SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BİLETLER SATIŞTA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15806)

tanju_58 16.01.2008 16:11

--->: İBB-Sivas Maçı Biletleri Biletix`te…

allahın izniyle cumartesi günü olimpiyattayız.....

izmirliyiğido35 16.01.2008 16:22

AH KEŞKE İZMİRE DE GELSE DE GİTSEK 10-20 FARKETMEZ

oz.can 16.01.2008 16:23

İstanbul'daki Yiğitler emanete sahip çıkın. Lderimizi aynen yine lider uğurlayın. FeBe'yi biz hallederiz, hiç tasalanmayın. FebE maçından şimdi bahsetmek yanlış olur önce belediye sonra inşallah bi mani olmasa FebE kolay, inanın bana. O maçta Hekes Sivasspor'un ne olduğunu anlayacak, Tv'de iki maçını izlemiş, özet görüntülerle yorumlar yapanlara bakmayın siz, bilenler bilir bu takım gerçekten harika.
Tekrarlamakta fayda var liderimizi yanlız bırakmayın!

izmirliyiğido35 16.01.2008 16:23

YETERKİ İZMİRE GELSİN
AMA TÜM İZMİRDEKİ YİĞİDOLARI
MANİSA MAÇINA GİTMEYİ DAVET EDİYORUM
SAYGILAR

altuntas58 16.01.2008 16:31

-->: İBB-Sivas Maçı Biletleri Biletix`te…

Bu macın bilet fiatı gayet makul herkesin bu maca ilgi göstermesi lazım sivassporumuzu yanlız bırakmayalım deplasmanda değilde kendi evinde oynadığını bilsin bu da biz istanbulda yaşayan sivaslı yiğidoların sayesinde olacaktır her şey sivasspor için hep destek tam destek

Yeniçerİst 16.01.2008 16:38

[B]ordayım inşaLLah .............[/B]

aymed 16.01.2008 16:44

ARKADAŞLAR KAPALI VEYA NUMARAŞI BİLET SATIŞI VARMI BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN YAZZSIN
SAYGILAR

divriği-ilhan 16.01.2008 16:49

HADİ YİĞİDOLAR REKLAMA ZAMANI HER SİVASLIYA BİLET FİYATLARINI UYGUN OLDUĞUNU DUYURALIM İLĞİYİ ARTIRALIM... HEP BİRLİKTE OLİMPİYATA.

Yeniçerİst 16.01.2008 17:16

[B]evet biLetLer.ucuz stadı doLdurmassak ayıp oLur.[/B]

GLoBe-Y-Gençlik 16.01.2008 19:23

--->: BİLETLER SATIŞTA

[B]ıstanbuldakı yıgıdoları beklerız sıvasspora destek ıcın [/B]

etzel1967 16.01.2008 19:35

istanbuldaki yiğidoları tüm türkiyeye gösterelim...

burak_baykal 16.01.2008 19:40

-->: BİLETLER SATIŞTA

[B]KARŞILAŞACAĞIMIZ TAKIM,BİLET FİYAT BİLETİDE BELLİ OLMUŞ.BİZE KALAN ANCAK SİVASSPORUMUZU GİDİP OLİMPİYATTA DESTEKLEMEKK OLACAK.SADECE KURU KURUYA MAÇ ALINMIYOR.OYUNCULARIMIZIN BİZİ ORADA GÖRMESİ DESTEĞİNİ BEKLEMESİNİ İSTİYOR.NE KADAR TARAFTAR O KADAR GÜZEL BİR FUTBOL İLE SİVASSPORUMUZ OLİMPİYAT STADINDAN GALİBİYETLE AYRILMAKTIR.İSTANBULDAKİ TÜM TARAFTARLARIMIZI OLİMPİYATA BEKLİYORUZ.İNŞALLAH BU MAÇIDA ALACAĞIZ.TÜM TARAFTARLARI YİĞİDOLARI DESTEKLEMEY DEVAM ETSİNLER.[/B]

ertor58 16.01.2008 19:46

[QUOTE=SİVASLI GÜZEL;300328]istanbuldaki sivaslı olarak gecinenler nankör sivaslıdır[/QUOTE]

sen ne saçmalıyosun ya istanbuldaki nankör sivaslılar 2 günde 2.5 trliyon topladı verdi sivasspora. neden nankörmüş istanbulda yaşayan sivaslılar?

dogukan58 16.01.2008 19:50

herkese tesekkur ederim :D........................

yigidomustafa58 16.01.2008 19:53

[B]evet bende buldum 10 ytl den satışa sunulmuş...[/B]

Yigido_Burak 16.01.2008 19:53

[B]Arkadaslar Hoş Karsılayın ßeni Fiyatlar Önceki Maclara Göre uygun Ama Ulaşım Zor ..!:S Şimdi ßelediyeden ßekliyoruz.Stata Sivas Taraftarına Otobus Tahsis Etmelerini:S[/B]

Yigido_Burak 16.01.2008 19:57

[QUOTE=SİVASLI GÜZEL;300328]istanbuldaki sivaslı olarak gecinenler nankör sivaslıdır[/QUOTE]

[B][I][U]Git ßurdan Sen Kendini Ne Zannediosun İStabuldaki Sivaslılar Senden Daha Cok Düşünüyor Memleketini Memleketinin Takımını Senden DAha Cok Destek Verior..o Kadar Parayı ßabanın Hayrınamı Verdi ßu Kadar ınsan Sivas Sporumuza Verdi Sivaslılar ßunu YAPAnlar SSSSSİİİİVVVVAAAASSSSSLIIIIII ßiLader Konustuklarına Dikkat Et KAybol Git... Ezilirsin ßurda Vatan HAinisin Sen:@[/U][/I][/B]

dogukan58 16.01.2008 19:59

bu hafta insallah uzun bi moladan sonra maçta olacagım simdiden heyecan bastı insallah gollerle heyecanımızda pekisir

Yigido DogaN 16.01.2008 20:00

[QUOTE=Haberler Benden;300534]bu maçta 5 bin kişi kesin olur.c.tesi ters bi gün.iş güç için gelmiş zaten hemşerilerimiz.resmen iş saatine verilmiş bir maç.

cumartesi 13:30
vay anam vay

neyseki yiğido tükenmez.[/QUOTE]

VALLA KATILIYORUM DOSTUM...
CAKALLAR SIVASIN ONUNU TIKAMAK ICIN MALESEF HER YOLU DENIOLAER BAKIN BEN VE BENIM TAYFA IS SAATINDE OLDUGU ICIN MACIN IKINCI YARISINA GIRECEGIZ ANCAK BOLE SEY OLURMU YAAW AKSAM 5 OLAYDIK BAK NOLUYODU ITOGULLARI ...
AMAA YIGIDOLARI KIM TUTARKI HEEEEEYT TARAFTAR GORSUN SEVGILI CICI BASINIMIZ..OLIMPIYATTA GORUSMEK DILEGIYLE BAGCILAR SIVASLILAR DERNEGININ ONUNDEN ARABA KALKACAKTIR BAGCILAR VE CIVARIDA KALANLAR ICIN DUYRULUR EYVALLAH..

dogukan58 16.01.2008 20:01

valla biz iki saat iizin alıp maç sonrası tekrar çalismayı düşünüyouz tek yol bu bizim açimizdan Allah diger yigidolara sans ve kolaylık versin

Rallim58 16.01.2008 20:10

Topluma açık yazışmalar editörler tarafından süzgeçten geçmediği müddetçe böyle yazılarla karşılaşılması çok normal. Bu tür yazıları daha çok göreceğiz. Oysa konuya hakim kişilerin fikir beyan etmesi daha uygun ve mantıklı olacaktır düşüncesindeyim. Türkiye takımı olma yolunda giden Sivasspora sempati duyan Balıkesirli DENİZEVİ'ne tepki gösterip senin sevgine, teşekkürüne ihtiyacımız yok diyenler mi dersin, belki İstanbul'un yolunu bilmez, gurbetlik nedir bilmez, gurbettekileri nankörlükle suçlayanlar mı dersin, kusura bakmayalım ama bu cehaletimizi yenmemiz lazım. Biz Osmanlı torunları, Anadolu çocukları, mütevazi aile çocuklarıyız.
Bayan taraftarlar adeta yalvarıyor "Sizlerden ricamız çirkin ve küfürlü tezahürat yapmayın stadyuma gelmek orada müsabakayı izlemek bizimde hakkımız" diyor. Ancak o sayfa yorumum da da dile getirdiğim gibi, çirkin ve küfürlü tezahüratlar sona ermediği müddetçe bayanlar stada gelmez, gelemez. Bırak stadı neredeyse bu satırlarda küfürlü yazı yazılacak. Lütfen daha dikkatli; AĞZIMIZDAN ÇIKANI KULAĞIMIZ DUYSUN-İĞNEYİ KENDİMİZE ÇUVALDIZI BAŞKASINA BATIRALIM. Daha sakin sevecen ve seviyeli yazalım

tödürgeli58 16.01.2008 20:21

BİLET FİYATLARI ÇOK GÜZEL SİVASSPOR A DESTEK OLMAYA HAYDİ OLİMPİYAT STADINA TÜM SİVASLİLAR

özsivasli1903 16.01.2008 21:02

ya istanbuldaki hemserilerim istanbuldaki bu macta en az 30 bin kisi olmali eger fazla olursa bu takima taraftara yönetime ve sehrine öz güvenini artirir...
45 bin kisi falan olursa tüm türkiye görür sivassporun ve sivasin gücünü... bu böyle olmali kesin...
haydi sivaslilar maca

burak_baykal 16.01.2008 21:36

-->: --->: İBB-Sivas Maçı Biletleri Biletix`te…

[COLOR="Black"][B]biletler bencede uygun ancak bize düşecek görev yiğidoları olimpiyat stadında desteklemek olacak istanbuldaki tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.[/B][/COLOR]

CcCsVsCcC 16.01.2008 21:37

[url]http://www.anadoluskor.com/anket.asp[/url] sivasspor a oy verelim

irfan Erol 16.01.2008 21:39

Bu maca gitmeyen sivasli adamim diye gecinmesin...

omercoskun 16.01.2008 21:51

arkadaşlar hemşehriler gardaşlar yiğit yiğidolar haydi olimpiyata sivassporumuz bizim desteğimizi bekliyor

58 memo 16.01.2008 21:58

BİLET FİYATLARININ BU KADAR UYGUN OLACAĞINI TAHMİN ETMEMİŞTİM
AÇIKÇASI ŞAŞIRDIM ÇÜNKÜ SİVASSPOR GELDİĞİ ZAMAN BİLETLERİ PAHALI YAPIYORLAR
HAYDİ SİVASLILAR HEMŞEHRİLERİMİZ, BİLET BAHANESİ DE KALMADI
FİYATLAR UYGUN
HAYDİ OLİMPİYATA
SİVASSPORUM OLEYY...

engin78 16.01.2008 22:08

[QUOTE=irfan Erol;300882]Bu maca gitmeyen sivasli adamim diye gecinmesin...[/QUOTE]

kardes guzel diyorsun ama o saatte çalışıyoruz.şimdi bazıları izin alın falan diyecek ama her iş yerinin kendine göre bir durumu var ve benim görevim icabı izin alma şansım yok.gerçi ben bu sözü üzerime almıyorum ama cevap yazmayan arkadaşlar adına yazdım.ist.daki butun maçlara gittik maalesef bu maça gidemeyeceğim..çok üzgünüm.

fatih_5834 16.01.2008 22:16

[FONT="Fixedsys"][COLOR="Blue"]ARKADASLAR BILET FIYATLARI GERCEKTEN COK UCUZ..AMA VALLA BIZIM HALKIMIZDA BAHANE BITMEZ SIMDIDE UZAK DER,SOGUK DER..!LUTFEN BOYLE BAHANELER UYDURMAYALIM ARTIK GECMIO BU BAHANELER..19 HAFTANIN LIG LIDERININ TARAFTARINA YAKISAN SEKILDE O STADI DOLDURALIM..BU MACA GITMIYCEZDE HANGI MACA GIDICEZ!!!STADI DOLDURALIM VE BUTUN TURKIYE BIZI AYAKTA ALKISLASIN...![/COLOR][/FONT]

turgutkizgir 16.01.2008 22:21

[QUOTE=Rallim58;300810]Topluma açık yazışmalar editörler tarafından süzgeçten geçmediği müddetçe böyle yazılarla karşılaşılması çok normal. Bu tür yazıları daha çok göreceğiz. Oysa konuya hakim kişilerin fikir beyan etmesi daha uygun ve mantıklı olacaktır düşüncesindeyim. Türkiye takımı olma yolunda giden Sivasspora sempati duyan Balıkesirli DENİZEVİ'ne tepki gösterip senin sevgine, teşekkürüne ihtiyacımız yok diyenler mi dersin, belki İstanbul'un yolunu bilmez, gurbetlik nedir bilmez, gurbettekileri nankörlükle suçlayanlar mı dersin, kusura bakmayalım ama bu cehaletimizi yenmemiz lazım. Biz Osmanlı torunları, Anadolu çocukları, mütevazi aile çocuklarıyız.
Bayan taraftarlar adeta yalvarıyor "Sizlerden ricamız çirkin ve küfürlü tezahürat yapmayın stadyuma gelmek orada müsabakayı izlemek bizimde hakkımız" diyor. Ancak o sayfa yorumum da da dile getirdiğim gibi, çirkin ve küfürlü tezahüratlar sona ermediği müddetçe bayanlar stada gelmez, gelemez. Bırak stadı neredeyse bu satırlarda küfürlü yazı yazılacak. Lütfen daha dikkatli; AĞZIMIZDAN ÇIKANI KULAĞIMIZ DUYSUN-İĞNEYİ KENDİMİZE ÇUVALDIZI BAŞKASINA BATIRALIM. Daha sakin sevecen ve seviyeli yazalım[/QUOTE]
[FONT="Century Gothic"][B][I][COLOR="DarkRed"]Size Katılmamak mümkün mü?
Biz toplum olarak bir çok konuda geri kalmış olmamıza rağmen,hep önde olmayı,istediğimiz bir şeye ilk sahip olmayı,gidilecek yere ilk önce biz gitmeyi,girilecek bir yere ilk önce biz girmeyi,yani yapılacak her şeyde önce ben deme alışkanlıklarımızı bırakıp,medeni bir şekilde sıra beklemeyi,yol vermeyi,karşımızdakii insanının kötü de olsa düşüncelerine saygı duymayı(ama gerçeiğini de anlatmayı)öğrenemediğimiz sürece rallim58 in de dediği gibi balıkesirlinin teşekkürüne de bir başkasının Sivasspora sempati duymasını da memnuniyetle saygıyla karşılayamıyorsak.Demekki daha çok eğitim görmemiz gerekiyor. Hemdeeeeee çoooooooook..[/COLOR][/I][/B][/FONT]

adres58 16.01.2008 23:05

[B]İnşallah bende Kastamonu Çatalzeytinden geleceğim. Benim içinde yorucu bir yolculuk olacak. İnşallah İşimde bir arıza çıkmazda bende orada olurum hey allahım inşallah. birde arkadaşlar eğer biletixde maç biletleri 10 ise mutlaka biletix bu işten yüzde alıyordur demektir. bir ihtimal maç biletleri ya 5 dir yada 7.5... eğer stadyum gişelerinden satış varsa 3 kişide en az 10 lira kar edersiniz. Buda maç arasında köfte ekmek demek... Tabi birde ayran.. Benim için dua edinde şu lanet külüstür Bankamatik arıza yapmasında geleyim maça....
Saygılarımla[/B]

Thai 16.01.2008 23:53

-->: --->: BİLETLER SATIŞTA

[QUOTE=irfan Erol;300882]Bu maca gitmeyen sivasli adamim diye gecinmesin...[/QUOTE]

İstanbul ve çevresi deseydin be fardaş...

yurtdışındaki, Sivastaki veya uzaklardaki yiğidolar gelemez...

işte sözü tartmadan yazmak bu olsa gerek....

biz ordayız inşallah...

ama olmak isteyip de sebebi ne olursa olsun gelemeyen her

Sivaslı gardaşım yine de gardaşımdır, bir maçla değişmez, ama

gelmezlerse Sivasımın deyişiyle VALLAAAA GÜSERİMMMM BAHHHH....

Abdullah DuMaN 17.01.2008 07:40

-->: BİLETLER SATIŞTA

güzel bura kadar yani...............

pesimistyle0058 17.01.2008 08:01

biletler gerçekten uygun...bizde istanbul bağcılar ÇINAR mahallesi 16 sokak(çınar16)olarak staddaki yerimizi alıcazzz....

58baron58 17.01.2008 09:20

İstanbuldaki 3 milyon Sivaslıdan bi 15 veya 20 bin kişinin olimpiyatı doldurmasını bekliyoruz inşallah..Sivasımıza yardımcı olalım ve her yerde yanında olalım lütfen...Bilet fiyatları çok uygun..

nedım123 17.01.2008 13:46

bize yakışanı yapalım bize ayrılan yeri dolduralım haydi yiğidolar olimpiyataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

58_sivas_1987 17.01.2008 13:55

ben biletimi aldım bu arada biletler biletixde 10 ytl maç günü 9 ytl ye satılacak stadın önündeki gişelerden

merkez_hakan 17.01.2008 15:57

[B]istanbul gıbı bır yerde hemde olımpıyat stadın da bu bılet fıyatı cok guzel [/B]

Buraq58 17.01.2008 19:08

[B]Konuk Sivassporlu taraftarlar için doğu kapalı tribünün ayrıldığı ve bilet fiyatlarının da 10 YTL olarak belirlendiği açıklandı.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:45.