![]() |
--->: MAÇIN ARDINDAN
[QUOTE=gülkız;286043][B][COLOR="Red"]Yiğido gibi![/COLOR]
İstanbul’a lider gelen Sivasspor, Galatasaray karşısına sahaya 3 puan için çıkmıştı. Teknik direktör Bülent Uygun risk alarak, sakatlıklarına rağmen Balili ve Sedat’a ilk onbirde görev verdi. Bu düşünce aslında 20. saniyede meyvesini veriyordu. Sağ taraftan gelen ortaya Balili’nin vurduğu kafa vuruşunu Orkun son anda önledi. Deplasmanda oynamasına rağmen oyunu kendi kalesinde kabul etmeyen Yiğidolar’ın oyununu, erken gelen sakatlıklar bozdu. İlk 15 dakikada Sedat ve Balili oyunu terk edince, Bülent Uygun orta alanı güçlendirdi. Bütün bu şansızlıklara rağmen Sivasspor, Muhammed ile iki defa gole çok yaklaştı, ama Orkun’a takıldı. Yiğidolar, Galatasaray’ın hücumlarında ise iyi kapandılar. Nonda ve Hakan ile Sivasspor kalesine gelen Galatasaray’ın atakları yan direk ve kalecide kaldı. Başa baş mücadelede ilk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıda Galatasaray’ın kazanmak için baskı yapacağı belliydi. Nitekim ev sahibi ekip, üst üste ataklarla rakibini bombardımana tuttu, ama karşısında bir duvar buldu. Rakip baskıyı savuşturan Sivasspor, 61. dakikada Mehmet Yıldız’la yine gole çok yaklaştı, ama muvaffak olamadı. Aslında maça baktığınızda, talihsiz sakatlıklara rağmen oyun disiplininden kopmayan Sivasspor, son 9 dakikada Galatasaray’a teslim oldu. Kanatları iyi kullanan rakibi, Nonda ve Barış’ın golleriyle sonuca gitti. Özetlersek; Sivasspor İstanbul’a lider geldi, lider gibi oynadı, kaybetti, ama sahadan başı dik ayrıldı. hancer 58 sampiyon sivas |
arkadaşlar sivasın oynadığı futbol yeter yenmekte var yenilmekte her zaman her yerde en büyük sivass
alemde yiğidoooooooooooooo |
-->: MAÇIN ARDINDAN
Çok güzel bir oyun sergilememize rağmen yenildiğimiz bu Bu macı bırakıp önümüzdeki maclara bakmalıyız bende bu maca gittim canlı seyrettim harika bir oyun sergiledik adamlar peş peşe 2 gol buldu ve galip geldiler olsun canımız sağolsun dünyanın sonu değilya
|
ben sivasımın iyi oynadığı fikirlerine katılmıyorum.. gerçekten bize hiç yakışmayacak bi oyun sergiledik, biz rakip ayırmadan sürekli saldıran, göze hoş gelen sivasspor izlemeye alışmıştık 15 haftadır.. geriye 8 adamla yaslanmayı sivasıma, balilinin yerinede çetkovun girmemesini bülent hocama yakıştıramadım.. açık oynayıp 5-0 yenilmeye razıyım ben.. galatasaray, maçın başından beri zaten geriye yaslanan takımımız üstüne çok rahat geldi ve onlarca orta şansı buldu bunlardan biri kesin gol olacaktı ve olduda sonuçta.. tek forvetle oynadığımız hiç bi maçta rakipten iyi pynayamadığımızı bülen hocamın artık anlaması gerektiğini düşünüyorum.. sözün özü dün lidere yakışmayacak bir taktikle oyun oynadık.. yinede canları sağ olsun.. [B]YILMAK YOK ŞOVA DEVAM...[/B]
|
Bir maç kazanınca lider olmadik ki bir maç kaybedince liderlikten olalım...seninleyiz Bülent hocam
|
Balilinin ilk dakikalardaki kafası gol olaydı maç farka giderdi ama hayırlısı böyleymiş ne yapalım
|
Oyunun başında 2 as oyuncumuzun sakatlanması adamlara doping oldu.
Istanbul takımlarını gözde büyütecek birşey yoktur arkadaşlar. Madem o kadar iyi takımlar, neden hakemsiz birşey yapamıyorlar? Avrupa'da oynadıkları zaman görüyoruz ne kadar iyi takım olduklarını:-) |
Geçen seneki maçta olduğu gibi bütün maç boyu şarkılar eşliğinde küfür etmekten başka bişey yapamayan galatasaray taraftarını , bize karşı elinde sürekli kartla dolaşan ve rakip takım aleyhine düdük çalmaya korkan hakemi kınıyorum.
|
canınız saolsun hocam biz her zaman sein arkandayız
|
bülent hoca seni yerekten kutluyoru.helal olsun sana ve oyuncularına.sonuna kadar yanındayız
|
[QUOTE=edebiyatisyen;286180]Bir maç kazanınca lider olmadik ki bir maç kaybedince liderlikten olalım...seninleyiz Bülent hocam[/QUOTE]
aynen katılıyorum gardaşıma.... ek olarak: önümüzde gençlerbirliği maçı var 4 eylülü full doldurup takımıza hocamıza başkanımıza sahip çıkalım onları onure edelim marşlarla tezahüratlarla... federasyona ve MHK ve 4 büyütülmüşlere gereken tepkiyi verelim en sert şekilde |
en büyük takım SİVASSPOR en büyük başkan MECNUN ODYAKMAZ en büyük teknik direktor BÜLENT UYGUN... sevinmek için sevmedik biz..her koşulda arkandayız inşallah 4 eylülde gs ye o çimleri tek tek yedirtirsiniz.
|
Bülent hocam seni inan çok seviyoruz. Bir anadolu şehri olarak Sivası bu kadar candan seven ve en büyük desteği veren bir insan olarak kalbimizdeki yerin her geçen gün dahada büyüdüğünü söylemek istiyorum. Bu sevgiye bu güne kadar yönetimle beraber sizden başka hiç kimsenin sahip olamadığını ve olamayacağını düşünüyorum. Biz sizin yaptığınız işlerin bilincindeyiz. Umuyorum tüm yiğidolar bu gerçeği biraz geç olsada böyle bileceklerdir. Benim korkum cimboma yenilmek değil sizin gibi değerli insanlara ayak uyduramamamızdır. Tüm sakatlıklara rağmen sahada aslanlar gibi mücadele eden futbolcuları görünce gözlerimizden yaşlar geldi. Bu konuda maddi olarak belki geride kalıyoruz bizi maruz görün varsın zenginlerimiz destek olmasınlar. Bu efsaneyi siz başlattınız bize inanç verdiniz, rüyalarımnızda göremeyeceğimiz şeyleri yaşattınız. Lütfen küsmeyin ve (bu koşullarda) devamının nasıl olacağınıda bize öğretin. Ama biz elimizden geleni yapıyoruz ve dahada fazlasıyla yapacağız. Yeterki sizin yüzünüz gülsün. Tüm kalbimle ve tüm sevgimle...
|
SONUNA KADAR SİVASSPOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Canınız sağolsun,takım çok güzel oynadı ama ne yapalım olmadı.<<ilk defa Sivassporu çok yakından seyretme imkanım oldu.Takımı çok beğendim.Bu takım iş yapar.Allah yar ve yardımcıları olsun.
|
Ben bu arada önemli bir noktaya daha değinmek isterim. Sivasspor maçın tamamında, bilinçli, organize, top kazandığında mutlaka oyuna dengeli sokma arayışındaki bir takım olarak göründü. Demek ki, 15. haftada liderliğe gelişleri bir sürpriz değil, bir çalışma ürünüymüş. Tebrikler Bülent hoca![B]KEMAL BELGİN[/B]
|
YORUMUNA GÜVENDİĞİM 2 -3 YORUMCUDAN BİRİDİR.BU ÖVGÜ ÖYLE AZ BUZ BİŞEY DEİL BENCE BULUNDUĞUMUZ YERİ İDRAK İÇİN ÖNEMLİ BİR BİLGİ.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:35. |