![]() |
--->: Sizce Yabancı futbolcu sınırlaması kaldırılmalı mı?
Kesinlikle kaldırılmalı yabancı sınırlaması.
|
kesinlikle kaldırılmamalı kaldırıldığı takdirde türk milli takımının halini düşünmek bile istemiyorum okadar çok gençarkadaşlarımız varki yetenekli insanlar bence bu insanlara şans vermeliyiz yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı türkün türkten başka dostu yoktur arkadaşlar bunu untmayalım.:rolleyes:
|
-->: Sizce Yabancı futbolcu sınırlaması kaldırılmalı mı?
niye kaldırılıyor anlamış degilim
1:türk oyuncu yetişmez 2:paramız dışarıya gidicek 3:milli takımımız başarısız olucak 4:istiklal maaşımız okunmuycak bu ne ya 6 neyimize yetmiyor |
[B]Sınırlama kaldırılmamalı ancak Türk futbolcusunun da piyasası düşürülmeli futbolcular çok pahalı... [/B]
|
Bencede kaldırılmamalı bana kalsa 5+ lı bir şey yapardım. yani ilk onbirde 6 türk en fazla 5 yapancı bu şekilde istediğin kadar transfer yap al yedeğe koy.
|
[B][COLOR="DarkRed"]Kesinlikle kaldırılmalı yabancı sınırlaması.[/COLOR][/B]
|
kaldırılsın bence Bundesligada futbolcu sınırı yokk ama Alman milli takımının başarısı ortada...
|
bence kaldırılmamalı hatta düşürülsün ki türk futbolcusu takımda yer bulsun aksi takdirde 11 ide yabancı takım türk nasıl iş bu :D bu benim fikrim tabi :D kızmaca darılmaca yok haa:D
|
KALDIRILMASIN KALDIRILIRSA ANADOLU KULUPLERI 3 .LIGDEN TOPCU GETIRIYO FB ROBERTO CARLOSU GETIRIYOOO KOTU OLUYOOO
AYRICAA BU GUN FB GS BJK DISINDA HANGI TAKIM YABANCI KONTENJANINI TAM ANLAMIYLA DOLDURDU SORUYORUMM ÖNCE MEVCUT 6+1 I DOLDURSUNLAR SONRA SINIRI KONUSSUNLAR |
-->: Sizce Yabancı futbolcu sınırlaması kaldırılma
yabancı sınırlaması olmalı ama bu sınır 11 olmalı:)
bizim futbolcularımız da artık avrupada oynamaya başladı nasılsa o yüzden bu sınırın bi manası kalmadı. Ha avrupada Türk futbolcu oynamasa bu sıkıntı doğurur katılıyorum.. |
--->: Sizce Yabancı futbolcu sınırlaması kaldırılm
kaldırılmasın bizim oyunculara yazık oluyor..
|
yabancı sınırlaması kaldırılırsa her takım daha cok yabancı transfer etmek ısteyecektır.bu durum milli takımımız ıcın kotu olur.türk futbolcular yabancı futbolculardan daha fedakar.
|
BENCE KALDIRILMAMALI ÇÜNKÜ KALDIRILIRSA TÜRK OYUNCULARI FAZLA GÖREMEYİZ AMA 1 KAÇ TANE ARTTIRILMALI 1 TANE DAHA ARTTIRILMALI DAHA YOG FAZLA ARTTRIMASINLAR YOKSA BİZİM OYUNCULAR OYNAYAMAZ
|
BEN YABANCI FUTBOLCU SAYISINA İLK GÜNDEN KARŞIYIM HALA KARŞIYIM.BU KADARINADA PES DOĞRUSU ELLERİNDEN GELSE 11 YABANCI İLE TAKIM KURACAKLAR.MİLLİ TAKIMA FUTBOLCU VERECEK KULÜP KALMAYACAK.YABANCILARI TÜRK VATANDAŞI YAPABİLİRSİNİZ,AMA Bİ TÜRKÜN RUHUNU ASLA VEREMESSİNİZ O YABANCIYA.BİZİM GENÇLERİMİZE ARTIK FIRSAT VERMEMİZ GEREKMİYORMU ONLARIN NEYİ EKSİK,ONALARIN SADECE BİZİM GÜVEN DUYGUMUZ LAZIM.ARTIK GÜVENELİM ONLARA
|
ii olur arsenal gibide bütün kadroyu yabancılarla doldurulmasın
|
[B]HAYIR VE HAYIR NEDENİ İSE ÇÜNKÜ ZATEN OYUNCU SINIRLAMASIN KALKARSA HERKEZ YANACI OYUNCULARI ALIP KENDİ OYUNCULARIMIZI GÖRME FIRSATI OLMUYACAK BUNU GENELLİKLE 3 BÜYÜK TAKIM DAHA ÇOK YAPAR... OZAMANDA gençlerimizin önü tamamen kapanır ve milli TAKIMA OYUNCU bulamayız[/B]
|
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;228776]KALDIRILMALI EĞER BÖYLE GİDERSE TÜRK FUTBOLCULAR 2.3. LİGDE FORMA ŞANSI BULACAKLAR[/QUOTE]
[B]DÜZELTİYORUM KALDIRILMASIN BU KADAR YABANCI YETER[/B] |
bizim türk futbolcularimiza da sans tanimamiz lazim. Tamam yabanci olursa iyi olur ama 11 kiside olursa sahada hic türk olmaz yazik yedekde kalan genc türklerimiz.
Diyorlar ya türkiyeden Orta saha oyuncu yok yada cikmadi diye ee o zaman sizde yabanci oynatirsaniz orta saha da nasil dogru düzgün ciksin ki |
Kaldirilmasin...sinir kaldirilsa bile Turkiyeye yine vasat seviyede yabancilar gelecek, en iyi yabancilari fener getirir onlarinda getirdigi ya sorunlu tipler yada 35 lik yildizlar olur, yani cok iyi yabanci almaya zaten kuluplerimizin gucu yetmiyor, bari kendi futbolcularimizi degerlendirelim
|
elbette kaldırılsın türkiye ligini YABANCI OYUNCULARLA ANILMASINA İZİN WERMİYELİM TÜRK SERMAYESİ UFKUMUZU ACICAKTIR MADDİ MANEWİ;)
|
Evet : 62
Hayır : 66 Farketmez: 5 Katılımcı sayısı: 133. |
kaldırılsın tabi yabancı futbolcuları sınırlamak bence doğru değil
|
ben yabanci futbolcu sinirlamasinin kardirilmasini istemem .....
mesela bir turk takim hep yabanci oyuncu alsa takimin turk oldugunu göremesin ve buda türk futbolu icin kötü olur bence bu sinir kaldirilsa baska takimlara tek brazilya veya arjantin li oyuncular alirlar ve turk oyuncular ne yapacak o zaman??? |
BENCE KALDIRILMAMALI ÇÜNKÜ BÜYÜK TAKIMLAR İYİ YABANCI ALACAK KADAR GÜCLÜ SİVASSPORRUNDA MALLİ DURUMU BELLİİ ONUN İÇİN ŞİMDİLİK RAFA KALDIRILMALI BU KARAR
|
evet yabancı sınırlaması kaldırılmalı kendi kendine bi gelişme olmaz bence futbolda yababcı türk karıştırıp kaynaştırmalı onlardan istifade etmeli.
|
Yabanci sinirlamasi KESINLIKLE kaldirimalidir. Bunun A'si B'si yokki, Neymis efendim gelismezmis futbolumuz falan filan. Suan yabanci sinirlamasi olmayan ulkelere bak, dunyada en iyi gosterilen ulkeler.
Kendine guvenemiyorsa futbolcu, bunu sinirlamayla asamazsin!!! Bi kicikirik futbolcu cikiyor, turkiyede buna 10 milyon isteniyor, BUMU dogru olan? Ornek vermeye bile gerek yok, Peki 1 senede 2-3 futbolcu boyle goze batiyor, milyonlar masraf ediliyor, Peki bu oyunculari 3 kulupte istiyor, NE OLACAK Ozaman, fiyat kirma basliyor? BUmu turkiyeye yariyor? Birakalim boyle sacma sapan dusunceleri, EGERKI iyi futbolcuysa kendini 1 milyon futbolcu arasindanda gosterir. Her STAR anasindan star olarak dogmuyor... BEDEVA yildiz olmakla olmaz, ALISMISIZ bedevaciliga... Kendine guveniyorsa Turkiye, BENDENDE ronaldolar cikar diyebilecek, bizden niye kaliteli oyuncu cikmasin diyebilecek. NE eksigin var INGILIZDEn, Hollanda'dan... Bi bak bakalim kactane YILDIZlari var ve hangi takimda oynuyorlar. Hollanda 15 milyon kisi icinde, Okadar yildiz yetistirmisse, SENde sinirlamayla bunu basaracagini saniyorsan, bu turkiyenin dustugu seviyeyi gosterir bence... |
bence kaldırılmamalı eger kaldırılırsa türkiye süper ligi degilde karma lig gibi olur takımların getirecegi futbolcularda hep 2 ci 3 üncü sınıf futbolcular olur
|
[COLOR="DarkRed"][B]KONTEJAN YETERLİ.YABANCI OYUNCULAR ÇOK OLDUGUNDA KALİTE DEĞİL FUTBOL ÖLÜCEK TÜRKİYEDE[/B][/COLOR]
|
Bizde yabancı aşıklığı olduğu süre yerli oyuncuları perişan ederiz. Yabancılara gösterilen sabır yerlilere gösterilmez. Sınırlama olsun.
|
Bence kaldırılmamalı. Birincisi Türk futbolunun geleceği ikincisi küçük takımlar için kaldırılmamalı. Çünki parası olan hep şampiyon olur. Al Messiyi, Ranaldinhoyu sonra Anadolu takımlarını kolayca yen. Ha Fener bunu beceremiyor oda onların beceriksizlikleri.
|
kalmasin turk oyuncu bulunmaz sonra gelecegi biter..
|
Bu sistemin turk oyuncularini bitirecegini dusunenlere sunu sormak isterim aslinda:
Yabanci sinirlamasi kaldirilmis ulkelerde NASIL starlar YETISIYOR ACABA? |
bence arkadaslar en iyisi kaldirmasinlar cunku busuru iyi oynayan oyuncularimiz var turkiyede ve de yabanci sinirlanmasi kalkarsa artik turk oyuncular napsin ozaman en iyisi boylece kalsin daha iyi bence
|
Kesinlikle kaldırılmalı diyorum ben!Bu Türk kuluplerini maddi anlamda rahatlatıcaktır da Avrupaya süper ligden çok futbolcu gonderebiliriz!Ortada bi Hollanda gerçeği var!!!Milli takım ı kötü etkiler diyen arkadaşlara da Almanya örneğini görmeliler Alman milli takımı her turnuvada en kotu çeyrek final oynuyor!!!
|
bence kaldirilmasin arkadaslar kaldirilirsa milli takim diye bisey olmaz ligede baktigimizda hep yabanci gorürüz türk futboluna (milli takima)en kotü darbe olur benim düsuncem...
|
[B][I][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]Yabancı futbolcu sınırlaması kaldırılırsa Milli takımımızın tüm futbolcuları da yabancı olur.En basit örneğini yaşıyoruz.Türk milli takımına Aurello gibi bir topçu yetiştiremiyorsa ülkemiz.Yabancı sınırlaması kaldırıldığında bir sürü lejyonerimiz olur.O zaman ne Anadoludan futbolcu çıkar ne de Asya dan her şeyde olduğu gibi futbolda da yabancı bağımlılığımız başlar.Eğer böyle bir sınırlama olmasa En başta FB tüm oyuncularını yabancılardan kurar(Gerçi şimdi de yerli oyuncusu pek yok)ama o zaman tamamı yabacı olur.Bizde ne Aurello lar ne Alexler var ama nedendir bilinmez yabancı hastalığımız sayesinde onları keşfedemiyoruz.Örnek Mehmet YILDIZ,Mohammed Ali KURTULUŞ pecze zamanında 1.lige gönderildi.Bülent hoca geri aldı ve Tüm Avrupaya futbolcu görün dedi.Demekki Yabancı hoca da getirmeyeceksin ya da getiriyorsan şartlı getireceksin.Adamlar geliyor milyon dolarları alıp,alıp gidiyorlar.Yıllarca ülkemizde kalıyorlar bir kelime Türkçe öğrenmiyorlar ve biz bu adamlara paralarımızı akıtıyoruz.....Yazılacak çoook şey var ama ne gerek diyorum.Bir çoğumuz bunları biliyoruz zatennn............[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
Benim düşüncem yabancı oyuncu sayısını sınırlandırmalı bizim genclerimize şans verilmeli elin yabancılarıyla uğraşana kadar kendi potansiyelimizi harekete gecirelim afrika takımlarına sanki yabancı futbolcularmı gittide onları eğittide bu kadar futbolcuları dışarda oynuyor brezilyaya yabancı futbolcumu gittide eğitti hiç sanmıyorum dünyanın en önemli futbolcuları bu ülkede yetişti peleler,zikolar Ronaldolar,alekesler daha adlarını sayamadığım bir çok futbolcu yetişti dünyanın her yerine futbolcu gönderen bir ülke konumuna geldi onu bunu bilmem kendi öz kaynaklarımızdan yararlanıp türk futbolunu daha ileriye götürmenin planların yapmalıyız
|
[B]Bence Kaldırılmasın Çünkü;
Eger Yabancı Oyuncular Türk Oyunculardan Fazla Olursa O,Takımda...Bir Düzensizlik Olur... Takım Bölüne Bilir...En İyisi Kaldırılmasın...[/B] |
[b] Bence kaldırılmalı SİVASSPOR daha çok yabancı oyuncu alacak[/b]:D:D:):)
|
yabancı oyuncu sıralaması kalkarsa tükler nerde oynayacak..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:19. |