![]() |
-->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
Mohammet ali sivasspor için çok önemli bir futbolcudur ben inanınıyorumki son haftalardaki oynadığı iyi futbolu bundan sonra daha iyi olacaktır usta bir futbolcu verilen görevi yerine getiriyor tam kapasiteye ulaşmadı ama durumu her gecen gün daha iyiye gidiyor mohammet ali takıma güven veriyor abilik yaparak her macta başarılara imza atmamızıda önemli rol oynuyor uzun lafın kısası mohammet aliye güvenmeyenlerin düşüncelerini bir anlamda boşa cıkarıyor takımımızın tam bir meastrosu mevkisinde türkiyede ilk 3 kişiden biri şahsen bana güven veriyor daha iyi günlere doğru hep beraber el ele her şey sivasspor için
|
dk. 58 gol mohammed
artık takımımız ne hikmetse 58. dakikada bir değişik oynuyor ve %80 gol oluyor takımız 58. dk. gol atmaya yavaş yavaş alışıyor biz atamasak bile rakıp takım hediye ediyor aynı bu maçta olduğu gibi inş. her zaman 58. dk. gollerine devam ederiz
|
--->: dk. 58 gol mohammed
ewt hep öyle denk geliyo inş devam deriz..
|
-->: dk. 58 gol mohammed
[B]Dakika 58 35 metreden çok klas bir vuruşla golümüzü attı....[/B]
|
Dakika 58 - 68 hiç farketmez. Gol atalım, galip gelelimde 78. dak
ka olsun. |
[B]BUNDAN SONRA BOLE ABI DURMAK YOK MOHAMMED ALI YE BASARILAR DILERIZ[/B]
|
muhammet gol krallıgına kosuyor
ne yalan soyleyım ılk geldıgınde hatır ıcın geldıgını mıladının doldugunu soyluodum ama artık ınandım kı daha cok iş varmış :) |
[QUOTE=sinan-58;269541]artık takımımız ne hikmetse 58. dakikada bir değişik oynuyor ve %80 gol oluyor takımız 58. dk. gol atmaya yavaş yavaş alışıyor biz atamasak bile rakıp takım hediye ediyor aynı bu maçta olduğu gibi inş. her zaman 58. dk. gollerine devam ederiz[/QUOTE]
[QUOTE=SONMEZ;133417][B][COLOR="Blue"]ARKADAŞLAR; GEÇEN GÜN DOKTORA GİTTİM: DR...........: - ŞİKAYETİN NEDİR EVLADIM ? SÖNMEZ...: - DR. BEY, SAĞIMA BAKIYORUM... [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR], [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] VE [COLOR="Red"]SİVASSPOR.COM[/COLOR] SOLUMA BAKIYOM... [COLOR="Red"]SİVASSPOR.COM[/COLOR] AYNAYA BAKIYOM... [COLOR="Red"]SİVASSPOR.COM[/COLOR] TAKVİME BAKIYOM...SENE [COLOR="Red"]58[/COLOR]... AYLARDAN [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR], GÜNLERDEN [COLOR="Red"]SİVAS [/COLOR] SAATE BAKIYOM... YA [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] A [COLOR="Red"]58[/COLOR] VAR YA DA [COLOR="Red"]SİVASI[/COLOR] [COLOR="Red"]58[/COLOR] GEÇİYOR... . . . DR :- YETER EVLADIM YETER... NABZINI Bİ ÖLÇELİM BAKALIM...SIRTINI Bİ DİNLEYELİM... ATEŞİNİ ÖLÇELİM... - AAAA DE BAKİİİİM... - [COLOR="Red"]58[/COLOR] KERE AAAA DEMİŞİM... - ÖKSÜR BAKİİİİİM... - [COLOR="Red"]58[/COLOR] KERE ÖKSÜRMÜŞÜM - NABIZ : [COLOR="Red"]58[/COLOR] - ATEŞ [COLOR="Red"]58[/COLOR] DERECE... . . . [COLOR="Red"]TEŞHİS :[/COLOR] KRONİKSİVAS HEPALİKTÜSSİVASSPOR HİPERELLİSEKİZSİVASSPOR.COM AYRICAAAA... EPELİKTÜS MANYAMIŞKARDİYOLOJİK PSİKOSİVAS... [COLOR="Red"]TEDAVİSİ :[/COLOR] VAH EVLADIIIM VAAAAHHH... ÜMİTSİZ VAKA... EĞER [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] ŞAMPİYON OLURSA YA DA UEFA YA KATILIRSA... BEL Kİ BİR ÜMİT DÜZELME GÖSTEREBİLİR... BUNUN İÇİNDEEEEEE :GÜNDE [COLOR="Red"]58[/COLOR] ÇORBA KAŞIĞI HOROZ İBİĞİ, [COLOR="Red"]58[/COLOR] BARDAK KAYISI SUYU, [COLOR="Red"]58[/COLOR] KİLO ŞEFTALİ, [COLOR="Red"]58[/COLOR] ÇUVAL ENTEP FISTIĞI, [COLOR="Red"]58[/COLOR] ADET ADAPAZARI KABAĞI, [COLOR="Red"]58[/COLOR] DEMLİK RİZE ÇAYI, [COLOR="Red"]58... 58... 58...[/COLOR] - DOKTOR EMMİİİ...DOKTOR EMMİİİ... - SEN DE Mİ [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] LISIN YOKSAAAA...??? YOK EVLAAADIM YOOOOK... SENİN Kİ BULAŞICI CİNSTEN... BANA DA BULAŞTIRDIN...[/B] [/COLOR] :rolleyes: :confused: :rolleyes: :confused:[/QUOTE] [B]Sinan Kardeş, güzel bir nokyata dikkat çekmişsin. Bu konuyu okurken, daha önceler yazmış olduğum bir yazım aklıma geldi ve senin dikkat çektiğin bu konu ile bir nevi örtüştüğü için tekrar sizlerle paylaşma istedim. ;) VE GÖRÜYORUM Kİ: BU [COLOR="Red"]58[/COLOR] HASTALIĞI MUHAMMED ALİ' YE VE TAKIMIMIZA DA BULAŞMIŞ...! [/B] :rolleyes: :D :) |
[B][COLOR="Red"]58 dk da gol olunca bir hoş oluyor ya ama varya şu da gerçekten doğru ikinci yarı hep dk ya bakıyorum 58 de gol gelecek mi diye ve goolllllll[/COLOR][/B]
|
GERÇEKTEN YİĞİDOYA AYRI BİR RENK VE GURUR VERİYOR GOLLERİN 58.DAKİKADA GELMESİ.
ARKADAŞLAR BU ARADA HAFTAYA BJK MAÇINDA İSTANBULDA ve ÇEVRESİ,TRAKYA,KOCAELİ,BURSA GİBİ KENTLERDE OTURAN HEMŞEHRİLERİMİZ TAKIMIMIZI YANLIZ BIRAKMAYALIM |
[B][COLOR="Blue"]Tebrik edyioruz muhammedi.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
7 golle muhamet ali gol krali su anda
|
işte taraftar işte şampiyon.helal olsun aslanlarım her zaman lideriz...
|
bu gol çok güzeldi birde 58 de geldi spiker bile şaşırdı
|
helal sana muhammet ali kurtuluş sivasın 2 golunu atın için çok teşekur edıyorum
|
HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN GENE LİDERİZ BU HAFTA
|
ne yalan söylim bende m.ali için çok iyimser değildim ama maşallahhı var nazar deymesin.çok formda.bizleri sevindirdiği için ona teşekür ve tebrik ediyorum.
|
[B][COLOR=#0000ff]ARKADAŞLAR;
GEÇEN GÜN DOKTORA GİTTİM: DR...........: - ŞİKAYETİN NEDİR EVLADIM ? SÖNMEZ...: - DR. BEY, SAĞIMA BAKIYORUM... [/COLOR][COLOR=red]SİVAS[/COLOR][COLOR=#0000ff], [/COLOR][COLOR=red]SİVASSPOR[/COLOR][COLOR=#0000ff] VE [/COLOR][COLOR=red]SİVASSPOR.COM[/COLOR] [COLOR=#0000ff]SOLUMA BAKIYOM... [/COLOR][COLOR=red]SİVASSPOR.COM[/COLOR] [COLOR=#0000ff]AYNAYA BAKIYOM... [/COLOR][COLOR=red]SİVASSPOR.COM[/COLOR] [COLOR=#0000ff]TAKVİME BAKIYOM...SENE [/COLOR][COLOR=red]58[/COLOR][/B][B][COLOR=#0000ff]... AYLARDAN [/COLOR][COLOR=red]SİVAS[/COLOR][COLOR=#0000ff], GÜNLERDEN [/COLOR][COLOR=red]SİVAS [/COLOR] [COLOR=#0000ff]SAATE BAKIYOM... YA [/COLOR][COLOR=red]SİVAS[/COLOR][COLOR=#0000ff] A [/COLOR][COLOR=red]58[/COLOR][/B][B][COLOR=#0000ff] VAR YA DA [/COLOR][COLOR=red]SİVASI[/COLOR][COLOR=red]58[/COLOR][/B][B][COLOR=#0000ff] GEÇİYOR... . . . DR :- YETER EVLADIM YETER... NABZINI Bİ ÖLÇELİM BAKALIM...SIRTINI Bİ DİNLEYELİM... ATEŞİNİ ÖLÇELİM... - AAAA DE BAKİİİİM... - [/COLOR][COLOR=red]58[/COLOR][/B][B][COLOR=#0000ff] KERE AAAA DEMİŞİM... - ÖKSÜR BAKİİİİİM... - [/COLOR][COLOR=red]58[/COLOR][/B][B][COLOR=#0000ff] KERE ÖKSÜRMÜŞÜM - NABIZ : [/COLOR][COLOR=red]58[/COLOR] [COLOR=#0000ff]- ATEŞ [/COLOR][COLOR=red]58[/COLOR][/B][B][COLOR=#0000ff] DERECE... . . . [/COLOR][COLOR=red]TEŞHİS :[/COLOR] [/B][B][COLOR=#0000ff]KRONİKSİVAS HEPALİKTÜSSİVASSPOR HİPERELLİSEKİZSİVASSPOR.COM AYRICAAAA... EPELİKTÜS MANYAMIŞKARDİYOLOJİK PSİKOSİVAS... [/COLOR][COLOR=red]TEDAVİSİ :[/COLOR] [/B][B][COLOR=#0000ff]VAH EVLADIIIM VAAAAHHH... ÜMİTSİZ VAKA... EĞER [/COLOR][COLOR=red]SİVASSPOR[/COLOR][/B][B][COLOR=#0000ff] ŞAMPİYON OLURSA YA DA UEFA YA KATILIRSA... BEL Kİ BİR ÜMİT DÜZELME GÖSTEREBİLİR... BUNUN İÇİNDEEEEEE :GÜNDE [/COLOR][COLOR=red]58[/COLOR][/B][B][COLOR=#0000ff] ÇORBA KAŞIĞI HOROZ İBİĞİ, [/COLOR][COLOR=red]58[/COLOR][/B][B][COLOR=#0000ff] BARDAK KAYISI SUYU, [/COLOR][COLOR=red]58[/COLOR][/B][B][COLOR=#0000ff] KİLO ŞEFTALİ, [/COLOR][COLOR=red]58[/COLOR][/B][B][COLOR=#0000ff] ÇUVAL ENTEP FISTIĞI, [/COLOR][COLOR=red]58[/COLOR][/B][B][COLOR=#0000ff] ADET ADAPAZARI KABAĞI, [/COLOR][COLOR=red]58[/COLOR][/B][COLOR=#0000ff][B] DEMLİK RİZE ÇAYI, [/B][/COLOR][B][COLOR=red]58... 58... 58...[/COLOR] [/B][B][COLOR=#0000ff]- DOKTOR EMMİİİ...DOKTOR EMMİİİ... - SEN DE Mİ [/COLOR][COLOR=red]SİVAS[/COLOR][/B][B][COLOR=#0000ff] LISIN YOKSAAAA...??? YOK EVLAAADIM YOOOOK... SENİN Kİ BULAŞICI CİNSTEN... BANA DA BULAŞTIRDIN...[/COLOR][/B] ÇOK GÜZEL OLMUS EMEĞİNİZE SAĞLIK |
[QUOTE=yigido_halil_58;269610]7 golle muhamet ali gol krali su anda[/QUOTE]
[B]Muhammed in Orta saha oyuncusu olarak bu başarısı herkes tarafından takdir edilmeli,[/B] [B]Muhammet tek kelimeyle mükemmelsin.[/B] |
uğurlu sayı ne de olsa
tabi bu dk da gol atcaz :D |
[COLOR="Blue"][B]bir futbolcuda beyinle ayak hareket ediyorsa böyle goller saniyelişk değil saniseliktir bu hareketi bir hagide gördüm birde mohammetalide gördüm güzel bir goldü [/B][/COLOR]
|
[COLOR="Red"][B]muhammet abi sen bir harikasın yaa beni çok ama çok yanıltın iyiki yanılmışım abi durmak yok.. gollere devam :) [/B][/COLOR]
|
--->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
MOHAMMED ALİ GOL KRALLIĞINDA İLK SIRADA
Bu arada Kasımpaşa maçında 2 gol birden atarak ligdeki gol sayısını 7'ye yükselten Mohammed Ali Kurtuluş, gol krallığı yarışında ilk sıraya yerleşti. Forvete dönük orta saha oynamasına rağmen takımın en çok gol atan ismi olan Mohammed'in başarısı memnuniyetle karşılandı |
Mohammed Ali: "Bir ağabey gibi"
Sivasspor'un gol krallığı yarışında ilk sırada yer alan gözde futbolcusu Mohammed Ali Kurtuluş, Bülent Uygun'un çok iyi bir çalıştırıcı olduğunu vurgularken, "Bir ağabey gibi" dedi. AYRILDI DÖNDÜ Kırmızı beyazlı takımın orta saha oyuncusu Mohammed Ali Kurtuluş, ligin ilk 11 haftasında 7 gole imza atarak gol krallığı yarışında forvet oyuncularını geçti. Sivasspor'a 2003-2004 sezonunda transfer olan Mohammed Ali, 2004-2005 sezonunda 2'nci Lig A Kategorisi'ni şampiyon olarak tamamlayarak tarihinde ilk kez 1'inci lige çıkan Sivasspor'un kadrosunda kaptan olarak görev yaptı. Mohammed Ali, 1.5 sezonluk bir ayrılığın ardından 2007-2008 sezonun başında tekrar geldiği Sivasspor'da ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekti. Sivasspor'un ileri uç oyuncuları Balili ve Mehmet Yıldız'la iyi bir uyum sağlayan Mohammed Ali, 2 oyuncuların arkasında gole dönük orta saha oyuncusu olarak oynadı. Mohammed Ali, ligin ilk 11 haftasında 7 gol atarak gol krallığı yarışında öne geçti. GOLLERİNİ ATIYOR Çaykur Rizespor, Ankaragücü ve Konyaspor maçlarında 1'er kez, Bursaspor ve Kasımpaşa karşılaşmalarında ise 2'şer kez fileleri havalandıran Mohammed Ali, oynadığı futbol ve attığı 7 golle takımının başarısında da büyük rol oynadı. Gol krallığı yarışında Kasımpaşa'ya attığı 2 golle zirveye oturan Mohammed Ali, şöyle konuştu: "Gol atmak güzel. Özellikle ligde gol atmak daha farklı bir duygu ama sonuçta futbol bir takım oyunu. Gol atmak çok önemli ama bizim için en önemlisi galip gelmek. Biz her zaman önümüzdeki maçımıza çıkıyoruz. Görevimiz gol atmak. Benimle birlikte Mehmet Yıldız ve Balili, biraz daha ön tarafta oynadığımız için gole yakın oluyoruz." "SİVASSPOR'DA MUTLUYUM" Sivasspor'dan ayrılışını, ardından da tekrar geri dönüşünü anlatan Mohammed Ali, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sivasspor'dan çok üzülerek ayrılmıştım. Ama döndüğüm için çok mutlu oldum. Futbolda olan şeyler bunlar. Ayrılırsın tekrar gelirsin. Ben de bunu yaşadım. Biz her maça galip gelmek için çıkıyoruz. Şu anda her şey yolunda gidiyor. Bu başarımızı devam etirmek istiyoruz. Biz futbolcular olarak gittiğimiz yere kadar gitmeye çalışacağız. Lig sonunda her şey belli olur." "UYGUN AĞABEY GİBİ" Yıllardır birlikte oldukları teknik direktörleri Bülent Uygun'un kendileri için büyük bir avantaj olduğunu da anlatan Mohammed Ali Kurtuluş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kendisi önce menejerlik yaptı şimdi ise takımın başında. Bizlere kendisi de futbol oyunuyormuş gibi davranıyor. Çalıştırıcadan çok bir ağabeyimiz gibi. Kısıtlama yok. Futbolcuların ruh halinden iyi anlıyor. Böyle olunca da başarı kendiliğinden geliyor. Takımın başarısındaki en büyük etken birlik ve beraberlik. Bir takımın başarısı için bu çok önemli. Bu da bizim takımda çok fazla. Başarımızdaki en büyük etkenlerden biri bu." BEŞİKTAŞ'IN PAF TAKIMIYLA ÇIKMA İSTEĞİ Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasından sonra hakeme tepki göstererek kendileriyle oynayacakları karşılaşmaya PAF takımla çıkmaya karar veren Beşiktaş'ı da değerlendiren Mohammed Ali, açıklamasını şöyle tamamladı: "Karar, Beşiktaş camiasının almış olduğu bir karar. Bizi o kadar ilgilendirmiyor. Ama biz alınan bu karara, inanmak istemiyoruz. Biz o günkü maça normal olarak çıkıp galip gelmek için oynayacağız. Hiç bir takımı hafife almaya gelmez. PAF takımla çıksalar bile biz çıkıp aynı ciddiyetle oyunumuzu oynayacağız." |
muhammed alim alacağın daha çok yol atacağın daha çok gol var yolun açık olsun, bulunduğun yeri hakediyorsun, azminle, çalışmanla oradasın , başarın daim olsun
|
Mohammed Ali:"Bülent Uygun ağabey gibi"
[IMG]http://image.haber7.com/haber/81990.jpg[/IMG]
Mohammed Ali: Bülent Uygun ağabey gibi Gol krallığı yarışında ilk sırada yer alan Sivassporlu Mohammed Ali Kurtuluş, Bülent Uygun'un çok iyi bir çalıştırıcı olduğunu vurgularken, "Bir ağabey gibi" dedi. AYRILDI DÖNDÜ Kırmızı beyazlı takımın orta saha oyuncusu Mohammed Ali Kurtuluş, ligin ilk 11 haftasında 7 gole imza atarak gol krallığı yarışında forvet oyuncularını geçti. Sivasspor'a 2003-2004 sezonunda transfer olan Mohammed Ali, 2004-2005 sezonunda 2'nci Lig A Kategorisi'ni şampiyon olarak tamamlayarak tarihinde ilk kez 1'inci lige çıkan Sivasspor'un kadrosunda kaptan olarak görev yaptı. Mohammed Ali, 1.5 sezonluk bir ayrılığın ardından 2007-2008 sezonun başında tekrar geldiği Sivasspor'da ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekti. Sivasspor'un ileri uç oyuncuları Balili ve Mehmet Yıldız'la iyi bir uyum sağlayan Mohammed Ali, 2 oyuncuların arkasında gole dönük orta saha oyuncusu olarak oynadı. Mohammed Ali, ligin ilk 11 haftasında 7 gol atarak gol krallığı yarışında öne geçti. GOLLERİNİ ATIYOR Çaykur Rizespor, Ankaragücü ve Konyaspor maçlarında 1'er kez, Bursaspor ve Kasımpaşa karşılaşmalarında ise 2'şer kez fileleri havalandıran Mohammed Ali, oynadığı futbol ve attığı 7 golle takımının başarısında da büyük rol oynadı. Gol krallığı yarışında Kasımpaşa'ya attığı 2 golle zirveye oturan Mohammed Ali, şöyle konuştu: "Gol atmak güzel. Özellikle ligde gol atmak daha farklı bir duygu ama sonuçta futbol bir takım oyunu. Gol atmak çok önemli ama bizim için en önemlisi galip gelmek. Biz her zaman önümüzdeki maçımıza çıkıyoruz. Görevimiz gol atmak. Benimle birlikte Mehmet Yıldız ve Balili, biraz daha ön tarafta oynadığımız için gole yakın oluyoruz." "SİVASSPOR'DA MUTLUYUM" Sivasspor'dan ayrılışını, ardından da tekrar geri dönüşünü anlatan Mohammed Ali, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sivasspor'dan çok üzülerek ayrılmıştım. Ama döndüğüm için çok mutlu oldum. Futbolda olan şeyler bunlar. Ayrılırsın tekrar gelirsin. Ben de bunu yaşadım. Biz her maça galip gelmek için çıkıyoruz. Şu anda her şey yolunda gidiyor. Bu başarımızı devam etirmek istiyoruz. Biz futbolcular olarak gittiğimiz yere kadar gitmeye çalışacağız. Lig sonunda her şey belli olur." "UYGUN AĞABEY GİBİ" Yıllardır birlikte oldukları teknik direktörleri Bülent Uygun'un kendileri için büyük bir avantaj olduğunu da anlatan Mohammed Ali Kurtuluş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kendisi önce menejerlik yaptı şimdi ise takımın başında. Bizlere kendisi de futbol oyunuyormuş gibi davranıyor. Çalıştırıcadan çok bir ağabeyimiz gibi. Kısıtlama yok. Futbolcuların ruh halinden iyi anlıyor. Böyle olunca da başarı kendiliğinden geliyor. Takımın başarısındaki en büyük etken birlik ve beraberlik. Bir takımın başarısı için bu çok önemli. Bu da bizim takımda çok fazla. Başarımızdaki en büyük etkenlerden biri bu." BEŞİKTAŞ'IN PAF TAKIMIYLA ÇIKMASI Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasından sonra hakeme tepki göstererek kendileriyle oynayacakları karşılaşmaya PAF takımla çıkmaya karar veren Beşiktaş'ı da değerlendiren Mohammed Ali, açıklamasını şöyle tamamladı: "Karar, Beşiktaş camiasının almış olduğu bir karar. Bizi o kadar ilgilendirmiyor. Ama biz alınan bu karara, inanmak istemiyoruz. Biz o günkü maça normal olarak çıkıp galip gelmek için oynayacağız. Hiç bir takımı hafife almaya gelmez. PAF takımla çıksalar bile biz çıkıp aynı ciddiyetle oyunumuzu oynayacağız." Hürriyet |
-->: Mohammed Ali:"Bülent Uygun ağabey gibi"
Sevgili MOHAMMED ALİ sen bizim baş tacımızsın siz bu takımdan gönderilirken ne kadar üzüldüysek tekrar döndüğünüzdede o kadar sevindik gollerini sıralamaya devam et gecen sezon mehmet yıldızın beşiktaşa 32 metreden attığı kafa golü ile türkiyede bir rekora imza attı sende bu hafta beşiktaşa bir başka gol rekoru denemesinde bulun kasımpaşaya attığın gol nerdeyse rekora gidiyordu bu hafta sivassporun senden her zamankinden daha çok beklentisi var bu deplasman macında kazasız belasız atlatalım size güvenimiz sonsuz hadi anadolu aslanları haydi yiğidolar beşiktaş macında galibiyete kilitlenelim 3 puan bizim olsun bütün istanbuldaki yiğidolar hepinizi bu macta sivassporumuzu desteklemeye davet ediyoyum her şey sivasspor için hep destek tam destek
|
Sevgili Mohammet Ali Kurtuluş, sen Sivas'ın gözbebeğisin. Dilerim göze gelmezsin. Başarıların daim olsun. İnşallah Gol Kralı olursun.
|
Sahi ya arkadaşlar Mohammet hakkında biraz bilgi verirmisiniz. Nereli, kaç yaşında vb. Şimdişden teşekkürler.
|
lorantın mohammed aliyi göndermesını anlayamamıstım zaten süper lige cıktıgımızda takımın en basarılı oyuncusuydu... loranta gecen hafta iii ders verdii suanda gol kralı.. sivasın alexi die bilirim
|
--->: -->: Mohammed Ali:"Bülent Uygun ağabey gibi"
[QUOTE=ofgurleyuk78;270440]Sahi ya arkadaşlar Mohammet hakkında biraz bilgi verirmisiniz. Nereli, kaç yaşında vb. Şimdişden teşekkürler.[/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"] BELÇİKA DOĞUMLU. İSMİNİN YAZILIŞI MOHAMED ALİ ŞEKLİNDE. 32 YAŞINDA DİYE BİLİYORUM. Bizden önce Rizespor'da falan oynadığını hatırlıyorum. Ama sakatlıklar nedeniyle istikrarlı olmamıştı. Bize geldiğinde ise bizi uçurdu. Süper Lige çıktık. [/COLOR][/B] |
[B][B]sayın puar abimizin ilk başta dediği gibi ilerleyen haftalarda daha iyi olcak demişti ve dediği gibi oldu inş böle devam eder[/B][/B]
|
DK:58 Mohammed Ali Kurtuluş Tekrar
[B]Arkadaşlar orta saha oyuncusu [COLOR="Red"]Mohammed Ali Kurtuluş [/COLOR]farkındaysanız bugün Gol Krallığında [COLOR="Red"]8[/COLOR].golünü atarak zirvede.bana enterasan gelen geçen hafta Kasımpaşaspora da [COLOR="Red"]Mohammed Ali Kurtuluş iki gol[/COLOR] atmıştı biri de [COLOR="Red"]Dakika 58[/COLOR] di ve bugünde [COLOR="Red"]Dakika 58 SİVASSPOR [/COLOR]un kazandı serbest vuruş ve [COLOR="Red"]Mohammed Ali Kurtuluş[/COLOR] "Beşiktaş - [COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR]" maçında beraberliği getiren golü atıyor...
[COLOR="Red"]DAKİKA 58[/COLOR][/B] [B](yorumlarınız gerçekten merak ediyorum ve bekliyorum)[/B] |
dk. yine 58 gol yine mohammed
geçen hafta olduğu gibi mohammed bu maçtada yine 58. dakikada yine harika bir gol attı ve 58. dk geleneğini surduruyor helal olsun sana MOHAMMED
|
-->: DK:58 Mohammed Ali Kurtuluş Tekrar
[QUOTE=yigidomustafa58;272330][B]Arkadaşlar orta saha oyuncusu [COLOR="Red"]Mohammed Ali Kurtuluş [/COLOR]farkındaysanız bugün Gol Krallığında [COLOR="Red"]8[/COLOR].golünü atarak zirvede.bana enterasan gelen geçen hafta Kasımpaşaspora da [COLOR="Red"]Mohammed Ali Kurtuluş iki gol[/COLOR] atmıştı biri de [COLOR="Red"]Dakika 58[/COLOR] di ve bugünde [COLOR="Red"]Dakika 58 SİVASSPOR [/COLOR]un kazandı serbest vuruş ve [COLOR="Red"]Mohammed Ali Kurtuluş[/COLOR] "Beşiktaş - [COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR]" maçında beraberliği getiren golü atıyor...
[COLOR="Red"]DAKİKA 58[/COLOR][/B] [B](yorumlarınız gerçekten merak ediyorum ve bekliyorum)[/B][/QUOTE] [B] Tesadüfün bu kadarını beklemiyorduk. Krala yakışır bir goldü,[/B] |
-->: dk.yine 58 gol yine mohammed
geçen hafta olduğu gibi mohammed bu maçtada yine 58. dakikada yine harika bir gol attı ve 58. dk geleneğini surduruyor helal olsun sana MOHAMMED
__________________ |
Ve dediğimde çıktı ben herzaman kendisine güvendim ve oda yüzümüz kara çıkartmadı ve çok iyi işler yapmaya devam edecektir
|
bu haftada bjk'ye attı 58.dakikada
|
haftanın golu olmaya aday bir gol. denizliden yusuf da güzel bir atmış. trabzon defansını mal etmiş.
|
-->: --->: dk. 58 gol mohammed
[QUOTE=1967_Dernek_Cley;272374]haftanın golu olmaya aday bir gol. denizliden yusuf da güzel bir atmış. trabzon defansını mal etmiş.[/QUOTE]
geçen haftaki golü haftanın golu seçildi inş. yine seçilir |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:43. |