![]() |
[QUOTE=hafiklisemo58]NASIL OLMUŞ EMME[/QUOTE]
cok güzel olmuş amma |
[QUOTE=hafiklisemo58]SAOL BABA SENİDE RAHATSIZ ETTİK SEN UYUMANA DEWAAAAAM[/QUOTE]
HAKLISIN UYUMAYA DEVAMMMM.. |
[QUOTE=eren1]HAKLISIN UYUMAYA DEVAMMMM..[/QUOTE]
uyuma eren kalta balığa cıkak |
selam
DAĞLARA TAŞLARA ADINI YAZDIK YILLARCA BİZ SENLE YAŞADIK
DAĞLARA TAŞLARA SİVAS YAZDIK YILLARCA BİZ SENLE YAŞADIK ESECEĞİZ ESECEĞİZ SÜPER LİGDE COŞACAĞIZ YİĞİTLERLE HER YERDE KRALIDA GELİCEK EVİMİZE YOK ARTIK ÖYLE BUNDAN SONRA BÖYLE ŞANLI TARAFTARINLA EN BÜYÜK SENSİN SİVASSPOR SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN BÜYÜK TARAFTAR EL ELE ŞAMPİYONSUN SİVASIM ŞAMPİYON İŞTE HASRET BİTTİ YİĞİTLERLE BİN YAŞAYIN İŞTE ÇOK YAŞAYIN İŞTE |
gerçekten iyi beste.ama bunların devamlarının gelmesi lazım.sivasspor'un cd'sini almıştım,açıkçası söyleyeyim hiç tatmin olmadım.inşallah güzel bestelerle yeni cd'ler çıkarılır.
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][CENTER][COLOR="Navy"]Çok güzel olmuş....[/COLOR][/CENTER][/FONT][/I][/B]
|
güzel şiir yüreğine sağlık
|
[QUOTE=hafiklisemo58]NASIL OLMUŞ EMME[/QUOTE]
GÜZEL OLMUS ABI SAGOL |
[B]Evet çok güzel..eline sağlık gardaş...[/B]
|
ellerinize yureginize saglik
|
sivas sampiyon olamazsa
ben dokulen sonbahar yapraklarinin ezilmesinin cikardigi o hisirtiyi hic ozlemeyecegim cunku: biliyorumki artik ilk bahar gelmeyecek kuslar cik cik otmeyecek agaclar yesilin tonlarini guclu yapraklarina parlatamiyacak sadece huzun yani sonbahar hakim olacak exTRsivas birdaha asla var olmayacak |
[QUOTE=extrasivas]sivas sampiyon olamazsa
ben dokulen sonbahar yapraklarinin ezilmesinin cikardigi o hisirtiyi hic ozlemeyecegim cunku: biliyorumki artik ilk bahar gelmeyecek kuslar cik cik otmeyecek agaclar yesilin tonlarini guclu yapraklarina parlatamiyacak sadece huzun yani sonbahar hakim olacak exTRsivas birdaha asla var olmayacak[/QUOTE] vayy bee guzel olmus tabi gercekten sen yazdiysan |
wayy be herkes elinden geleni yapmıs yazmı bişiler bi ben bişi yapmıyom..helal size...
|
[QUOTE=dagci]vayy bee guzel olmus tabi gercekten sen yazdiysan[/QUOTE]
ne yapmaya calisiyorsun anlamis degilim. ilgi cekmeye calisiyorsan bravo arkandan baya konustum yani iyi ilgimi cektin |
[QUOTE=KARAMAN][CENTER][B][COLOR="Red"]Merhaba sevgili Gönüldaşlar ve yöndaşlar;
"şiir senin mi?" diyen arkadaş tahkike ihtiyaç duymuş belli ki;haklı da.. Şiirin altında yer alan "www.kadirkaraman.com" site adresi gözünden kaçmış belli ki...Şiir elbette bize ait bir şiir, kendimize ait olmayan şiir altına imza atcak kadar insanlıktan uzak değiliz... Şiiri okuyan ve mesaj yazan herkese gönül dolusu sevgi ve saygılarımla...[/COLOR][/B][/CENTER][/QUOTE] GÜZEL ŞİİR..AÇIKLAMAYI DA ŞİİRDEN SONRA YAPSAYDIN HURAFE SORULARA CEVAP VEREMENE GEREK KALMAZI.. TEŞEKKÜRLER.. |
[QUOTE=extrasivas]sivas sampiyon olamazsa
ben dokulen sonbahar yapraklarinin ezilmesinin cikardigi o hisirtiyi hic ozlemeyecegim cunku: biliyorumki artik ilk bahar gelmeyecek kuslar cik cik otmeyecek agaclar yesilin tonlarini guclu yapraklarina parlatamiyacak sadece huzun yani sonbahar hakim olacak exTRsivas birdaha asla var olmayacak[/QUOTE] [B][I][U][CENTER][COLOR="MediumTurquoise"]DAMAR YAPMIŞSIN BE BİRADER..HARİKA ELİNE KOLUNA SAĞLIK..[/COLOR][/CENTER][/U][/I][/B] |
canımız kanımız yiğidomuz gururumuz sivasımız sivassporumuz....
|
kardeşim döktürmüşün ya fena şiir
|
SİVASSPOR’A
[B][CENTER][COLOR="Red"][FONT="Georgia"]SEVDA SİVAS SEVDASI
Anadolu'nun solmaz gülü Sivas değil mi? Yüreği sonsuzluğun sevdasıyla yoğrulan Yiğitlerin obası, cesurların ocağı. Memleket sevdasının külü sivas değil mi? Düşse yere, vakarlı durüşuyla doğrulan Hürriyetin kaynagı,istiklalin bucağı. 05.02.06 [url]www.hasbihall.com[/url][/FONT][/COLOR][/CENTER][/B] |
-->: SİVASSPOR’A
[FONT="Arial Black"][/FONT]eline diline gözüne saglik üstadim cok güzel olmus yürekten olmus....
sagolasin.... [COLOR="Teal"][U][I][B]slmlar Özsivasli Bugra...[/[/B][/I][/U]COLOR] |
-->: SİVASSPOR’A
çok güzeller yaaaaaaaaaaaa
|
- ASKER BÜLENT’İM -
- ASKER BÜLENT’İM -
İste Sivas Anadolu yıldızı Dört Eylül stadı beyaz kırmızı Bahara çevirdin sen güzümüzü Teknik direktörüm Asker Bülent’im. Bir elde ay yıldız şanlı bayrağım Sivas spor filamanı sallarım Saygı duruşunda içten ağlarım Şimşek gibi çakan Asker Bülent’im. İnanç bir insana neler yaptırır Dakika on üç de golü attırır On bir asker sana selam çaktırır Alda kabul eyle Asker Bülent’im Kalende Petgoviç her zaman panter Abdurrahman, Sedat, Murat tam asker Musa’ya sen topu bir defa göster Uçarsın havaya Asker Bülent’im. Diallo, Devran İkinci Musa Maç bitince düştü aslanda yasa Mehmet Yıldız’ımın verdiği pasa İşte bu gol dedi Asker Bülent’im. Balilli her zaman her an tetikte Yasir, Ali,İlhan adı tarihte Sivas spor lider kraldır ligde Başında komutan Asker Bülent’im Başkanım Otyakmaz, ligi yakıyor Kartalım, Kanaryam, Aslan bakıyor En büyük zaferi sona saklıyor Müjdeler verecek Asker Bülent’im. Yazacak bu basın sizi yazacak Sivaslıyım diyen bayrak asacak Belkide en yakının dostun küsecek Kayaturan senle Asker Bülent’im. Şevki KAYATURAN Tarih:23,10,2007 Saat:10,10 Bizlere 12 Askerimizi şehit verdiğimiz bu günde en azında yüzümüze tebessüm ettirten, başta sayın başkanımız, Mecnun Otyakmaz’a ve Teknik direktörümüz, Bülent Uygun’a sahada koşan 11 Anadolu aslanına 4 Eylül stadına ellerinde Tük bayraklarıyla gelerek “hepimiz Mehmediz hepimiz Askeriz” diye bağıran o taraftara bir Sivas Spor taraftarı olarak teşekkür ediyorum. |
--->: - ASKER BÜLENT’İM -
sitede yenisin galiba hoşgeldin
eline sağlık güzel uymuş |
-->: - ASKER BÜLENT’İM -
helal olsun.çok güsel bir şiir gerçekden.ellerinize sağlık.....
|
[B][COLOR="Red"]şiir için tesekkurler HOs geldın aramıza[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=kayaturan58;264971]- ASKER BÜLENT’İM -
İste Sivas Anadolu yıldızı Dört Eylül stadı beyaz kırmızı Bahara çevirdin sen güzümüzü Teknik direktörüm Asker Bülent’im. Bir elde ay yıldız şanlı bayrağım Sivas spor filamanı sallarım Saygı duruşunda içten ağlarım Şimşek gibi çakan Asker Bülent’im. İnanç bir insana neler yaptırır Dakika on üç de golü attırır On bir asker sana selam çaktırır Alda kabul eyle Asker Bülent’im Kalende Petgoviç her zaman panter Abdurrahman, Sedat, Murat tam asker Musa’ya sen topu bir defa göster Uçarsın havaya Asker Bülent’im. Diallo, Devran İkinci Musa Maç bitince düştü aslanda yasa Mehmet Yıldız’ımın verdiği pasa İşte bu gol dedi Asker Bülent’im. Balilli her zaman her an tetikte Yasir, Ali,İlhan adı tarihte Sivas spor lider kraldır ligde Başında komutan Asker Bülent’im Başkanım Otyakmaz, ligi yakıyor Kartalım, Kanaryam, Aslan bakıyor En büyük zaferi sona saklıyor Müjdeler verecek Asker Bülent’im. Yazacak bu basın sizi yazacak Sivaslıyım diyen bayrak asacak Belkide en yakının dostun küsecek Kayaturan senle Asker Bülent’im. Şevki KAYATURAN Tarih:23,10,2007 Saat:10,10 Bizlere 12 Askerimizi şehit verdiğimiz bu günde en azında yüzümüze tebessüm ettirten, başta sayın başkanımız, Mecnun Otyakmaz’a ve Teknik direktörümüz, Bülent Uygun’a sahada koşan 11 Anadolu aslanına 4 Eylül stadına ellerinde Tük bayraklarıyla gelerek “hepimiz Mehmediz hepimiz Askeriz” diye bağıran o taraftara bir Sivas Spor taraftarı olarak teşekkür ediyorum.[/QUOTE] YÜREĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZELLLLLLL |
-->: - ASKER BÜLENT’İM -
arkadaşım yüreğine sağlık bu günlerdeki birlik ve beraberliğin en güzel örneğini 4 eylülde yaşadık seninde mısraların bunu özetini en ii şekilde anlatıyor yüreğine sağlık arkadaşım
|
HOŞ GELDİN KARDEŞİM MÜKEMMEL OLMUŞ ELLERİNE SAĞLİK TBRLER DAHA ÇOK MESAJLARINI ŞİİRLERİNİ BEKLİYORUZ...
|
yüreğine sağlık güzel olmuş --------
|
- YİĞİDO’M -
YİĞİDO’M-
Kara Kartal, bin bir renkli Kanarya Sivas spor nerde, sizi sorar ya Aslanı zirveden indirmek var ya Sırası gelecek bekle yiğido’m. Kangal ava çıkmış, gelir gerisi Döküldü gidiyor, kuşlar sürüsü Biraz pahalıymış, aslan derisi Galibiyet sürecektir, yiğido’m Anadolu, Kaplanısın biliriz Sen lider ol, biz peşinden geliriz Emin ol ki, Sivas için ölürüz Tarihler yazacak, bekle yiğido’m. Bırak Kayaturan, medya yazmasın Gerek yoktur, methiyeler dizmesin Hak yardımcın olsun, önün kesmesin Şapka çıkartacak, bekle yiğido’m Şevki KAYATURAN Tarih : 26/09/2007 Son üç yılın en iyi performans gösteren, ligin 6’ıncı haftasında ikici sıraya yükselmiş bir Anadolu (Sivasspor’a) takımına maalesef bir çok basın organlarında hiç yer verilmeyişi anlamak mümkün değil, teessüf ediyorum. |
-->: - YİĞİDO’M -
[COLOR="Red"][B]Aynen katılıyorum.Nedense sivasımıza beklenen ilgi gösterilmiyor.Herhalde bazılarının kuyruk acısı vardır.[/B][/COLOR]
|
--->: ŞEHİTLERİMİZE BİR DEMET ŞİİR
ellerinize sağlık hepsi de süper şiirler..
|
Sivasspor`a Şarkılar/Şiirler
Sivasspor taraftarları takımlarına karşı verilen hakem hatalarına tepki göstermek için uygun bir yol seçti. Seslerini duyurmak isteyen YİĞİDOLAR taraftar sitelerinde hakem hatalarına ve Federasyon tarafından verilen cezalara şiir yazarak tepkilerini koydu.
Son günlerin en çok dinlenen ve istek alan müzik parçalarından "KARAGÜMRÜK YANIYOR!" adlı şiirini Süper Lig ve hakem hatalarına uyarlayan YİĞİDOLAR ortaya ilginç bir tablo çıkardı. Uğur Aslan, KaraGümrük'ü yakamamış olsa bile Sivassporlu taraftar şimdiden Süper ligi yakacağa benziyor .İşte uzun zaman konuşulacak ve okuyanların büyük bir zevk alacağı YİĞİDOLARIN ''KaraGümrük" değil; "Süper lig yanıyor'' adlı şiiri.... SÜPER LİG YANIYOR. POLİS YİĞİDOYU ARIYOR. YİĞİDO'BEN SUÇSUZUM HAKEM BEY 'DİYOR KİMSE YİGİDOYU DİNLEMİYOR. VELHASIL KELAM HAKEM BEY DİYORUZ. BU SENE ÇIKTIK SÜPER LİGE... BOYUN EĞMEDİK DÖRT BÜYÜĞE GÜCÜMÜZÜN YETİĞİNİ YENERİZ. YENİLİDİĞİMİZDEDE ASLA KİN GÜTMEYİZ. 12 HAFTA ÜST ÜSTE BERABERE KALIRIZ . HALİMİZE YİNEDE ŞÜKÜR EDERİZ. PAŞA PAŞA MAÇIMIZI 4 EYLÜL DE SEYREDERİZ. BEN SUÇSUZUM HAKEM BEY. BU FAULLER DOĞRU DEĞİL. HER DÜDÜĞÜNÜZDE ZATEN OFSAYTA DÜŞTÜK. BU KARARINIZA TRÜBÜNDE GÜLÜP GEÇTİK. BİZ SUÇSUZUZ HAKEM BEY. BAKIN SÜPER LİG YANIYOOOOOOOOOORRRRRRRRRRR! FEDEROSYON HALA SUÇLUSUNU ARIYOOOOOOOOORRRRRRRR.... BEN SUÇSUZUM HAKEM BEY. HAKEM HATALARINDAN HAYBEYE BİR ÇOK MAÇTA KIRMIZI KART GÖRÜP. KALEMİZDE GOLLER GÖRDÜK. BİZ NE ZAMAN SAHAYA İNİP ADAM DÖVDÜK. BU SAHA KAPATMALAR BİZE NEYE HAKEM BEY? KİM NE YAPARSA YAPSIN, SENEYEDE SUPER LİGTEYİZ HAKEM BEY. BU SEFER 4 EYLÜLÜ YAKARIZ. DÖRT BÜYÜKLERİ DE ÖNÜMÜZE KATARIZ. BİZ YİĞİDOYUZ BUNU İYİ BİLİN HAKEM BET. BU TAKAMI ER YADA GEÇ ŞAMPİYON YAPARIZ. İŞTE OZAMAN HAKEM BEY PAŞA PAŞA OFSAYTA DA DÜŞER, KIRMIZI KARTIDA GÖRÜR. |
--->: Sivasspor'a Şarkılar
İşte geldik burdayız
Sivasspor hep yanındayız Gel desen gelmezmıyız Ugruna ölmezmiyiz Git desen gidermiyiz laylay lay lalal lay lalay |
2( Sivaslıyız gururluyuz
2( Bu sene şampiyonuz ! 2( Yensende yenılsende her zaman yanındayız Bu aşk biter mi sandın yiğidolar ölürmü sandın lay lay la lalay laylay lala |
[B]Ugrunuza can feda
Ölünüze elveda Sivas senin için Bin cefa tek sefa[/B] |
[COLOR="Red"][B][I][U]Yiğidolar düştük yola
Ucunda ölüm olsada Allah afeder biz afetmeyiz Sonucu Ölüm olsada[/U][/I][/B][/COLOR] |
Bu haksız hakemlerin kulağını çekmek lazım.
|
Kral Yiğido
Kanaryam gagayla aslanı yedi
Süper ligde yeni kral yiğido Hepsi alt alta geçti dizildi Gönüllerde Sivas kral Yiğido. Kartal da Bursa’yı tek golle geçti Dördüncü sıraya ancak yerleşti Trabzon san anda Antep’i biçti Gönüllerde Sivas kral Yiğido. Musa Aydın’lığa doğru götürdü İlhan doksan dörtte işi bitirdi Denizli’nin umudunu yitirdi Bize umut oldu Sivas, Yiğido. On bir tane yiğit her biri başka Sivas halkı durmaz gelince aşka Zirveye oturdu Bülent genç yaşta Teknik adam budur Sivas, Yiğido. Anlatmakla Sivas bitiremezler Seni ordan artık götüremezler Her biri bir altın satılamazlar Futbolcusu başka Sivas Yiğido. Kayaturan saydım binde birini Sağlama almalı ligde yerini Herkes gördü süper ligin pirini Gönüllerin piri Sivas iğido. Şevki KAYATURAN 09.12.2007-Saat : 23.48 Evet, bugün yine 34 puanla ligin zirvesine yerleştik. En yakını Galatasaray’ın iki puan önünde, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta onu takip etmekle meşgul; bir Sivaslı olarak olsa olsa bundan ancak gurur duyulur.Başkanından, teknik adamına, sahada top koşturan on bir altın adamına, masöründen, top toplayıcısına, herkese teşekkürler… |
--->: Kral Yiğido
HELAL BE ÇOK GÜZEL OLMUŞ ÇOK DA DOĞRU
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:09. |