![]() |
--->: TS - SİVASSPOR PFDK´DA
[B]PFDK kurulunun bugün açıkladığı cezalar şöyle:[/B]
2 yıl hak mahrumiyeti ve 20 bin YTL: Nadir Alataş (Malatyaspor yöneticisi). Bin YTL: Ankaraspor. [B] 2 maç:[/B] Kenan Aslanoğlu (Adana Demirspor futbolcusu), [B]İ.Halil Eldek (Sivasspor masörü).[/B] [B]1 maç:[/B] Muammer Sanlak (Malatyaspor futbolcusu), Murat Bölükbaş (Altay Spor futbolcusu), [B]Murat Sözgelmez, Muhamed Ali [/B][B]Kurtuluş, Akın Vardar (Sivasspor futbolcuları).[/B] |
PFDK CEZALARI KESTİ
[IMG]http://www.gencturkhaber.com/images/150807.jpg[/IMG]
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün yaptığı toplantının ardından futbolcu ve yöneticilere çeşitli cezalar verdi. Kurul, 12 Ağustos tarihinde oynanan ve maçın son anlarında yaşanan saha olayları nedeniyle tatil edilen Trabzonspor-Sivasspor maçında olaylara karışan 3 Sivassporlu futbolcuya 1΄er resmi müsabakadan men cezası verirken, Sivasspor΄un masörünü ise 2 maç ile cezalandırdı. Olaylı maçla ve Trabzonspor ile ilgili kararını açıklamayan PFDK, Sivasspor΄dan Murat Sözgelmez, Muhamed Ali Kurtuluş ve Akın Vardar΄ı 1 resmi müsabakadan men etti. Sivasspor΄un masörü İ.Halil Eldek΄i ise Trabzonspor müsabakasında spor ahlakına aykırı davranışta bulunmaktan 2 resmi müsabakadan men cezasına çarptırdı. PFDK ayrıca, 11 Ağustos tarihinde yapılan Ankaraspor-Ankaragücü maçında izinsiz pankart ile müsabakaya çıkarak talimatlara aykırı davranışta bulunmaktan evsahibi Ankaraspor΄a bin YTL para cezası verdi. Kurulun bugün açıkladığı cezalar şöyle: 2 yıl hak mahrumiyeti ve 20 bin YTL: Nadir Alataş (Malatyaspor yöneticisi) Bin YTL: Ankaraspor 2 maç: Kenan Aslanoğlu (Adana Demirspor futbolcusu), İ.Halil Eldek (Sivasspor masörü) 1 maç: Muammer Sanlak (Malatyaspor futbolcusu), Murat Bölükbaş (Altay Spor futbolcusu), Murat Sözgelmez, Muhamed Ali Kurtuluş, Akın Vardar (Sivasspor futbolcuları) |
--->: PFDK CEZALARI KESTİ
tamam da sivassporun cezası verıldıı trabzonsporun cezası ne olduu ne ceza verdıler :-(
|
[B]yazık olmus walla cok yazıkkk kendını ve arkadaslarını savunan adamlara ceza verıyolar üzülmemek elde değil[/B]
|
[B]Bu cezalardan sonra trabzona tatmin edici bir ceza verilmesi gerekir, yoksa çok üzücü şeyler yaşanır. İnşallah PFDK gerekeni yapar...[/B]
|
[COLOR="Blue"]bizim futbolculara verilen ceza hiç hoşuma gitmedi bizim futbolcular ne yaptıki ceza alıyo bir futbolcu darp ediliyorda kendini savunuyorsa bunda ceza alacak bir neden göremiyorum ADALETSİZLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR[/COLOR]
|
[url]www.bordomavi.nrt[/url] bu yazıyor
Sevgili Petkoviç ve Sedat'ı hariç tutarak, maçı provake eden, tüm Sivassporlu futbolcular hakkında, başta da Yasir, Balili, Mehmet Yıldız ve özellikle de Musa olmak üzere Federasyonun ilgili kurullarına suç duyurusunda bulunuyoruz. Sahaya inen taraftar kisvesi altındaki kişilere aynı şekilde cevap vermeye çalışarak bir tür linç uygulayan Sivassporlu futbolculara YAZIKLAR OLSUN diyoruz. (...) |
sizin taraftar bısey yapmasa sivas hıc bısey yapmaz canım
asıl trabzonspora yazıklar olsun!!!!!! demiyolarkı beızım taraftara yazıklar olsun sıvasa dıyolar normal trabzon bu!!! bızım taraftar sıze vursa sız onlara bakıp abi devammı vur dıyceksınız! sizin erkeklıgınıze be .... .. . .. . . . .. . |
Sizin o lafı söylemeniz yanlış bi kere ne kadar söylerseniz söyleyin."NE DEMİŞLER BÜYÜKLERİMİZ LAZ AKLI KAZ AKLI"
|
[B]Maalesef bu karar ilerideki oluşabilecek olaylar için kötü bir emsal oldu...
sahaya girip kendisine darp edilen ve arkasından da gelmeye devam edenlere karşı kendini savunmak SUÇMUŞ... Allah sonumuzu hayrellesin:confused:[/B] |
-->: --->: PFDK CEZALARI KESTİ
[B][QUOTE=musa18;237433][url]www.bordomavi.nrt[/url] bu yazıyor
Sevgili Petkoviç ve Sedat'ı hariç tutarak, maçı provake eden, tüm Sivassporlu futbolcular hakkında, başta da Yasir, Balili, Mehmet Yıldız ve özellikle de Musa olmak üzere Federasyonun ilgili kurullarına suç duyurusunda bulunuyoruz. Sahaya inen taraftar kisvesi altındaki kişilere aynı şekilde cevap vermeye çalışarak bir tür linç uygulayan Sivassporlu futbolculara YAZIKLAR OLSUN diyoruz. (...)[/QUOTE] Bu yazıyı bende gördüm kendi suçlarını görmeyen acizler Sivasspor'a saldırma lampanyası düzenlemişler...[/B] |
-->: FUTBOL FEDERASYONU CEZALARI AÇIKLADI
[QUOTE=ceyhun58;237215]FUTBOL FEDERASYONU CEZALARI AÇIKLADI
31- Musa AYDIN (Sivasspor futbolcusu) 12.08.2007 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş.-Sivasspor müsabakasında disiplin cezasını gerektirir bir eylemi olduğu konusunda bir delil olmadığından ceza tayinine yer olmadığına, 32- Murat SÖZGELMEZ Sivasspor futbolcusu) 12.08.2007 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş.-Sivasspor müsabakasında spor ahlakına aykırı davranışta bulunmaktan 1 resmi müsabakadan men cezası verilmesine, 33- Mohamed Ali KURTULUŞ (Sivasspor futbolcusu) 12.08.2007 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş.-Sivasspor müsabakasında spor ahlakına aykırı davranışta bulunmaktan 1 resmi müsabakadan men cezası verilmesine, 34- Mehmet YILDIZ (Sivasspor futbolcusu) 12.08.2007 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş.-Sivasspor müsabakasında disiplin cezasını gerektirir bir eylemi olduğu konusunda yeterli kanaat elde edilemediğinden ceza tayinine yer olmadığına, 35- Akın VARDAR (Sivasspor futbolcusu) 12.08.2007 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş.-Sivasspor müsabakasında spor ahlakına aykırı davranışta bulunmaktan 1 resmi müsabakadan men cezası verilmesine, 36- Yasir ELMACI (Sivasspor futbolcusu) 12.08.2007 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş.-Sivasspor müsabakasında disiplin cezasını gerektirir bir eylemi olduğu konusunda yeterli kanaat elde edilemediğinden ceza tayinine yer olmadığına, 37- İ.Halil ELDEK (Sivasspor masörü) 12.08.2007 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş.-Sivasspor müsabakasında spor ahlakına aykırı davranışta bulunmaktan 2 resmi müsabakadan men cezası verilmesine, karar verildi. Talay ŞENOL Prof.Fut.Dis.Krl.Bşk.[/QUOTE] TRABZONUNUN CEZALARI NERDE SAYIN TFF DİSİPLİN KURULU ULUSOYDAN EMİR Mİ BEKLİYOSUNUZ AÇIKLAMAK İÇİN |
-->: PFDK CEZALARI KESTİ
ARKADAŞLAR YATP KALKIP DUA EDELİ, AZUC YIRTTIK. NERDEYSE BÜTÜN KÖŞE YAZARLARI BİZİ SUÇLU GÖSTERDİ. ÇÜNKÜ HER FİLM KARESİNDE BİZİM FUTBOLCULARIN TRABZON TARAFTARINA SALDIRDIKLARINI GÖSTERDİLER, BUNUNLA KURTARDIĞIMIZA ŞÜKREDELİM.
|
çeşitli gazetelerin yorum bölümünde neredeyse trabzon masummuş gibi yazılar var. haluk ulusoyda trabzona çalışacak gözüken o.
|
[QUOTE=lokman;237470]çeşitli gazetelerin yorum bölümünde neredeyse trabzon masummuş gibi yazılar var. haluk ulusoyda trabzona çalışacak gözüken o.[/QUOTE]
EVET HALUK ULUSOY BİLİNDİĞİ GİBİ TRABZONLU İNŞALLAH ÇİFTE STANDART OLMAZ... |
oh ne güzel iş..adamlar sahaya girsin bizimkileri dövmeye kalksın ondan sonra kendisini dövmeye kalkanlara karşı kendisin korusun ondan sonra bas cezayı..!!ne güzel adalet..yerim böyle adaleti..
|
Turkiye`de futbolda ayrimcilik oldugu muddetce,Turk futbolu yerinde saymaya devam eder,.eee federasyondakiler huuu sizin gozunuz kormu acaba?? olanlari gormediniz galiba??seyy ben gozluk alabilirim size!!!!
|
bu cezayi hak etmedik, ama bunada sükür. mehmet yildiz, musa aydin ve yasirin ceza yememesi iyi haber. musa o macta direk aymanin üsüne gitti, benim korktugum musa ya da ceza vermeleriydi Allaha Sükür olmadi.
|
--->: -->: FUTBOL FEDERASYONU CEZALARI AÇIKLADI
[QUOTE=mesut_tncsvs;237455]TRABZONUNUN CEZALARI NERDE SAYIN TFF DİSİPLİN KURULU ULUSOYDAN EMİR Mİ BEKLİYOSUNUZ AÇIKLAMAK İÇİN[/QUOTE]
gardas bunlar PFDK (profesyonel futbol displin kurulu)nin vermis oldugu cezalar. Hele TFF (Türkiye futbol federasyonu)cezalari versin, sen o zaman gör trabzonsporun cezasini. vay babam vay, onlari tabiri caiz ise hamsi buglama yapacaklar. |
[QUOTE=lokman;237470]çeşitli gazetelerin yorum bölümünde neredeyse trabzon masummuş gibi yazılar var. haluk ulusoyda trabzona çalışacak gözüken o.[/QUOTE]
[B]öle bi sonuc olursa bızde canımızı sıkana girer atarız bi araba dayak :D nası olsa ceza yok :D hele bide ondeyken atlarız sahaya tamam skorda bızden daha ne olsun :D:D[/B] |
trabzonspor hiç ceza almadı mı anlamadım yani?öyle ise biz sivas da onları bir güzel keselim belki türkiye kupasını verirler:))
|
hayewt trabzon neden almadı .......
|
hak etmediler oyuncularımız.ancak kurallar gereği karşılık verdikleri için ve olayların dahada devam ettirilmesine neden oldukları için verilmiş bu ceza.sessiz kalsalardı oyuncularımız iyi olacaktı.ancak yinede ucuz kurtulduk.karar 2.haftadan sonra yapılsaydı önemli bir fenerbahce maçında olmayacaklardı.bu hafta kendi saha avantajını kullanırız.ama yinede hak etmediler bunları.kışkırtıldılar.kurallara saygılıyız.ama görüntülerden kışkırtıldıkları belli oluyor.
|
[QUOTE=abdelazizayman;237514]koçum git avatarına ariel şaronu koy.yahudi sempatizanı ********ler[/QUOTE]
bu adamı postalayın.ağzımı bozacam şimdi. sizdeki her yabancı müslümanmı. |
trabzon sporun ki ne zaman belli olacak arkadaşlar
|
[QUOTE=boun_58;237563]trabzon sporun ki ne zaman belli olacak arkadaşlar[/QUOTE]
REKLAMLARDAN SONRA:D değerli yiğido çok haklısın.trabzonun cezası belli olsunda rahatlayalım.3 puanımızda gelir inşallah cebe. |
şuçu işleyen onlar cezayı yiyen sivasspor bu ne biçim iş sivas agelecekler sivasspor taraftarının takımını yenilsede yenilmesede destekleyecektir bundan çok eminim ve trabzonspor külübü ve trabzonspor camiasını şiddetle kınıyorum
|
arkadaslar ıyı hoş sivaspora ceza verdıler de trabzon spora hıc mı ceza yok boyle adaletsızlık olurmu sankı 4 eylul statyumunda kı seyırcıler sahaya atladı
|
[B]Yazık Oldu ArkLar Gercekten Tranzonspora Ne oLdu Şimdi Ben o Tarafını Anlamadım Hani Ceza Vereceklerdi 5 Maç Ceza Alacaktı NERDEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Hani Ceza[/B]
|
Yazık Oldu ArkLar Gercekten Tranzonspora Ne oLdu Şimdi Ben o Tarafını Anlamadım Hani Ceza Vereceklerdi 5 Maç Ceza Alacaktı NERDEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Hani Ceza
|
YÖNETİMDEN ADAM OLMAZ....SİVASDA RÖVAŞTA GÖRÜŞÜRÜZ ABİ..TRABZONLA HESABIMIZ BİTMEDİ..
|
ABİ ZOR ÇOK ZOR OLCAK SİVASTA TRANZONUN HALİ.....
|
trabzona verilecek ceza hala açıklanmadı mı?
haluk ulusoydan mesaj mı bekliyor pfdk? |
YERI GELINCE ANADOLU TAKIMIYIZ DEYIP MAGDUR OLUYORLAR SOZDE AMA KENDILERIDE GUCU YETTIGINCE BIZIM GIBI TAKIMLARA SUCUNU BASTIRIYOR.TRABZONMUS MERTMIS ANADOLU TAKIMIYMIS BIR DAHA TRABZONUNUN DA DIGERLERINDEN FARKI YOK .... KADAR YOLLARI VAR. HAKKIMIZ YENDI HARAM OLSUN TUM TRABZONA VE TUM STADDAN BIZE KUFREDENLERE KUFUR ONLARA IADE OLSUN !!!
|
Dostlar birşeyler yanlış gidiyor ama nedir hala anlamadım... Ceza alması gerejkenler değilde, ceza almaması gerekenler, ceza aldı. O gün akşam tv.lerde tüm görüntüler de ve yorumcuların yorumlarına göre T.S.'a büyük ceza geleceği yönünde idi ve Aymar adlı futbolcunun kesinlikle kırmızı kart alması gerektiği idi. Burası Türkiye, kimin eli kimin cebinde buna alışmak gerek. Sevgili Başkanımızdan PFDK Kararları nedeniyle özür diliyoruz.Saygılar sunuyorum.
|
eger trabzon ceza almassa yada hakettıgı cezayı almassa, sivasta rövanjı var bu macın... valla bılmem herkes sahaya atlarlar trabzonluları ehe ehe öksürdüm pardon...:D:D:D
helekı aymanı öhöhö hatta habşuuu pardon hastalanmısın :D:D:D:D |
eger bu olay sivasta olsaydi kesin küme düsürürlerdi bu ne bicim federasyon bu ne bicim adalet yahu insaf sopa yiyen bizim futbolcular ödülleri ise birer mac ceza inanin türk futbolu adina cok üzülüyorum eger bu olay avrupada bir takimda olsaydi karari kesin olarak hükmen maglubiyet olurdu ama olsun cezalar tam olarak aciklandiginda baska yazilarimda olucak özellikle federasyon yönetimine hepinize saygilarimla
|
bazi mesajlari okudum da yazamadan duramadim arkadaslar trabzonda kendini bilmez 15 20 kadar geri zekali seyirci sahaya girdi eger ayni sekilde hareket etmege kalkarsak onlardan ne farkimiz kalir futbolun güzelliklerine gölge düsürmeye hic hakkimiz yok tabiki cani gönülden sivasspor taraftariysak rövansta onlara en ufak bir mudahale olursa bu olaylarin bitmesine degil artmasina yardim etmis oluruz bizim görevimiz muhtesem takimimizi muhtesem bir sekilde desteklemek baska bir sekilde hareket etmek bir sivasliya yakismaz bunlari yazarkende sakin sanmayin korkuyor diye sivas icin ölüme seve seve giderim ama futbol icin degil hayfdi allaha emanet olun saygilar sevgiler
|
Trabzonspor'u alaşağı edeceğiz diye bu kez öyle bir iş yaptınız ki, saha içinde yaşanan üzücü olayları ırkçılığa bağlayarak bu konuda tertemiz bir sicile sahip ülkemizi de Trabzonspor'la birlikte aşağı çekmeye başladınız! Ayağınızı denk alın!
[url]www.bordomavi.net[/url] kimlan bunlar bize ayağınızı denk alın diolar bunlar sivaslıyı tanımamışlar galiba arkadaşar bize söylediklerine bakın ya zekası kıt yok zavallı ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN MURAT SÖZGELMEZ MOHAMMED ALİ KURTULUŞ,AKIN VARDAR YASİR ELMACI... |
sahaya giren onlar cezayı yiyen biz ne is
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:56. |