![]() |
--->: Denizlispor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
Bizim en büyük avantajımız deplasmanda daha iyi oynamamız,gününde olur ve iyi bir oyun sergileyebilirsek maçı koparabilirz. Fakat denizlide küme düşmemek için elinden ne geliyorsa yapacak. Çooooook zor bir maç olacak.Önce galibiyet diyorum ama, beraberlikte olabilir.
Denizlispor: 1 Sivasspor:2 |
-->: Denizlispor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
denizlispor:3
sivasspor:0 bana göre.. |
3-0 alırız biz bu maçı denizlide boylece kumeye duşer
|
Denizlispor...............0-2.....................Sivasspor
|
4.RANDEVU
[COLOR="Red"]Sivasspor ile Denizlispor 4. randevuda![/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]Sivasspor ile Denizlispor, Pazar günü Denizli Atatürk Stadı'nda saat 15.00'de 4. randevuya çıkacak. Turkcell Süper Lig'de bugüne kadar üç kez karşılaşan Sivasspor ile Denizlispor, Pazar günü Denizli Atatürk Stadı'nda saat 15.00'de 4. randevuya çıkacak. Ligde bugüne dek oynanan 3 maçın 2'sinden Denizlispor, 1'inden ise Sivasspor galip ayrıldı. Bugüne dek oynanan maçlarda Sivasspor rakibinin filelerine 1 gol atma başarısı gösterirken, kalesinde 6 gol gördü. Geçen sezon iki takım arasında oynanan 2 maçın ilkini Sivasspor, diğerini ise Denizlispor kazanmıştı. İlk maçta Sivasspor rakibini sahasında 1-0 yenerken, Denizli'de oynanan ikinci maç, Denizlispor'un 4-0 üstünlüğüyle sona ermişti. Bu sezonun ilk yarısında Sivas'ta oynanan karşılaşma ise Denizlispor'un 2-0'lık galibiyetiyle sonuçlanmıştı. [/COLOR] |
--->: 4.RANDEVU
İNSALLAH BU MAÇI EN AZ 5-0 ALIRIZDA ÜSTÜNLÜĞÜMÜZÜ SAĞLARIZ BU MAÇI 5-0 ALIRSAK DENIZLI KARSISINDA 2 MAÇ MALIBIYET 2 MAÇ GALIBIYET OLUYOR VE 6 GOL ATMIŞ 6 GOL YEMIS OLUYOZ İNSALAH BU MAÇ FARKLI BITERDE DENIZLI KARSISINDA ÜSTÜNLÜĞÜMÜZÜ SAĞLARIZ...
|
1-0 olsun bizim olsun
hayırlı günler |
-->: 4.RANDEVU
evett yenelimde skor farketmez 3 puan gelsin yeter.Yeneceğimize inanıyorum.
|
bence mutlak favori denizlispordur.keşke biz kazansak ama denizli bu maçı mutlaka alacaktır.
denizli-3 sivas-0 maleseffffff |
Ben bu macin bizim icin cok zor gececegini düsünüyorum onlar bir üst basamaga cikip rahatlamak icin bizi zorlayacaklar bütün gücleriyle saldiracaklar egerki bizim orta saha kontrolu ortada saglarda oyunlarini bozarsa ileriye cikartacagimiz her top bizim icin bir gol demektir Balili ve Mehmete cok is düsecek özellikle Balili bu maci cözek kisi diyorum bunada güveniyorum iste o,zaman farkli bile yeneriz . Tabi yinede Arkadaslarin Tahminlerine katilmamak elde degil benimde gönlümde yatan Galibiyet insallah dedikleri gibi oluruz Galibiyetle döneriz 3 puani kendimize yazdirmis oluruz Haydiyigido Göster gücünü Güldür bizi takima basarilar diliyorum
|
[QUOTE=sandal5877;211756]1-0 olsun bizim olsun
hayırlı günler[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"]bencede 1-0 olsun bizim olsun,ama bir iki gol daha güzel olur .:) bence denizliyi yeneriz ,tabiki bi aksilik cikmassa!![/FONT] |
yenicez ini takıkımıza sonsuz güveniyoruz...
|
biz bu maçı nasıl alabiliriz yada alabilirmiyiz? bir tarafta düşmeye oynayan diğer tarafta en rahat biz:D ayrıca maç orda sizce mantıklı olan hangisi? inşallah alırız ama kendimizi kandırmayalım denizli yenecek malesef!!!
|
[B][CENTER]
[IMG]http://img124.imageshack.us/img124/3208/10pg9.gif[/IMG] [COLOR="SeaGreen"]Denizlispor:0[/COLOR] [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/3669/446aa1.gif[/IMG] [COLOR="Red"]SİVASSPOR:2[/COLOR] [/CENTER][/B] |
bu maçıda biz alırız beraberlik sağlanır inşallah...
|
SİVASSPOR MILLI MACLAR ICIN VERILEN ARADA 4-1 YENMISTI DENIZLIYI BENCE YINE YENECEKTIR 2-1 SİVAS DİYORUM
|
[B][COLOR="RoyalBlue"]Insallah bu maci alacagiz.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
-->: --->: 4.RANDEVU
[QUOTE=Bilmiyorum5;211793]SİVASSPOR MILLI MACLAR ICIN VERILEN ARADA 4-1 YENMISTI DENIZLIYI BENCE YINE YENECEKTIR 2-1 SİVAS DİYORUM[/QUOTE]
4-1 değil 5-3 yenmiştik ama olsun yinede yeneceğiz |
DENİZLİ.1 SİVAS..1
SİVASSPORA BAŞARILAR |
[COLOR="Red"][B]SİVASSPOR: 2[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]DENİZLİSPOR: 0 [/COLOR][/B] |
[B][CENTER]
[IMG]http://img124.imageshack.us/img124/3208/10pg9.gif[/IMG] [COLOR="SeaGreen"]Denizlispor:2[/COLOR] [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/3669/446aa1.gif[/IMG] [COLOR="Red"]SİVASSPOR:5[/COLOR] [/CENTER][/B] |
[COLOR="Magenta"][/COLOR]İNŞALLAH YENERİZ MEHMET YILDIZ 2 GOL BALİLİDE 1 GOL ATAR 3-1 YENERİZ İNŞ:D
|
sivassporumuza saldiran takimlarin halini hepimiz biliyoruz
demek istedigim denizli bize yanmek icin saldiracak ve haliylede defansinda aciklar verecek bunu iyi degerlendirirsek farka bile gideriz ama denizli ilk dakikalarda gol bulursa görüntü farkli oilabilir ilk 20 dakika gol yemezsek en az 3:0 aliriz diyorum |
SKOR ÖNEMLİ DEĞİL KAZANALIM YETER!
|
1 0 OLSUN BİZİM OLSUN ..............................:)
|
BURDAN EN AZ ÜÇ PUANLA DÖNMELIYIZ TRABZON BUGUN ÇOK FARKLI YENDI KAYSERIDE YARIN ANKARA MAÇINDA PUAN KAYBEDERSE ÇOK İYİ OLUR...
|
bu maçıda alacaz insallah...............
|
DENİZLİSPOR:0 SİVASSPORUM:3
|
denizli.......1
sivas.........3 sivasspor inşallah alacak bu macıda |
Denizli 0 - sivas 1
inşallah maçı alırız |
bugün mutlaka kazanmalıyız dördüncülük için...kayseri mutlaka bugün puan kaybedecek... denizliyi iki sıfır veya iki bir gibi skorla yenecegimize inanıyorum... uefa askına denizliye gömcez.......
|
uefa askına gömcez denizliye...
|
3 maç oynamışız 3 ün birini biz almışız iki maçı denizli almış ayrıca ilk yarıdaki maçta bizi evimizde sivasımızda 2 tane takmışlar bize bakalım bende merak ediyorum sonucu
|
denizli:1
SİVASSPORUMUZ:2....... |
sivaslı dogduk sivassporlu olduk sivassporlu olarak ölecegiz
|
[QUOTE=yigidoefsanesi;211981]3 maç oynamışız 3 ün birini biz almışız iki maçı denizli almış ayrıca ilk yarıdaki maçta bizi evimizde sivasımızda 2 tane takmışlar bize bakalım bende merak ediyorum sonucu[/QUOTE]
Ben dedimdi. Herkes hayal aleminde. Siz futboldan anlamıyonuz. Ciddi diyom anlamıyonuz. Bence Takım berbat. Hala Baliliyi destekleyen taraftar olamaz. Herkesin pisliği kendine temiz görünüyor. Pisliğini gören adam olur ancak vesselammm |
--->: -->: Denizlispor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[QUOTE=sivasli_boy;211994]denizli:1
SİVASSPORUMUZ:2.......[/QUOTE] yuhhh tahmini doğru yap sallama |
Arkadaşlar tahminde bulunurken azcık futbol bilginizi sınayın sallamayın. Denizlinin bizi yeneceği kesindi. Burada yazarken azcık dikkatli olalım. Sallamaklala iş olmaz. Ben hafta boyunca söyledim dinleyen olmadı. Herkes sanki kumbaraya para atar gibi konuşuyor öyle değilllllll. Adamlar Horozlar bizi kumbara yaptı. Daha dün çıktık azcık oturalım dötmüz kalkmasın
|
ben anlamadım baliliyi niye ikinci yarı oyuna alıyor gökan bozkayayı ilk 11 de başlatıyor bu maça önem vermediler galiba öyle düşünüyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:16. |