![]() |
--->: ŞU LİG TV NİN ADINI DEĞİŞİN
[QUOTE=merkez_emre;185292][B]ehehe ben lig tv yi bazı Sivaslıyım diye gecınenlere karsı sonuna kadar desteklıyorum
adama sorsanız kanı kırmızı beyaz akar Sivasspor canıdır ama bu sitedeki cogu gibi nicki 3 buyuklerden bırıyle özdeşleşir avatar resmi yine 3 buyuklerın avatarıdır.. imzasında da Sivasspor sitesinde 3 buyuklerın yalakalıgını yapar.. Buda yetmez Cıkar İstasyon Caddesinde 3 buyuklerın taraftarın polarını formasını giyer (mac dısında bi kere bile Sivasspor ürünü giymez ) Sonrada cıkar ben Sivassporun en büyük taraftarıyım her maca gidiyorum desteklıyorum diye hava atar burda ki herkes de destekler..... önce kendi içinizdekileri halledin.İlerisi gelir zaten (bakın Sakarya Bursa şehirlerine bi tane gs fb bjk formalı goremezsınız bide taraftarına bakın cefakardık vede 3 buyuklerın taraftarına kafa tutar ) Önce içinizdeki sahte kahramanları ayırt edin !!! [/B][/QUOTE] [COLOR="Red"][B][I]emre kardeşime aynen katılıyorum önce içimizdekiLERİ halledelim gerisi gelir[/I][/B][/COLOR] |
-->: ŞU LİG TV NİN ADINI DEĞİŞİN
BUGÜN İTİBARİYLE LİG TV Yİ ŞANSAL BÜYÜKAĞ VE ERMAN TOROĞLUNU KUTLUYORUM
|
tamam ama lig tv güxel siz olsa ne kaucaktonız...
|
-->: --->: ŞU LİG TV NİN ADINI DEĞİŞİN
[QUOTE=BuRaK_gFb.-58;291051]tamam ama lig tv güxel siz olsa ne kaucaktonız...[/QUOTE]
Sevgili kardeşim Burak yazılarını okuyorum. Yaşından daha olgun yazıyorsun: Akıllı bir gençsin. Birde kullanıcı adındaki gFb yi kaldırsan site arkadaşlarına da moral vermiş olacaksın. Başarılar. |
tşkler gardaş sende aynen öyle güzel yorumlar yazıyosun yakında
deyiştiricem sanada BAŞARILAR;) |
ne zaman bizimde para kaynaklarımız oluşsa ne zaman bizde yükselirsek o zaman yanımızda olurlar bu konuda sadece STADYUM programını destekliyorum gerisi yalan lig başladığından beri yanımızdalar saolsunlar
|
--->: LİG TV!!!
[QUOTE=revenge58;301698]Sivasspor şu anda süper lig in lideri ve lig in en çok takip edilen takımı.ancak lig tv maçlarımızı herşeye rağmen yayınlamıyor.Maçlarımızı yayınlatmak için ne yapalım.Lig tv yi e-mail yağmuruna tutmak ve bir daha ki maçlarımız seyretmek için lütfen [url]http://www.ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx[/url] den formu dolduralım[/QUOTE]
Topici okuduktan sonra,bulunan linkten hemen e.mail olarak şikayette bulundum.Umarım sitemiz aracılığı ile yoğun talep karşısında liğ tv gerekli duyarlılığı gösterir. |
bende ayni sekilde konuyu okuduktan sonra hemen mesaj yazdim ama aslinda ne kadar utanc verici bir durum lidersiniz herkes sizi konusuyor ama maclariniz yayinlanmiyor tabikii bunun en buyuk sebebi acizane gorusum sivasli hemserilerimin tepkilerini hep beraber dile getirmemeleridir
|
bende şimdi mesaj yazıp yolladım arkadaşlar trabzonspor ligin dibine yakınken onların her hafta mmaçları yayınlanıyorda neden bizim maçlarımızın naklen yayını yok anlamak mümkün değil
|
[QUOTE=DOCKA;301714]bende şimdi mesaj yazıp yolladım arkadaşlar trabzonspor ligin dibine yakınken onların her hafta mmaçları yayınlanıyorda neden bizim maçlarımızın naklen yayını yok anlamak mümkün değil[/QUOTE]
SANAN KATILIYORUM KESİNLİKLE BİZ TÜRKİYRNİN LİDERİYİZ SU AN LİGİN BABBASIYIZ BNDE MAİL ATIYOM ŞİMDİ |
Arkadaşlar haklısınız ama şunu bilmeniz gerekiyor.Burda suç varsa Lig tvnin suçu yok federasyonun suçu var neden mi çünkü lig tv daha önce aldığı kararla saat 3 ten önce başlayan maçları göstermeme kararı aldığı için yayınlamıyor.Yani Federasyon Sivasspor'un maçlarını Saat 3ten sonra verirse Lig tv kesinlikle yayınlar...Bunu böyle bilin ve suçu onlara değil federasyona atınız...Ayrıca şu ana kadar hiç ligtvde saat 3ten önce yayınlanan maçı gördünüz mü?maçı tvden izleyeceğimize satadyumdan izlesek çok iyi olur.tabi stadyuma gitme imkanınız varsa...Saygılarımla
|
evet arkadaşlar bende mesajımı yolladım zaten liğ tv ye üyeyim okadar sivaslı var türkiyede ve dünyada bizim maçları vermeyecekte hangi maçları verecek herkes mesaj atsın arkadaşlar istanbuldan sivaslı deli reis
|
BU HAFTA YOK AMA HAFTAYA KESİN VAR FENERBAHÇE MAÇI VAR
|
Arkadaşlar bende gönderdim;
Sayın lig Tv Yönetimi ve Şansal Büyüka Beylerin dikkatine, Anadolu'nun YİĞİDOSU SİVASSPORUN süper ligdeki yerinin 1. sırada ve şampiyonluğun en kuvvetli adaylarından olduğunu hatırlatmak isterim. 4 büyük diye gördüğünüz Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor Lig liderinden sonra gelmektedir. Ligde tehlike sınırlarında bulunan bir takımın müsabakası yayınlanırken lig lideri ki taraftarı çığ gibi büyüyen Dünyanın her yerinde müsabakasının sonucunu merakla bekleyen milyonlarca Sivas'lı ve Sivasspor sempatizanına bu hakkı vermediği için TFF yi ve bu anlamda gelen taleplerin yoğunluğunu TFF ye bildirmediğiniz için sizleri esefle kınıyorum. Saygılarımla |
[B][COLOR="Indigo"]Evet hep birlikte tepkimizi gösterelim olmaz böyle sey lig tvye hep birlikte tepkimizi gösterelim.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
belediye maçının saatler uyuşmuyor diye yayınlamıyor olabilir ama farklı kanalla yayınlayabilir
|
Nekadar tepki koyarsak koyalım bu düzen deişmez...Benim içinde fark etmez yeterki sivassporun üstüne gitmesinler kimse karışmasın onemli olan bu...
|
""DIGITURK'ten Merhaba, Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz. Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birimeiletilmistir. Saygilarimizla HANDAN ERSAN DIGITURK Musteri HizmetleriTel:0212 473 73 73Fax:0212 473 73 03Mailto:destek@digiturk.com.tr "Anadolu takimlarindan, mütevazi bütçe ve yönetimi ile ligliderligini elinde"bulunduran"
|
böyle birsey olabilir mi?
Sivasspor, yani süperligin lideri duruken, neden taballanin ortalarinda mücadele eden ve siradan bir futbol oynayan Trabzonsporun macini ligtv bizi izletiyor. |
[QUOTE=CDuman;301863]böyle birsey olabilir mi?
Sivasspor, yani süperligin lideri duruken, neden taballanin ortalarinda mücadele eden ve siradan bir futbol oynayan Trabzonsporun macini ligtv bizi izletiyor.[/QUOTE] işte bizde buna anlam veremiyoruz değerli hemşehrim :( |
bu hafta kı maçin verilmedıgı daha ıyı hep beraber stada gıdelım dolduralım 80 bın kısı tum turkıye gorsun sivassporu sivaslıyı!!!
|
-->: --->: LİG TV!!!
[QUOTE=mehmetcik58;301716]Arkadaşlar haklısınız ama şunu bilmeniz gerekiyor.Burda suç varsa Lig tvnin suçu yok federasyonun suçu var neden mi çünkü lig tv daha önce aldığı kararla saat 3 ten önce başlayan maçları göstermeme kararı aldığı için yayınlamıyor.Yani Federasyon Sivasspor'un maçlarını Saat 3ten sonra verirse Lig tv kesinlikle yayınlar...Bunu böyle bilin ve suçu onlara değil federasyona atınız...Ayrıca şu ana kadar hiç ligtvde saat 3ten önce yayınlanan maçı gördünüz mü?maçı tvden izleyeceğimize satadyumdan izlesek çok iyi olur.tabi stadyuma gitme imkanınız varsa...Saygılarımla[/QUOTE]
1:lig tv yayınlıyacağı maçların saatini kendi belirliyor 2:stada gelen seyirciyi azaltır ama stat full dolsa bile lig tv nin verdiği para biletten gelecek paradan fazla |
Lig Tvyi Protesto
Arkadaşlar lütfen ulusal basının internet sayfalarına girip orada Sivassporla ilgili olan haberleri okuyup yorum yazın. Ve bugun Liderin maçı vermeyip 10. sıradaki bir takımın (Trabzonspor) maçını canlı veren Lig Tv kınayan yorumlar yazın. Özellikle Doğan Medya grubunda ( Milliyet, Hürriyet) Lig Tv kınayan yorumlar yazarsanız kesinlikle yayınlanır. Çünki D Sporda maçları ortak vermeyi teklif ediyor bu yüzden kesinlikle yayınlanır. Protestomuzu herkes görsün.
|
--->: Lig Tvyi Protesto
evet gardaş sana aynen katılıyorum haklısın.
|
arkadaslar ben zaten coktan yaptim. lig tv ana sayfasinda trabzon 1, 0 öne gecti diye canli yaziyor sivas maci bittikten sonra sadece bir kac kelime söz ediyor tarafsiz yayin yapmiyorlar.
|
Ben milliyete yazdım hemen yayınlamışlar. Yeter artık sesimizi şimdi çıkarmayacağız da ne zaman takımızı yapılan haksızlıklara ses çıkaracağız. Hele şu yarın olsun Maratona yazacağım mesajı ben bilirim. Yeri geliyor Sivası destekliyorlar ama hep sözde kalıyor.
|
-->: Lig Tvyi Protesto
Çok doğru söyledin gardaş. Ben az önce ligtv resmi internet sitesine, fanatik.com.tr adresine kınama mesajımı gönderdim bile :)
|
LİGTV-YETER ARTIK !!!
Lig Tv,
Futbola saygın varsa, milyonlarca futbolsevere saygın varsa, Yine milyonlarca yiğidoya saygın varsa, 20. hafta sonunda Türkcelll Süper ligde lider olan takıma Sivasspora saygın varsa artık Sivasspor gerçeğini gör!!! Yeter artık bu vurdumduymazlık ve gerçeği görmemezlik !!!Olimpiyat stadında lider maç yapıyor maçı yayınlamıyorsun, üstelik internet sitelerinde maçı canlı anlatımla vermiyorsun, saatler geçiyor hala Ligtv de maçı göstermiyorsun,saatlerce iki adamı çıkarıp maç öncesi 1.5 saat yorum yaptırıyorsun dalga geçer gibi. Kim büyük göreceksiniz, at gözlüklerinizi atın !!! YETER ARTIK..... Hafta içi programlarınızda azıcık ucundan misali bahsediyorsunuz, haber bültenlerinizde yer ayırmıyorsunuz, Sivasta yerleşik bir muhabir bulundurmuyorsunuz, nereye kadar böyle gidecek !!! Bizler Sivassporlu yiğidolar olarak Lig Tv yi protesto ediyoruz, bizi görmeyeni biz de görmeyiz ona göreeee, Fenerbahçe maçında tüm yiğidolar size gereken tepkiyi verecektir sakin ve itidalli bir uslüpla, ama o güne gelmeden bu uyarıyı dikkate alın ve artık gerçeğe gözlerinizi, kameralarınızı, haberlerinizi kapatmayın.....YETER ARTIK lİG TV.... |
--->: LİGTV-YETER ARTIK !!!
Hemşerim duygularıma tercüman olmuş. Ya bugün delirdim. Maça gidemedim bari maçı tvde izlerim dedim bide ne göreyim. Maç yok neden Trabzonun maçı canlı verilecekmiş. Bire Lig Tv yöenticileri Trabzonun puanı kaç 22 Sivasın ki kaç 40 ve lider ( şükür 43 oldu) sen 10 sıradaki takımın maçı için Sivasın maçını yayınlamayacaksın. İstemiyoruz kardeşim 4 büyük denen takımların maçında mı izleyecez biz Sivası. Sivas şuanda lider arkadaşım atın şu at gözlüklerini yeterrr...
|
ligtv genel yayın yönetmeni
ŞANSAL BÜYÜKA SİVASLI KENDİLERİ.. |
Ligtv açık ve bjk-kasımpaşa maçını izliyorum, akıllarına yeni geldi : " Lider Sivassporun maçının geniş özeti maçtan hemen sonra Stüdyo Futbolda " diyor. Aklınız şimdiye kadar nerdeydi be kardeşim, bütün gün maç oynanmamış gibi davrandınız, şimdi mi aklınıza geldi...Lütfen arkadaşlar haftaya Fenerbahçe maçında Ligtv yi sesli olarak protesto edelim...
|
bende bu olayı protesto ettim ve mesajımı yolladım gazamız mübarek olaa
|
LİG TV NİN AYIPLARININ LİSTESİNİ YAPALIM
1-LİDER OLMUŞ TAKIM I GÖRMEYİP MAÇLARIN HEPSİİN CANLI VERMİYOR
2-LİG TV SPİKERİ KONUŞMASINDA LİDER SİVASSPOR DİYİP SONRADA MUCİZE(ANLAMINDA BİRŞEY) LİDER DEMESİ VE TEKRAR TEKARA YİNELEMÖESİ 3-SİVASSPOR İSTANBUL BELEDİYE MAÇINDAKİ GOLLERİ YAYINLAMAMASI |
--->: LİG TV NİN AYIPLARININ LİSTESİNİ YAPALIM
Bu sadece lig tv ye has bir durum değil.Diğer televizyon kanalları hatta trt bile aynı hatayı tekrarlıyor.Radyo kanallarıda ayn durumda.Ancak onlarıda suçlamamak lazım. Alışıldık bir durum değil ve sivasspor taraftarı hariç herkes ne zaman ayağımız takılacak diye bekliyor ve dua ediyor. Ama herşeye rağmen yolumuza devam etmeliyiz.Hep destek tam destek...
|
--->: LİG TV`Yİ PROTESTO EDELİM
[QUOTE=revenge58;301698]Sivasspor şu anda süper lig in lideri ve lig in en çok takip edilen takımı.ancak lig tv maçlarımızı herşeye rağmen yayınlamıyor.Maçlarımızı yayınlatmak için ne yapalım.Lig tv yi e-mail yağmuruna tutmak ve bir daha ki maçlarımız seyretmek için lütfen [url]http://www.ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx[/url] den formu dolduralım[/QUOTE]
aynen yaptım yorumumu sonra siteye girdim ve bu mesajını gordum aynı seyi düşünmek güzel... ins sesımızı duyarlar |
[B][COLOR="Red"]
lig TV ye gönderdiğim mesajım[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]Türkiyede 6 milyon üzerinde Sivaslı varken adaletin yerine gelmesini talep ediyorum. Şu anda Türkcell Süper ligin liderinin maçı naklen yayınlanmıyor ve küme düşme adayları Trabzon-Oftaş maçı yayınlanıyor. Bizler gurbetçiler olarak maçımızı Tv den seyredemiyoruz. FB, GS vs stadyumlarını dolduramazken bizler en az 20 bin kişiye oynuyruz. Adalet istiyoruz. Lobimiz yok diye nüfusumuzdamı yok. Radyodan dinleyeceğim ve üyeliğimi iptal edeceğim. Bundan sonra tekrarlanırsa eğer... Saygılarımla[/COLOR][/B] |
şikayetimi attım ben ne biçim iş bu anlamadım ya
|
valla bende yolladim msj insallah bundan sonra gosterirler
|
hadi sikiysa sivas fener macinida gostermesin
|
hemmen msj yaziyorum,haklisiniz bu bir cifte standardtir,ayip ayi..........
SAMPIYON SIVASSPOR |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:34. |