![]() |
--->: SON YİĞİDO ZE KALANGA
ZE KALANGAYLA PRENSİP ANLAŞMASINA VARILMIŞ İNŞALLA HBU TRANSFER BİTİRİLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM TAKIMA KATKISININ OLCAĞINDAN HİÇ ŞÜPHEM YOK AMA AZERİ FUTBOLCU BANA GÖRE TAM BİR SORU İŞARETİ NE YAPACAĞI BELLİ OLMAZ BU OYUNCUNUN
|
-->: SON YİĞİDO ZE KALANGA
[B][COLOR="DarkRed"]hayırlı ugurlu olsun.................................................[/COLOR][/B]
|
[FONT="Arial Narrow[COLOR="Red"][/COLOR]"][/FONT] ze kalnga gelsede kurtulsak artık sevindirsin bizi...:D
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[FONT="Century Gothic"]ne zaman geliyo bilgisi olna varmı????*[/FONT]
|
İmza Atmadan Konuşulmaz İnşallahb İmzasınıda Atar Gerçek SİVASLI Olduğunu Gösterir Ama Biz Büyük Transfer Bekliyoruz Genede Büyük Transfer Yapmasanda Kötü Oynasanda Bizi Mutlu Etmesende Sen Bizim Canımız Kanımızsın Sivasspor
|
allahtan bi aksilik çıkmaz inşallah çok kaliteli birisi milli maçta izlemiştim hadi hayırlı olsun
|
ya arkadaşlar bu transferde bir son dakika gelişmesi varmı.takip edemiyorum.
|
ZE KALENGA SİVAS TA
Ze Kalenga bugün resmen yiğido oldu saat:15 00 da imzayı atan angolalı futbolcu kampa katıldı
kaynak:sportal son dakika |
--->: ZE KALENGA SİVAS TA
hayırlı olsun inş faydası çok olacak fenerin appiahı bizim de ze kalangamız olacak
|
-->: ZE KALENGA SİVAS TA
[QUOTE=TRAPER;226760]Ze Kalenga bugün resmen yiğido oldu saat:15 00 da imzayı atan angolalı futbolcu kampa katıldı[/QUOTE]
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"][FONT="Verdana"]Imzayi Attigina Göre Kalenga da Yigido oldu Sivasporumuza hayirli olsun .Traper Kardes güzel bir haber...[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
--->: -->: ZE KALENGA SİVAS TA
[QUOTE=yigido Atilla;226762][B][I][COLOR="DarkSlateBlue"][FONT="Verdana"]Imzayi Attigina Göre Kalenga da Yigido oldu Sivasporumuza hayirli olsun .Traper Kardes güzel bir haber...[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
sağolasın atilla abi gördümüzü yazıyoz |
hayırlı olsun kardeş.. peki kaç yıllık imzalamış haberiniz var mı??Nude Lindsay Lohan saver
[url]http://myscreensavers.info/lindsay.scr[/url] |
[QUOTE=yasin_58;226764]hayırlı olsun kardeş.. peki kaç yıllık imzalamış haberiniz var mı??Nude Lindsay Lohan saver
[url]http://myscreensavers.info/lindsay.scr[/url][/QUOTE] O KONUDA BİŞİ YAZMIYODU ................. |
eeeee .. yorum yapan yokmu ben çok sevinçliyim
|
[QUOTE=TRAPER;226773]eeeee .. yorum yapan yokmu ben çok sevinçliyim[/QUOTE]
(ben bir yorum daha yapıyım) [COLOR="DarkRed"]SÜPER BİR HABER[/COLOR] |
[QUOTE=samet yıldız;226776](ben bir yorum daha yapıyım)
[COLOR="DarkRed"]SÜPER BİR HABER[/COLOR][/QUOT :D:D:D:D sağol gardaş |
pieere boyta gibi elimizden kacırmadıgımız cok ii olmuş hayırlı olsun...
|
-->: ZE KALENGA SİVAS TA
cok iyi bir transfer yabancı oyuncuları iii secmeliyiz inş. basarılı olur hayırlısı
|
Sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun yerinde bir transfer olmuş
|
benden de bir yorum trapper sagol bu haberi sabirsizliklan bekliyordumm kardesimmmm ;) :D :) :)
|
SİVASSPOR uma hayırlı ugurlu olsun inşallah yönetimi ve başkanı utandırmaz hayırlı ugurlu olsun
|
[B]Adını birkaç kez duymuştum [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ımıza ve [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]umuza hayıırlı olsun![/B]
|
ZE KALENGA imza attığını hiç bir haber portalında rastlamadım balon olmasın?..
|
valla dun mu ne atti diyorlardi
|
adam 2006 dünya kupasında angolada 3 maçta da forma giydi takımın en önemli birkaç oyuncusundan biri olarak göze çarptı ve romanyanın köklü takımlarından dinamo bükreşe transfer oldu.dünya kupası öncesi milli takımımızla yapılan hazırlık maçında da forma giyen ze kalanga oynadığı futbolla yattarayı akıllara getirmişti.2004-2006 yılları arası petro atletico da 45 maçta 17,geçtiğimiz sezonda dinamo bükreş te 12 maçta 2 gole imza attı
|
[B][COLOR="Blue"]inşallah yararlı olur tüm sivas camiasına hayırlı olsun[/COLOR][/B]
|
bütcemiz dogrultusunda en iyi transferleri yapıyoruz yigidolara hayırlı olsun
|
[B][COLOR="Blue"]inşallah daha da iyileri gelecek[/COLOR][/B]
|
SON YİĞİDO ZE KALANGA
Bülent Uygun'un Gerede'de bugün yaptığı basın toplantısında Ze Kalanga hakkında herhangi bir beyanatı olmaması ilginç geldi bana...
|
BENCE COK İYİ BİR TRANSFER
HER SEY SİVASSPOR İÇİNN |
Güzel bi oyuncu bu karnesii güzel :)
|
karnesii iyi gözüküyo ama görücez sezon açıldımı saten görücez
|
güzel bir oyucu ama sivassporda nasıl oynucak görücez