SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Yabanci Transferler Hakkinda Düsünceleriniz ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1566)

erhan5834 09.09.2005 19:15

[QUOTE=CAGLAYAN]1 Petkoviç
2 Fransergio
3 anderson
4 Kalla
5 Dennys
6 Balili
Büyük bir ihtimalle Balili nin de Transferi Gerceklesecek bu Transferler Hakkinda Yorumlarinizi Yaziniz.[/QUOTE]
[b]YABANCI TRANSFERLERİNDEN SERGGİO VE ANDERSON İZLEDİĞİMİZ KADARIYLA SÜPER SEÇİM AMA KALLA,DENNYS,BALİLİ İZLEYEMEDİK AMA ONLARINDA KALİTESİ BELLİ PETKOVİÇ TARTIŞILMAZ ZATEN KALİTESİ ORTADA TAKIM OTURDUĞUNDA EMİNİM ONLARDA İYİ BİR SEÇİM OLDUKLARINI ISPATLARLAR....[/b]

GeCeVeMaVi58pRf 09.09.2005 20:13

[QUOTE=Sweetgirl][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta][SIZE=3][B]normalde su oyuncular linkinde bide resimler olsa cok daha iyi olacak! nezaman yenilenecek bu link! tanimayanlarda en azindan ordan bilgi edine bilir! hatda oyuncular hakkinda biraz daha fazla bilgi verilse iyi olur! Ona görede yorum yapilabilir oyuncular hakkinda![/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

SWET GİRL KATILIYORUM SANA HELAL OLSUN BENCEDE BOYLE BIRSEY YAPILAMALI VE YAPILACAKTIRDA GERKIRSE BEN YAPARIM VALLA:)

serhankaburcuk 09.09.2005 21:52

[QUOTE=Sweetgirl][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta][SIZE=3][B]normalde su oyuncular linkinde bide resimler olsa cok daha iyi olacak! nezaman yenilenecek bu link! tanimayanlarda en azindan ordan bilgi edine bilir! hatda oyuncular hakkinda biraz daha fazla bilgi verilse iyi olur! Ona görede yorum yapilabilir oyuncular hakkinda![/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[b]Bu fikirler güzel ama zamanla olabilecek şeyler bunlar...Sitemiz zaten çok aktif bir şekilde çalışıyor..İnşallah daha çok yeniliklerimizi göreceksiniz..[/b]

GeCeVeMaVi58pRf 09.09.2005 22:11

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Bu fikirler güzel ama zamanla olabilecek şeyler bunlar...Sitemiz zaten çok aktif bir şekilde çalışıyor..İnşallah daha çok yeniliklerimizi göreceksiniz..[/b][/QUOTE]

bu yeniliklerde aktif olarak yer almak isdtiyorum geregının yapılmasını arz ederim abi...:)

Besyo_cu 10.09.2005 17:26

dennis ve kalla

Dennis ve kalla yı sivassporumuzun tokatspor ıle oynadıgı hazırlık macında 90 dk izleme fırsatı buldum. Kalla yı almanyada oynarken 1 2 macda daha izlemıştım bu iki futbolcunun form tutmaları ıle beraber sivassporumuz daha da iyi yerlere gelcek yarınlar bızım

GuNaY 22.09.2005 01:43

[quote=ali agca]bence orta sahaya saglam bır oyun kurucu olursa ara transferde daha bizi tutana aşkolsun saygılar[/quote]..............

cavres__ss 22.09.2005 04:52

SÜPER

Tek kelimeyle harikalar

REAL YIGIDO 23.09.2005 01:49

bir yabanci daha lazim

bence sivasspora fenerbahcenin eski futbolcusu olan serhat akin gibi hizli karsi takimi yildiran bir yabanci sart diye düsünüyorum hani serhat da fena olmazdi yani :smile: :smile: :smile:

GuNaY 23.09.2005 02:32

[B]ZAMAN İLERLEDİKÇE UYUM DAHADA OTURACAKTIR... VE PERFORMANALARIDA EN ÜST DÜZEYE ÇIKACAKTIR... ÖNE ÇIKANLAR VAR ŞU ANDA AMA BİR SÜRE SONRA HEPSİNDEN AYRI AYIR SÖZ EDECEĞİZ...[/B]

kral5892 06.02.2006 19:18

-->: Yabanci Transferler Hakkinda Düsünceleriniz ?

abi ANDERSON gibi bir futbolcu göremiyorum ben

UMTçarşı 14.03.2006 22:11

petkoviç-kalla ve anderson iyiler ama orta sahaya iyi bir transfer olmalı diye düşünüyorum

TracyMcGrady58 14.03.2006 22:17

dennys haric hepsi iyi cikti yabancilarimizin.petkovice fazla söyliyecek gerek yok.türkiyenin en iyi kalecilerinden biri.anderson gösterdi neler yapabilecegini.kalla defansin bel kemigi.fran sergio tam bior görev adami.balili de kendini göstermis bir oyuncu türkiyede

Etem-Murat 21.03.2006 20:30

[B][I]yabancı transferler içinde en iyisi kaleci ve sercinyo ve andorson en son alınan adam acaba süs içinmi alındı aldık alıyok şeyle iyi şeyle boylu boslu diye aldık ama nerde hani sezon bitmek üzere nerdeyse o kadar abartılan adam nerde ya bilen varsa söylesin ilk 16 içindemi ben fark edemedimde[/I][/B]

bcanpol 13.07.2006 15:27

kalla ve balili hariç gerisi yaramaz petkoviç ts den 3 gol yedi olmaz kayseriden 5 yaramaz onun yerine kosi agassa ve ya

angola kalecisi joao ricardo

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:53.