![]() |
--->: 112FBB TARAFTAR GRUBU
ben kimseyi tahrik etmiyorum .sizlerde fenere demediğinizi bırakmayıp insanları gaza getirmeyin.burda saygı çerçevesinde konuşun tamam...ayrıca dha fazla sizle kavga etmek istemiyorum..
EN BÜYÜK FENERBAHÇE... |
PUAR LÜTFEN İLERİ GİTME DAHA SAYGILI OL HERKES DÜŞÜNCESİNİ SÖYLEMEKTE ÖZGÜRRR.BAK BAKALIM FENERE NASIL LAFLAR YAZMIŞLAR ONLARI Bİ OKU SONRA BİZLE TARTIŞ...
|
kim ne demiş...burda özel toicler açılıyor bi dolaş siteyi sonra konuş??
biz futbolu seven insanlarız mutavazi takımız...fb sitelirini bi dolaş bakalım neler yazmışlar hakkımızda... |
biz her yere istediğimizi yazarız ve yazdırırız kimseye engel yok bizde
|
Biz şehrimizi seviyoruz ve destekliyoruz...ha burda teknik konucaksak varım..oyle amigo ağızyla konuşacaksanız gs sitelerine gidin.
|
TABİ SİZ SÜTTEN ÇIKMA AK KAŞIKSINIZ DEMİ NE KÜFÜRLER EDİLİYO FENERE YAAA MADEM MÜTAVAZİ TAKIMSINIZ O ZAMAN ÖNCE SAYGILI OLMAYI ÖĞRENİN...
|
ne yazmışlar herkes gayet sakin kendinden emin heyecanla maçı bekliyor hatta sizin forumlarınızdaki bazı kurulan cümlelerden dolayı şaşkın (5 atarız diye yazıyo bazı arkadaşlar)
|
beyler bu maçı sivas kazanır demeyle kazanılmıyo + 90 dk destek istiyor
|
PUARCIM BENDE SİVASLIYIM VE FENERBAHÇENİN DESTEKÇİSİYİZZZ...BURDA DÜZGÜN Bİ ŞEKİLDE SİZLERLE KONUŞMAYA GELDİM FAKAT FENERE AŞALIYAN ÇOK FAZLA YAZI GÖRDÜM BENDE ŞİMDİ TAKIMIMI SAVUNUYORUM .BUNDAN DAHA DOĞAL NE SENCE..TEKNİK OLARAK BENDE KONUŞURUM İSTERSEN...
|
KİM KİME KÜFÜR ETMİŞ KARDEŞ MADEM SİVASLISIN BURDA SİVASI KONUŞ FB Yİ HERKES KONUŞUYOR ZATEN
|
bende sivasspora çok sempati duyuyorum benimde eşim sivaslı destek için mesajda attım heyecanla maç sonuçlarını bekledim bende sivassporun bi şeyler başarmasını isterim ama bazı arkadaşlar öyle uçmuşlarki sanki nocamp ta barcelonayla oynuyoruz onlarda bize fark atacaklarına çok emin...
|
Ahhh ahhh bu ne güzel lig.......
Bu siteye ne rakip taraftar lar geldi, bu sene ne kadarda atıpta tuttular dikkat ettinizmi, genelde hep çok iddalı rakip taraftarlar hüsranla ayrılıp bidaha sitemize uğrayamadılar. Nasıl uğrasınlarki!, mütevazi bi anadolu takımı karşısında hüsrana uğradılar hep, en son aklıma TS'li taraftarlar geldi o ne hırstı o ne iddaydı ammma işte sonu hüsran yani ben derimki sitemiz pazar günü saat 16:00 itabarı ile yine sakinleşir bakmayın siz ortamın gerginliğine. |
FENERİ AŞAĞILIYAN KÜÇÜK GÖREN LAFLAR VARRR LÜTFEN SİZ BİZE SAYGILI OLUN BİZDE SİZE..BUNLAR YÜZÜNDEN SİVASSPORU DESTEKLEYEMİYORUM YAAAA...
|
[QUOTE=papi06;308968]yaaaa ŞAMPİON FENER SÖKE SÖKE ALICAZZZZ BU MAÇIIIII...[/QUOTE]
YAVAŞŞŞ YERLER YAŞ NE SÖKÜYON ÇİVİ Mİ ? AMAN DİKKAT AYAĞIN KAYMASIN |
fb ye başarılar ama eli boş dönecekler türkiye bizi konuşacak reklamın böylesini ve bedavasını seveyim
|
[QUOTE=omercoskun;309011]ahhh ahhh bu ne güzel lig
bu siteye ne rakip taraftar lar geldi bu sene ne kadarda atıpta tuttular dikkat ettinizmi genelde hep çok iddalı rakip taraftarlar hüsranla ayrılıp bidaha sitemize uğrayamadılar nasıl uğrasınlarki ! mütevazi bi anadolu takımı karşısında hüsrana uğradılar hep en son aklıma t-s li taraftar lar geldi o ne hırstı o ne iddaydı ammma işte sonu hüsran yani ben derimki sitemiz pazar günü saat 16:00 itabarı ile yine sakinleşir bakmayın siz ortamın gerginliğine[/QUOTE] BEN HERZAMAN BURDAYIM TAKIMIMIZ YENSEDE YENİLSEDE HEP ARKASINDAYIZZZ.BENDE DESTEK MESAJI ATTIM SİVASA .EĞER MAÇI ALIRSANIZ TEBRİK ETMESİNİDE BİLİRİZ... |
ömer coşkun senin t spor dediğin takıma allah acısın biz onlara benzemeyiz biz bi geldimi şehirden çıkarız ama içinizden acımız çıkmaz rahat ol sen biz yenilsekte geliriz buraya
|
Unutmayınki futbol eğlence bizler burda eğlencesine bakıyoruz...tabikide sivassprumuzu destekliyoruz bu laflar espiride...macı oyuncular oynacak zaten :)
|
papi06 özel mesajını bendeki bi sorun yüzünden açamadım tşk ederim gardaş :D enişteyiz nede olsa alışıyoz yavaş yavaş
|
[QUOTE=1907GFB;309017]ömer coşkun senin t spor dediğin takıma allah acısın biz onlara benzemeyiz biz bi geldimi şehirden çıkarız ama içinizden acımız çıkmaz rahat ol sen biz yenilsekte geliriz buraya[/QUOTE]
şu konuştuğun laflara bak bi ne acısı çıkmazmız neyi imaa etmeye çalışıyosun savaşa geliyorsunuz maça mı bu nasıl zihniyet böyle.. asarız keseriz bilmem ne .. el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış.. hatırlatırım |
[QUOTE=nazimgulturk;309024]şu konuştuğun laflara bak bi ne acısı çıkmazmız neyi imaa etmeye çalışıyosun savaşa geliyorsunuz maça mı bu nasıl zihniyet böyle..
asarız keseriz bilmem ne .. el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış.. hatırlatırım[/QUOTE] benim demek istediğim skor acısı şiddetten bahseden olmadı çok şükür daha aklımız yerinde aklı olmayan kuvvetini kullanır |
neyse gardaşlar ortam gereğinden fazla gerildi sonuç olarak inşallah hakem iki taraf içinde maça etki etmez iyi olan kazanır ama beraberlikle bitmesin tek dileğim o
|
[QUOTE=1907GFB;309027]benim demek istediğim skor acısı şiddetten bahseden olmadı çok şükür daha aklımız yerinde aklı olmayan kuvvetini kullanır[/QUOTE]
he öyle de o zaman yok gideiz geliriz bunlar ipsiz sapsız serserilerin işi tribünleri kirleten tiplerin lafları ayrıca bende avrupa maçlarında var gücümle feneri destekliyorum hemde kulüp olarak olan bağlarımızdan dolayı zaten sivastan sonra en değer verdiğim takım fener.. |
[QUOTE=nazimgulturk;309024]şu konuştuğun laflara bak bi ne acısı çıkmazmız neyi imaa etmeye çalışıyosun savaşa geliyorsunuz maça mı bu nasıl zihniyet böyle..
asarız keseriz bilmem ne .. el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış.. hatırlatırım[/QUOTE] ASIL SİZ ŞAVAŞA HAZIRLANIYOMUŞ GİBİ GÖRÜYOSUNUZ MAÇI FENER GAYET SAKİN SIRADAN Bİ MAÇ BU NEDEN BU KADAR ABARTIYOSUNUZ .SİZ BÖYLE DÜŞÜNMEYE DEVAM EDERSENİZZ OOHOOOO.. |
000 kuvvetli sonu gol atan kazanır defansmız iyi olduğu için biz yemeyiz doal olarakta biz kazanırz :)
|
[QUOTE=1907GFB;309022]papi06 özel mesajını bendeki bi sorun yüzünden açamadım tşk ederim gardaş :D enişteyiz nede olsa alışıyoz yavaş yavaş[/QUOTE]
NASIL YANİ ANLAMADIMM.. TANIŞIYOMUYUZ.. |
BEN ÖNCELİKLE TÜM SPOR SEVERLERE MERHABA DİYORUM SİVASSPOR FENERBAHÇE KARDEŞ TAKIMDIR BUNU GS.LI BJK.Lİ KAFASINA KOYSUN BU DOSTLUGU ASLA BOZAMAZSINIZ 41 YILLIK TARİHİNDE SİVASSPORLA HER TÜRLÜ BAGI VARDIR SİVASSPOR ŞU AN ÇOK BAŞARILI BİR DURUMDA FENERBAHÇEYE KAYBETSE DAHİ BU LİGİN SONU DEGİL BÜYÜK TAKIM OLACAKSAK YENMEYİ YENİLMEYİ ÖGRENECEGİZ BU MAÇ OLMAZSA ŞAMPİYON OLAMAYIZ DİYENLER VAR BU SADECE FENERBAHÇE DÜŞMANLARININ İŞİ EN BÜYÜK SİVASSPOR
|
EN İYİSİ İYİ OLAN AKILLI OYNAYAN TAKIM KAZANSIN DOSTLUĞUMUZ BOZULMASIN ÖYLE DEĞİLMİ...
|
[QUOTE=papi06;309031]ASIL SİZ ŞAVAŞA HAZIRLANIYOMUŞ GİBİ GÖRÜYOSUNUZ MAÇI FENER GAYET SAKİN SIRADAN Bİ MAÇ BU NEDEN BU KADAR ABARTIYOSUNUZ .SİZ BÖYLE DÜŞÜNMEYE DEVAM EDERSENİZZ OOHOOOO..[/QUOTE]
ne alaka şimdi benim savaşa gider gibi bi lafım var mı ? varsa göster tebrik ediyim seni ..siz derken 3-5 kişinin söylediğini tüm sivassporlulara bağlamayacaksın.. |
elbette fenerbahçe ve sivassporun güçlü bağları ve ilişkileri var bizim için kaybetmek dünyanın sonu değil ama sivas için sivasın ne olduğunu birkez daha anlatmak açısından çok önemli (ben anladım ama hala anlayamayanlar vardır belki)eminim varda :D
|
BU MESAJI FORUMDAN HERHANGİ BİR ARKADAŞA CEVAP OLARAK YAZMADIM BULUNDUGUM ORTAMDA OLANLARA BURDAN BİR CEVAP OLARAK YAZDIM
|
durmuş akıncı kesinlikle katılıyorum size...
|
[QUOTE=1907GFB;309017]ömer coşkun senin t spor dediğin takıma allah acısın biz onlara benzemeyiz biz bi geldimi şehirden çıkarız ama içinizden acımız çıkmaz rahat ol sen biz yenilsekte geliriz buraya[/QUOTE]
Biz gayet rahatız kardeş, bak kendi sitemizde adam akıllı maçı tartışıyoruz, fener sitelerine girip ortam germiyoruz. Gerek yokki, biz takımımıza güveniyoruz atıp tutmaya hiç gerek yok yarın herşey belli olacak. Burası sivasspor sitesi, illaki taraftarımız her taraftar gibi kendi takımının galip gelmesini istiyecek, bundan daha doğal birşey yok. |
[QUOTE=papi06;309033]NASIL YANİ ANLAMADIMM.. TANIŞIYOMUYUZ..[/QUOTE]
ekranda özel msj var papi06 slm yazıyoduda ondan dedim |
[QUOTE=nazimgulturk;309036]ne alaka şimdi benim savaşa gider gibi bi lafım var mı ? varsa göster tebrik ediyim seni ..siz derken 3-5 kişinin söylediğini tüm sivassporlulara bağlamayacaksın..[/QUOTE]
o zaman sizde bi kaç kişinin dediklerini tüm fb lilere yüklemiyceksiniz.. |
[QUOTE=omercoskun;309042]biz gayet rahatız kardeş bak kendi sitemizde adam akıllı maçı tartışıoz fener sitelerine girip ortam germiyoruz
gerek yokki biz takımımıza güveniyoruz atıp tutmaya hiç gerek yok yarın herşey bellli olacak burası sivasspor sitesi illaki taraftarımız her taraftar gibi kendi takımının galip gelmesini istiyecek bundan daha doğal bi olay yok[/QUOTE] rahat olmana sevindim o zaman maçın keyfine bakalım :D |
[QUOTE=papi06;309046]o zaman sizde bi kaç kişinin dediklerini tüm fb lilere yüklemiyceksiniz..[/QUOTE]
bak yine siz diyorsun allah allah ben böyle bişey demedim kardeşim nerden çıkarıyorsun nerde tüm fblilere dedim ben sadece senden ve 1907 arkadaştan bahsediyorum |
[QUOTE=omercoskun;309042]biz gayet rahatız kardeş bak kendi sitemizde adam akıllı maçı tartışıoz fener sitelerine girip ortam germiyoruz
gerek yokki biz takımımıza güveniyoruz atıp tutmaya hiç gerek yok yarın herşey bellli olacak burası sivasspor sitesi illaki taraftarımız her taraftar gibi kendi takımının galip gelmesini istiyecek bundan daha doğal bi olay yok[/QUOTE] bizde bunu fenerin yapmasını istiyoruz bundan daha doğal bişey varmı..peki siz sivası biz fb yi desdekliyoruz .o kadar.ortam germiyoruz gerdiriyolarr bi kaç kişi.. |
[QUOTE=nazimgulturk;309050]bak yine siz diyorsun allah allah ben böyle bişey demedim kardeşim nerden çıkarıyorsun nerde tüm fblilere dedim ben sadece senden ve 1907 arkadaştan bahsediyorum[/QUOTE]
bize niye diyosun kardeşim yaaa biz nededik siz nasıl sivasa laf söyletmeyip destekliyosanız bizde aynısını fenere yapıyoruz... |
[QUOTE=nazimgulturk;309050]bak yine siz diyorsun allah allah ben böyle bişey demedim kardeşim nerden çıkarıyorsun nerde tüm fblilere dedim ben sadece senden ve 1907 arkadaştan bahsediyorum[/QUOTE]
haydaa biz naaptık şimdi arkadaş ne güzel laflıyoz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:40. |