SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   ANDERSON Ricardo dos Santos (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1138)

1967 dernek serkan20 02.11.2005 15:33

[QUOTE=tugcin]ben yıllarımı futbola verdim ve hala da futbolun içindeyim....kimin daha iyi futbolcu olduğunu, kimin ideal santrafor olduğunu senden daha iyi biliyorum...
senin futboldan anlamadığın kesin...bir futbolcuyu sadece attığı (sadece kafa) gollarle değerlendirmenin ne kadar yanlış olduğunu da bilemeyecek kadar anlamıyorsun futboldan...bir kez daha söylüyorum bu adamın boyu 1.90mı kaç her neyse bu adam benim iki-üç katım..ben de bu adamın boyunda olsam daha fazla kafa golü atarım..ama adamın ne bi adam eksiltmesi, ne doğru dürüst presi, ne arkadaşlarına pozisyon hazırlaması hiçbir özelliği yok ne yazık ki....bu adamın böyle iyi bir takımda işi yok....o kadar.....[/QUOTE]
[B]gardaş madem sen futbolu iyi biliyodun neden sivasspora yönetici olmadın
sen elini bu işten çek
bak bu işi bilen o kadar yönetici ve bülent uygun war
sen şimdi onlar değilde ben biliyorummu diyosun
walllahi brawo sana
ben başka bişey demiyom sana[/B]

tugcin 02.11.2005 15:34

başka bi özelliği yok zaten...bomboş bir oyuncu..nasıl futbolcu yapmışlar anlamıyorum...ve sizler hala dandik bi adamı tutuyorsunz...

1967 dernek serkan20 02.11.2005 15:39

[B]kusura bakma bizler sivassporluyuz
yönetim bir futbolcu alıp geliyorsa bir bildiği wardır
biz futbolcumuza sonsuza kadar destek weririz
sen köstek olmaya devam et[/B]

x_burnley 02.11.2005 15:55

selam

Helal olsun valla herande diğer takım başkanlarının gözüne girmiştir.
Ama anderson çok ama çok seviyor sivasımızı kimseye gitmeyecektir
bundan eminim
Ve aynı zamanda bu hafta oynanıcak olan fener maçında andersonun gol atacağına inanıyorum

KIRMIZI*BEYAZ*ŞAMPİYON*SİVAS

x_burnley / imranlı58 / amerikalı

tugcin 02.11.2005 16:48

[QUOTE=serkan20m][B]kusura bakma bizler sivassporluyuz
yönetim bir futbolcu alıp geliyorsa bir bildiği wardır
biz futbolcumuza sonsuza kadar destek weririz
sen köstek olmaya devam et[/B][/QUOTE]

napalım gerçekler ortada...takımın zararına bir şey yapılmışsa biz de eleştirimizi yaparız. yönetimi uyaralım da bir daha böyle bir hata yapmasınlar...
fener maçında kesin gol atar çünkü başka bir hücum organizasyonuyla pek gol atamıyoruz.yandan yapılacak ortalara fener defansının bir anlık boşluğunu bularak anderson KAFA topuyla gol yapar.bunda hemfikiriz...kuranyiden nasıl gol yenildiğini gördünüz...defans seyretti..böyle bir pozisyon yakalarsak kesin gol...

1967_DERNEK_10UR 02.11.2005 16:55

[COLOR=BLUE][b]FENERASYON[/b]'UN HIZLI ADAMLARI OLAN ANELKA,TUNCAY VB.. GİBİ ADAMLARI TUTMAKTA ZORLANABİLİR...SAĞLAM DEFANS OYUNCUSU AMA ADAM KAÇIRIYOR DEFANSIN ARKASINA..RİZE'DE HAYRETTİN VE SANTOS BİZE SAÇ BAŞ YOLDURDULAR:([/COLOR]

Flavio 06.11.2005 21:04

Anderson un golüne şapka çıkartalım arkadaşlar mükemmeldi. Helal olsun sana kim ne derse desin Anderson 1 numara

deli_yigido 06.11.2005 21:48

[QUOTE=tugcin]başka bi özelliği yok zaten...bomboş bir oyuncu..nasıl futbolcu yapmışlar anlamıyorum...ve sizler hala dandik bi adamı tutuyorsunz...[/QUOTE]

Sözünü hatırlatırım :D
Şimdi acaba görüşlerin aynımı!! :D

1967_DERNEK_10UR 06.11.2005 22:00

[COLOR=BLUE]MANİSA MAÇINDA 3 PUAN,SAMSUN MAÇINDA 3 PUAN,DENİZLİ MAÇINDA 3 PUAN,KUPA MAÇIN FİNALINDE DİYARBAKIRSPOR'A GOLLER ATTI..LİGDE 9 PUAN ALDIRDI AYRICA BİR DE KUPA KAZANDIRDI...YETMEZ Mİ BU GÜN ŞANSI OLSAYDI...HAT-RİCK YAPAR FENERDEN DE PUANI ALIRDIK..[/COLOR]

1967 dernek serkan20 12.11.2005 09:42

[QUOTE=tugcin]napalım gerçekler ortada...takımın zararına bir şey yapılmışsa biz de eleştirimizi yaparız. yönetimi uyaralım da bir daha böyle bir hata yapmasınlar...
fener maçında kesin gol atar çünkü başka bir hücum organizasyonuyla pek gol atamıyoruz.yandan yapılacak ortalara fener defansının bir anlık boşluğunu bularak anderson KAFA topuyla gol yapar.bunda hemfikiriz...kuranyiden nasıl gol yenildiğini gördünüz...defans seyretti..böyle bir pozisyon yakalarsak kesin gol...[/QUOTE]
[B]bak gardaş sen ne kadar beğenmesende adam atıyor golünü
yönetim biliyor bu işi[/B]

Serd@r 12.11.2005 09:51

[QUOTE=1967 dernek serkan20][B]bak gardaş sen ne kadar beğenmesende adam atıyor golünü
yönetim biliyor bu işi[/B][/QUOTE]
Evet arkadaşım bende sana katılıyorum ANDERSON Ricardo dos Santos u tüm futbol otoriteleri beğeniyor ayrıca Sivasspor.comda ki ankettede birinci sırada bence adam aldığı parayı şu günedek haketti,bundan sonrasını bilemem ama bir düşüş yaşayacağınıda zannetmiyorum çünkü LORANT çok disiplinli bir hoca buna imkan vermez.

dadaş 12.11.2005 09:58

anderson kalitesini fener maçında kanıtladı bence

OĞUZ 12.11.2005 13:20

ANDERSON KIRAL

Ben ANDERSON'U geldiğinden beri beğeniyorum futbolunu karizmasını attığı golleri bence. Sivassporun ve ligin yıldızı yazıyorum en iyi cok gol atacağına inanıyorum sezon sonunda. İnşallah ANKARA VE BJK MAÇLARINI DA ALIP yolumuza devam etmek istiyoruz.

OĞUZ 12.11.2005 13:21

Herzaman favorimdir ANDERSON!

ANTALYALIYİĞİDOOĞUZ

ErdalGüler 12.11.2005 13:23

[B]Çok yerinde bir transfer kaliteli bir forvet...[/B]

serhankaburcuk 12.11.2005 13:50

[b][color=blue]Anderson Anderson Dos Santos Andersonnnnn...[/color]

Andersona kötü diyenler şimdi ne kadar kaliteli bir adam olduklarını görüyorlardır herhalde...Adam sahada mükemmel mücadele ediyor...İyi paslar aldığı müddetçe golerine devam edecektir...[/b]

bariskoc24 13.11.2005 18:30

sizin takımda en sewdiğim oyuncuların başında geliyor

tugcin 26.11.2005 11:59

[QUOTE=1967 dernek serkan20][B]bak gardaş sen ne kadar beğenmesende adam atıyor golünü
yönetim biliyor bu işi[/B][/QUOTE]

gardaş ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamak istemiyorsunuz. ya niye biz böyleyiz. kendimize niye toz kondurmuyoruz. biraz eleştirelim kendimizi. anderson denen adam sadece kafa golü atan bir adam. bundan başka bir özelliği yok...bunun izleyip de kavrayamıyorsanız ben daha ne edeyim...fenere de kafayla attı...o kafayı gökhan bozkayanın vuracak hali yok ya..tabi ki bu adam vuracak....boy var çünkü....başka bir şey de yok...bunu diyorum ben....

casus84 26.11.2005 12:30

andersondan beşiktaş maçında gol bekliyorum.hadi anderson göster artık gerçek yüzünü kartala

drummer 26.11.2005 12:43

[QUOTE=tugcin]gardaş ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamak istemiyorsunuz. ya niye biz böyleyiz. kendimize niye toz kondurmuyoruz. biraz eleştirelim kendimizi. anderson denen adam sadece kafa golü atan bir adam. bundan başka bir özelliği yok...bunun izleyip de kavrayamıyorsanız ben daha ne edeyim...fenere de kafayla attı...o kafayı gökhan bozkayanın vuracak hali yok ya..tabi ki bu adam vuracak....boy var çünkü....başka bir şey de yok...bunu diyorum ben....[/QUOTE]
kafayla atılan goller sayılmıyormu tuğçin.
adam golünü atsında neresiyle atarsa atsın

cihanakkus 26.11.2005 12:56

süper star anderson

[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]SİVASSPORUMUZUN SÜPER STAR I O BANA GÖRE DÜNYANIN EN İYİ GOLCÜLERİNDEN BİRİ ABARTMIYORUM YANİ....[/COLOR][/FONT]
[COLOR="Black"]SÜPER STAR ANDERSON[/COLOR]

serhankaburcuk 27.11.2005 12:17

[b]Dün takım halinde kötü oynadık...Eğer Anderson istediği pasları alsa idi bu maçıda koparırdık...Sağlık olsun...[/b]

Cem-Can 27.11.2005 12:26

ANDERSON DÜN BİRAZDA ŞANSIZDI YAPILAN ORTALAR BİRAZ ALÇAK OLSA O KAFA GOLLERİNİ KAÇIRMAZDI

sarkislali 27.11.2005 12:58

Baska Anderson´danmi bahsediyoruz

Maci radyodan dinledim. Anderson bana sac bas yoldurdu. Devre arasi gidecegi söyleniyor. Eger para acisindan karimiz olursa gitsin. Yönetim simdiye kadar aslinda iyi transferler yapti. Ama takim oyunu bir türlü yerlestirilemedi. Bakalim Lorant sözünü tutacakmi? Havaya giren futbolculari kesecegini söylüyor. Bekliyelim görelim.

tugcin 27.11.2005 19:27

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Dün takım halinde kötü oynadık...Eğer Anderson istediği pasları alsa idi bu maçıda koparırdık...Sağlık olsun...[/b][/QUOTE]

ya bırakın Allah aşkına! daha ne alacktı aldı işte birsürü pas...adam olsaydı da değerlendirseydi futbolcu olup olmadığı şüpheli olan bu adamın...ismini bile almak istemiyorum....maalesef en kötü transferimiz...ve dünde gördük ne olduğunu..başından beri andersonu eleştiren tek kişiyim...haklı olduğu da herkes görmüştür...keşke haksız çıksaydım ama bu adam bu kadara...daha top tutamıyor, süremiyor...daha ne yapacak...yazıklar olsun....inşallah gider de yerine daha hızlı, top kullanabilen, top özürlü olmayan bir adam alırız...

DJMuRaT 27.11.2005 21:10

[QUOTE=tugcin]ya bırakın Allah aşkına! daha ne alacktı aldı işte birsürü pas...adam olsaydı da değerlendirseydi futbolcu olup olmadığı şüpheli olan bu adamın...ismini bile almak istemiyorum....maalesef en kötü transferimiz...ve dünde gördük ne olduğunu..başından beri andersonu eleştiren tek kişiyim...haklı olduğu da herkes görmüştür...keşke haksız çıksaydım ama bu adam bu kadara...daha top tutamıyor, süremiyor...daha ne yapacak...yazıklar olsun....inşallah gider de yerine daha hızlı, top kullanabilen, top özürlü olmayan bir adam alırız...[/QUOTE]

[B]UnUtmaki bir çok maçımızıda Anderson kazandırdı..bi maçla silip atamayız...[/B]

[COLOR=BLUE]SİVASSPOR YALNIZCA 4 EYLÜLDE OYNAMIYOR....
DEPLASMANDADA BİZ WARIZ....[/COLOR]

agca58 27.11.2005 21:13

karizma ya adamlar..zaten geldiği takımın rengide kırmızı--beyazmışş.

mami_LEE 10.01.2006 09:01

takımın en önemli oyuncularından !!!

PRoFeSSioNaL 05.08.2006 13:36

Dos Santos Anderson'

VALLA BEN BU ADAMI ÇOOOK SEVDİĞİM 5 KİŞİ DEN BİRİ ADAM HEM UZUN BOYLU HEMDE İYİ FUTBOLCU VALLA ONUN GİBİ FUTBOLCU ZOR BULUNURR
BU ADAMIN FERFORMANSIDA ÇOOK GÜZEL
BU HAFTA SAHALARDA YOOK TABİ BİRAZ SAKATLIĞI NEDENİYLE İNŞALLAH HAFTAYA LİGE DAHA GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ YAPACAK İNŞALLAH

NAUGHTYBOY58 05.08.2006 13:46

-->: ANDERSON Ricardo dos Santos

EVET BURAK BEN BU ADAMI CANIMDAN ÇOOOK SEVİYORUM AMA BAŞKA TAKIMA GİTSE BİZE KARŞI OYNASA SEVMEM ÇÜNKÜ O BİZDE GÜZEL OYNUYOR :rose: :rose: :rose:

Deliilyasliyiz 05.08.2006 17:39

gol atmasa bile adam yırtınıyo valla.hakan iükür gibi:D

ultraarif 16.08.2006 18:57

adam tek şanşsızlıgı var o da brezilyalı olması.niye diye sorarsanız t.direktör adriano ronaldo vb. gibi yıldızlar yerine anderson'u mu alsın!!!

PRoFeSSioNaL 16.08.2006 20:58

valla ne desem yalan olur adam süper oynuyorrrrrrrr valla sivassporu kurtaracak olursa o kurtarır

Champion_58 19.08.2006 00:09

Anderson beklenilen klasik top cambazı teknik brezilyalı havasından uzak bi oyuncu..Ama ona artı kazandıran başka bir forvet yapısı var oda sonuna kadar mücadeleden kopmayan ve yere sağlam basıp hava toplarına hakim olma yeteneğini en iyi şekilde kullanan bir Brezilyalı olması.

Bence Sivassporun ihtiyacı olan tek şey yabancılarımızda fazlasıyla bulunan kazanma arzusu ve iyi oyun isteğidir..

Andersonun gol sonrası Sivasspor amblemini yürekten öpmesi tribüne koşması hep beni gururlandırmıştır.
Dilerim bu özellik bulaşıcı olur ve diğer futbolcularda "Kulube" yerine önce taraftarlarına koşarlar..
Başarılı futbolcumuz andersonun kumaşı iyi gerçekten...
Daha çok golünü görürüz inşallah ...

Dark Force 22.08.2006 21:20

Geçen sezon takımı sırtlayan oyunculardan biriydi çok iyi futbolcu ve takımda arkadaşlığı iyi olan bir oyuncu

serhankaburcuk 28.08.2006 11:04

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Anderson oynadığı zaman bu takım sahadan boynu bükük ayrılmaz demiştim ve de öyle oldu...Andersona yeterki kanatlar top gelsin Anderson bunlar birisini kesin değerlendirir...Bundan sonra Andersonun golleri devam edecektir...Andersondan bu haftasonu oynanacak olan maçtada gol bekliyoruz...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

yigido Atilla 28.08.2006 11:19

[QUOTE=serhankaburcuk][b][color=blue]Anderson Anderson Dos Santos Andersonnnnn...[/color]

Andersona kötü diyenler şimdi ne kadar kaliteli bir adam olduklarını görüyorlardır herhalde...Adam sahada mükemmel mücadele ediyor...İyi paslar aldığı müddetçe golerine devam edecektir...[/b][/QUOTE]
[I][B]Not= Serhan Kardes Düsüncemiz ayni ben Andersonun sivasspor da kaldigi icin cok sevindim Sivassporun alternativi olmayan tek santroforumuz gecen sene gitmesini isteyen cok arkadasin yazisini bu site üzülerek okudum ben Andersona hayranim mükkemmel bir futbolcu dahada büyüyecek biz onu fazla yan ortalarla besliyemiyoruz kanatlarimizdan yapilan yüksek ortalardan gol atmamiz cok kolay iyiki kaldin Andi seni seviyoruz ve Genclere vermeyen Baskani tabrik ediyorum benim yazilarimi takip eden Anderson hakkinda yazdiklarimi cok iyi bilirler hic gitmesin bize cok lazim idda ediyorum NOBREDEN cok cok iyi bir sanrtofor degerlendirmesini bilirsek...[/B][/I]

yeni_erol_34 28.08.2006 11:33

anderson'un golü çok iyiydi göğüs gol

yigido Atilla 28.08.2006 11:48

[I][B]Genclere kaptirsaydik o zaman yanmistik 1. milyon euroya ,cünkü gencler onu 1 veya 2 sezon sonra ya FB,,GS,BJK 4 veya 5 milyona satacaklardi ama Baskan uyanik cikti kaptirmadi cok iyi biliyor cünkü zamani gelince neden yüksek paralara biz satmayalim ilhan cavcav kazin gelecegi yerden tavugu esirgemez ve türkiyenin en iyi transfer yapan adami bu da bir gercek[/B][/I].

karacaören34-58 28.08.2006 12:03

[B]DÜN ANDERSON GOLÜ ATTI AMA NASIL ATTI OYUNA HİÇ BİR ŞEY KATAMADI HİÇ BİR HAVA TOPUNU ALAMADI VASAT OYNADI AMA GOLÜ GÖĞÜSÜYLEDE OLASA ATTI ANDERSONUN HENDİSİNİ TOPLAMASI LAZIM YOKSA FORMAYI MEHMET YILDIZ A KAPTIRIR[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:07.