![]() |
-->: sivas/oftaş maç fotoları...
[B]şampiyooooon..[/B]
[IMG]http://img301.imageshack.us/img301/7577/dsc05301jk4.jpg[/IMG] [B]sivaaaaaaas[/B] :) [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/5766/dsc05305bu1.jpg[/IMG] |
jakobieeen benimkiler kadar güzel olmasa da görülmeye değer işte...neyse bursa maçında inş aynı sevinç karelerini paylaşırız :)
|
[QUOTE=yigiter187;250411]...neyse bursa maçında inş aynı sevinç karelerini paylaşırız :)[/QUOTE]bi tek bursa mı.. 4 eylülde 17 de 17 yapacağız inşallah..
|
[QUOTE=jakobieen;250418]bi tek bursa mı.. 4 eylülde 17 de 17 yapacağız inşallah..[/QUOTE]
ben son kez gideceğim için bir müddet o bakımdan dedim... |
--->: sivas/oftaş maç fotoları...
SİVASLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR...
NE DEMİŞLER.. DELİYİZ MELİYİZ AMA YÜREKLİYİZ NEDE OLSA SİVASLIYIZ:) |
--->: -->: sivas/oftaş maç fotoları...
[QUOTE=jakobieen;250418]bi tek bursa mı.. 4 eylülde 17 de 17 yapacağız inşallah..[/QUOTE]
Fotoğraflar için teşekkürler.. O kadar güzel çekmişsin ki, sen zaten git mutlaka maçlara.. Yiğiter'in okulu başlıyo inşallah..:D |
gerçekten mükemmel görüntüler oluşturmuşkardeşimiz ellerine sağlık objeftifine sağlık çok güzel olmuş beğeniyle hepsini tek tek izledim tşk
|
-->: --->: -->: sivas/oftaş maç fotoları...
[QUOTE=sivaslı yıldız;250598]Fotoğraflar için teşekkürler.. O kadar güzel çekmişsin ki, sen zaten git mutlaka maçlara.. Yiğiter'in okulu başlıyo inşallah..:D[/QUOTE]
bursa maçından sonra bu resimleri ararsında belki bulursun..o zaman sadece jakobien olur..zaten o da olmasa resim göreceğimiz yok sitede..:D |
[B]Eline sağlık çok güzel resimler,
Benimde çektiklerim var, özellikle goldeki vuruşu çektim o yüzden golü tam olarak görememiştim :) Fotoğraf makinesi arkadaşta ( Alimuharrem) olduğunda resimleri eklemesini bekliyorum :)[/B] |
-->: --->: sivas/oftaş maç fotoları...
[QUOTE=GuNaY;250629][B]Eline sağlık çok güzel resimler,
Benimde çektiklerim var, özellikle goldeki vuruşu çektim o yüzden golü tam olarak görememiştim :) Fotoğraf makinesi arkadaşta ( Alimuharrem) olduğunda resimleri eklemesini bekliyorum :)[/B][/QUOTE] gol sırasında yani frikikten hemen önce [B]jakobieene[/B] muratın güzel şutlar vurduğuna inandırmakla meşgul olduğumdan ne jakobien ne de ben çekemedik golü neyse ki çeken biri varmış..:) |
-->: --->: sivas/oftaş maç fotoları...
[QUOTE=GuNaY;250629][B]Benimde çektiklerim var, özellikle goldeki vuruşu çektim o yüzden golü tam olarak görememiştim :)
[/B][/QUOTE] buda demek oluyor ki sivasımdasın :) hoş gelmişsen.. |
--->: -->: --->: sivas/oftaş maç fotoları...
[QUOTE=jakobieen;250779]buda demek oluyor ki sivasımdasın :) hoş gelmişsen..[/QUOTE]
[B]Evet sadece maç günü Sivasımdaydım. Maalesef hemen dönmek zorundaydım :( En azından Sivasımda İftar ve Maç izleme zevkini tattım :)[/B] |
-->: --->: -->: --->: sivas/oftaş maç fotoları...
[QUOTE=GuNaY;250784][B]Evet sadece maç günü Sivasımdaydım. Maalesef hemen dönmek zorundaydım :(
En azından Sivasımda İftar ve Maç izleme zevkini tattım :)[/B][/QUOTE] bunada şükür diyelim :) senin şansına pek bi kötü oynadı sivas ama Allah'tan murat sahneya çıktıda seni güzel bi golle uğurladı :) |
resimler için sagolun beyler hayırlısıyla bende geldim sivasa artık 2 sene gibi zaman burdayız inşallah birgün bizde eklyicez
|
Evet fotolar gerçekten harika paylaşım için teşekkürler;)
|
[QUOTE=GuNaY;250629][B]Eline sağlık çok güzel resimler,
Benimde çektiklerim var, özellikle goldeki vuruşu çektim o yüzden golü tam olarak görememiştim :) Fotoğraf makinesi arkadaşta ( Alimuharrem) olduğunda resimleri eklemesini bekliyorum :)[/B][/QUOTE] Gunay abi ıstanbula daha donmedım ama donerdonmez hemen o gol resmınmı koyacagım buraya:) |
saol resimler için istanbulda bile olsam SİVAS taymışım gibi hiddettirdin beni:D
|
harika resımler ben sivasın her macına giderim aklıma gelmez bole bişe ama artık cekip eklıcem süpersin yaw pusat hayranılar süper bir film :D:D:D:D:D:D
|
ELLERINE SAGLIK TOPRAGIM
RESIMLER BIZLERE TESSELI VERIYOR. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:23. |