![]() |
--->: Tribün Şovu Önerileri
[QUOTE=leblebi82;257537][B][COLOR="Indigo"]Burdan katılanlar varsa ben hazırım büyük bir bayrak yaptırmaya ve Kırmızı Beyaz atkılarla sahaya girmeye. Nasıl olsa havalar da soğuyor. [/COLOR][/B][/QUOTE]
3 MİLYAR´A YAPTIRDIĞIMIZ DEV BAYRAĞIMIZ VARYA 2.SİNE NE LÜZUM VAR? [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=669&highlight=BAYRAK[/url] [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1261&highlight=BAYRAK[/url] [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=827&highlight=BAYRAK&page=10[/url] |
Taraftarlar
[FONT="Century Gothic"]ARKADASLAR HER MACA GELIYOZ AMA DESTEKCI OLAMIYOZ TEK BIZ GRUP OLARAK HEPIMIZ TEK SES OLALIM HAYDI YIGIDOLAR OLE DEGILMI[/FONT]
|
[QUOTE=osman_58_1967;257538]3 MİLYAR´A YAPTIRDIĞIMIZ DEV BAYRAĞIMIZ VARYA 2.SİNE NE LÜZUM VAR?
[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=669&highlight=BAYRAK[/url] [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1261&highlight=BAYRAK[/url] [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=827&highlight=BAYRAK&page=10[/url][/QUOTE] evet stadımızda büyüdü o bayrağı artık açabiliriz bence. |
-->: --->: Tribün Şovu Önerileri
[B][QUOTE=medineden;257272]evimizdeki oynadığımız maclarda malum dolu turbunlere oynuyoruz vede turbun kısmı biraz karanlık komple bir maytap show olabilir yada kale arkalarında konfeti show olabilir yada kırmızı beyaz kartonlarla bir şekilde yapılabilir...
bence havaya girmek lazım birşeyler yapmak lazım artık.[/QUOTE] Meşale maytap yasak yönetim her zaman izin vermiyor... Daha başka aktiviteler bulunabilir...[/B] |
ben maç sonundaki müzikli yapılan hare keti beğendim arkadaşlar o çok hoşuma gitti yaparsak iyi olur görsel açıdan yani taraftarımızda sevdi yani sevmese yapmazdı ben ce devamı gelecek.birde bayrak önerim var Sivasspor ve Şanlı türk bayrağımızı tribünlerde dalgalandıralım derim.bi de hep birlik olalım guruplar bir olsa daha çok ses çıkar daha iyi olur bence .çünki her kafadan bir ses çıkıyor o da olmuyor yani.herkes maça gelir kenforma atkı bere bandaj ne varsa giysin kırmızı beyazz bursalıları gördünüz uyduruk bi bayrak ve yeşil formala r zamanla Sivasımız bunları aşacaktır diyorum.. bi arkadaş yazmış davul zurna gelsin diye bence oda çok güzel bir fikir destekliyorumm ..halay çekeriz yani ne olsa BİZ ANLI ŞANLI SİVASLIYIH GARDAŞ BİZE YAKIŞIR ...YİĞİDOLARIMA..SAPINA GADAR SİVASLIYIH GARDAŞ..BURDANN SİVASTAN BAZILARINA SESLENİYORUMMMM YA SEVVVVVVVVVVVVV YADA TERKETTTTTTTTTTTTTTTT.....O KADAR YOKSA BİZ ATMASINI BİLİRİZZZZ ÇÜNKİ BİZ SİVASLIYIZZZ. BİR GÜN GELECEK HERKES SİVASSPORLU OLACAKK...ALİBABALI YİĞİDOODAN HERKESE SELAMLARR ALLAHA EMENET OLUN GARDAŞŞLARRR
|
[B][QUOTE=sivaslı105;257661]ben maç sonundaki müzikli yapılan hare keti beğendim arkadaşlar o çok hoşuma gitti yaparsak iyi olur görsel açıdan yani taraftarımızda sevdi yani sevmese yapmazdı ben ce devamı gelecek.birde bayrak önerim var Sivasspor ve Şanlı türk bayrağımızı tribünlerde dalgalandıralım derim.bi de hep birlik olalım guruplar bir olsa daha çok ses çıkar daha iyi olur bence .çünki her kafadan bir ses çıkıyor o da olmuyor yani.herkes maça gelir kenforma atkı bere bandaj ne varsa giysin kırmızı beyazz bursalıları gördünüz uyduruk bi bayrak ve yeşil formala r zamanla Sivasımız bunları aşacaktır diyorum.. bi arkadaş yazmış davul zurna gelsin diye bence oda çok güzel bir fikir destekliyorumm ..halay çekeriz yani ne olsa BİZ ANLI ŞANLI SİVASLIYIH GARDAŞ BİZE YAKIŞIR ...YİĞİDOLARIMA..SAPINA GADAR SİVASLIYIH GARDAŞ..BURDANN SİVASTAN BAZILARINA SESLENİYORUMMMM YA SEVVVVVVVVVVVVV YADA TERKETTTTTTTTTTTTTTTT.....O KADAR YOKSA BİZ ATMASINI BİLİRİZZZZ ÇÜNKİ BİZ SİVASLIYIZZZ. BİR GÜN GELECEK HERKES SİVASSPORLU OLACAKK...ALİBABALI YİĞİDOODAN HERKESE SELAMLARR ALLAHA EMENET OLUN GARDAŞŞLARRR[/QUOTE]
Eğer dün Galatasaray'ın maçını seyrettiysen aynı şovu onların tribünüde yapıyor hatta bizden daha önce başlamışlardı... Daha özgün şeyler olmalı bence...[/B] |
-->: Tribün Şovu Önerileri
size sonuna kadar katılıorum ama once bırazcık ınsanlarımızın dusuncesı degısmesı lazım.. mesela sıze oftas macında bızzat sahıt oldugum olayı anlatayım. biraz komık bırazda uzucu ama olsun.. sımdı maraton trıbununden bagırıolardı ayaga kalkmayan trabzonlu olsun dıe bende kapalı yanından bılet almıstım onumdekı amcam cekırdek cıtlıodu yaptıgı hareket ve soledıgı laf aynen su " sizin demenizlemı trabzonlu olucuuukk. kalkmayacam istee" :))
|
[QUOTE=Merkez_ArMaĞaN;257369][B]yönetim malesef maratona almıyo grupları[/B][/QUOTE]
bu hafta 67 genç taraftarlar derneği maraton trubunundeydi |
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Purple"]YAW BENDE ANLAMIŞ DEĞİLİ ALLAHTANKİ BAZİ MAÇLAR RAMAZAN DOLAYISI İLE ÇEKİRDEK FELAN ALMIYORLAR BU SONUÇTA CANLARI SIKILIP MAÇA KONSANTİRE OLUYORLAR AMA BAZİ MAÇLAR İFTARDAN SONRA OLUNCA NE YAZIKKİ BU KONUNUN ÖNÜNE GEÇİLEMİYOR[/COLOR][/FONT][/B]:D:D:D:D:D:D
|
[B][COLOR="Indigo"]Yapacağımız şey mutlaka Sivas'a özgü olmalı. Bizi yansıtmalı. Abi İtalya'da oyuncularının pankartını asıyorlar ya süper oluyor. Takımı da motive ediyor. Motive edici birşeyler bulmamız lazım. [/COLOR][/B]
|
Biz showlarımızı Çılgınlar olarak Bursa maçında stad dışından protokol tribünün önünden yaptık mağlum stada giremedik.Bizlerde elimizden gelen desteği dışardan verdik işte dışardan destek bir video [url]http://youtube.com/watch?v=lhXDYIWEyms[/url]
|
ya bence mars yazilmasi lazim bide gorselik oyunculari motive etmemiz lazim
|
Arkadaşlar faul pozizyonunda bi tepki lütfen çekirdek yerken bile olur ya "oooooooooo" ve futbolcularımızı alkışlamak bu zor değil lütfen. Burdaki arkadaşları tenzih ederim ama "iki takım tutuyorum" diye saçma sapan şeyler bile söyleyen hemşehrilererimize söylüyorum bari stada gelince bi tepkiyi bi alkışı çok görmeyin bu takıma. Tek gerçek YİĞİDO
|
Bir de davul arkadaşlar davul çok farklı bir hava katıyor. Bunlar belki klasik ama bu konunun sıcak kalması lazım çok önemli zamanla daha iyi olacağımıza inanıyorum. Sivas büyük takım ama büyük olduğumuzu taraftarımızla da göstermezsek bunu sadece biz biliriz herkesin bunun farkında olması 4eylüle o psikoloji ile gelmesi gerekir. Taraftarımız "Sivas", "kırmızı-beyaz" ve "sivas gol" den başka tezahürat bilmiyor. Taraftar grupları bu işi iyi yapıyor ama taraftarada öğretmek gerekir belki bir kağıda yazılıp dağıtılabilir
|
artık grupların birleşme zamanı geldi yeni bir isim altında alt gruplar halinde birleşilmeli yoksa bu gidiş hiç iyi değil artık rant kavgaları yapılmamalı eğer böyle giderse sivastaki durum içler acısı
|
[B][COLOR="Indigo"]Bu arada Bursa taraftarı geçen maçta İstiklal Marşı'ndan sonra "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" tezahüratı yaptı. Bu tarz birşey deneyebiliriz bu maçta [/COLOR][/B]
|
mesut kimin altında birleşilecek sen dernekcisin kimin altında birleşmeyi kabul edersin sen istersinki derneğin altında toplanılsın bende derimki merkez öbürüde derki çılgınlar haklımıyım kardeşim
|
CILGINLAR 58 DEN BASKA BAGIRMIYORR BEN SIVASTAYKEN CILGINLARI TEBRIK EDIYORUMM HELAL OLSUN GENCLERE
|
MARATHONU BAGIRAN KİTLENIN DOLDURMASI LAZIM BU ŞART KALE ARKASINDA OLMUYOR BU İŞ MERKEZ TAYFA OLSUN ÇILGINLAR OLSUN MARATHONDA TAKIMA DESTEK VERMELERİ GEREKİYOR
|
[QUOTE=leblebi82;259706][B][COLOR="Indigo"]Bu arada Bursa taraftarı geçen maçta İstiklal Marşı'ndan sonra "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" tezahüratı yaptı. Bu tarz birşey deneyebiliriz bu maçta [/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]Bİ ŞEY DİYİM Mİ BİZİM SİVAS HALKI UTANIYO WAY NEDEN UTANIYOSUN BAGIRAN ADAMIN SENDEN NE FARKI VAR ALLAH AŞKINA ŞU TAKIMA BİRAZ DESTEK VERELİM NİCE TARAFTARI OLAN KULUP VAR ADAMLAR DELİ GİBİ BAGIRIYOR ÖRNEGİN BURSASPOR ,ANKARAGÜCÜ ,SAKARYASPOR NE TARAFTARLARI VAR AMA FUTBOLCULARINDA İŞ YOK BİZİMDE TAM TERSİ FULCULARIMIZ İĞNENİN DELİGİNDEN TOP SOKUYUR. NE OLUR ÖNÜMÜZDEKİ V.MANİSA MAÇINI KAZANIN GALİBİYETLERİMİZE DEVAM EDELİM.ANKARAYA GELEN ARKADAŞLAR GÖRMÜŞDÜR.ANKARAGÜÇLÜLER 2-0 YENİKLER HALA SUSMADILAR BİZDE KAZANDIGIMIZ HALDE BAGIRMIYORUZ. BİRAZ SAGDUYULU DAVRANALIM ! [/B] |
bir de en büyük EKSİK MAÇLARDA ÇEKİRDKEK HASTALARI YAW SEN STADA GEL OTURDUGUN YERDEN HİÇ KALKMA VARYA ÇOK TUHAF YA
|
o bızdede coktu 8 nolu trıbun gruba ayıttı 8 bın kısılık maraotnu dernek aldı ve 30.000 forma dagıttı konyalıya bu aldıkları yerede gençlere kombıne forma atkı bayram gıbı vs seyler verdıler ve sımdı hep beraber bagırıoruz dıger grupların sesı gelmıyor boyle sızın dernekte yapabılır
|
[B][COLOR="Indigo"]Konya'da galiba bir de tribünlerin sahaya uzaklığı meselesi var. Bence o konuyu da halletmek gerekir. [/COLOR][/B]
|
[QUOTE=leblebi82;259847][B][COLOR="Indigo"]Konya'da galiba bir de tribünlerin sahaya uzaklığı meselesi var. Bence o konuyu da halletmek gerekir. [/COLOR][/B][/QUOTE]
evet kardeş.bisiklet veledromu var. umarım Allah sanada gidip görmeyi nasip eder. |
--->: -->: Tribün Şovu Önerileri
[QUOTE=teknik;257286]BENCE FUTBOL BİLİNCİMİZ GELİŞTİKCE ÇEKİRDEKÇİ DEDİNİLEN GRUPTAN İNGİLİZ STİLİ BİR TEPKİ ALINABİLİR.PREMİER LİGİ SEYREDERKEN DİKKAT EDİN BİRLİKTE BAĞIRMAKTAN ÇOK POZİSYONLARA VERDİKLERİ TEPKİLER BARİZ GÖRÜNMEKTE.(İYİ HARAKATE ALKIŞ-SERT FAULE oooooo GİBİ)ALKIŞ VE SESLİ AMA TOPLU TEPKİ GELİŞTİREBİLİRİZ.BÖYLECE HEM MAÇ SEYREDİLİR HEM DESTEK OLUNUR.İKİ TARAFIN İSTEDİĞİDE OLUR SANIRIM.[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]gardaşıma tamamen katılıyorum aslında saha bozuk para, pankart, ve hatta kapalı su bile sokmak yasakken çekirdek sokulmasıda yasaklanabilir.. birde kapalı trübünün sessiz olmasını ben oradaki abilerimizin yaşlarına bağlıyorum ulan bu yaştan sonra trübün şowu yapacak değilim :P gibiler artık sivasın gençleri sivaSSpora daha çok destek vermeliler birde bu önlemenin bir yolu her zaman dediğim gibi 2. takım olmaktan çıkmalı tek yürek tek sevgi zaten bir yürekte 2 aşk olmaz bu maşuk sadece sivaSSpor olmalı[/B][/COLOR] |
arkadaşlar tribünler arasında iletişim denen bişey yok. Karşı tribün ne dediğini anlamıyo, ne diyeceğini bilmiyo. Bence şöyle 3-4 tane tribünleri ateşleyebilecek adam tut. ellerine birer telsiz ver. aralarında konuşup planlasınlar bişeyler....
Artık bişeyler yapılmalı |
[QUOTE=merkez-byCAN;260033]evet kardeş.bisiklet veledromu var. umarım Allah sanada gidip görmeyi nasip eder.[/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Benim iki yılım Konya'da geçti zaten. Gayet iyi bilirim orayı. İkinci ligdeyken bir Konya-Sivas maçını Konyalıların arasında izlemiştim. [/COLOR][/B] |
gardaş bu bizim sivas ın adamı ne kadar seviyor beleşi.. yok forma dağıtılsın, yok atkılar yonetımden olsun; arkadaşlar malboro winston içeceğine git ucuz bişey iç 5-10 mılyona da git bi atkı al; hayrına, bu da yonetımden beklenmez kı..
|
ya abi bu takımı 5 ytl ye gelip izlemiyorlar konuşmaya gelince sivassporlu oluyorlar bi dahaki maça konfeti şov yapmamız lazım o bağıran grubun biri maraton un tam ortasına kim ne görecek ki maç izlesin herkes ayağa kalkar ondan sonra sivasspor çoşsun bizde çosalım devran sivasspor dergisinde bize neler yapıyorlar diyor takıma zarar vermeyecek şekilde bizde yapalım faruk un halini gördünüz 2 ıslık top bile tutamadı
|
yanarımda bülent hocayı bi tribüne cağırıp asker slmı veremedik ona yanarım
|
[B]ya sanki taraftarın elıne bıletleri verirken al sana tiyatro bıleti demisler de tiyatro islemeye gelmısler..! ölü gibiyiz..!! mac bıleti deseler demekki adamlar içeri girmicekler sivas maclarında cekirdekciler köseyi dönuyo valla:D:D nese bunları gecelim orhan abimin dedigi gibi bi maytap gösterisi yada kale arkasından konfedi gösterileri olabilir ayrıca bıze de davul lazım davulsuz mac oLmaz gecmez..! bıde söle bi durum var bır kac macda davulumuz vardı .. davul calmaya baslıoruz mıllet ordan yoq basım arıdı . yoq calma ses cıkıo gibi yakınmalardan sıkayetci oLdu . bence bunlarda yanlıs seyler basının arısını cok dusunuosan gelmıceksın maca evınde pasalar gibi izliceksin bizimde sivasımıza destek ve cosku vermemize engel olmucaksın basta bunuda sölemek istiorum..![/B]
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
ASlında sivas stadyumunda seeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssssss bombası patlatılarak sivas taraftarı ateşlenmeli ve misafir takım korkutulmalı ama .............. sivas taraftarı geliyo ama aktif bişeyler yapıp 3 büyük takımdan değişik bişeyi olmalı bence gelecek haftalarda bu uygulanmalı sivasataki taraftarlar size sesleniyorum sesime kulak verin..............;);););););)
|
[QUOTE=sivaslı-elif;257252][COLOR="DarkGreen"][B][I]YA BİZ GOL ATTIĞIMIZDA STATDA KİMSE BAĞIRMIYO BAŞKA TAKIMLAR ATTIĞINDA BAĞRIYOLAR NE GÜZEL BAZEN ÇOK SİNİR OLUYORUM ŞİMDİ SİVAS'A GİDİP BEN BARICAM DİYOM AMA OLMUYO:DLÜTFEN ŞU BAĞIRMA İŞİNİDE HALLEDİN..[/I][/B][/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"][B][I]GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUNA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR........[/I][/B][/COLOR][/QUOTE] haklısın bir an once halledılmelı bu konular |
[B]BENCE EN BÜYÜK TRİBÜN ŞOVU ÖNCELİKLE STADYUMUN TAMAMEN DOLMASIYLA BAŞLAR. SONRASI TÜM TARAFTARLARIN ELLERİNDE BAYRAKLARLA VE MEŞALELERLE DEVAM EDER. SONUCUNDA TAKIM ZATEN ŞOV YAPMAYA BAŞLAR.MANİSA,BURSA VE KASIMPAŞAMAÇLARIND OLDUĞU GİBİ.[/B]
[COLOR="Red"]81 DÜZCE- 82 MUSUL- 83 KERKÜK[/COLOR] |
BENCEDE DAVUL ZURNAYLA HALAY ÇEKİLMESİ LAZIM SİVASA DA BU YAKISIR:::ŞAMPİYON SİVASSPOR:::
|
KONUYLA İLGİLİ YAZILANLARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNU OKUDUM AMA ARKADAŞLAR KİMSEYE ZORLA TEZAHURAT YAPTIRAMAYIZ SADECE BİRİLERİNİN ÇEKİRDEK YİYEN SEYİRCİYE SİVASSPOR BULUNDUĞU KONUMU VE TARAFTARIN O KONUMA YAKIŞIR ŞEKİLDE DESTEK VERMESİNİ HATIRLATMAK GEREK BUDA EN GÜZEL MAÇ ESNASINDA ANANONS YAPILARAK OLUR.
|
tribünler öksüz!!!
merhaba arkadaşlar ben erciyes üniversitesinde okuyan bir sivaslı sivassporlu olarak liderliğe oynayan takımımıza yeterince destek veremediğimizin kanaatındayım..2.ligdeki heyecanlı ateşli taraftar yok artık stadda oysaki böyle olmamalı liderliğe oynuyoruz dünde beşiktaşı yendik en fazla galibiyeit olan takım bizim takım.ama en az destek gören yine sivasspor..
bunun nedeni ateşli yeniçerilerin olmaması,ben bir yeniçeri değilim ve hiç bir gruba bağlı değilim,ama yeni çeriler stadyuma ayrı bir hava veriyorlardı,hangi klubü forumlarına girsem mutlaka yeniçerilerden söz ediliyordu..ama artık yeniçeriler yok stadyum öksüz kendim için değil sivassporum için yeniçerilere sivasın ihtiyacı var.geçen gün bir spor gazetesinde sivassporun taraftarından konuşuluyor.şampiyonluğa oynayan bir takımın neden bir taraftarı yok...geçenlerde bir topicde arkadaşımız göztepeden bahsetmiş,amatörde oynayan bir takımın taraftarı sdivasınkinden ateşli ve takımını 90 dk destekliyor.bir zamanlar yeniçerilerde öyleydi ve tekrar tribüne dönmeleri istiyorum herşey sivasspor için.Ne merkez ne çıldınlar nede genç taraftarlar onların tadını vermiyor Her Zaman Her Yere Gider Ne Yağmur Ne Çamur dinler Severse Gönülden Sever Bu Alemde YENİÇERİLER.... Uyuyan taraftarın uyanma zamanı geldi İyi veya Kötü Yorumlarınız için saygılar.... |
--->: tribünler öksüz!!!
[QUOTE=arda5838;273059]merhaba arkadaşlar ben erciyes üniversitesinde okuyan bir sivaslı sivassporlu olarak liderliğe oynayan takımımıza yeterince destek veremediğimizin kanaatındayım..2.ligdeki heyecanlı ateşli taraftar yok artık stadda oysaki böyle olmamalı liderliğe oynuyoruz dünde beşiktaşı yendik en fazla galibiyeit olan takım bizim takım.ama en az destek gören yine sivasspor..
bunun nedeni ateşli yeniçerilerin olmaması,ben bir yeniçeri değilim ve hiç bir gruba bağlı değilim,ama yeni çeriler stadyuma ayrı bir hava veriyorlardı,hangi klubü forumlarına girsem mutlaka yeniçerilerden söz ediliyordu..ama artık yeniçeriler yok stadyum öksüz kendim için değil sivassporum için yeniçerilere sivasın ihtiyacı var.geçen gün bir spor gazetesinde sivassporun taraftarından konuşuluyor.şampiyonluğa oynayan bir takımın neden bir taraftarı yok...geçenlerde bir topicde arkadaşımız göztepeden bahsetmiş,amatörde oynayan bir takımın taraftarı sdivasınkinden ateşli ve takımını 90 dk destekliyor.bir zamanlar yeniçerilerde öyleydi ve tekrar tribüne dönmeleri istiyorum herşey sivasspor için.... Her Zaman Her Yere Gider Ne Yağmur Ne Çamur dinler Severse Gönülden Sever Bu Alemde YENİÇERİLER.... Uyuyan taraftarın uyanma zamanı geldi İyi veya Kötü Yorumlarınız için saygılar....[/QUOTE] [B]gerçekten haklı abimiz de bu [U]Yeniçeriler[/U] noldu ? gerçekten...[/B] |
-->: tribünler öksüz!!!
Bence son maclarda 4 Eylül iyi doldu. Taraftar geliyor gelmesinede, yanliz pek atmosfer olmuyor stadta. Tiyatro izler gibi mac seyrediyolar ama insallah bu gittikce düzelecektir. Henüz 3. senemiz 1.ligde ve farkina vardim ki taraftar TARAFTAR olmaya basliyor
|
--->: tribünler öksüz!!!
[B]demi yaw.adları bile karizmaydı.ben zaten grup kalksada ilk maçıma onlarla gittiğim için onların yeri bir başka.Hala onları söyler dururum.
Ama vardır bir bildikleri saygı duymak lazım...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:15. |