıldız sivassporumuzu temsil eder diye düşünüyorum. yapanın düşünenin eline yüreğine sağlık.
|
eywallah kardeşim güzel ellerinize sağlık
|
DERNEĞE AVATAR
Onur abi sen istedin die signatür yaprım derneğe özel signatür olarak ekle
Bütün 1967 genç taraftarlar derneği üyelerinin eklemesi rica olunur tabi isterseniz.. [url]http://protasarim.sitemynet.com/mynet_resimlerim/dernek.gif[/url] adres bu önizlmede aşağıda |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:28. |