![]() |
--->: M.YILDIZ GS YOLUNDA!
arkadşlar bu sezon kimsenin satılmaması lazım en azın dan uaf ya gidelim avrupa gigidoları tanısın büyük başkan dan tek istegimiz bu yolumuz açık olsun,,,,
|
-->: M.YILDIZ GS YOLUNDA!
BU İŞ YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ BENCE MEHMET BURADA KALACAK AHA GÖRÜRSÜNÜZ
|
--->: M.YILDIZ GS YOLUNDA!
ARKADAŞLARRR BUNU B İ KENARA YAZIN.. MEHMET YILDIZ TRABZON SPOR DAAAAAAAA
|
[COLOR="DarkOrange"][B]BEN GAZETEDEN DUYDUĞUM HABERE DEĞİL BÜLENT HOCAMIN AGZINDN ÇIKAN HABERE İNANIRIM.Kaç kere söylüycek artık 5 milyon euro veren e kapımız açık diyo. karşılığında futbolcu falan istemiyorum diyo hala böle haberler yapılıyor yhaaa.[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=aslansivasli;276126][COLOR="DarkOrange"][B]BEN GAZETEDEN DUYDUĞUM HABERE DEĞİL BÜLENT HOCAMIN AGZINDN ÇIKAN HABERE İNANIRIM.Kaç kere söylüycek artık 5 milyon euro veren e kapımız açık diyo. karşılığında futbolcu falan istemiyorum diyo hala böle haberler yapılıyor yhaaa.[/B][/COLOR][/QUOTE]
tamam ya sakin ol :D. adamlar gazete satilsin diye haber uyduruyo |
[QUOTE=TracyMcGrady58;276132]tamam ya sakin ol :D. adamlar gazete satilsin diye haber uyduruyo[/QUOTE]
[B]bizimkilerde hemen inanıyor amaa. dünden yazmışlar seneryoyuzaten :)[/B] |
'Yıldız' şart!
Fotomaç gazetesinin haberine göre Galatasarayın, Sivasspor'un forveti Mehmet Yıldız'ı transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor. Cimbom, bu transfer için 5 milyon euro'yu gözden çıkardı. Kayserispor, Gökhan Ünal'ı satmaya yanaşmazsa yönetim, Sivas'ın golcüsü Mehmet Yıldız'ı bitirecek. Bülent Uygun, Yıldız'ın fiyatını 5 milyon olarak açıkladı.
GÖNLÜNDEKİ İKİLİ G.Saray'da Feldkamp'ın son Trabzon ve Panionios maçlarında tüm santrforlarını yedek soyundurması, golcü arayışlarını hızlandırdı. Alman hocanın, Hakan'ın sezon sonunda ayrılacak olması, Ümit'in de istikrarsız performansı nedeniyle yönetimden Nonda'nın yanına mutlaka iyi bir yerli golcü istediği belirtiliyor. Kalli'nin gönlündeki isimler Gökhan Ünal ile Mehmet Yıldız. YILDIZ DAHA YAKIN Yönetimin ocak ayında iki golcüden birini bitirmek için Kayserispor ve Sivas ile görüşmelere devam ettiği bildirildi. Önceliği Gökhan'a veren Aslan, Kayseri'den vize çıkmazsa Mehmet Yıldız'ı renklerine bağlamayı hedefliyor. Sivasspor'un hocası Bülent Uygun'un, "Mehmet Yıldız'ın fiyatı 5 milyon euro" açıklaması bu transferi daha cazip kılıyor. Son karar ocakta verilecek. |
--->: 'Yıldız' şart!
valla 5 mılyon euro yu veren babayıt mehmetı alır bence ama hayırlısı ne ıse o olsun
|
[B]ya bu haberler yalan bülent uygun ne dedi böyle bir haber yok demedi mi basının yalanlaması...[/B]
|
yok abi illa satıcaz yoksa yapamayız
|
bülent uygun mehmet yıldızın fiyatını 5 milyon dolar olarak açıkladı ama bence mehmeti satmamalıyız iki üç tane daha saglam transfer yapıp zirveye oynmalıyız sezon sonu artık kimi isterlerse satarlar takımımızın menfaatleri çerçevesinde
|
sallama haber bunlar ya mehmet yıldız bi yere gitmiyo.
|
-->: 'Yıldız' şart!
BÜYÜTÜLMÜŞLER KAFAYI TARLARSA ANADOLUDAKİ BÜTÜN FUTBOLCULARI AYARTIRLAR BİZEDE BU FUTBOLCUNUN GİDECEKMİ GİTMEYECEKMİ DİYE KAYGISI DÜŞER BU PARANIN YAPTIRAMAYACAĞI HİÇ BİR ŞEY YOKTUR
|
parayı veren düdüğü çalar :D
istenilen şartları sağlayın alın mehmeti dimi :D |
YALAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN HABER !
TRANSFER HABERLERİ- Bir öğrencinin ''Fenerbahçe'ye transfer olacağınız söyleniyor, doğru mu?'' şeklindeki sorusu üzerine de Yıldız, ''Sürekli gazetelerde böyle haberler çıkıyor ama onların hiçbiri gerçek değil'' diye cevap verdi. Takım halinde ligin ilk devresinin son 4 maçı için bir hedef çizdiklerini kaydeden Yıldız, transfer haberlerinin çıktığını, ancak çizdikleri hedef doğrultusunda transferi devre arasına bıraktıklarını belirterek, ''Bu devre arasındaki transfer döneminde ne olur belli değil, ama şu an için bir şey yok'' dedi. Sivasspor'un devre arasındaki konumunun çok önemli olduğunu söyleyen Yıldız, devreyi iyi bir yerde bitirmeleri halinde takımdan hiçbir oyuncunun ayrılmayacağını düşündüğünü ifade etti. A Milli takımda ilk 11'de şans bulamaması ile ilgili görüş üzerine de Yıldız, ''Önemli olan oraya gitmek, oradaki onuru, gururu, mutluluğu yaşamak. Herkes oynamak ister ama bu hocanın taktiri diye düşünüyorum'' dedi. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:44. |