SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   KARAR AÇIKLANDI !! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12408)

rguler 21.08.2007 15:38

--->: KARAR AÇIKLANDI!!!

Meclise gidenlerin kendinden başkasını düşüneceğini sanmıyorum.Onların birçoğu el kaldırıp indirmeye gitti.Sivas ve sivasspor onların umrunda bile değil.Sevelim sevmeyelim biz Abdullatif şeneri çooook arayacağız arkadaşlar.

omer58 21.08.2007 15:39

--->: Ve karar açıklandı!

ARKADAŞLAR SAKİN OLUN!!!!!!
BİZE CEZAYI TRABZONUN ZATEN HÜKMEN MAĞLUP OLMASI İÇİN ORTAM SAĞLAMAK AMACIYLA VERİLMİŞTİR ZATEN MAÇ BİZİM OLUNCA BİZE FEDERASYONDAN CEZAMIZ KADAR PARA GELECEKTİR YANİ BİZİM ZARARIMIZ YOK.. BURDAKİ MAKSAT TRABZONA BAK SİVASIDA CEZALANDIRDIK DEMEK İÇİN YAPILIYOR SAKİN OLUN 3 PUAN BİZİMMM
EN BÜYÜK SİVASSPOR

ofozturk 21.08.2007 15:41

ben bu lazları sevmem derdimde millet neden diye sorardı. ne rizeyi ne ts yi hiç sevmiyorum. bi sevdiğim samsun var.:) o da bozulmaz inş.

selanikli58 21.08.2007 15:48

DEMEKKİ DAYAK ATAN KARLI ÇIKIYOR BU İŞLERDEN,HAK DAYAK ATANDAN YANA VAY BEEEE.250 BİN YTL KEFEN PARASI OLSUN TRABZON SPORA.AYIP DIR YAAAA.....

boun_58 21.08.2007 15:48

[QUOTE=crzzzy22;239002]ARKADAŞLAR SAKİN OLUN!!!!!!
BİZE CEZAYI TRABZONUN ZATEN HÜKMEN MAĞLUP OLMASI İÇİN ORTAM SAĞLAMAK AMACIYLA VERİLMİŞTİR ZATEN MAÇ BİZİM OLUNCA BİZE FEDERASYONDAN CEZAMIZ KADAR PARA GELECEKTİR YANİ BİZİM ZARARIMIZ YOK.. BURDAKİ MAKSAT TRABZONA BAK SİVASIDA CEZALANDIRDIK DEMEK İÇİN YAPILIYOR SAKİN OLUN 3 PUAN BİZİMMM
EN BÜYÜK SİVASSPOR[/QUOTE]

aç tavuk rüyasında kendini tahıl ambarında görürmüş....

ver kardeş bir teselli de sen ver!....

selanikli58 21.08.2007 15:49

SİZLERİ KARDEŞ KLUP DİYE SEVDİK 1967 DEN BU YANA.40 NIZDAN SONRA SİZİ TENEŞİR PAKLASIN.

sinan-58 21.08.2007 15:51

-->: KARAR AÇIKLANDI!!!

sahaya inip dayak atan haklı oluyor ise trabzonda sivasa gelince biz de sahaya iner bizde dayak atarız sonra cezayı ts alır

vuslat5858 21.08.2007 15:53

karadeniz adaleti yuh olsun onlara

sisortali 21.08.2007 15:53

Zavvallı Türk Futbolu'
Ülke futbolunu bu şekilde verilen haksız kararlarla mı ileriye götüreceğiz.
Karara sağduyulu bakmaya çalışıyorum. Bir mantıklı açıklaması vardır elbet diyorum. Ama yok.
Tamam Trabzon 5 maç cezayı haketti. Bunun mantıklı açıklaması var. (sahaya seyirci girdi)
Üç Futbolcumuza 1 maç oynamama cezası verildi. Bunun da mantıklı açıklaması var. (Centilmenlik dışı davranış)
Peki 250.000 Ytl cezanın mantıklı açıklaması......? (sakın şirin görünme, diyet ödeme olmasın)

sivas_kangallı 21.08.2007 15:55

iyide bize neden para cezası verdiler onu anlamadım..

jakobieen 21.08.2007 15:57

sakin olun hemşolar, daha maçın kararı açıklanmadı karar sivas lehine 3-0 verilirse, galibiyetten gelen para federasyona verilir ve sivas elindeki 3 puanı ile karlı çıkan taraf olur..
yalnız ben sahada kazanılmamış, hakedilmemiş puanı ne olursa olsun istemem... umarım sivasın cezası kalkar ve maçı Trabzona verirler..

ErdalGüler 21.08.2007 15:58

[QUOTE=BROTHERS58;238925]Trabzonspor'un Sivasspor'la oynadığı karşılaşma hakkında PFSDK'nın kararı beklenirken, Trabzonspor basın sözcüsdü Zeyyat Kafkas, Trabzonspor Kulübü'ne 5 maç seyircisiz oynama cezası ve saha olayları nedeniyle 30 bin YTL, koridorlarda olan olaylar için de 1000 YTL ceza verildiğini söyledi.MAC SONUCU HAFTAYA TESCILLENECEKMIS YANI DAHA UZATACAKLAR[/QUOTE]

ARA Bİ SOĞUSUN PUANIDA TRABZONA VERELİM DÜŞÜNCESİ İLE HAREKET EDİLDİĞİ ORTADADIR. OLAYLARDAN SONRA PFDK 2 DEFA TOPLANDI VE HALA MAÇ PUANI KONUSUNDA BİR KARAR AÇIKLAMADI. BURADA SİVASSPORA KARŞI BİR ART NİYET OLDUĞU VE TRABZONUN KOLLANDIĞI HİSSİ İSTER İSTEMEZ AŞİKARDIR. DOĞAL OLARAK 3 PUANIN BİZE VERİLECEĞİ KONUSUNDA PEKTE ÜMİDİM YOKTUR.

Abdullah DuMaN 21.08.2007 15:58

5 maç az< olmuş........................

atp5858 21.08.2007 15:58

ARKADAŞLAR TARBZON HALUK ULUSOYUN KANATLARI ALTINDA HEM BİZİM TOPÇULARA (3KİŞİ) 1 ER MAÇ CEZA HEM SAHA OLAYLARI DİYE 250000YTL PARA CEZASI ADALETE BAK ÜSTÜNE ÜSTLÜK MAÇIN TESCİLİNİ TRABZONA VERECEK BUNLAR HİÇ UMUTLANMAYIN O YÜZDEN ARAYI SOĞUTUYORLAR SİVAS NİRE TRABZON NİRE ADAMLARIN ADI 4 BÜYÜK DİYE ANILIYOR DUA EDİN BİDE SAHA KAPAMA CEZASI VERMEDİLER
O YÜZDEN KENDİ EVİMİZDEKİ MAÇLARDA LÜTFEN KÜFÜRSÜZ TEZAHÜRAT YAPALIM SADECE KENDİ YİĞİDOLARIMIZI COŞTURALIM ADIMIZ YİĞİDO ONA GÖRE
ALLAH YİĞİDİN HAKKINI YEDİRMEZ ELBET BİYERLERİNDEN ÇIKARIR SAYGILAR

merkez_ismail 21.08.2007 16:03

Tek kelıme Haluk Abılerı Varken hıc Bısı Olmaz Onlara

selanikli58 21.08.2007 16:06

ADALETİN VARMI FEDARASYON,KÖTÜLERE MÜKAFAT,DAYAK YİYENE CEZA VERDİN.FEDARASYON TS. DEMEKTİR DEMEKKİ.

sivaslı yıldız 21.08.2007 16:16

Bu ceza mı şimdi ts ye.. :confused: inanılır gibi değil..

İlerki haftalarda Haluk Ulusoy'un arkasında olduğu, gözü gibi koruyup kolladığı takımların birinden herhangi bir seyirci bi futbolcuyu öldürse dahi şaşırmamak lazım, bu karara göre..

esrarengiz61 21.08.2007 16:16

[QUOTE=merkez_ismail;239034]Tek kelıme Haluk Abılerı Varken hıc Bısı Olmaz Onlara[/QUOTE]

başlatma beni haluk abinden ne zman hayrı oldu bize o şeref yoksunun...size verilen 250.000 YTL gerçekten çok fazla ona katılıyorum...

bizim aldığımın 5 maç seyircisiz oynama cezasınıda hakettik onada bişey demiyorum amaa 3 puan bizim hakkımız yok öyle yağma...

izmirliyigido 21.08.2007 16:19

Bu haksızlık yerde kalmayacak. Dayağı yiyen biz, darp edilen biz, mağdur oaln biz, ceza alan bizim futbolcular ve üstüne üstlük Trabzonsporun aldığı cezanın 8 katından fazla para cezası alan yine biz. Yemin ediyorum, Trabzonspor'a yıllardır sempatim vardı, tutmasam bile Avrupa'da falan başarılı olması için dua ederdim şimdi nefret ediyorum.

sizirli58 21.08.2007 16:21

böyle sacmalikmi olur ya trabzonun sahasinda mac bizim futbolculara saldiriyorlar (ama derlerini aldilar)cezanin büyügü bize kesiliyor.
sivasspor olarak cevabimiz rakip takimlari yenerek vermek daha güzel olur ben insallah fener maciylada baslariz...

CÜSSKB-Aynur 21.08.2007 16:25

-->: --->: Ve karar açıklandı!

[QUOTE=crzzzy22;239002]ARKADAŞLAR SAKİN OLUN!!!!!!
EN BÜYÜK SİVASSPOR[/QUOTE]

[B]İnşallah öyle olur ama ben pek ihtimal vermiyorum.[/B]

sizirli58 21.08.2007 16:27

[QUOTE=esrarengiz61;239041]başlatma beni haluk abinden ne zman hayrı oldu bize o şeref yoksunun...size verilen 250.000 YTL gerçekten çok fazla ona katılıyorum...

bizim aldığımın 5 maç seyircisiz oynama cezasınıda hakettik onada bişey demiyorum amaa 3 puan bizim hakkımız yok öyle yağma...[/QUOTE]

sen trabzonlusun galiba siz her seyi hakettiniz 30 saniye dayanamayip maci iptal ettirdiniz ama dogru saat 12 gectiydi.galatasaray fener macinda kavga olmadigi halde su atildi diye gs ye 5 mac ceza verildi bun yaninda trabzonun cezasi peynir ekmek gibi hafif kalir.
olaya tarafli bakma insan gibi dürüstlükle bak olurmu trabzonlu kardesim.

Divriği58- 21.08.2007 16:28

ligden ÇEKİLME VAKTİ GELMİŞTİR BENCE BOYLE BI ORTAMDA LIGDE OYNAMAMAMIZ LAZIM DAYAK YIYEN BIZ ONURU KIRALIN ŞEREFİ İKİ PARALIK OLAN BIZ HEMDE MAC DISARDA VE SAHAA DALIP YUMRUK SALLAYANLAR TRABZONLU AMA 3 OYUNCUSU CEZA ALAN 250 BIN YTL CEZA ALAN YINE BIZ YOK YA BOYLE BISEY FEDERASYON BASKANI VE UYELERI SIVASLI DIYIL DIYE BOYLE BISEY MI YAPACAKSINIZ

BENCE YA LIGDEN CEKILEELIM YADA BUTUN KAYITLAR BUTUN HER ŞEY HAZIRLASIN DOSYAYI UEFA YA VERELIMM FEDERASONA DAYATMA YAPSINN YOK BOYLE BI ADILIK ********LIK NAMUSSUZLUK O CEZAYI VEREN LERIN .... YORUM SIZIN

sizirli58 21.08.2007 16:29

--->: -->: --->: Ve karar açıklandı!

[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;239048][B]İnşallah öyle olur ama ben pek ihtimal vermiyorum.[/B][/QUOTE]

insallah dedigin gibi olur.
ama lazlar her zaman kendilerini hakli cikarmayi cok severler haksiz olsalar bile haklilardir kendilerine göre.

sisortali 21.08.2007 16:35

--->: -->: KARAR AÇIKLANDI!!!

[QUOTE=jakobieen;239022]sakin olun hemşolar, daha maçın kararı açıklanmadı karar sivas lehine 3-0 verilirse, galibiyetten gelen para federasyona verilir ve sivas elindeki 3 puanı ile karlı çıkan taraf olur..
yalnız ben sahada kazanılmamış, hakedilmemiş puanı ne olursa olsun istemem... umarım sivasın cezası kalkar ve maçı Trabzona verirler..[/QUOTE]

Hiç kimsenin haksız puanların peşinde olduğunu zannetmiyorum. Hukuk devletinde yaşadığımızı unutmamalıyız. Bir olay olduğunda karşılığı kanunlarla belirlenmiş. Sahaya seyirci girmiş ve maç iptal edilmiş mi? Açacaksın ilgili kanunu ne diyor bakacaksın. Maç 3-0 hükmen kararı varsa uygulayacaksın. Ki ülkemizde futbol gelişsin Avrupa'yla rekabete girelim.
Şayet maç zaten bitiyordu. Maçı şu takım hakmetmiişti. Ama böyle bir olay oldu. Kanun böyle diyor ama karşı taraf haketmedi mantığıyla yaklaşıp hukuku uygulamzsak bundan sonra olacak olayların önüne geçemeyiz.

58svs58 21.08.2007 16:39

3 puan bize verilirse oradan gelecek 260 bin ytl den 10 bin ytl alır zararımızı tanzim ederiz yani bu manada zararımız yok ama puanıda trabzona verirlerse halimiz harap. o zaman bizimde sahamızdaki maçlarda canımız sıkıldıkça olay çıkarıp kafamıza göre takılma hakkımız doğar. hani karadenizlilerin aptalca bir savunma mekanizması varya biz karadenizliyiz davranışımız bu derlerya bizde yapar yapar sivaslıyız deriz nasıl fikir ama

58svs58 21.08.2007 16:48

heralde 3 puan bize verilecek 6 puanda trabzondan silinecek kuyrukları budanacak

ceza_tolga_rep 21.08.2007 17:30

-->: Ve karar açıklandı!

[QUOTE=zanzara;238965]ARKADAŞLAR MAALESEF SİVAS 250 BİN YTL CEZA ALDI AMA TRABZON EĞER 5 MAÇ SEYİRCİSİZ OYNARSA ONLARINDA TARAFTAR GELİRİ KESİLMİŞ OLACAK YANİ EN AĞIR CEZA BİZE DEĞİL ŞU KOŞULDA TRABZONA KESİLDİ.
AMA ENTERESAN OLAN 250 BİN YTL LİK BİR CEZA SİVASSPOR A ÇOK FAZLA ZATEN KAYNAK ÜRETEMİYORUZ.[/QUOTE]

kardeş zaten trabzon digitürkten seyirci olasada olmasada maç başına para alıyor.

ben sivasdaki maçı düşünemiyorum.bunun öcü çok pis çıkacaktır.250 milyar rekor cezadır.

benim artık bu federasyona güvenim kalmadı.3 puanıda trabzona verecekler heralde.inşallah bize verirde kazanınca 250 alıyoruz onuda direk oraya yatırırız bari...

utkuts 21.08.2007 17:31

Arkadaşlar ben trabzonsporluyum. Anlıyorum sizi bencede 250 milyar biraz fazla olabilir ama lütfen fanatikleşmeyin. Futbolcularınıza hiç bir zarar gelmedi. Hatta sizin futbolcularınız bizim taraftarımızı hırpaladı. Şimdi lütfen kendimizi koduruk falan demeyin. Tekme tokat dalan sizin oyuncularınız. Bir kaç kendini bilmez taraftarın atlaması yüzünden cezamızı aldık 5 maç seyircisiz ve para cezası. Ama lütfen sizde sütten çıkmış ak kaşık gibi davranmayın lütfen. İyi günler

talha58 21.08.2007 17:39

--->: -->: KARAR AÇIKLANDI!!!

[QUOTE=ceza_tolga_rep;239086]BEN BURDAN NURİ ALBAYRAK,TRABZONSPOR KAFİLESİNE,TRABZONSPOR TARAFTARLARINA,HALUK ULUSOYA SESLENİYORUM...ALLAHINIZI SEVİYORSANIZ SİVASA GELMEYİN SİZİ AÇIKCA TEHDİT EDİYORUM......[/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]
Neyse biraz sakin olalım. Biz zamanında Diyarbakır'a bile rest yapmadık. Onun için burda ne olursa olsun onları iyi bir şekilde karşılayacağız. [/COLOR][/B]

ceza_tolga_rep 21.08.2007 17:43

-->: --->: -->: KARAR AÇIKLANDI!!!

[QUOTE=leblebi82;239090][B][COLOR="Indigo"]
Neyse biraz sakin olalım. Biz zamanında Diyarbakır'a bile rest yapmadık. Onun için burda ne olursa olsun onları iyi bir şekilde karşılayacağız. [/COLOR][/B][/QUOTE]

HEP CENTİLMENLİK CENTİLMENLİK OLAN BİZE OLUYOR.YETER ARTIK BİRAZ DA BİZ ADAM DÖVELİM VE KAZANALIM.....

BAKIN ADAM DÖVMEK NASIL OLUYOMUŞ....

talha58 21.08.2007 17:47

--->: -->: --->: -->: KARAR AÇIKLANDI!!!

[QUOTE=ceza_tolga_rep;239093]HEP CENTİLMENLİK CENTİLMENLİK OLAN BİZE OLUYOR.YETER ARTIK BİRAZ DA BİZ ADAM DÖVELİM VE KAZANALIM.....

BAKIN ADAM DÖVMEK NASIL OLUYOMUŞ....[/QUOTE]

[B][COLOR="Indigo"]Aslında doğru söylüyorsun. Bu ülkede ağlamayan bebeğe süt vermiyorlar. Ama şu da bir gerçek; Herkes kendine yakışanı yapar. Bize yakışan tıpkı geçen yılki gibi sahamızda centilmence oynayıp kazanmak. Sonra isterlerse koltuk kırsınlar. İsterlerse sahaya girsinler. [/COLOR][/B]

ceza_tolga_rep 21.08.2007 17:55

-->: --->: KARAR AÇIKLANDI!!!

[QUOTE=trabz10sporlu;239096]ben bir trabzonspor taraftarayım we istanbulda oturuyorum ben de statta olsaydım yemin ederim sahaya atlardım çünkü hakem bülent demirlek sanki sivasspor forması giyerek maca müdahale etmiştir ilk yarı sivasın oynadıgı sert futbola sadece 1 sarı kart vermiş ama trabzona 5 sarı kart vermiştir bu olayların fitilini atesleyenler kesinlikle bülent demirlek ve sert futbol oynayan sivasspor 5 mac ceza aldık ama macı 1-0 bize tescil edecekler bundan cok eminim söz sivassporlu yöneticilere gelince tv den tv ye kosuolardı hakem ne karar werirse uyarız cıkar 30 sn yiye oynarız die noldu hakeme sivaslı yöneticilier ne demiş 2 tane oyuncumuz darp aldı oynayacak güçte deiliz demiş herneyse yha bunlar böle insanlar işte 3 puan için herseyi yaparlar en bastaki ifadeye tekrar gelmek isterim orda 3 dk yazıo ama 30 sn ye bilmiosan sölim aslanım hadi yanlıs bilgilendirmeeeeeeeeeee canım hadi[/QUOTE]

KARDEŞ SİVASLI OYUNCULAR SİZLERİ GAZA GETİRMİŞ GELMESEYDİNİZ GAZA SİZ ÇOCUKMUSUNUZ.FUTBOL ERKEK OYUNUDUR VE SERT OYNANIR Kİ O MAÇTA SERTLİK YOKTU VE HAKEMİN KABAHATİDE YOKTU.
BENCE TRABZONUN VE TRABZONLULARIN ADI HEP KÖTÜ İŞLERLE ANILMAKTA BENCE KENDİNİZİ DÜZELTİN.

Dogan58_ 21.08.2007 18:03

250000 YTL ALLAH`TAN KORKUN BE KENDİ İMKANLARIYLA AYAKDA KALMAYA CALIŞAN Bİ ANADOLU KULUBU İÇİN HİÇDE AZIMSANMİCAK Bİ MİKTAR.FEDERASYON HANGİ MANTIKLA VERİCEKSİN BİZE VERİLEN BU PARA CEZASININ GEREKCESİNİ?ALLAH`A HAVALE EDİYORUM...DİĞER Bİ CİFTESTANDART İSE GÜVENLİK GÜÇLERİNİN UYGULAMASI AVNİ AKERDE ADAM PEHLİVAN GİBİ SAHAYA İNİYOR FUTBOLCULARIMIZA,YÖNETİMİMİZE FİİLİ HAKARETLER EDİYOR VE HİÇ BİŞİ OLMAMIŞ GİBİ TRİBÜNLERE ELİNİ KOLUNU SALLAYARAKTAN GERİ DÖNÜYOR ULUSAL MEDYANIN BASKISIYLA 3-5 KİŞİ DAHA SONRADAN GÖZALTINA ALINIYOR.DÜŞÜNSENİZE AYNI HAREKETLERİ BİZ 4 EYLÜLDE YAPSAYDIK NELER OLURDU!!!!

zaralım 58 21.08.2007 18:16

arkadaşlar trabzon'un hileleri bunlar arkadaş mutlak bize verilmesi gereken 3 puan niye bu kadar geçikti.geç olsun ama fazla geç olup güç olmasın

zaralım 58 21.08.2007 18:17

ayrıcada 250 bin YTL çok ağır bir para cezası

zaralım 58 21.08.2007 18:18

trabzonlu arkadaş fazla ileri gitme misafirsen misafirliğini bil lanlı lunlu konuşma

ceza_tolga_rep 21.08.2007 18:27

-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: KARAR AÇIKLANDI!!!

[QUOTE=esrarengiz61;239112]150 binmi:D 150 bin sadece akçaabatın nüfusu;)[/QUOTE]

AKÇABATT TRABZONDAN BÜYÜK ZATEN.....:d:d:d:d

FurkaN 21.08.2007 18:46

[B]Adalet yine sesi çok çıkandan yana oldu... Medyada devamlı sızlanan çocuklar gibi hergün çıktı nuri albayrak sonunda istediğine ulaştı 5 maç gerçekten az 250 bin ytl ise abartı federasyon safını belli etmiştir... Artık iş Mecnun Başkan'a düşüyor bu zamana kadar seçim olmasın diyen gruptaydı safını belli etmeli ve SİVASSPOR'un federasyonun karşısında olduğunu göstermelidir.... Şimdi birlik zamanı federasyona ve onun YALAKALARINA Sivas'ı ve Sivasspor'u göstermeliyiz.... [/B]

ZYYZ 21.08.2007 19:17

Ya ben hayatımda böyle saçmalık görmedim bu nasıl iştir? Darba maruz kalan biz, ezilen biz, cezayı yiyen yine biz. Ya artık Türkiye'de adam kayırmanın, taraf tutmanın, şike yapmanın da gizliliği kalmadı, herkes acık acık yapacağını yapıyor.
Ne Allah'tan korkmaz, kuldan utanmazmıs bunlar ya hu.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:10.