![]() |
-->: SİVASSPOR/Çaykur Rizespor Maçı Tahmin ve Yoru
rize küme düşmeme savaşı vermekte bizde hala zirveden kopmama için uğraşıyoruz 2 takımda maça asılır güzel bi maç olur bizim birde saha ve seyirci avantajını düşünürsek kazanırız diyorum skor tahminim 3-1
|
--->: SİVASSPOR/Çaykur Rizespor Maçı Tahmin ve Yor
rizenin defansı çok kötü gol yemeyelim en az iki gol atarız onlara
|
--->: -->: --->: SİVASSPOR/Çaykur Rizespor Maçı Ta
[QUOTE=sinan-58;322830]sizin yaptıklarınızı rize-sebat maçını unutamıyoruz ama arada sedat peker var nede olsa bizim başkanın kaynı sizin şansınıza geçenseneki gibi yine kar var
sivas:4 rize:0 ayrıca unutmaki real madrid bizim rekoru geçen hafta kırdı evimizde 10 maç üst üste yenilmemiştik onlar 11 oldu :):):):)[/QUOTE] sinan58 biz 3 puanımızı alır döneriz sen devam et |
öncelikle sivasspor evinde fenerbahceden fark yiyerek sampiyonluk yolunda ne kadar iddaali olduğunu(!) göstermiştir. eger sampiyonluk isteseydi bu takim fenerbahceden 1 puan alması gerekirdi. bu saatten sonra sampiyonluk gibi bi iddaaniz olduğunu düşünmüyorum. ligi ilk 10 da bitirebilirseniz ne ala.
bu hafta karşınızda son derece dirençli bir Rizespor bulacaksiniz. siz rakibinizi küçük görmekle en büyük hataya düştüğünüzün farkinda değilsiniz. sizinle avarajimizi düzelteceğiz... Mekansizlar alayina gider! mami reise sevgiler. |
[QUOTE=çaykurrizespor;322847]sinan58 biz 3 puanımızı alır döneriz sen devam et[/QUOTE]
[B][I]Havanı alırsın ;)[/I][/B] [B][I]SİVAS : 2 - rize : 0[/I][/B] [IMG]http://www.sivasspor.org.tr/fikstur/logolar/sivasspor.gif[/IMG] |
rize hangi durumda olursa olsun sivası yenemez bu maç bir sıfır olsun bizim olsun ..kardeşim yorumu :sivas:5 rize1
kırmızı beyaz olsun bizim mezar taşımız |
yürü git dağından başlatma banlanmıyım senin yüzünden. Moda mıdır nedir maç öncesi bizim siteye dadanıyorsunuz böyle..
|
biz bu foruma üye olan butun arkadaşlarımıza saygı ve sevgiyle yaklaşıırz ama sizin yazzdığınız mesajlar hiç de hoş deil burası dedikodu yeri deil yorumunu yaz diğer takımları saygı çerçevesinde eleştir fakat hakaret aşamasına gelmesin
|
-->: --->: SİVASSPOR/Çaykur Rizespor Maçı Tahmin v
[QUOTE=dagdibi;322855]öncelikle sivasspor evinde fenerbahceden fark yiyerek sampiyonluk yolunda ne kadar iddaali olduğunu(!) göstermiştir. eger sampiyonluk isteseydi bu takim fenerbahceden 1 puan alması gerekirdi. bu saatten sonra sampiyonluk gibi bi iddaaniz olduğunu düşünmüyorum. ligi ilk 10 da bitirebilirseniz ne ala.
bu hafta karşınızda son derece dirençli bir Rizespor bulacaksiniz. siz rakibinizi küçük görmekle en büyük hataya düştüğünüzün farkinda değilsiniz. sizinle avarajimizi düzelteceğiz... Mekansizlar alayina gider! mami reise sevgiler.[/QUOTE] Sivas halen sampiyonluk yarisinda iddaalidir. 4 puan büyük bir fark degil. ilk 10'u garantiledik bile, hatta ilk 5 bile garanti. Taraftar rakibini kücük görebilir ama takimimiz asla bu konuda Bülent Uygun'a güveniyoruz. Averaj düzeltirmisiniz görecez artik :D |
1-0 olsun bizim olsun.. takımızmız çok zor sartlarda mucadele edıyor.. sakatımız cok.. cezalı ve ceza sınırında topcumuz cok.. rize alt sıralardan kurtulma mucadelesı verıyor cok zor mac olacak.. 1-0 olsun bizim olsun diyorum...
|
yav yöneticiler atın şunu kendimi tutamıyorum bu karadenizliler hep böyle geliyor ortamı karıtşıyorlar geçende trabzon maçından önce geldiler biz ban yedik :mad:
|
[QUOTE=okyay58;322886]yav yöneticiler atın şunu kendimi tutamıyorum bu karadenizliler hep böyle geliyor ortamı karıtşıyorlar geçende trabzon maçından önce geldiler biz ban yedik :mad:[/QUOTE]
[B]Bizler onlarin seviyesine düsmememiz lazim !![/B] |
karadenizlilerin öğleden sonra kafası çalışmaz derler abileri kızmayın bi şey yaptıklarını zannediyolar siz gidinde biraaz hamsi turşusu yiyin
|
[QUOTE=akifeker;322889]karadenizlilerin öğleden sonra kafası çalışmaz derler abileri kızmayın bi şey yaptıklarını zannediyolar siz gidinde biraaz hamsi turşusu yiyin[/QUOTE]
Aha al iste, sonra biz ban yedik diyin. Yaaa arkadaslar onlarin seviyesine düsmeye ne gerek var, bosverin gitsinler. Eger hakaret edici sözler gelirse onlardan elbet site yönetimi bu konuda birseyler yapacaktir |
--->: -->: --->: SİVASSPOR/Çaykur Rizespor Maçı Ta
[QUOTE=TracyMcGrady58;322891]Aha al iste, sonra biz ban yedik diyin. Yaaa arkadaslar onlarin seviyesine düsmeye ne gerek var, bosverin gitsinler. Eger hakaret edici sözler gelirse onlardan elbet site yönetimi bu konuda birseyler yapacaktir[/QUOTE]
herşeyi devletten beklememek lazım.. :rolleyes: :D |
[B]senin kafan çalışıyo dimi o yüzden seni yönetenler karadenizli laf olsun diye konuşuyon bizim nüfusumuz sizin kadar olsaydık şuan dünyayı sallardık. [/B]
|
-->: --->: -->: --->: SİVASSPOR/Çaykur Rizespor Ma
[QUOTE=okyay58;322893]herşeyi devletten beklememek lazım.. :rolleyes: :D[/QUOTE]
Elimizden baska birseyde gelmiyor ki :D. Onlarin seviyesine düsersek olan kendimize olur ;) |
[QUOTE=53rize53;322894][B]senin kafan çalışıyo dimi o yüzden seni yönetenler karadenizli laf olsun diye konuşuyon bizim nüfusumuz sizin kadar olsaydık şuan dünyayı sallardık. [/B][/QUOTE]
cevabını verirdimya burası siyaset forumu değil sen anladın anlayacağını... [QUOTE=53rize53;322897]akif eker ********lik yapma akıllı ol[/QUOTE] terbiyeli ol! |
[B]okyay 7 milyon nufusunuz var hiç bir yerde hakimiyetiniz yok bizim 400 bin nüfusumuz var heryerdeyiz[/B]
|
[QUOTE=53rize53;322901][B]okyay 7 milyon nufusunuz var hiç bir yerde hakimiyetiniz yok bizim 400 bin nüfusumuz var heryerdeyiz[/B][/QUOTE]
nerdesiniz :confused: tükürsek boğarız :D senin yaşın 22 mi ?? ciddi olamazsın.. |
************sivasspor 2 Rize 1 *************
|
sivasspor 2 çaykurrizespor 0 musa ve mehmet atar
|
SİVASSPOR 2-0 Ç.Rizespor İNŞ.BU MAÇI KAZANACAĞIZ
|
Sivasspor--->3
Ç.Rize----->2................... |
hep içimden geçen
sivas:3 rize:0 işyerinde rizelilerle kavaltısına iddaya girdim ben takımıma inanıyorum |
2 hafadır deplasmanda oynuyoruz
kendi evimize gelip rahat bi soluk alacaz skor 3-1 sivasspor kazanır diyorum |
SİVASSPOR 3 ÇAYKURRİZE 2 MAÇ BÖYLE BİTER
|
skor farketmez 3 puanaı alalım da....
|
zor mac olacak ama erken atacagimiz gol bizi farka götürür...
tahminim 2:0 sivasspor kazanir... |
be ne 3-0 alacağız diyorum ,rizesporun şampiyon olduğu ve süper lige çıkmamızın engellendiği sezondan mehmet yıldız-hayrettin-akın hala kadrodalar.o sezonu unutmadık.rizespor u eli boş göndereceğiz.haksızlıkla çıkan akçaabat sebatspor hak ettiği yere gitti.sırada rizespor var
|
[B]sivas şova hazır olun.............[/B]
|
--->: -->: SİVASSPOR/Çaykur Rizespor Maçı Tahmin v
[QUOTE=yigiter187;323004][B]sivas şova hazır olun.............[/B][/QUOTE]
inşallah ama bence zor olacak.......son dakika golü ile yeneceğiz.....çokmu iddalı oldu :) |
-->: --->: -->: SİVASSPOR/Çaykur Rizespor Maçı Tah
[QUOTE=sensetik;323020]inşallah ama bence zor olacak.......son dakika golü ile yeneceğiz.....çokmu iddalı oldu :)[/QUOTE]
[B]bu hafta saidi bilem gol atacak...çok mu iddialı oldu..:)[/B] |
[B][B][B][COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR][/B] 2-Rize-0[/B]
Bu Maç Yha Bizim YhA Bizim[/B] |
1-0 OLSUN BİZİM OLSUN ÖLÜMÜNE SİVASSPORLUYUZ
|
en çok bu düşme hattındaki rakipler korkutuyo beni.. ama şovumuza tekrar başladık.. tahminim [B]sivas: 4-0 : rize [/B]
|
siasspor:5-2:ç.rize
goller: dk 14:mehmhet y 1-0 dk 29:mohahmmed 2-0 dk 38:altan 2-1 dk 44:mehmet 3-1 dk 50:altan 3-2 dk 58:musa 4-2 dk 78:karim saıdı 5-2 umarım böyle biter :) |
BEYLER maçı yenecezde hiç mantıklı bi acıklama yok tamam rize bize kolay rakıp macıda rahat alacaz...
rize defansı presi görene kadar dağılıyor preskarşısında panıklıyor memmet maçın başında beklemedık bi gol atabılır 3 yada 5 dakıkada sonra zaten rıze kendını bırakacak atarız 3yada4 rahat bi maç olur altan fener macının etkısınden kurtulamamış olur umarım..... yoksa oda ters bi adam rize macın başında ortamı germeye calışacaktır taraftar sakın olsun ...gar kale arkasında OLACAM MACTA TELLERE SALDIRAN OLURSA KAFASINI KIRARIM ... BU RİZEYİ ESKIDENDE HAZETMEZDİM.. A.KATAGORISINDE BİZİ BURDA YENDİLER SONRADA GİDİP SON MACTA SEBATA YATTILAR VEBİZ CIKAMADIK... UNUTMADIK O GÜNLERİ NASIL UNUTALIM MAC SONUNDA TIRBÜNDE AĞLAYAN TARAFTARLARDIK.... SİVASA İHANET EDENİN YÜZÜ GÜLMESİN ... ARKADAŞLAR FENER MACINDA YAŞADIĞIMIZ GİBİ BİR SÜPRIZDAHA YAŞAMAK İSTEMIYORUM ... |
[QUOTE=karacaorenli;323268]BEYLER maçı yenecezde hiç mantıklı bi acıklama yok tamam rize bize kolay rakıp macıda rahat alacaz...
rize defansı presi görene kadar dağılıyor preskarşısında panıklıyor memmet maçın başında beklemedık bi gol atabılır 3 yada 5 dakıkada sonra zaten rıze kendını bırakacak atarız 3yada4 rahat bi maç olur altan fener macının etkısınden kurtulamamış olur umarım..... yoksa oda ters bi adam rize macın başında ortamı germeye calışacaktır taraftar sakın olsun ...gar kale arkasında OLACAM MACTA TELLERE SALDIRAN OLURSA KAFASINI KIRARIM ... BU RİZEYİ ESKIDENDE HAZETMEZDİM.. A.KATAGORISINDE BİZİ BURDA YENDİLER SONRADA GİDİP SON MACTA SEBATA YATTILAR VEBİZ CIKAMADIK... UNUTMADIK O GÜNLERİ NASIL UNUTALIM MAC SONUNDA TIRBÜNDE AĞLAYAN TARAFTARLARDIK.... SİVASA İHANET EDENİN YÜZÜ GÜLMESİN ... ARKADAŞLAR FENER MACINDA YAŞADIĞIMIZ GİBİ BİR SÜPRIZDAHA YAŞAMAK İSTEMIYORUM ...[/QUOTE] abi inş oyuncularda taraftarlarda bu durumun farkındadır ben senden öğrendim tşk ederim inş rizeyi yeneceğiz biz desteğimizi eksik etmeyelim...zor bi maça olacak ama biz evimizde güçlüyüz.. |
[QUOTE=dagdibi;322855]öncelikle sivasspor evinde fenerbahceden fark yiyerek sampiyonluk yolunda ne kadar iddaali olduğunu(!) göstermiştir. eger sampiyonluk isteseydi bu takim fenerbahceden 1 puan alması gerekirdi. bu saatten sonra sampiyonluk gibi bi iddaaniz olduğunu düşünmüyorum. ligi ilk 10 da bitirebilirseniz ne ala.
bu hafta karşınızda son derece dirençli bir Rizespor bulacaksiniz. siz rakibinizi küçük görmekle en büyük hataya düştüğünüzün farkinda değilsiniz. sizinle avarajimizi düzelteceğiz... Mekansizlar alayina gider! mami reise sevgiler.[/QUOTE] Kusura bakma ama avaraj düzeltmek icin sence de yanlis bi mac diil mi bu mac :D Sivasim 3-0 alir bu maci |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:45. |