![]() |
--->: ELBEYLİ YİĞİDOLAR
bende elbeyli KAHYALI köyünden
|
-->: ELBEYLİ YİĞİDOLAR
[B]Bende Elbeylidenim... Akkuzululuyum herkese selamlar...[/B]
|
[B]Merhaba arkadaşlar
Bende Akkuzulu köyündenim, bu formda ilbeyliler sayfasına emeği geçenlere teşekkür ediyorum, tüm sivas ve ilbeyli halkına selam ve sevgilerimle, Sivasspora başarılarının devamını diliyorum[/B] |
58 Hayati merhaba
tanışalım bende akkuzuludan |
musa 58 sizinlede yazışmak istiyorum
|
Merhaba yiğidolar
Bu siteye uzun zamandır uğrayamıyordum kısmet bu güne imiş Ben Elbeyli Akkuzulu köyündenim burada elbeylinin diğer köylerinden ve bizim köyden arkadaşlarla Sivasspor hakkında ve diğer konularda yazışmak istiyorum Saygılarımla |
Gardaşlar bende elbeyli Akkuzulu köyünden
Sivasspora başarılar |
[QUOTE=Etem-Murat;213334][B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]Elbeyli gadaş önce seni tanıyalım ben etem murat (tatlıcaklı) sen hanği köylusun bakalım tanıyalım senide bakalım ilbeyli yazsında köyunu adınızı da yazarsanız daha iyi olur bu arada bu sayedede tanışmış oluruz yiğidoya her zaman desdek tam desdek veririz sen endişelenme[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
BEN DEĞİL AMA DEDEM LER ELBEYLİ ONLARDA TATLICAK |
BİRDE RAHMETLİK ELBEYLİ 58 ABİMİZ VARDI MEKANI CENNET OLSUN
|
Elbeyli formunda yazanlar ve
tüm akkuzulu köyünden yazanlar bayramınızı kutluyor, her gününüzün bayram havasında geçmesini diliyorum, |
elbeylilere güründen selamlar...
|
ben yıldızelliyim ama tatlıcağı gördüm ..benim arkadaşlarım var MEHMET KAYA ,YUSUF KAYA, SADIK KAYA ÜÇÜDE BİRBİRİNDEN İPNE HAA AMA ÇOK SEVERİM ONLARI..SELAMIMI İLET ..KARDEŞ İSTANBULDAYIM BEN ..
ADIM AZİz [email]dejavu-x@hotmail.com[/email] adresim 05449303313 numaram..istanbul etilerden BOZKURT58 |
eybeylılere selamlar ıı bayramlar
|
ELBEYLİLERİN VE TÜM İSLAM DÜNYASININ BAYRIMINI KUTLARIM...
|
[QUOTE=PRoFeSSioNaL;213389]€LBeyli YİĞİDOLAR yazılarınızı okudum çok beğendim...
ßelki aranızda tanıdığım vardır ama çıkartamıyorumdur kusura bakmayın... €LBeyli YİĞİDOLAR BENDE KAHYALI KÖYÜNDENİM KADIGİLDEN... Not: gardaş_58_paşa dediklerin çok hoş evet oluşturalım....[/QUOTE] S_İ_V_A_s SPOR SEVGİLERİMLE.....!!!1 |
[QUOTE=PRoFeSSioNaL;213389]€LBeyli YİĞİDOLAR yazılarınızı okudum çok beğendim...
ßelki aranızda tanıdığım vardır ama çıkartamıyorumdur kusura bakmayın... €LBeyli YİĞİDOLAR BENDE KAHYALI KÖYÜNDENİM KADIGİLDEN... Not: gardaş_58_paşa dediklerin çok hoş evet oluşturalım....[/QUOTE] S_İ_V_A_s SPOR SEVGİLERİMLE.....!!! |
SLM ARKADAŞLAR BENDE ELBEYLİ HEREKLİ KÖYÜNDENİM FANATİK SİVASSPORLUYUM TÜM YİĞİDOLARA SELAM.
BİZİ BİLEN BİLİR ÇOLUK ÇOCUK DEĞİL. |
[B]eLBEYLI KARDESLERE SELAMLAR SUNARIMM SAYGILARLA[/B]
|
TÜM ELBEYLİ KARDEŞLERİMİZE SELAMLARI SUNARIM..
|
Gardaşlar Bende Elbeyli Akkuzulu köyündenim
Sivassporumuzu destekleyelim, elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce en büyük sivasspor, en centilmen takım sivasspor saygılarımla |
slm bende elbeyliliyim hemde saf kan hem ana tarafından hem baba taradından ana tarafından bedirli baba tarafından karalı köylüyüm sivasspora da başarılar
|
[B]elbaalin gavlah köyündenim...[/B]:)
|
[B][COLOR="Blue"]Evet Gardaş bende elbeyliyim akkuzulu köyünden[/COLOR][/B]
|
:)[CENTER][B][COLOR="DarkRed"][FONT="Comic Sans MS"]Merhaba Sivaslıyım diyen ve Sivasspora gönül veren sivasspor taraftarları, Galatasaray maçındaki şanssızlığımızı Gençlerbirliği maçıyla hepimizin dualarıyla ve destekleriyle galibiyetle kapatıp, UEFA'ya yolundaki son engelide aşmak istiyoruz, tüm sivasspora gönül veren sivasspor destekçilerine gönülden selamlar, Akkuzulu köyünden Abdurrahman[/FONT][/COLOR][/B][/CENTER]
|
soyadım gibi elbeyliyim : ÇALLI
|
[COLOR="DarkRed"][B]Sivasspora yeni sezonda başarılarının devamını dileyerek şampiyonluk bekliyoruz, başarılar yiğidolar
Bizler bu havası sert, insanı mert olan şehrin çocuklarıyız, dünyada 6 milyon sivaslı hemşerilerimizin olduğu söyleniyor, 6 milyon taraftarı olan bir şehri temsil eden bu şehrin takımı şampiyon olamıyorsa hep birlikte 6 milyon sivaslı destek olma yolunda gerekeni yapmalıyız 2008-2009 yılında sivasımızı şampiyon görmek istiyoruz, Futbol deyip geçmemek lazım, bardağın hep boş tarafından bakmak değilde, birde dolu tarafından bakmak lazım, şampiyon olursa sivasımız kazanır, türkiyenin birçok yerinde sivasın kötü izlenimlerini fairplay centilmenlik misafirperlik adına bunları silmiş oluruz, şimdi kanal8'e olan bilgin adlı yorumcununda dediği gibi, sivası ben böyle bilmiyordum, türkiyede her yer sivas gibi olsa futbolu izleyenler ikiye katlanır, ben böyle misafirperlik ve taraftarlık görmedim doğrusu, imrendim diyordu, hep böyle kalalım, hep destek olalım, birde maçlarda bizim seyircimizin pek suskun olduğunu gördüm arkadaşlar hep destek hep desket[/B][/COLOR] |
slm hemşolarıma
ben de baba tarafı kabasakal ana tarafı koyuncu öz elbeyliyim:D herkese selamlar sivasspor a başarılar |
gardaş ben elbeyli(kavlak) köyündenim.
|
Mehabalar arkadaşlar ben ilbeyli değilim ama bi selam vereyim dedim.
|
[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]yiğiter ve furkan gardaşlar kavlak köyünden kimlerdensiniz ben de keçili köyündenim kavlaklı çok tanıdığımız var zaten köylerimiz iki adımlık mesafede yiğiter gardaş kavlaktan yiğiter soyisimli çok tanıdığım var rıza,neşet,vahit yiğiterleri tanıyor musun?[/FONT][/COLOR]
|
Hayirli sabahlar Bende AYLI liyim Almanyanin Nürnberg sehrinde kaliyom, selamlar
|
Sivasspor run taraftari yok sizin gib5 taraftar olmaz ben almanya da yasiyorum sivasi televizionun önünden destekliyorum siz ama bilet aliyorsunuz hic destek edmiyorsunuz
yazik cok ama cok yazik |
selam gardaş bizde elbeylıyız tatlıcak koyundenım elbeylıler olarak forumda bulunmamız cok guzel emegı gecen herkese saygılılar...
|
[CENTER][B][COLOR="DarkRed"][FONT="Comic Sans MS"]Selam gardaşlarım,
Selam kültür kentinin insanları, Selam spor takımının forma rengini bayrağımızın kırmızı beyaz renginden alan şehrin insanları, Selam sıcakkanlı, misafirperver insanların çoğunlukta olduğu öksüz şehir, Selam Ulu Önder Atatürk'ün Cumhuriyetimizin temellerini burda attığı şehir, Selam tüm insanlar! Selam! Selam! Selam! Ne olur......... Su sene geçen yıl olduğu gibi maçlarda sessiz kalmayalım, Sivasspor taraftarı olarak 4.Eylül stadını sesimizle inletelim, maç bitimine kadar, takımımız ister galip, ister malup olsun sesimizi hiç susturmayalım, çünkü bu yıl seyirci ve taraftar olarak bizler inandık futbolcu kardeşlerimizide buna inandırmamız lazım [/FONT][/COLOR][/B][/CENTER] |
[B][I][COLOR="DarkRed"]GARDAŞ SEN SİVAS'IN NERESİNDENSİN
Dur gardaş! Bir selam ver geç, dostuna Yabancı değilsin, bizim eldensin Endamın gururun bize benziyor Yiğidin harman olduğu yerdensin ------ Sivaslısın gardaş tanıdım seni Neredensin söyle gardaş ilçeni? Bilirim ben Sivasımdan göçeni Gardaş, sen Sivas’ın neresindensin? ------ Demirim, çeliğim sana emanet Yiğitlik var serde , etmezsin minnet Çalışkan, hatırnaz, hem dost hem de mert Gardaş, Divriği’nin neresindensin? ------ Gökpınar’ın berrak suyundan mısın? Selçukların asil soyundan mısın? Yoksa üç beldenin birinden misin? Gardaş, sen Gürün’ün neresindensin? ------ Namın duyurmuşsun dünya alemde Balıklı çermiğin tıbbın dilinde Garabaş gür sesli, yayla yolunda Gardaş, sen Kangal’ın neresindensin? ------ Köşedağı kanat gerer üstüne Yiğit gardaş, mert davranın dostuna Sahip çıkan hemşehrine, nesline Gardaş, Suşehri’nin neresindensin? ------ Köşedağ yaylasının zirvesinden mi? Pötürge gölünün çevresinden mi? Kızılırmağımın çehresinden mi? Gardaş, sen Zara’nın neresindensin? Asil soylu, güzel huylu hemşehrim Büyük gölden su içmişe benziyon Sivasıma gönül verin yürekten Gardaş, sen Hafiğin neresindensin? ------ Kelkit vadisinin güzel yerinden Sessiz durup yükselirsin derinden Kösedağın yiğit bekçilerinden Gardaş, Koyulhisar’ın neresindensin? ------ Gönül gözü ile dünyayı gören İnsanlığa örnek olan, yön veren Aşık Veysel’imin doğduğu yerden Gardaş, Şarkışla’nın neresindensin? ------ Yeni girdin, ilçe olup araya El attık, seni de kattık halay’ a Sen de çıkan Kösedağ’a, Yaylaya Gardaş, Gölova’ nın neresindensin? ------ İçtiniz mi gardaş, tecer suyundan? Karabaş koyunun Kangal soyundan Merkezime yakın çevre köyümden Gardaş, sen Ulaşın neresindensin? ------ Ata sporumu yaşatan sensin Kısbet giyip perdah atanım sensin Can hemşehrimizsin, sen de bizdensin Gardaş, Doğanşar’ın neresindensin? ------ Uzunyayla siper olmuş bağrına Şiirler yazılmış senin uğruna Hoşgelmişsin sen de dost kervanına Gardaş, Altınyayla’nın neresindensin? ------ Baba vatanımsın, benim ilçemsin Gönlümde taht kuran gülsün, çiçeksin Seni sevenleri candan seversin? Gardaş, Gemereğin neresindensin? ------ Yiğitler diyarı aslan ilinden Dostların soyundan, aşık dilinden Badelerle dolu pirler elinden Gardaş, sen Sivas’ın neresindensin? ----------- Pir Sultan Abdal’ın bağnazından mı? Acılarla dolu ayvazından mı? Kabayelinden mi, poyrazından mı? Gardaş, Yıldızeli’nin neresindensin? ------ Gür sesiyle yükseklerden haykıran Sarılırsın Sivasına doğrudan İşsizlikten göçtün sen de yurdundan Gardaş, İmranlı’nın neresindensin? ------ Hoşgeldin hemşehrim, dost kervanına Suşehri, Zarayı aldın yanına Göğsüm kabarıyor güzel adına Gardaş, Akıncılar’ın neresindensin[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=sensetik;362451]soyadım gibi elbeyliyim : ÇALLI[/QUOTE]
sentetik çallıda elbeyli soyadlı sülalee yokk gardaşşş |
sa bende elbeyli kavlak köyündenim.
|
eweTT bende Elbeyliyim BosTancıK köyünden nasıL iletişim kurabiliriz...
|
selam arkadaslar bendee mensurluu
|
Cevap: ELBEYLİ YİĞİDOLAR
MRB HEMŞERİLERİM BİR İLBEYLİ OLARAK HERZAMAN YANINIZDAYIM......
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:28. |