![]() |
--->: SİVASSPOR:0 BEŞİKTAŞ:1
ben maçı stadta izledim hakem gayet ii yönetti maçı bir takım bu kadarmı ofsayta düşer izleyince göreceksiniz.
|
-->: SİVASSPOR:0 BEŞİKTAŞ:1
bugün maçı kaybettik ama yinede ben bu sefer kimseye yüklenmiyecem.gerçekden tüm sivasspor olarak mükemmeldik bugün,elimizden geleni yaptık.
hani benim ağır eleştirdiğimi söyleyenler vardı ama şimdi ne dicekler bakalım.. |
[QUOTE=besiktas58;213854]arkadaslar bjk li arkadaslar yazmis ya iyi oldu diye ben yorumluyorum
gecen sene bide ilk macta herkes sivasi tutmustur benim gibi ama simdik sivasin hedefi de yok rahatiz yani ondan arkadaslar da benim gibi bjk yi tutmuslardir sünkü bjk da sivas gibi benim bir takimim[/QUOTE] SİZ SEVİNİYOSUNUZ YA ARKADASLAR DAHA 4 HAFTA VAR VE SU DURUMDA DUSECEK OLAN TAKIMLA ARAMIZSA 6 PUAN VAR 4 MACIN 2 SI GS VE TS ALLAH KORUSUNDA YA BU TAKIM DUSME POTASINA GIRERSE O ZAMANDA SEVINECEKMISINIZ BJK NIN SAMPIYON OLMASINA GERCI BUGUN SEVINEN O GUN DE SEVINIR NE DE OLSA SIVAS IKINCI TAKIMINIZ |
[QUOTE=hancer58;213865]BURDA KAYBEDILEN MAC DEGIL YAPILAN ********LIK ONEMLI . SİZ HALA ŞİKEYLE PARAYLA DİĞER TAKIMLARIN HAKKINI GASP EDEN TAKIMIN SİVASI YENDIGINE SEVINDIGINIZI SOYLUYOSUNUZ . BELKI BI IDDIAMIZ YOK AMA UNUTMAYIN KI HER PUAN PARA GETIRIYO KULUBE. VE SİZ SİKEYLE ELİMİZDEN ALINAN PARALARA SEVİNİYOSUNUZ BJK SENIN TAKIMINSA GIT BJK NIN SITESINDE ŞİKECİLERİN SİTESİNDE YORUM YAP SİVASIN DEGİL[/QUOTE]
Bildigim kadariyla sivassporun birinci lige ciktigindan beri su aa dek yenebildigi ve en cok puan kopardigi Istanbul takimi besiktas.. bu sezonda Sivasspor Besiktasi Istanbulda yenmeyi basardi. Neyin sikesinden kimin hakkindan bahsediyosun anlamadim. Besiktasa sikeci demek dolayli olarak sivasspora hakarettir cunku sivas feneri galatasarayi degil besiktasi yenebildi simdiye kadar. |
[QUOTE=blacksky;213873]Bildigim kadariyla sivassporun birinci lige ciktigindan beri su aa dek yenebildigi ve en cok puan kopardigi Istanbul takimi besiktas.. bu sezonda Sivasspor Besiktasi Istanbulda yenmeyi basardi. Neyin sikesinden kimin hakkindan bahsediyosun anlamadim. Besiktasa sikeci demek dolayli olarak sivasspora hakarettir cunku sivas feneri galatasarayi degil besiktasi yenebildi simdiye kadar.[/QUOTE]
SİVASA SİKECİ DEMİYORUM HAKEMİ SATIN ALAN BJK YE SİKECİ DİYORUM İŞİNİZE GELDİGİ GİBİ YORUMLAMAYIN. BİZİ ZEHİRLEYECEKLER DİYEREK SEHRİMİZİ KARALAYAN Bİ TAKIMI HALA SAVUNMAYIN. BESİKTASI BUGUN YINE YENERDIK ANCAK SIKECI BESIKTAS SATIN ALDIGI HAKEMLERLE MACI ALDI BELLIKI SIZIN ZORUNUZA GITMEMIS AMA HAKKI YENILEN SEHRIMIZE VE TAKIMIMIZA GONULDEN DESTEK VEREN SOZDE DEGIL OZUNDE DESTEKLEYEN INSANLARIN ZORUNA GITTI O YUZDEN ISTEDIGIN YERE CEK BU SOZLERI UMRUMDA DEGIL. SİVASSPOR SEREFIYLE CIKTI SİKECİLERİN HAKEMI SATIN ALMASI SONUCUNDA MACI KAYBETTI |
[QUOTE=hancer58;213874]SİVASA SİKECİ DEMİYORUM HAKEMİ SATIN ALAN BJK YE SİKECİ DİYORUM İŞİNİZE GELDİGİ GİBİ YORUMLAMAYIN. BİZİ ZEHİRLEYECEKLER DİYEREK SEHRİMİZİ KARALAYAN Bİ TAKIMI HALA SAVUNMAYIN. BESİKTASI BUGUN YINE YENERDIK ANCAK SIKECI BESIKTAS SATIN ALDIGI HAKEMLERLE MACI ALDI BELLIKI SIZIN ZORUNUZA GITMEMIS AMA HAKKI YENILEN SEHRIMIZE VE TAKIMIMIZA GONULDEN DESTEK VEREN SOZDE DEGIL OZUNDE DESTEKLEYEN INSANLARIN ZORUNA GITTI O YUZDEN ISTEDIGIN YERE CEK BU SOZLERI UMRUMDA DEGIL. SİVASSPOR SEREFIYLE CIKTI SİKECİLERİN HAKEMI SATIN ALMASI SONUCUNDA MACI KAYBETTI[/QUOTE]
Bende diyorum ki besiktas hakem satin aliyorsa sivasspor daha once nasil yendi besiktasi. Ayrica yemek zehir meseleside zaten yalanlandi besiktas yonetimi tarafindan sacma sapan bir soylenti. Ben sadece sivasin adi son gunlerde centilmenlikle, misafir takimlari iyi agirlamasi ve ugurlamasiyla anilmaya baslamisken oyle devam etsin istiyorum. Besiktas jest yapip hemsehrimizi kaptan cikartiyor bizse arkalarindan sikeci diyoruz. Bu bize yakismaz, centilmenlikse sonuna kadar. Kazaninca centilmen olup kaybedince hakaret etmek bizlere yakismaz. Nacizane fikrim budur. |
[QUOTE=kraker_t.t;213867]ben maçı stadta izledim hakem gayet ii yönetti maçı bir takım bu kadarmı ofsayta düşer izleyince göreceksiniz.[/QUOTE]
de git be hakem sattı macı bız ataga cıkıyoruz faul uyduruyooo her turlu pıslıgı yaptı serefsız hakem |
ARAMIZDAKİ BEŞİKTAŞLILARA HEDİYEMİZ OLSUN..SEVİNSİNLER ŞİMDİ DOYASIYA...BAYRAKLARINI ASINLAR EVLERİNE....YAZIK GERÇEKTEN YAZIK...
|
[B][I]Satılmış , ******** hakem cem deda..![/I][/B]
|
...............................................
|
[QUOTE=blacksky;213879]Bende diyorum ki besiktas hakem satin aliyorsa sivasspor daha once nasil yendi besiktasi. Ayrica yemek zehir meseleside zaten yalanlandi besiktas yonetimi tarafindan sacma sapan bir soylenti. Ben sadece sivasin adi son gunlerde centilmenlikle, misafir takimlari iyi agirlamasi ve ugurlamasiyla anilmaya baslamisken oyle devam etsin istiyorum. Besiktas jest yapip hemsehrimizi kaptan cikartiyor bizse arkalarindan sikeci diyoruz. Bu bize yakismaz, centilmenlikse sonuna kadar. Kazaninca centilmen olup kaybedince hakaret etmek bizlere yakismaz. Nacizane fikrim budur.[/QUOTE]
ADAMLAR ŞİKEYİ YAPMIŞLAR HAKEMİ SATIN ALMIŞLAR ARKASINDAN SEVİMLİ GÖRÜNMEK İÇİN HEMŞERİMİZİ KAPTAN ÇIKARSINLAR VE SIRF BU YÜZDEN BEN SİVASSPORU SATAYIM HAKKIYLA BJK BİZİ YENDİ DİYEYİM OHHH NE ALA NE HOŞ VARMI BÖYLE BİRŞEY YA BJK NİN HAKEMİ SATIN ALMASI BİZİM CENTİLMENLİĞİMİZE, MİSFİRPEVERLİĞİMİZE GÖLGE DÜŞÜRMEZ BJK NİN ŞAMPİYONLUĞUNA GÖLGE DÜŞÜRÜR. ZEHİR MESELESİNE GELİNCE BİZİM YÖNETİCİLERİMİZ YALAN SÖLÜYO BJK DOĞRU SÖLÜYO YALANLIYO ONLARAMI İNANALIM? DAHA ÖNCE NASIL KAZANDIĞIMIZA GELİNCE BJK HAKEM SATIN ALANA KADAR KİMSE BÖYLE BİŞE İDDİA ETMEDİ AMA SEN GALİBA BJK LISIN GÖREMİYOSUN GERÇEKLERİ YADA İŞİNE GELMİYO LİGİN 2. YARISI BAŞLADI BJK HAKEMLERİ SATIN ALMAYA BAŞLADI GAYET AÇIK Bİ ŞEKİLDE ORTADA İSTER KABUL ET İSTER KABUL ETME |
sivaslı yiğidolar hiçççç canınızı sıkmayın beşiktaş şampiyon falan olamaz hem olmasınıda istemiyorummm fener onun canına okucak dikkat ederseniz hepson dakkalarda attığı tek göllerle maçları alıyor hep şans sivasın maçına gelince ikinci yarıyı izleyim hakem bazı pozisyonlarda haksızlık yaptı ama nasipten gayrisi olmaz...
|
SİVASA YAZIK OLDU BOĞAZINDA KALSIN HARAM OLSUN FENER ŞU AN 2 -0 GALİP PETKOVİÇ SİVASA SİVASSPOR KALESİNE YAKIŞMIYORSUN BU İNSANLARI ÜZMEYE HAKKINIZ YOK
|
olmaz ya boyle sey 90 dk oyniyoruz sonra bjk bi geliyo atiyo
|
maratonda erman hoca eynen şu yorumu kullandı hakem için: ''doktora soruyorlar ameliyat nasıl geçti, ameliyat iyi geçti ama hasta öldü'' yorumunu kullandı hakem sivasın bir penaltısını vermemiş dedi hakkının yenildiğini söyledi...
|
malesef çok gol kaçırarak yenildik
|
[B]Canlarını dişlerine takarak mücadele etselerde her zaman iyi futbol puan getirecek diye bir kaide yoktur.Siz ne kadar yorulsanız karşı taraf da ne kadar pasif hareket ederse rakip takım sizin açıklarınızı analiz ediyor anlamına da gelir.Kendisini sevmesem de Fatih Terimin bu sözü bunu doğrular niteliktedir:''İyi futbol oynayıp kaybetmektense kötü futbol oynayıp 3 puan almayı tercih ederim.''
Sivasspor,ligin en cüzi bütçe ile kurulmuş takımıdır.Sınırlı imkanları ve ellerindeki maddi imkanlar ile 2 senede takdir edilecek bir takım olarak kendisinden bahsetmektedir.Sivasspordan bütçe olarak kat kat büyük takımlar düşme tehlikesi içinde çırpınırken Sivasspor ekibi,takımı ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalışmaktadır .Şanssız bir yenilgi diğer 4 haftada oynanacak maçlara kötü sirayet etmemelidir. Oynanan maçta görülmüştür ki takdiri hakeden,övgüye mazhar olan Ulusoy federasyonu tarafından kayrılan Bjk değil Sivasspor olmuştur.Bülent UYGUN,Mustafa Çulcu ile isterse sabaha kadar konuşsun geçen sezonda olduğu gibi bu sezonda da haklarımız gaspedilmiş,puanlar çalınarak başkalarına armağan edilmiştir.Gidenlerin gelmesi mümkün olmayacağından Bülent UYGUN'un Mustafa Çulcu ile konuşacağını sürekli söylemesinin bir anlamı yoktur. Balili konusunda gerek teknik ekip gerekse yönetim futbolcuya verilmesi gereken müeyyideyi uygulamamaktadır.Tabire caizse cıvıtma durumu sözkonusu olup sarı kart cezası sabıkasının kabarık olduğu gözlerden kaçmaktadır. Balili hem isteksiz oynamakta hem de sarı kart cezaları ile takımı sürekli yalnız bırakmaktadır.Herkesin alternatifinin olduğunun kendisine hatırlatılmasında fayda olduğunu göstermek gerekmektedir. [/B] |
[QUOTE=hancer58;213893]ADAMLAR ŞİKEYİ YAPMIŞLAR HAKEMİ SATIN ALMIŞLAR ARKASINDAN SEVİMLİ GÖRÜNMEK İÇİN HEMŞERİMİZİ KAPTAN ÇIKARSINLAR VE SIRF BU YÜZDEN BEN SİVASSPORU SATAYIM HAKKIYLA BJK BİZİ YENDİ DİYEYİM OHHH NE ALA NE HOŞ VARMI BÖYLE BİRŞEY YA BJK NİN HAKEMİ SATIN ALMASI BİZİM CENTİLMENLİĞİMİZE, MİSFİRPEVERLİĞİMİZE GÖLGE DÜŞÜRMEZ BJK NİN ŞAMPİYONLUĞUNA GÖLGE DÜŞÜRÜR. ZEHİR MESELESİNE GELİNCE BİZİM YÖNETİCİLERİMİZ YALAN SÖLÜYO BJK DOĞRU SÖLÜYO YALANLIYO ONLARAMI İNANALIM? DAHA ÖNCE NASIL KAZANDIĞIMIZA GELİNCE BJK HAKEM SATIN ALANA KADAR KİMSE BÖYLE BİŞE İDDİA ETMEDİ AMA SEN GALİBA BJK LISIN GÖREMİYOSUN GERÇEKLERİ YADA İŞİNE GELMİYO LİGİN 2. YARISI BAŞLADI BJK HAKEMLERİ SATIN ALMAYA BAŞLADI GAYET AÇIK Bİ ŞEKİLDE ORTADA İSTER KABUL ET İSTER KABUL ETME[/QUOTE]
Ben besiktasli yada Sivassporlu olmadan once Sivasliyim once sehrimin cikarlarini dusunurum sehrimin takiminin basarilari beni mutlu eder ve gururlandirir ama sehrimin insaninin rakiplere, misafirlere yaklasimida beni ayrica mutlu eder...benim derdim Sivasspor yonetimi ulusal medyada sehrimizi centilmenligiyle bu kadar iyi temsil etmisken sonunuda getirebilmek rakibe hakaret etmek Sivasa ne kazandirir. Sivasspor cok daha iyi oynadi ama kaybetti simdi cikip Fenerbahce tetikcisi gibi davranmak gereksiz bize ne Besiktasin ne yaptigindan bizim macimizda hakem satin alsalar 90+3 e kadar mi beklerlerdi one gecmek icin? ben herhangi bir takim taraftarligimin onune Sehrimi koyuyorum ama sen herseyin onune Sivassporlulugununda onune Fenerbahceliligini koyuyorsun |
[B]Şampiyonluk hesaplarına kurban giden takımların arasına SİVASSPORUMUZDA katıldı :mad:
Lig sadece şampiyon olmaya endekslenince diğer takımların yapmış oldukları mücadele maalesef gözardı ediliyor... Bu mücadeleye yazık oldu :mad: [/B] |
-->: --->: SİVASSPOR:0 BEŞİKTAŞ:1
[QUOTE=GuNaY;213982][B]Şampiyonluk hesaplarına kurban giden takımların arasına SİVASSPORUMUZDA katıldı :mad:
Lig sadece şampiyon olmaya endekslenince diğer takımların yapmış oldukları mücadele maalesef gözardı ediliyor... Bu mücadeleye yazık oldu :mad: [/B][/QUOTE] Sonuna kadar haklı ve net bir yorum. İnsanı futboldan soğutuyorlar , herkes görüyor ki federasyonu arkana alır ve maç satın alırsan şampiyon oluyorsun.Bu çirkinlikler yapılırken de olan bizim gibi emeği çalınan kluplere oluyor. |
Dakika 90 olmuş beşiktaş kendi sahasından tac cizgisine yakın bir yerden faul kullanıyor ve sivassporlu futbolcularımızın tümüde beşiktaş yaraalanında kendi alanımızda kimse yok nasıl bir anlayış çözmekte pek mümkün değil.
|
Yenildik ama çok iyi oynadık en az 3_1 alacağımız maçtı... Malesef futbolda bunlarda var...atamazsan yemeyeceksin yenilmeyeceksin...tamamen kısmetsizlik...Ama bu takımın bu ligde dize getiremeyeceği takım yoktur... yeterki öz güvenleri olsun...Ama sırada Trabzon ile GS var BASTIR YİĞİDOM Kim tutar seni Derbiler KRALI
|
[QUOTE=blacksky;213975]Ben besiktasli yada Sivassporlu olmadan once Sivasliyim once sehrimin cikarlarini dusunurum sehrimin takiminin basarilari beni mutlu eder ve gururlandirir ama sehrimin insaninin rakiplere, misafirlere yaklasimida beni ayrica mutlu eder...benim derdim Sivasspor yonetimi ulusal medyada sehrimizi centilmenligiyle bu kadar iyi temsil etmisken sonunuda getirebilmek rakibe hakaret etmek Sivasa ne kazandirir. Sivasspor cok daha iyi oynadi ama kaybetti simdi cikip Fenerbahce tetikcisi gibi davranmak gereksiz bize ne Besiktasin ne yaptigindan bizim macimizda hakem satin alsalar 90+3 e kadar mi beklerlerdi one gecmek icin? ben herhangi bir takim taraftarligimin onune Sehrimi koyuyorum ama sen herseyin onune Sivassporlulugununda onune Fenerbahceliligini koyuyorsun[/QUOTE]
agzımı bozmak istemezdim ama kafan bu kadar çalışıyo türkiye liglerinde en fazla nefret ettiğim takım fenerbahçedir. sebebi ise senelerdir sömürdüler anadolu takımlarını ama bu sene ligin ikinci devresinden sonra bu tablo beşiktaş olarak değişti. çünkü bu sene fener değil beşiktaş sömürdü anadolu takımlarını. ben ne fenerliyim ne bjk ne de gs. sivasta doğdum sivasta büyüdüm futbolada tek alakam sivasspor olmuştur . futbolu fazla seven bi inssan değilim ancak benim şehrimin takımı söz konusu olunca sevmediğim futboluda severim. sen hala beşiktastan centilmenlikten bahset. bu şekilde sömürülmeye göz yummayın. siz bunu yaptıkça (cntilmenlik, misafirperverlik deyip sömürülmeyi kabul ettikçe)senelerdir süren bu sömürü gelecek senelerdede devam eder. sen git kendi seviyende kandırabilecegın kişilerle tartış bu konuyu önce kendini kandırmayı bırak sen gercek bi sivassporlu olamassın eger olsaydın bu konuda bjk yı savunamazdın |
yazık oldu...
çok kolay kazanacağımız bi maçı ellerimizle bjk ye ikram ettik... ama türkiye iyi oynayan vede çok kötü oynayan takımı gördü... maç bizim hakkımızdı diyemiyorum golleri atmazsak maçıda hakedemeyiz ki!!! yinde de başarılar.... |
Gerçekten çok yazık oldu bjk resmen ezdik ama girmeyince girmiyor tabi birde hakem faktörü mehmet yıldız yapılan hareket kesin penaltı ve 2 sarıdan ibrahim kırmızı görmesi lazım nerde o yürekli hakem SİVASIMIZIDA karalamaya çalıştılar zehirleme falan filan madem yalanladılar neden ahçılarını kendileri getirdi boşverin bu işleri bu düzen istanbul takımlarına endekslenmiş federasyon canı kimi şampiyon yapıcaksa o oluyor kimi düşürmek isterse o düşüyor gerisi fasa fiso CEM DEDA o penaltıyı nasıl vermezsin yazık senin hakemliğine
|
Sivas maçı için sivasa geldim ama pişman oldum.beşiktaş seyircisinin yarısından fazlası sivaslı ve aleyhte tezahurat yapıyorlar.bunlar nasıl sivaslı.stad tıklım tıklım dolu ama ses yok sadece kırmızı beyaz yapıyoruz beşiktaş taraftarıda araya siyah diyor karma karışık bir tezahurat oluyordu.2 saat yağmurda iç çamaşırıma kadar ıslandım şu an hastayım.ama sivasım için değer dedim.maça gelince hakem bütün faulleri aleyhimize verdi.net penaltımızı vermedi.2 tane yüzde yüz golluk atağımız biri ofsayt biri de faul diye kesti.olmaz bu kadar.seyircinin sesi çıkmıyor.yabancı maçları seyrediyorum hakemin en küçük yanlış kararında stad inliyor.ben küfür edelim demiyorum.ama sesimizi çıkaralım.hakem seyirciden etkilenmeli.beşiktaş seyircisi hiç sustumu ilk başta yazdığım gibi onların büyük bölümüde sivaslı.demekki bizler sivassporlu olamayız.içimizde hala bir 2.takım var.yazıklar olsun.stad tıklım tıklım dolu kötü havaya rağmen.çekirdekte yeme yoktu.neden bağırmazlar anlamadım.maçtan sonra baktım beşiktaşlı seyirciler dağıldı ve büyük bir kısmı istanbuldan gelen taraftarları yolcu ettiler.bir kısmıda toplu şekilde şehre doğru yürüdüler.bunu bir başka şehirde yapsalar kıyamet kopar.ama bu insanlar sivaslı ama hala beşiktaşlı.bu hareketleri yapanları dövelim demiyorum.ama biz ne zaman gerçek seyirci olursak onlar stadtan dışarı çıkamaz.lütfen bu takıma sahip çıkalım.
|
gerçekten çok üzüldüm bu maça maç bizimdi ama elden ne gelir
|
[B]benim icime dogmustu saten yenilecegimiz,niye diye sormayin onu cogu kisi düsünebilir !!
[/B] |
[QUOTE=hancer58;213994]agzımı bozmak istemezdim ama kafan bu kadar çalışıyo türkiye liglerinde en fazla nefret ettiğim takım fenerbahçedir. sebebi ise senelerdir sömürdüler anadolu takımlarını ama bu sene ligin ikinci devresinden sonra bu tablo beşiktaş olarak değişti. çünkü bu sene fener değil beşiktaş sömürdü anadolu takımlarını. ben ne fenerliyim ne bjk ne de gs. sivasta doğdum sivasta büyüdüm futbolada tek alakam sivasspor olmuştur . futbolu fazla seven bi inssan değilim ancak benim şehrimin takımı söz konusu olunca sevmediğim futboluda severim. sen hala beşiktastan centilmenlikten bahset. bu şekilde sömürülmeye göz yummayın. siz bunu yaptıkça (cntilmenlik, misafirperverlik deyip sömürülmeyi kabul ettikçe)senelerdir süren bu sömürü gelecek senelerdede devam eder. sen git kendi seviyende kandırabilecegın kişilerle tartış bu konuyu önce kendini kandırmayı bırak sen gercek bi sivassporlu olamassın eger olsaydın bu konuda bjk yı savunamazdın[/QUOTE]
Benim kafamin ne kadar calistigi ve seviyemin ne oldugu konusunda tartismaya girebilecek capta bir canli degilsin... haddini bil. Ne Sivasliligimi nede sehrimin takimina duydugum sevgiyi seninle tartismam. Kisisel ezikliginin acisini Sivassporu bahane ederek saga sola saldirarak almaya calisiyosun. Ama ben dunyanin obur ucunda bile Sivasliligiyla ovunen biriyim o yuzden saldirmak icin beni secme... etrafta fazla gorunup adam gibi davranan sivaslilarin guclukle duzeltmeye calistigi sivas imajini da kirletme bence... |
-->: --->: SİVASSPOR:0 BEŞİKTAŞ:1
[QUOTE=_bling_lady-;214214][B]benim icime dogmustu saten yenilecegimiz,niye diye sormayin onu cogu kisi düsünebilir !!
[/B][/QUOTE] kusura bakma belki sorun bendedir ama ben yinede sorayım.. niye :confused: |
ÇOK KÖTÜ OLDU.ÇOK ÜZÜLDÜM GARDAŞLAR.SİVASSPORUMUZ AZDA OLSA 1 PUAN ALMALIYDI.
|
BİRAZDA BİZİM SUÇUMUZ VAR BİZ ADIMIZ SİVASSPOR SÜPERLİG TAKIMIYIZ IYI BIR KONUMDAYIZ BU TAKIM SAHİPSİZMİ BASIN SÖZCÜSÜ DENEN SEY NEDEN VARDIR BEN OLUCAM BUTUN AJANSLARI FAKS CEKERIM HERKESI BASIMA TOPLARI LIG TV GORUNTULERINI ACAR SIRAYLA PENATI POZISYONU BASTA OLMAK UZERE BUTUN POZISYONLARI GOSTERIR VE BAYADA BIR SERT KONUSURUM VE SUNU DERIM EGER BIZ 1 -0 YENSEK HAKEM BESIKTASIN PENALTISINI VERMESI BESIKTASIN GOL POZISYONLARINI FAUL VE OFSAYT DIYE KESSE BUTUN GAZTELERDE HAKEM KONUSULUYO OLURDU FİKRET ÜNSAL I GOREVE DAVET EDIYORUM
|
HERKEZ ELİNDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYOR.İNŞALLAH DAHA İYİ ÇALIŞMALAR YAPACAKLAR VE SİVASSPOR İYİ YERLERE GELECEK.
|
sağlık olsun trabzon maçını alırız inşallah.
|
[QUOTE=blacksky;214250]Benim kafamin ne kadar calistigi ve seviyemin ne oldugu konusunda tartismaya girebilecek capta bir canli degilsin... haddini bil. Ne Sivasliligimi nede sehrimin takimina duydugum sevgiyi seninle tartismam. Kisisel ezikliginin acisini Sivassporu bahane ederek saga sola saldirarak almaya calisiyosun. Ama ben dunyanin obur ucunda bile Sivasliligiyla ovunen biriyim o yuzden saldirmak icin beni secme... etrafta fazla gorunup adam gibi davranan sivaslilarin guclukle duzeltmeye calistigi sivas imajini da kirletme bence...[/QUOTE]
sivasın hakkını yerlerse saga sola saldırırım hakkımızı savunmak saldırganlık ezıklık olduysa eyvallah benım imaj kirletmettiğimde yok sadece sivasa yapılan haksızlık benim konuştuğum şey ancak sen o kadar satılmış bi insansınki bjk ve satın aldığı hakemler gibi memleketim dedğin (senin gibileirn ağzına yakışmasada) sivasa karşı bjk yı savunuyosun ben sadece bu siteden sivasa destek vermiyorum senin gibi. kimin ne olduğunu bilmeden insanları tanımadan yorum yapma ben üsküdarda yaşıyorum burda olup biteni en iyi görenlerden biri benim sen değilsin unutma futbolun merkezi istanbul herşey burda olup bitiyo. ben gördüğümü konuşuyorum sen işine geleni konuşuyosun işte o dediğin kirlenmiş imajda senin gibilerin herşeye boyun eğmesi ve sivası SATMASI sonucunda oluyo ne olursa olsun memleketinin arkasında dur hakkını savun |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:09. |