![]() |
--->: sizce kim kaptan olmali
[QUOTE=alico58_58;226342]Mohammet Ali eğer transfer edildiyse oynayacaktırki o yüzden alınmıştır oynatılmayacak adamı niçin transfer etsinler ve sivassporumuzun kaptanlığı aynı zamanda 10 numara eksiğini kapatmak içinde şuan da en uygun isim Mohammet Ali KURTULUŞ'tur.Hakkı 2. Kaptan Hayrettin ise 3. Kaptandır. tabi bu benim fikrim..[/QUOTE]
bende bu fikre katılıyorum..transfer edilip 11 e giremeyecekse hemde büyük kaptan o zaman hiç transfer edilmesin |
muhammed abi olmalı eskisi gibi
|
-->: sizce kim kaptan olmali
sivassporun kaptanı sivaslı olmalı.. 58 numaralı formasıyla HAYRETTİN ..
|
-->: --->: sizce kim kaptan olmali
[QUOTE=UTKUM_58;226341]FIKRINI SOYLEMISSIN KARDES FIKIR SOYLEMEKSE BENDE MUSA AYDIN DIYORUM;BIR DIYORSUN MUHAMET OYNARSA O ALSIN;BIR DIYORSUN HAYRETTIN ELLE ELEEEEE[/QUOTE]
benim aslinda demek istedigim muhamed ilk onbire hep cikarsa o alsin kaptanlik bandini ama yoksa hayrettin olsun diyorum |
1.muhammed ali kurtuluş o olmazsa
2. hakkı hocaoğlu |
bence kaptan mohammet ali olmalı
kendisine yakışır |
Mehmet Yıldız
Hakkı Hocaoğlu Mohamed Ali Bunlardan biri olmali.... |
ben ce hakkı babaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
--->: -->: sizce kim kaptan olmali
[QUOTE=yigiter187;226258]murat sözgelmez................[/QUOTE]
oda çok genç ve teçrübesiz hakkı taptan olur |
İlk onbirde oynarsa M.Ali Kurtuluş, oynamazsa Kaleci petkoviç 1.kaptan hayrettin ise 2.kaptan neden olmasın.. Yalnız petkoviç kaptan olunca saçma sapan kartlar görmemesi gerekli...
|
1.muhammet ali
2.hayrettin 3.balili |
[QUOTE=jakobieen;226357]sivassporun kaptanı sivaslı olmalı.. 58 numaralı formasıyla HAYRETTİN ..[/QUOTE]
budur işte..petkoviçten kaptan mı olur...muhammet ali kaptan olmamalı madem o kadar seviyodu sivassporu niye gitti zamanında.. |
OYNARSA BÜYÜK KAPTAN MUHAMMED ALİ OLUR OYNAMAZSA HAYRETTİN OLUR BENCE
|
[QUOTE=Cardic;226445]budur işte..petkoviçten kaptan mı olur...muhammet ali kaptan olmamalı madem o kadar seviyodu sivassporu niye gitti zamanında..[/QUOTE]
Muhammed kendı gitmedı cem can için dıyarbakıra yönetim gönderdi... |
[COLOR="Blue"]tercübesiyle ikinci ligten beri sivassporu sırtlayarak bu günlere getirmede büyük rolü olan MOHAMMET ALİ KURTULUŞ[/COLOR]
|
Muhammed ve Petkoviç kaptanlık görevini başarı ile yürütebilir.
|
bence ya muhammed ali ya hakki yada petkovicin olmasi lazim cunku 3 ude tecrubeli daha ii yaparlar
|
[COLOR="Red"][B][I]Sivasspor takım kaptanı Hakkı HACIOĞLU veya M. ALİ KURTULUŞ olur her ikisinede yakışır...[/I][/B][/COLOR]
|
muhammet ali' nin olmasını isterim..
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Servet'ten önce Hakkı kaptandı bence yine o olmalı...[/FONT][/B]
|
gerçekçi olmak lazım bizide kaptanlık yapacak 3 tpçu var petkoviç hakkı baba hayretin gersi yalan benim adayım petkoviç
|
bence muhamed takmasın o bizi satıp d.bakırra gitti en iyi kaptan takımının zor gününde yanında olandır buda en iyi kaptan olacak olan aday hakkı
|
bence hayrettin veya mehmet yıldız olmalı
|
arkadaşlardan bazıları muhammed ali nin bizi satarak gittiğini düşünmekteler.muhammed ali lorant istemediğini söleyince yönetimde gönderdi.
büyük kaptan her zaman sivaslıdır ve sivassporludur.bu sene mükemmel gollerini izleyeceğiz.o frikikleri,ortalarını unutmak mümkün deil arkadaşlar. |
MEHMET YILDIZ OLSUN......................
|
[B][I][IMG]http://www.goal.com/tr/Giocatore.aspx?IdPersona=16360&SEOPlayerName=Muhammed+Ali[/IMG][/I][/B]
|
bence kardeşler kaptanlıga en yakışan muhammed
|
mohammed ali kurtulus tecrübesiyle kaptan olabilir
|
SİVASSPOR da Muhammed Ali KURTULUŞ kadar güzel kaptanlık yapan yok hakkı var yaşlı olduğu için artık beceremiyor fazla servet var oda bizi sattı cincona gitti
|
[B][COLOR="Red"]Kesinlikle Muhammed Ali Kurtulus kaptan olmali..
Nedenmi?: Kaptanlik sorumluluk ister.Kaptanin takimi saha icinde idare edebilme yetenegi olmali. Takim arkadaslariyla, rakip futbolcularla, hakemlerle ve kenar yonetimiylede diyalogu cok iyi olmali.Bu gorevleri Muhammed Lig A dayken basariyla yerine getiriyordu.Hakki Hocaoglu da iyi bir kaptan fakat, gerek sakatligi ve gerekse agresifligi cok kart gormeye musait yapisi bu gorevi onun basariyla yapamadigini gosteriyor. Gectigimiz yil Muhammed Ali Diyarbakirsporda sadece ve sadece 5 sari kart gordu. Bu yuzden Kaptanimiz Muhammed Ali olmali. [/COLOR][/B] |
slm bence en tecrübeli isimlerinden kaptan hayrettin olmalı ve ona yakışacağından eminim çünkü o takımı derleyip toplayan kişidir saygılarımla
|
bence kaptanlıkk Hayrettin ' e yakışır...
|
[QUOTE=saf.fet-02;226201]MUHAMMED ALİ KURTULUŞ.OYNARSA TAKAR BANDI.KAPTAN OLUR.OYNAMASA YİNE BÜYÜK KAPTANDIR....[/QUOTE]
EBENİN DEDİĞİ :)))..... muhammed ali kaptanımız o oynamadığı zamanda hakkı :) Nude Lindsay Lohan saver [url]http://myscreensavers.info/lindsay.scr[/url] |
BENCEDE M ALİ OLMASI LAZIM DİE DÜŞÜNÜYORUM
|
ABİ BİRDE HAKKI VAR..ODA ÇOK İYİ...BAYADIR SİVASLI.BİRDE İBRAHİM TORAMAN...
|
bence kaptanlık mehmet yıldıza yakışır
|
hayrettin yada mehmet yıldız diyorum.
|
tek başına PETKOVİC diyorum ama MEHMET YILDIZ da olabilir
|
BENCE HAKKI VE YA MEHMET YILDIZ.....ÇNK KAÇ YILDIR SİVASLI HAKKI...:)
|
Bence Mehmet Yıldız olmalı aslında anket yapsak daha güzel olur tek tek mesajları okumak yerine direk görürüz sonuçları
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:24. |