SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   HOŞGELDİN KASIMPAŞA!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11369)

NAUGHTYBOY58 31.05.2007 13:33

-->: --->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!

[QUOTE=sinan-58;220242]abi inşallah 3 buyuklerle yaptığımız maçlar gibi olmaz 60 kişiye maç oynanmaz inş. bu sefer olımoyatı doldurursunuzda turkiye seyirci gorur karabuk maçındakı gibi[/QUOTE]

[B]Sivaslılar Artık İst Deki Hiçßir MAca Gelmez ßoşuna Heweslenmeyin[/B]

izmirliyigido 31.05.2007 13:47

--->: -->: --->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!

[QUOTE=sinan-58;220242]abi inşallah 3 buyuklerle yaptığımız maçlar gibi olmaz 60 kişiye maç oynanmaz inş. bu sefer olımoyatı doldurursunuzda turkiye seyirci gorur karabuk maçındakı gibi[/QUOTE]

HİÇ MERAK ETME KARDEŞİM. İSTANBUL'DA Kİ YİGİDOLAR YİNE F.BAHÇE, G.SARAY VE BEŞİKTAŞ MAÇLARINA GİDERLERDE, ÜST ÜSTE 5 KEZ SİVAS MAÇINA GİTMEZLER. SEYİRCİSİ OLMAYAN BŞB VE KASIMPAŞA BİLE BİZDEN FAZLA SEYİRCİSİ OLUR...

.

YavuzTheYigido 31.05.2007 14:10

-->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!

[B][COLOR="Red"]Birkac yil icinde Istanbulspor, Sariyer, Bakirkoyspor,ve Zeytinburnuspor,Petrolofis ve Sekersporunda katilimiyla bir Ankara Istanbul yani AAAIIII ligimiz olurki ne senlik. Heyecan firtinasi her hafta bir derby..
Ve bu ulkenin Adana'sinin ,Izmirínin,Samsunúnun takimi yok.Nerdeyse Bursa yine dusecek diye odum koptu.[/COLOR][/B]

serhatcan 31.05.2007 14:15

--->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!

Arkadaşlar bu çok iyi oldu. demektirki sivassporumuz 5 hafta istanbula gelecek. iş istanbuldaki sivaslılara düğşüyor. yanii istanbulda 6 puan cepte

serhatcan 31.05.2007 14:32

Yav benim anlamadığım bişey var. ya ben aklı kıtım bişeyden anlamıyom yada bu sivaslıyım diye övünen ama hala sivassporun yerine sözde 3 büyükler denen takımları tutanlar çok akıllılar. Kasımpaşanın gelmesi çok iyi oldu bu demektirki 3 istanbulda 5 hafta deplasman yerine 3 hafta deplasman demektir. yanii büyükşehir ve kasımpaşa maçları bizim sahamızda gibi olacak yada olmalı. Ama görünen bişey var ki istanbuldaki sivaslılar sivassporumuzun yerine yüzleri kızarmadan gidip o sözde 3 büyük takım denen takımların maçlarını izleyecek ve destekleyecek. Ben bunu anlamıyorum. yaw sizin ilinizin de takımı artık süper ligde. başka takımı tutmak gibi bi ahmaklığı neden yapıyorsunuz. Onlar sizin rakipleriniz yawwwww. insan rakiplerini destekleme gibi bi gaflette nasıl bulunur. bu resmen ihanettir,hainliktir.kasımpaşa ve ist büyük şehir maçlarını çok merakla bekliyorum. sivaslılıklarıyla övünenler gelecekmi. yoksa gidip meyhanelerde kahvehanelerde o sözde üçbüyükler denen takımların maçlarını izleyip takımları gol attıkca naralarmı atacaklar. sivasspor yenilmiş yenmiş hiç umurlarında olmayacaklarmı. çok merak ediyorum.

myway 31.05.2007 15:35

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;220181][COLOR="Green"][B]EVET ARKADAŞLAR BEN HEP ALTAYIN ÇIKMASINI İSTEDİM İNANI ÇOK ÜZÜLDÜM BİR İSTANBULDA YAŞAYAN OLARAK ALATAY DEDİM AMA OLMADI NE DEN OLMADI HERŞEYE RAĞMEN 10 KİŞİ KALAN KASIMPAŞA YÜREĞİYLE İNAÇIYLA OYNADI ALTAY KÖTÜMÜYDÜ HAYIR AMA BELLİ DAKİKALARDA YÜZLERİNE BAKINCA ÜZERLERİNDEKİ YÜKÜN AĞIRLIĞINDA EZİLDİLER ÖRNEĞİN KALECİ GÖKHAN 17 YAŞINDA PENALTILARDA BİRAZ DAHA TECRÜBELİ OLSA ÇIKARIRDI DİĞER Bİ KONU HAKEM TAKDİR HAKLARINI ALTAYDAN YANA KULLANDI AMA ALTAY ELİNE GEÇEN GOL HAKLARINI LAKAİT BİR ŞEKİLDE HARCADI VE SONU ACI BİTTİ EVET BENDE İSTEMEDİM İSTANBULDAN BİR TAKIM AMA ANNELERİNİN AK SÜTÜ GİBİ HELAL OLSUN KASIMPAŞAYA HAKEDER ÇIKTILAR SÜPER LİGDE NE YAPARLAR BİLMEM AMA TAKDİR EDERİM ( SİVASDAN BEŞ YEMEK ŞARTIYLA )

VE BURDAN ARTIK İZMİRE DİYORUM BİRLEŞİN ARTIK YADA AFTAŞI ALIN [/B][/COLOR][/QUOTE]
17 yaşında kaleciyle oynamak zorunda kaldı altay.:confused:

Çünkü maçtan 1 gün önce allum buker denen senelerce Türkiyede çeşitli takımlarda görevalmış kaleci [B]TAKIMINI RESMEN SATTI!!!!!!![/B]:mad:

[B]YAZIKLAR OLSUN!!!!![/B]:mad:

FurkaN 31.05.2007 15:49

[B][FONT="Comic Sans MS"]Keşke Altay çıksaydı... İstanbul'dan 5 takımı Süper Lig ne yapacak Ankara'dan da 4 takım var ligin yarısı Ankara-İstanbul oldu... İzmir'in bir takımı olmalıydı bu ligde... Her şeye rağme hoş geldin Kasımpaşa...[/FONT][/B]

abircan 31.05.2007 15:56

kasımpaşa sevindim desem yalan söylerim belkiistanbulda yaşayan biri olarak sivasımı bir maç fazla görme şansım olacak ama izmirdeki köylülerimi hemşerilerimi düşündüğümde içim sızlıyor keşke altay çıksaydı.
ancak kimsenin bahsetmediği bir gerçek daha varki oda başbakanın bir ay önce kasımpaşaya 3 trilyon ödettirerek lige çıkması için elinden geleni yaptığıdır, heryerde olduğu gibi malesef futboldada siyaset hakim olmaya başladı, ankara spor, bşehir belediye, kasımpaşa, konya, kayseri vb takımlar resmen belli siyasilerin oyuncağı oldular, ligimiz allak bullak olmaya doğru gidiyor memleketimizin olduğu gibi, fetih psikolojisi buradada hakim kılınıor malesef,

Divriği58- 31.05.2007 15:56

bu lıg ARTIK IZLENMEZ SEYIRCISIZ KASIMPASA ISTANBUL BELEDIYE ANKARA BELEDIYE ,OFTAS , GENCLERBIRLIGI 5 TAKIMIN TARAFTARI 0 BUNLAR NASIL SUPER LIGDE MUCADELE EDIYOO SUPERLIGI BI AVRUPA ULKESI YAYINLASA BIZIM ONLARINKINI YAYINLADIGIMIZ GIBI ... BU NE YA BUTUN TAKIMLARIN TARAFTARI YOK DIYCEK MALATYA ALTAY SAKARYA GIBI TAKIMLARIN BASARISIZLIGI LIGIN SEVIYESINI DUSURDU

1967_Dernek_Serkan 31.05.2007 16:03

istanbulda yaşayan arkadaşlarımın sevinmesi iyi hoş çünki onlar istanbuldakı maçlarda sivasın yanındaydı ama biz 2. ligdeyken alisamiyeni inönüyü doldurup bide seyircimiz dışarda kalıyordu 2 senedir istanbulda 3 büyüklerle ve 1 kerede olimpiyatta trabzonla oynadık ama ne inönüde ne samiyende nede saraçoğlunda bize ayrılan yerleri dolduramadık bunun nedenini anlamış değilim inşallah 3. senemizde farklı olur bunda istanbuldaki derneklere çok iş düşüyor süper lige ilk çoktığımızda sivasspordan bahsederlerken alisamiyen ve inönüyü doldurdumuzdan bahsediyolardı inşallah bu senede kasımpaşa ve istanbul büyükşehir belediye maçlarından sonra gene taraftarımızın çokluğunu konuşurlar

kucukfırat 31.05.2007 16:04

altay sen varken nasıl çıkıyo bu kasımpaşa yazıklar olsun bu arda hşgldin ama altayın öcünü sivas farklı alacak

serhatcan 31.05.2007 16:16

[QUOTE=abircan;220278]kasımpaşa sevindim desem yalan söylerim belkiistanbulda yaşayan biri olarak sivasımı bir maç fazla görme şansım olacak ama izmirdeki köylülerimi hemşerilerimi düşündüğümde içim sızlıyor keşke altay çıksaydı.
ancak kimsenin bahsetmediği bir gerçek daha varki oda başbakanın bir ay önce kasımpaşaya 3 trilyon ödettirerek lige çıkması için elinden geleni yaptığıdır, heryerde olduğu gibi malesef futboldada siyaset hakim olmaya başladı, ankara spor, bşehir belediye, kasımpaşa, konya, kayseri vb takımlar resmen belli siyasilerin oyuncağı oldular, ligimiz allak bullak olmaya doğru gidiyor memleketimizin olduğu gibi, fetih psikolojisi buradada hakim kılınıor malesef,[/QUOTE]

Kardeşşş hemfikirim sizinle. sporun siyaseti olmaz söylemelrrinide ne hikmetse bunlar hep bağırırlar. ama alet edenlerde hep bunlar olurlar.

abircan 31.05.2007 16:26

[QUOTE=1967_Dernek_Serkan;220281]istanbulda yaşayan arkadaşlarımın sevinmesi iyi hoş çünki onlar istanbuldakı maçlarda sivasın yanındaydı ama biz 2. ligdeyken alisamiyeni inönüyü doldurup bide seyircimiz dışarda kalıyordu 2 senedir istanbulda 3 büyüklerle ve 1 kerede olimpiyatta trabzonla oynadık ama ne inönüde ne samiyende nede saraçoğlunda bize ayrılan yerleri dolduramadık bunun nedenini anlamış değilim inşallah 3. senemizde farklı olur bunda istanbuldaki derneklere çok iş düşüyor süper lige ilk çoktığımızda sivasspordan bahsederlerken alisamiyen ve inönüyü doldurdumuzdan bahsediyolardı inşallah bu senede kasımpaşa ve istanbul büyükşehir belediye maçlarından sonra gene taraftarımızın çokluğunu konuşurlar[/QUOTE]

arkadaşım ben sana söyliyeyim niye dolduramadığımızın sebebini
FANATİZM, KORKU ŞİDDET BELASI o yüzden
sivaslı kavgayı kargaşayı kaosu sevmezde o yüzden, gelmiyorlar, ikinciligdeki istanbul maçları başka bir havadaydı, artık fb, gs, bjk ile kıran kırana maça çıkacaksın kolay değil öyle işin içinde para puan prestij var ve kışkırtılmış tribün güruhu var, çeteleşmiş gruplar var tribünde dolayısıyla sıkıntı burada , sivaslı sevmez kargaşayı gardaşım bilmem anlatabildimmi, ama bu hep böylemi gidecek elbette değil, özgüven geliştikçe, sivas iyi oynadıkça sivaslı tribüne istanbulda izmirde ankarada heryerde koşacaktır.

Turan 59 31.05.2007 16:56

KASMPAŞA SENİN YERİN FETİH SAHASI.SEN SÜPER LİGE YAKIŞMAZSIN,GELDİĞİN GİBİ GERİ GİDERSİN.

jakobieen 31.05.2007 17:38

[QUOTE=58 memo;220234]
siyaset sayesinde buralara geldiler..[/QUOTE]
doğru diyon, tayyip dedi dimi altaya 90+5 ve 120. dakikalarda gol yiyeceksiniz diye.. ayrıca diyarbakır maçında 61 numaralı topçuya yine tayyip emretti topu 90'a as diye, yoksa nerde öyle bi gol atacaktı o topçu.. yazık... hoşgeldin KASIMPAŞA...

albina58 31.05.2007 17:44

Bir futbol izleyisi olarak Kasımpaşa'nın birinci lige çıkmasına karşı fikrimi her platformda söylerim.Ancak diğer arkadaşlarımın aksine nedenlerini,futbolun gerçeklerine göre yapmakda fayda vardır.Kasımpaşanın futbol endüstrisine yapacağı katkı varmıdır yokmudur sentezi ile konuya bakmak daha mantıklıdır.Kasımpaşa spor kulübünün geniş bir alt yapısı yok,türk futboluna sporun bir kaç branşını içerek futbolcu yetiştirmiyor,bunların yanında semt kulübü olarak geniş anlamda ülkesel olarak kente birşeyler kazandırması veya başkanımız OTYAKMAZIN da dediği gibi bacasız sanayi olarak,bu bölgede artısı bulunmamaktadır.
Diger yandan siyasal yönden arkadaşlarımın kaygısını taşımakdayım,yalnız kasımpaşa Ulusoy federasyonuna karşı ilk imza veren kulüp,sezonun ilk yarısından açık puan farkı ile lider pozisyonda idi,dünki maçda 10 kişi kalması,hakemin takdir haklarını Altay'dan yana kullanması,başka bir gerçek.
Yani kimin doğrusu,diğerinin yanılgısı bir pozisyonda.
Bize düşen onun bunun dedikodusunu yapmadan,daha lige başlamadan istanbul seyirciyi doldurmaz demek,gördüğüm kadarı ile hemşerilerimizin daha pişemediğinin bir delilidir.Olumlu yönde eleştriden çok,yıkıcı ve fesatları içeren eleştri yapmak galiba doğamızda var.
İkinci liğde iken SİVASSPOR'umuza ilgi vardı,37 yıllık birinci lig sevdasına ulaşmak özlemi vardı,şampiyonluğun neticesinde bu özlem köreldi,her zaman olduğu gibi ne olsa bu devran döner sözüyle,siyasilerimiz,işadamlarımız ve her kesimden hemşerilerimiz, vurdumduymaz bir tavır sergilemektedir.
Her platformda,her tartışmada vay efendim üç büyük,beş büyük kulübemi diye tavır alan arkadaşlarda bir aşagılık kompleksi var.Sormak lazım o arkadaşlara senin SİVASSPOR'a üyeliğin varmı,taraftar kartı aldınmı,kombine biletin varmı,sadece sezonda bir kaç maçına gitmekle taraftarlığın bütün sorumluluklarını yerine getirdiği savı ile ahkam kesmek biraz ağır.
Eleştirdiğimiz üç büyük kulüplerin,üyelerini,kaç taraftar kartı sattıklarına,kaç adet kombine bilet sattıklarına bakmamız,bu konularına bizim üstümüze düşen görevleri çıkarmamız gerek.

myway 31.05.2007 17:48

[QUOTE=CÜSSKB-jakobieen;220298]doğru diyon, tayyip dedi dimi altaya 90+5 ve 120. dakikalarda gol yiyeceksiniz diye.. ayrıca diyarbakır maçında 61 numaralı topçuya yine tayyip emretti topu 90'a as diye, yoksa nerde öyle bi gol atacaktı o topçu.. yazık... hoşgeldin KASIMPAŞA...[/QUOTE]
[B]
:) bravo kardeşim ... zaten kaleci allum buker i de maça çıkmmama konusunda önceki gece tayyip ikna etmişti.:)[/B]

myway 31.05.2007 17:54

[QUOTE=albina58;220301]yalnız kasımpaşa Ulusoy federasyonuna karşı ilk imza veren kulüp,sezonun ilk yarısından açık puan farkı ile lider pozisyonda idi,
[/QUOTE]
[B]
yazınıza genel olarak katılmakla beraber şu noktaya dikkat çekmek isterim ki. Ligin ilk yarısında açık ara lider olan takım gençlerbirliği oftaş tı. Kasımpaşa ligde büyük düşüşler ve yükselişler yaşamadı. Sadecee bi ara 3. sıradan 6. sıraya düştü ve geri yükseldi 4. sıraya o da gayet normaldir..
saygılar.....
[/B]

myway 31.05.2007 18:00

[QUOTE=CÜSSKB-jakobieen;220201]süperlig paşasına kavuştu :) forza KASIMPAŞA :D
ceza alacağımız aşikar ama izmirde oynanacağından bu kadar emin olma bizde sivasta oynarız sanki :)[/QUOTE]
[B]
izmirde oynama ksımı o işin esprisi:)
malum alıştı izmir ceza alan takımlarla süper lig maçı izlemeye:)
kasımpaşa stadına elimde taş sopalarla gelip
sahaalrını kapattırcam bekle sen:D[/B]

jakobieen 31.05.2007 18:20

[QUOTE=myway;220305][B]
izmirde oynama ksımı o işin esprisi:)
malum alıştı izmir ceza alan takımlarla süper lig maçı izlemeye:)
kasımpaşa stadına elimde taş sopalarla gelip
sahaalrını kapattırcam bekle sen:D[/B][/QUOTE]
aman dikkat et saha kapattırayım derken sendende olmayalım :) nihayetinde kasımpaşa bu, ne yapacakları belli olmaz :D hem zaten sana gerek yok saha kapanması için... en az bi 5 maç garanti ediyorum saha kapatılması konusunda..

Divriği58- 31.05.2007 18:25

--->: -->: --->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!

[QUOTE=CÜSSKB-jakobieen;220298]doğru diyon, tayyip dedi dimi altaya 90+5 ve 120. dakikalarda gol yiyeceksiniz diye.. ayrıca diyarbakır maçında 61 numaralı topçuya yine tayyip emretti topu 90'a as diye, yoksa nerde öyle bi gol atacaktı o topçu.. yazık... hoşgeldin KASIMPAŞA...[/QUOTE]

altaya 90 + 5 de golu atmasını buraya kadar gelmesını kım sagladı TAYYIP SAGlADI O STADI KIM YAPTI O PARALARI KIM VERdI

ceza_tolga_rep 31.05.2007 18:26

kardeş akp partiyi savunacak yer burası değil.haa eğer siyaset diyosan yapalım.

maça gelince tayyip efendinin parmağı var bana göre.altay'ın 2 penaltısı 4 frikiki verilmedi.seneye kasımpaşa şampiyon olur belki.tayyip ne zaman iktidar oldu bu adamlar 2.lig b den beri yükseldiler yükseldiler ve süper lige geldilerr..

yazıklar olsun..

jakobieen 31.05.2007 18:36

-->: --->: -->: --->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!

[QUOTE=Divriği58-;220311]altaya 90 + 5 de golu atmasını buraya kadar gelmesını kım sagladı TAYYIP SAGlADI O STADI KIM YAPTI O PARALARI KIM VERdI[/QUOTE]
maşallah bizim taraftarımızda her şeyi biliyor.. helal olsun sizlere gözünüzdende hiç bi şi kaçmıyor.. hem aynı şeyi söylüyoruz bende 90+5 te golü tayyip attırdı demiştim.. ama tayyip erdoğanı kınıyorum, hiç kasımpaşa play-off a bırakılırmı birinci yapıp çıkarsana, niye bu kadar zahmet veriyon bilmiyorum ki... neyse artık seneye şampiyon yapar daha sonraki senede şampiyonlar liginde final oynatır kasımpaşayı, nede olsa avrupadada çevresi geniş başbakanımızın...
bu arada foruma yeni üyesin galiba hoş gelmişsin, umarım diğer başlıklarada arada yorum yazarsın, senin engin bilgilerinden yararlanmak isteriz.. saygılar..

jakobieen 31.05.2007 18:37

[QUOTE=ceza_tolga_rep;220312]kardeş akp partiyi savunacak yer burası değil.[B]haa eğer siyaset diyosan yapalım[/B]...[/QUOTE]
yok kardeş kalsın yapmayalım...

Turan 59 31.05.2007 19:05

KASIMPAŞA SENİN YERİN 3.LİG.SENİ KİMLERİN SÜPER LİGE ÇIKARTTIĞINI HERKES BİLİYOR.

Turan 59 31.05.2007 19:06

BU DEVRAN BÖYLE DEVAM ETMEZ.GELDİĞİN GİBİ GİDERSİN.ARKANA BAKMADAN.SENİ GÜVENDİĞİN ADAMLAR DAHİ KURTARAMAZ.

Turan 59 31.05.2007 19:08

SEN ANCAK İSTANBUL AMATÖR LİGİNE LAYIK BİR TAKIMSIN.

Turan 59 31.05.2007 19:09

O SAHANIN SENİN OLDUĞUNU ZANNETME.O SAHA HALKIN.

Turan 59 31.05.2007 19:16

JAKOBİEEN BİZİM SİTEMİZDE BAŞKA TAKIMLARIN AMBLEMİNİ KULLANMA.GİT O ÇOK SEVDİĞİN KASIMPAŞA'NIN SİTESİNE.BİLKİ ; BU SİTE SİVASSPOR'UN YANİ SİVASLILARINDIR.

58 memo 31.05.2007 19:19

kasımpaşa geldiğiniz gibi gidersiniz
3 sene önce 3.lig de çırpınıyordunuz
ne oldu da böyle sihirli değnek değdi size
ayrıca 3.lig takımıyken 15 bin kişilik stadı herhalde kendiniz yapmadınız
stadın ismini bile değiştirdiniz
bırakın bu işleri herkes her şeyin farkında
1.ligde kalmak çok zordur...

58 memo 31.05.2007 19:22

[QUOTE=Turan 59;220323]SEN ANCAK İSTANBUL AMATÖR LİGİNE LAYIK BİR TAKIMSIN.[/QUOTE]

aynen katılıyorum:) :)
fazla kalmazlar zaten süper lig de..

RECEP_YÜKSEL 31.05.2007 19:39

[QUOTE=albina58;220301]Bir futbol izleyisi olarak Kasımpaşa'nın birinci lige çıkmasına karşı fikrimi her platformda söylerim.Ancak diğer arkadaşlarımın aksine nedenlerini,futbolun gerçeklerine göre yapmakda fayda vardır.Kasımpaşanın futbol endüstrisine yapacağı katkı varmıdır yokmudur sentezi ile konuya bakmak daha mantıklıdır.Kasımpaşa spor kulübünün geniş bir alt yapısı yok,türk futboluna sporun bir kaç branşını içerek futbolcu yetiştirmiyor,bunların yanında semt kulübü olarak geniş anlamda ülkesel olarak kente birşeyler kazandırması veya başkanımız OTYAKMAZIN da dediği gibi bacasız sanayi olarak,bu bölgede artısı bulunmamaktadır.
Diger yandan siyasal yönden arkadaşlarımın kaygısını taşımakdayım,yalnız kasımpaşa Ulusoy federasyonuna karşı ilk imza veren kulüp,sezonun ilk yarısından açık puan farkı ile lider pozisyonda idi,dünki maçda 10 kişi kalması,hakemin takdir haklarını Altay'dan yana kullanması,başka bir gerçek.
Bize düşen onun bunun dedikodusunu yapmadan,daha lige başlamadan istanbul seyirciyi doldurmaz demek,gördüğüm kadarı ile hemşerilerimizin daha pişemediğinin bir delilidir.Olumlu yönde eleştriden çok,yıkıcı ve fesatları içeren eleştri yapmak galiba doğamızda var.
İkinci liğde iken SİVASSPOR'umuza ilgi vardı,37 yıllık birinci lig sevdasına ulaşmak özlemi vardı,şampiyonluğun neticesinde bu özlem köreldi,her zaman olduğu gibi ne olsa bu devran döner sözüyle,siyasilerimiz,işadamlarımız ve her kesimden hemşerilerimiz, vurdumduymaz bir tavır sergilemektedir.
Her platformda,her tartışmada vay efendim üç büyük,beş büyük kulübemi diye tavır alan arkadaşlarda bir aşagılık kompleksi var.Sormak lazım o arkadaşlara senin SİVASSPOR'a üyeliğin varmı,taraftar kartı aldınmı,kombine biletin varmı,sadece sezonda bir kaç maçına gitmekle taraftarlığın bütün sorumluluklarını yerine getirdiği savı ile ahkam kesmek biraz ağır.
Eleştirdiğimiz üç büyük kulüplerin,üyelerini,kaç taraftar kartı sattıklarına,kaç adet kombine bilet sattıklarına bakmamız,bu konularına bizim üstümüze düşen görevleri çıkarmamız gerek.[/QUOTE]

[COLOR="Green"][B]HELAL KARDEŞ SANA EVET İZMİR TAKIMI İSTEYENLERDEN BİRİ BENDİM AMA OLMADI AMA İSTANBUL ANKARA DİYEN ARKADAŞLAR ZAMANINDA İZMİRDEN DE BAYA TAKIM VARDI BİRBİRİNİ ÇEKEMEMZLİKTEN HEPSİ DÜŞTÜ AMA O ÜÇ BÜYÜK DEDİĞİMİZ TAKIMLAR YANİ İSTANBUL BÜYÜKLERİ HERZAMAN BİRBİRİNİ YERİ GELDİĞİNDE KOLLADILAR ÇÜNKÜ ONLARDA BİLİYORKİ BİRİ OLMADAN DİĞERİ BİR HİÇ YANİ ŞİMDİ GÖZTEPE YOK KARŞIYAKA NE YE YARAR DAHA NET ÖRNEK TRABZON BU LİGDE ŞAMPİYON OLDUĞU DÖNEMLERE Bİ BAKIN KAÇTANE KARADENİZ TAKIMI VARDI EN NETİ ORDUYU DÜŞÜRÜRKEN HİÇ İHTİYACI YOKTU AMA YENDİ DÜŞÜRDÜ YANİ BİNDİĞİ DALI KESTİ BU SÖKTER BÖYLE İSTER KABUL EDERSİN İSTER ETMESSİN ADANADAN İKİ TAKIM VARDI NE OLDU İKİSİDE GİTTİ ŞUNUDA BİLİN BEN BURDAN YAZIYOM GÜN GELECEK ANKARADANDA 1-2 TAKIM KALACAK AMA ANADOLU TAKIMLARI BİRAZ GÜÇLENİRSE ÇIKAN TÜM TAKIMLARA HOŞ GELDİNİZ DİYORUM

KASIMPAŞANIN SAHASI ANKARADA BİLE YOK SEYİRCİSİ ZATEN İST 3 BÜYÜK TARFATARININ BELLİ BÖLÜMÜ HEMDE KAFA ADAMLARIDIR YANİ ÇOK FANATİK GRUPLARDIR BEN O SATADA GİTTİM VE BİLİRİM RAHAT OLCAĞIMIZ BİR YER DEĞİL BUNUDA BİLİN TEK RAHAT OLACAĞIMIZ MAÇ İST.B.ŞEHİR [COLOR="Red"]BEN SON SÖZ DİYORUM KİM ÇIKARSA ÇIKSIN KİM DÜŞERSE DÜŞSSÜN SİVASSPOR BU LİGDE KALSIN YETER[/B][/COLOR][/COLOR]

Turan 59 31.05.2007 19:48

KASIMPAŞA SEN NE BÜYÜK BİR TAKIMIŞSIN DA BİZ BİLMİYORMUŞUZ.MAŞALLAH MERDİVENLERİ KOŞARADIM ÇIKIP,SÜPER LİGE GELDİN.AMA ŞUNU SANA VE SENİN ARKANDAKİLERE SÖYLÜYORUM,GELDİĞİN GİBİ GİDECEKSİN.

hafikliyiğido58 31.05.2007 19:49

Bir futbol izleyisi olarak Kasımpaşa'nın birinci lige çıkmasına karşı fikrimi her platformda söylerim.Ancak diğer arkadaşlarımın aksine nedenlerini,futbolun gerçeklerine göre yapmakda fayda vardır.Kasımpaşanın futbol endüstrisine yapacağı katkı varmıdır yokmudur sentezi ile konuya bakmak daha mantıklıdır.Kasımpaşa spor kulübünün geniş bir alt yapısı yok,türk futboluna sporun bir kaç branşını içerek futbolcu yetiştirmiyor,bunların yanında semt kulübü olarak geniş anlamda ülkesel olarak kente birşeyler kazandırması veya başkanımız OTYAKMAZIN da dediği gibi bacasız sanayi olarak,bu bölgede artısı bulunmamaktadır.
İkinci liğde iken SİVASSPOR'umuza ilgi vardı,37 yıllık birinci lig sevdasına ulaşmak özlemi vardı,şampiyonluğun neticesinde bu özlem köreldi,her zaman olduğu gibi ne olsa bu devran döner sözüyle,siyasilerimiz,işadamla rımız ve her kesimden hemşerilerimiz, vurdumduymaz bir tavır sergilemektedir.
Eleştirdiğimiz üç büyük kulüplerin,üyelerini,kaç taraftar kartı sattıklarına,kaç adet kombine bilet sattıklarına bakmamız,bu konularına bizim üstümüze düşen görevleri çıkarmamız gerek.

ceza_tolga_rep 31.05.2007 20:11

izmir deki akrabalarım özlellikle sivaslılar dün çok üzülmüşler.eğer altay çıksaydı denizli muğla yani egedeki yiğidolar maça gitme fırsatı bulacaklardı.izmirdede baya sivaslı var yani..

myway 31.05.2007 20:21

[QUOTE=ceza_tolga_rep;220340] izmirdede baya sivaslı var yani..[/QUOTE]
[B]olmaz olur muuu:mad:

en son 3 sene önce 2 lig a kategorisindeyken
karşıyaka-sivas maçına gidip 1-3 kazanmıştık

:mad: yazıklarolsun sana altay .
100 yıl o ligde kal............
[/B]

jakobieen 31.05.2007 20:23

[QUOTE=Turan 59;220329]JAKOBİEEN BİZİM SİTEMİZDE BAŞKA TAKIMLARIN AMBLEMİNİ KULLANMA.[COLOR="Red"][B]GİT O ÇOK SEVDİĞİN KASIMPAŞA'NIN SİTESİNE[/B][/COLOR].BİLKİ ; BU SİTE SİVASSPOR'UN YANİ SİVASLILARINDIR.[/QUOTE]

[B]birincisi[/B], bu site sivaslıların değil sivası seven herkesindir... [B]ikincisi[/B], ben siteye üye olurken; ''hiçbir üye sivasspor haricinde bi takımın amblemini kullanamaz'' diye bi kural okuduğumu hatırlamıyorum... [B]üçüncüsü[/B] yazılarınızı tek tek arka arkaya değilde bi kerede toptan atarsanız daha mutlu oluruz... [B]dördüncüsü[/B] ben zaten kasımpaşanın sitesine üye oldum sizleride çok sevdiğiniz takımın altayın sitesine alalım tabi sizin mantıktan hareketle :).. saygılar ..

[QUOTE=Turan 59;219790]HAYDİ [COLOR="red"][B]BÜYÜK ALTAY SENİ ÇOK SEVİYORUZ[/B][/COLOR].SEN HERZAMAN KALBİMİZDESİN.[/QUOTE]

Turan 59 31.05.2007 21:10

JAKOBİEEN BEN SİZE CEVAP VERMEYECEKTİM AMA BANA CEVAP HAKKI DOĞDU..BENİM NE DEMEK İSTEDİĞİM YETERİ KADAR ANLAŞILMIŞTIR KANAATİNDEYİM.KİMİN SÜPER LİGE NASIL ÇIKTIĞINI SAĞDUYU SAHİBİ BÜTÜN HALKIMIZ BİLİYOR.SAYGILAR BENDEN.

UTKUM_58 31.05.2007 21:42

bu ne ya 5 takim istanbul takimi 4 takimda ankara takimi olduuuu bu ligde tatta yok tuzda anadolu takimlari yari yariyaa mucadele edecekk parasi olan konusuyorr kasim pasa geldi evet seyredin ligin averaj takimi olacakk...ama tebrik ler super lige ciktiklari icin ALTAYA COK UZULDUM LIGE RENK KATACAKLARDIII

jakobieen 31.05.2007 21:45

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;220335][COLOR="Green"][B] ÇIKAN TÜM TAKIMLARA HOŞ GELDİNİZ DİYORUM [/B][/COLOR][/QUOTE]
sağ duyulu abime selam olsun :)
..................................

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:00.