![]() |
--->: ALANYASPOR-ALTAD2000
şehir heyecanlı abi sonuçta süper lig takımı bide bizim bu sene destek vericeğimiz ilk maç..dün antreman resimlerini yönetici arkadaşa gönderdim yayınlamadı sanırım..bugun cocuklara cektircem hem video hem foto
|
buraya kendin at daha iyi olur.
birde heyecanınız normal şu anda ligde 2 sıradaki takım var ligin flash takımı buda sizin şansızlığınız :) güzel mac olsunda. |
ben atmayı bılmıyorum...neyse ayar verırız az once pankartlarımızı astık stadtan gelıyorum..sımdı tekrar gıdıcem guzel bı hava var bıraz sıcak...mactan asonra gorusmek uzere arkadaşlar
|
-->: ALANYASPOR-ALTAD2000
inşallah güsel maç olur ve galib geliriz.biz yedek kadroyla çıkacaz ama inegöl faciasını unutmamak gerekir.
bu sefer galib gelecez inşallah. |
[B][COLOR="Magenta"]OYNANAN MAÇTA BAŞARİLAR ALANYASPOR inşallah dostça centünmence BİR MAÇ OLUR tabiki kazanAN BİZ OLURUZ****[/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="#ff00ff"]MAÇİ HANGİ KANAL VEYA RADYO VERİYO BİLEN VARSA YAZSIN SİVASLADY SİZ NERDEN TAKİP EDİYORSUNUZZ...[/COLOR][/B]
|
mackolik.com da canlı skor yazıyor
|
Alanyasporlu arkadaşım nazik davetiniz için teşekkürler dostca bir mac olsun diyorum hak eden kazansın sivassporuma başarılar dilerim
|
sizinle bi sorunumuz olmadı taraftarınızada karısmadık tek derdımız alanyasporumuzdu ve kazandık..
|
[QUOTE=özyiğit07;253942]sizinle bi sorunumuz olmadı taraftarınızada karısmadık tek derdımız alanyasporumuzdu ve kazandık..[/QUOTE]
alanyasporu tebrik ederiz dostca ve centilmence bir karsılasma oldu.türkiye kupasında basarılar. |
tesekkur ederız sızede lıgde avrupa yolunda basarılar..bizans temsıl edıcegına anadolu takımı olan ve cok msevdıgım sıvasspor temsıl etsın
|
[QUOTE=özyiğit07;253955]tesekkur ederız sızede lıgde avrupa yolunda basarılar..bizans temsıl edıcegına anadolu takımı olan ve cok msevdıgım sıvasspor temsıl etsın[/QUOTE]
anadolu takımlarının dost olmaları ne kadar gurur verici.centilmelik işte bu.;) |
yani abi...keske gelseydınız dostlugumuz gosterseydık kısmetse super lıgde gorusuruz :)
|
[B]Alanyaspor'u tebrik ederiz... Gruplarda başarılar dileriz...[/B]
|
bu düşüncelerin fair-play ruhundan dolayı tebrik ederim
|
herkeze tekrara teşekkür ederim
|
-->: --->: ALANYASPOR-ALTAD2000
[QUOTE=özyiğit07;253955]tesekkur ederız sızede lıgde avrupa yolunda basarılar..bizans temsıl edıcegına anadolu takımı olan ve cok msevdıgım sıvasspor temsıl etsın[/QUOTE]
inşallah gardaş :) siz uefada biz devler liginde, ne hoş olur :) |
walla bizim açımızdan hayali bile hoş şuan ama neden olmasın..
|
[B]Alanyaspor'u tebrik ederim.
İki takımında ne düzeyde futbol oynadığını bilmiyorum, ancak tek maçlı eleminasyon maçlarında hatice değil netice önemlidir :) Kupada çok iyi yerlere gelmenizi dilerim...[/B] |
bende tebrik edriyorum sizi kardeslik devam etsin
|
edecektir mutlaka..oyun kısaca siz oynadınız biz savunduk
|
Bütün islam aleminin bayramı mübarek olsun
ALTAD YÖNETİMİ |
hadi len ben maçtaydım.yenildik diye o günden beri birşey yazmıyorum.10 kişiydik bizi alanyalıların içine koydular.gerçekten alanyalılar da stadı doldurmuşdu.biz kapalı daydık.maçın sonlarında saha karıştı bunlar sahaya yabancı madde attılar.teki hayrettin in kafasına geldi.kaşı yarıldı.başkana da laf atıyorlardı.yok burası alanya burdan çıkış yok diye.bunun üzerine 10 kişi her zaman her yerde sivas diye bağırdık
|
[B]Evet arkadaşlar..herkese tekrardan merhabalar..Yolumuz kupada yine kesişti ama busefer gruplarda..Yine bizim sahamızda maç..revenage58 adlı arkadaşa inat bu sefer sizleri bekliyoruz maça..Umarım gelirsinizde bizim dostluğumuzu görürsünüz..Sağlıcakla kalın[/B]
|
[QUOTE=özyiğit07;427164][B]Evet arkadaşlar..herkese tekrardan merhabalar..Yolumuz kupada yine kesişti ama busefer gruplarda..Yine bizim sahamızda maç..revenage58 adlı arkadaşa inat bu sefer sizleri bekliyoruz maça..Umarım gelirsinizde bizim dostluğumuzu görürsünüz..Sağlıcakla kalın[/B][/QUOTE]
tekrardan sitemize hoş geldin.önceki maçta şansız şekilde alanyaya elenmiştik.ancak busefer farklı çünkü grup maçları.alacağımızı düşünüyorum... senelerdir kupaya öenm vermiyor bizim takım.inşallah bu sene gereken önem verilir... |
[QUOTE=tanju_58;427169]tekrardan sitemize hoş geldin.önceki maçta şansız şekilde alanyaya elenmiştik.ancak busefer farklı çünkü grup maçları.alacağımızı düşünüyorum...
senelerdir kupaya öenm vermiyor bizim takım.inşallah bu sene gereken önem verilir...[/QUOTE] [B]Ya sizin oyuncularınız daha ciddi oynasa belki farklı galip ayrılırsınız ama ben derimki yinede önceden konuşmayalım[/B] :) |
[B][url]www.altad2000.com[/url] (taraftar sitesi)
[url]www.alanyaspor.com[/url] (kulüp sitesi) bekleriz arkadaşlar..[/B] |
[QUOTE=özyiğit07;427171][B]Ya sizin oyuncularınız daha ciddi oynasa belki farklı galip ayrılırsınız ama ben derimki yinede önceden konuşmayalım[/B] :)[/QUOTE]
hacı fazla soze gerek yok kac senedir alanyaydı ınegoldu ona buna verıor teknık ekıp kupa maclarını...lıge konsantre olalım diye...ama bılınmıyorkı bız 1 sene bı taraflarımızı yırttık buyuk basarı elde ettık sandık ama uefa bıle gelmedi buna karsın kayserı kupayı aldı eufaya gitti :) |
[B]bu sefer cok rahat alacagiz.. 3 gun icinde antalyadan 2. maglubiyet agir kacar..:)
hem sivasspor bu sezon ilk kez kupaya onem veriyor...[/B] |
--->: -->: ALANYASPOR-ALTAD2000
alanyaspora başarılar dileriz.inşallah centilmence bi maç olur
|
Alanyali kardeslerim bu macida size vermeye niyetliyiz.3 Puani güle güle kullanin
|
Cevap: -->: ALANYASPOR-ALTAD2000
[QUOTE=myway;436091][B]bu sefer cok rahat alacagiz.. 3 gun icinde antalyadan 2. maglubiyet agir kacar..:)
hem sivasspor bu sezon ilk kez kupaya onem veriyor...[/B][/QUOTE] Mustafa'm, hiçte öyle gözükmüyor. İlk yarıyı 1-0 mağlup kapattık. Umarım Bülent hoca her zaman yaptığı gibi 2. yarıda gereken tedbirleri alır, yoksa moral bozukluğuyla bir yerlere fena toslayacağız. . |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:58. |