SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   REZALET !! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12585)

EfsaneMermerbey 30.08.2007 10:59

--->: REZALET !!

HALUK ULUSOY BİZİM STADA GELMESİN.SINAVI GEÇEMEDİ.TRABZONUN UŞAĞI DEĞİL KÖLESİ OLMUŞ.

BUDAKCICEKEVI 30.08.2007 11:18

TRABZON A SİVAS SPORUN NE KADAR KALİTELİ BİR TAKIM OLDUĞUNU GÖSTERECEZ

gardasin.58 30.08.2007 22:56

-->: REZALET !!

Bundan sonraki yesil sahalarda cikacak olan olaylara FF.yönetimi resmen davetiye cikarmistir insallah yanilirim eger bundan sonraki cikacak olaylarin yegane ve tek sorumlusu.
FUTBOL FEDARASYONU YÖNETIM KURULU TABI BIRINCI SUCLU
H A L U K U L U S O Y DUR........

mesut_tncsvs 31.08.2007 00:45

ulusoy gelirde 4 eylülde inşallah maç izler

Ss--58--Ss 31.08.2007 00:47

federasyonun yaptıgı tam rezalet biz uefa ya sikayette bulunsak uefa federasyona güler yaw bu kadarda olmaz

gercek58li 31.08.2007 03:16

Erman Hoca, bosuna kendini yormussun.
Federasyon, Trabzon Futbol Federasyonu.Zaten Sivasspor´un lehine bir karar ciksaydi ayip olurdu!!!

engin78 31.08.2007 07:00

arkadaşlar boşverin bizde burda atlarız döveriz gibi açıklamalar sivaslı olarak bize yakışmaz.Yüce Allah en büyük adalet sahibidir.onun için bunları Allaha havale edelim.tabiki hakkımızı arayalım tahkime gidilecekse gidelim ama onun dışındaki her olay şu an bütün türkiyenin gözünde en üstlere çıkmış olan kredimizin an altlara inmesi demektir.
unutmayın ki:
iyiliğe,iyilik (her kişi)
iyiliğe,kötülük (kem kişi)
kötülüğe,iyilik ( Er kişi) yani Sivaslılar yapar .
bunu unutmayın ve galeyana gelip takımımıza zarar vermeyelim.sağlıcakla kalın

Sarkdakikisla58 31.08.2007 07:25

erman hocayi fazla sevmem ama bu sefer iyi konusmus

OLCAY_58_AKKUS 31.08.2007 07:53

[B]YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ FEDERASYONA DA TRABZONADA YAZIKLAR OLSUN. EĞER SİVASSPOR SİZİ O SAHADA ÇİMLERE GÖMMESSE HEPİNİZİ ÜST ÜSTE KOYUP EZMEZSE ONLARADA YAZIKLAR OLSUN [/B]

ülküm58 31.08.2007 10:51

sivas antep yeniliyor olsun 90 dakikada sahadayım

nazimgulturk 31.08.2007 10:53

gerçekleri korkmadan adam gibi söyleyen erman hoca helal olsun sana hakemlerin başında senin olman lazım..

ülküm58 31.08.2007 10:54

trabzonu tarafsız sahada yenecez bu sefer ulusoy atlar futbolcularımıza saldırır maç nassıl olsa tekrar ediliyor der mecnunbaşkan ona yakın dur atlamasın içeri

hadi sivasım önce antep i gazi yap sonra sonra trabzon u sonra trabzon futbol federasyonunu

sivaslı105 31.08.2007 11:22

biz SİVASLIYIH GAARDAŞŞŞ BİZE DE ERKEKLİK YAHIŞIRRR BİRAZ ERKEK OLUN BU MAÇIN SİVASI DA VAR HİÇ Mİ DÜŞÜNMÜYORSUNUZ EE BİZDE YENİLDİĞİMİZ ZAMAN SAHAYA ATLARIZ NE OLACAKK, FEDERASYON MAÇI TEKRAR OYNATIIRR....AMA BİZ GENEDE SAHAYA ATLAMAYIZZZ GAREDAŞŞ BİZ BİZE YAKIŞANI YAPARIZZZ....BİZ YİĞİDOYUZ BİZ SİVASLIYIH GARDAŞŞŞ..ÇÜNKİ BİZ ADALETTEN YANAYIZ NE YA ZIKKİ GARDAŞŞ BİLDİĞİMİZ TRABZONNN KALLEŞ ÇIKTI TABİKİ TÜM TRABZONLULARI KASTETMİYORUMMM.SİVASA TÜRKİYEMİZE SAHİP ÇIKALIM ARKADAŞLAR..HEPİNİZE SELAMLARR.ALİBABALI YİĞİDOOO SİVASLI YİĞİDOO

ardaulu 31.08.2007 12:25

evet bence diyelimki liderin 1 puan gerisindesiniz ve son maç gidersini lider takımın maçına atlarsınız sahaya liderin rakip takımının futbolculaarına saldırırsınız böylece lider hükmen malup olur ne güsell dimi ARKADAŞLAR BİDE BU AÇIDAN BAKMAK LAZIM OLAYA

ardaulu 31.08.2007 12:28

YA AMA BÖYLE DİLENCİ AĞZIYLA trabzonun yendiği maçı alıp federasyonun bize vermesini de beklemeyelim federasyondan hakem raporuna şöyle yazmış:eğer sahaya dönseydim 6 sivaslı oyuncuyu sahadan atacaktım yani federasyon daha napsın iş bülen demirlekte bitio

Gokay58 31.08.2007 19:46

Sivas valisi Federasyon'un kararını eleştirdi...

Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Futbol Federasyonu'nun Trabzonspor-Sivasspor maçı hakkında aldığı kararla ilgili açıklama yaptı..

Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Futbol Federasyonu'nun Trabzonspor-Sivasspor maçı hakkında aldığı kararla ilgili, ''Bundan sonra her olumsuz durumda sahaya atlayan olacaktır. Sahaya atlayanlara eğer bu kararlar aynı şekilde verilecek olursa spor camiasında çok ciddi sıkıntıların olacağını ben açıkça belirtmek istiyorum'' dedi.

Veysel Dalmaz, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun, Trabzonspor-Sivasspor maçı hakkında aldığı karara yönelik yaptığı değerlendirmede, sporun dostluğa ve kardeşliğe vesile olan bir etkinlik olduğunu kaydetti. Yaşanan olayların yanlış olduğunu ifade eden Dalmaz, ''Hele Trabzonspor 1-0 galip durumdayken Trabzonspor taraftarlarından birinin olaya müdahale etmesi, hem Trabzonspor, hem Sivasspor, hem de spor kamuoyunu zora sokmuştur'' diye konuştu.

Maç böyle bitmişken maçın değerlendirilmesinde verilen kararın çok daha ilginç olduğunu ifade eden Dalmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Spor adına yapılan hatalarla dolu bir karar. Tabii ben burada karar doğrudur veya yanlıştır demiyorum. Şunu diyorum daha doğrusu. Daha da kötüsü olabilirdi. Ben kötünün iyisi de diyebilirim aslında. Çünkü ben özellikle Trabzon odaklı bir federasyondan sonra böyle bir kararın olmasını açıkçası biraz zor görmüştüm. Verilmesi zor bir karar. Belki insanlar vicdanlarına danışsalar başka türlü bir karar verecekler ama kamuoyunun baskısıyla daha başka kararlar verebiliyorlar. Ancak, bu tür kararların verilmesinden ziyade karardan sonra artık spor ahlakının tartışmalı hale geleceği, bundan sonraki olacak olayların önüne bu kararla geçilemeyeceğiydi. Bu konudaki benim de endişelerim var. Bundan sonra her olumsuz durumda sahaya atlayan olacaktır. Sahaya atlayanlara eğer bu kararlar aynı şekilde verilecek olursa spor camiasında çok ciddi sıkıntıların olacağını ben açıkça belirtmek istiyorum.''

BELEDİYE BAŞKANI AYDIN

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise Sivasspor ve Trabzonspor'un birçok maç yaptığını, bundan sonra da birçok maç yapacağını ifade ederek, ''3 puan ne Trabzonspor'un şampiyon olmasında, ne de Sivasspor'un bundan sonraki başarısında çok birşey ifade etmeyecektir'' dedi.

Sporun kendi kuralları içinde değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Aydın, şöyle konuştu: ''Spor, spor ahlakı içinde değerlendirilmelidir. Burada sporu farklı noktalara çektiğiniz zaman, sporun dışındaki hadiselerden dolayı karar verdiğiniz zaman spora zarar verirsiniz. Ben, Sivasspor ile ilgili alınan kararın maalesef spor kurallarını zorlayan bir karar olduğunu düşünüyorum. Ve bu kararın Sivasspor'a birşey kaybettirmeyeceğini, Trabzonspor'a da birşey kazandırmayacağını, ama bu kararı veren insanların spor kamuoyunda gelecekte bundan çok büyük zarar göreceğine, prestij kaybedeceğine inanıyorum. Bu nedenle de spor adına üzüntülerimi ifade ediyorum.''

AA

ErdalGüler 31.08.2007 22:22

Federasyonun Kararı Hayal Kırıklığı ve de Aymazlık

[B]Ayhan Bermek: "Federasyonun Kararı Hayal Kırıklığı ve de Aymazlık"[/B]

Milli Takımlar eski sorumlusu ve federasyon başkan adayı Ayhan Bermek, Futbol Federasyonu'nun Trabzonspor- Sivasspor maçından sonra aldığı kararı "büyük bir hayal kırıklığı ve de aymazlık" olarak nitelendirdi.

Türkiye Süper Ligi'nin ilk haftasında oynanan Trabzonspor- Sivasspor maçında yaşanan olaylar spor gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Hakem Bülent Demirlek'in son 30 saniyeyi oynatmayarak maçı iptal etmesi hem federasyonu hem de takımları zorda bırakmıştı. Bu hafta kararın açıklanmasının ardından spor yöneticileri Futbol Federasyonu'nu topa tutmaya başladı.

Not: alıntıdır.

RÜTBESİZ ASKER 04.09.2007 07:35

Bu işte trabzonluların Futbol Fedarasyonuna tehdid ve şantajları olduğuna inanıyorum.Tabiki burada Haluk Ulusoy ve ekibinin trebzon spır karşısında böyle bi karar almasına gösterecekleri hiç bir gerekceleri yok sadece korkuları vardır.Ama şunu iyi bilsinlerki Trabzon Spor Futbol Fedarasyonunca aklandı fakat Türk kamuoyunca anlarlarsa büyük cezalar verilmişitr.Sivas Spor ise Türk kamuoyunda ise en az bizim gözümüzdeki yüceliği kadar yüceltilmiştir.Türkiyede şunuda gördükki Türk hakemleri maçları tehdidt altında çıkıp yönetmektedirler.Bu kararla sayın Haluk Ulusoy kendisine verdiği zarar kadar Türk futbolumada ,Türk futboluna desdek olan sponsorlarada büyük zararlar vermiştir.Artık görevinden istifa etmesi gerekmektedir.

Abdullah DuMaN 04.09.2007 07:47

çok doğru sölemiş adam herkez bizim arkamızda ulusoy hariç

Abdullah DuMaN 04.09.2007 07:49

BUNDAN SONRA OLACAKLARI SÖLİMMİ YENİLEN TAKIM SEYİRCİSİ SAHAYA ATLAYACAK MAÇ YENİDEN OYNANACAK BUNU HEPİMİZ GÖRECEĞİZ TABİ BU ULUSOY DEVAM ETTİKÇE

Dinç 04.09.2007 11:14

SLm arkadaşlar...ben koyu bir trabzonsporluyum....Ama Sivasspora yapılan haksızlığı gerçekten çok iyi anlayabiliyorum....Dünyanın her yerinde maçın bitimine 30 saniye kalsa bile eğer sahaya dışardan müdahale olursa o maç tatil edilir ve olayı çıkaran taraftarların takımı mağlup sayılır...En yakın örnek Danimarka-isveç maçı 90. dakikada taraftarın biri sahaya daldı ve hakeme saldırmaya kalkıştı....HAkem de maçı hemen tatil etti....Bizim maçtada sahaya giren kendini bilmez insanlar kendini kabadayı sanıp sahaya daldı....Bi ton da dayak yedi...bir kaç kişi de sahaya daldı ve onlar da dayaktan nasiplerini aldılar...Bence trabzonspor medya ile uığraşacağına içimizdeki ne yaptığını bilmeyen insanlarla uğraşmalı..Federasyon da rezil bir karar verdi....Ama ben Sivassporun bu maçı kazanacağını düşünüyorum...İlahi Adalet..Zaten fedrasyonun başındaki insanda türkiyedeki en yüzsüz insanlardan birisidir.....

Kalın Sağlıcakla Yiğidolar.....

yiğidogürbüz 06.09.2007 16:00

Birde Anadolu takımları hakem ve federasyon kurbanı oluyor diyor hatta daha ileri giderek en çok haksız karar bize uygulandı demek cüretini bile gösteriyor Trabzon başkanı .Bakalım karadan sonra nasıl ağlyacaklar , ama yüzsüzlük diz boyu bunu bile ağır ceza olarak bulmuşdur bunlar.madem hakem yanlış yaptı ne diye seyircisiz oynma veriyorsun be kardeşim oldu olacak onuda verme nasıl olsa dediğiniz dedik.ama işin kötüsü yaptıkları olay yetmiyormuş gibi birde bundan sonraki maçlarda olacaklarında mesuliyetini aldılar.İnsan nasıl bu kadar göz göre göre traflı olur yahu , hiç mi vicdan ve adelet duygunuz gelişmedi.bütün Türkiyenin gözünün içine baka baka verdiniz bu kararı Allahtan Erman Hoca gibileri varda en azından taraflı tarfasız herkesin gerçeği görme ve duyma şansı oldu.o futbolcular nasıl gelecek Sivas a , nasıl çıkacaklar o sahaya.

selamlar

EyüphanAydın 07.09.2007 10:19

HELAL OLSUN ERMAN HOCA İLK DEFA ANLAMLİ BİŞEY SÖLEDİN

em-re_58 07.09.2007 10:21

gerçekleri gören söyleyen yazan olması güzel ulu soytarıyada bişi diyemiorum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:13.