![]() |
--->: GURBETÇİLERDENDE DESTEK
[B]Sevgili Arkadaslar arama yapabilmeniz icin gerek cep gerek ev yada isyeri telefonlarinizin 0900 lü hatlara acik olmasi gerekmektedir.
Aramalar sadece Almanya dan yapilabilmektedir. Kampanya 30 Nisan 2008 tarihine kadar devam edecektir. Numarayi aradiginizda almanca anons cikiyor herhangi bir müzik yoktur. Simdiden katkida bulunan arkadaslara sonsuz tesekkürler.[/B] |
cok güzel bir is yapmislar yapanlardan allah razi olsun
|
--->: -->: GURBETÇİLERDENDE DESTEK
[QUOTE=mdogan58;327004]Ya arkadaslar..ben hollanda da yasiyorum..numara cikmiyor...numara kullanilmiyor diye msj geliyor..sivas ladynin verdigi numarayi da denedim..ondan da hayir yok :( lutfen biraz daha fazla bilgi..bos durmayalim bari burda....[/QUOTE]
Gardas Hollandanin neresindensin,bede Hollandada yasiyorum,olmazsa Almanyaya gider ordan arar geri geliriz Sivasspor icin herseyi yaparim valla. |
[B][I]Evet bu Gün aradim Numara calisiyor Telesekreter anyen sunlari söylüyor Numarayi cevirdikten sonra Bu numarayi Aradiginiz icin tesekkür ederiz gelecek telefon faturasina hesabinizdan 5 Euro kesilecek dedi. Her aradigimda ayni cümleleri Telesekreter söylüyor.. Bravo Rüstü Elmas ve Yücel Seker gardas iste organisazyon diye bune derim, cabuk hizli hic problem yasamadan en kisa yoldan yardim böyle olur. Sivasspor yönetimine Duyurulur Almanyada sadece iki kisi bunu kisa sürede basardi, ya bizim yönetimdeki bu isleri organize eden sahislar eline yüzüne bulastirdilar.Türkiyeden her cep telefonu olan arayamadi ve bizlerde ancak bu iki gardasin ugraslari emegi sayesinde simdi arayabiliyoruz.. Her ikinizde alnindan öpüldünüz helal olsun sizlere, Bu telefon numarasinda emegi gecen Diger Arkadaslara Tesekkür ederim. Büyük sivassporumuza Hellal olsun...... [/I][/B]
[B]Artik bu Numaralara Abone olacagim ....Sivassporumuzun Basarisi Sivasimiz icin cok önemli.. Bunu cogumuz simdi anlayamayacagiz, ama ileriki yillarda, sivassporun katkisini Sivas sehri cok acik ve net görecek....[/B] [COLOR="Red"][B][I] NOT: Insallah bu numaralardan Diger Avrupa ülkelerinde yasan Sivasli kardeslerimizde faydalanir..[/I][/B][/COLOR] |
-->: GURBETÇİLERDENDE DESTEK
Haydi ¨sivaslilar isde firsat bu firsadi kacirmayin boyle firsat bir daha gelmez.
|
[B]Avrupadaki Yiğidolarımızın Tüm Türklerin Sivaslıların Artık,
Destek Vakti Gelmiştir. Büyük Gün Geldi Çattı. Haydi Yiğidolar Eller Tuşlara.[/B] |
BEN BU ISI ANLIYAMADIM
NE CEPTEN DÜSÜYOR-NE DE SABIT EV TELEFONUNDAN SIZLER NASIL DÜSÜRDUNUZ ELIMDEN BIRSEY GELMIYOR CANIM SIKILIYOR BUNUN BASKA YOLU YOKMU? BEYPINARLI 58 |
[QUOTE=Apokan58;327472]BEN BU ISI ANLIYAMADIM
NE CEPTEN DÜSÜYOR-NE DE SABIT EV TELEFONUNDAN SIZLER NASIL DÜSÜRDUNUZ ELIMDEN BIRSEY GELMIYOR CANIM SIKILIYOR BUNUN BASKA YOLU YOKMU? BEYPINARLI 58[/QUOTE] selam gardas bildigim kadariyla kullanmis oldugun telefon un 900 yüzlü hatlara acik olmasi lazim bu durumda demek oluyorki senin ev ve cep telefonu 900 yuzlu hatta kapali. |
ben ingilteredeyim ama galiba bu numarayi arayamiyoruz iingiltereden yazik ya bizde aramak istiyoruz nasil yapicaz
|
Bende yardimda bulunmak istiyorum fakat verilen numaraya nedense ulasilamiyor..
Almanyadan aramaktayim ne cep ten nede sabit hattan ulasilabiliyor.. Yardimci olursaniz memnun olurum.. Metin |
ya arkadaslar bu türk medyasini fena bozuyoruz ya adamlar her hafta sivas düsüse gececek,tepe takla gidecek dedikce bizimkiler herkesi cime gömmeye devam ediyor,valla ayip ediyoruz yav olmuyor böyle bea.hahaha.medya bozuntulari sizi.gecin siraya öpün büyük ss elini.istanbul cikolatalari.
|
Kampanya için büyük emekler veren Yücel Şeker başkanıma en derin teşekkürlerimi sunarım.
[COLOR="Blue"][B]ŞİMDİ DESTEK ZAMANI[/B][/COLOR] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img352.imageshack.us/img352/5919/kampanyamg1.gif[/IMG][/URL] |
[QUOTE=SivasSpor.Com;326598][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/rustu-yucel.jpg[/IMG]
Avrupa da yaşayan Sivaslılar tarafından yapılan Sivasspor’a destek kampanyası için özel telefon hattı açıldı. Sivasspor’a destek kampanyası için açılan özel telefon hattı, sabit telefonlardan aranabiliyor. Arama başı 5 euro olarak ücretlendirilen 0900 333 660 58 numaralı telefon hattından elde edilen gelir doğrudan Sivasspor’a destek olarak aktarılacak. Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Almanya’da ki Sivas Dernek Başkanları Rüştü Elmas(ASIB) ve Yücel Şeker(ASBIR) Sivasspor’un sadece Sivaslıların değil bütün anadolunun gururu olduğunu ve Sivaspor’a destek vermek için birlikte hareket edeceklerini açıkladılar. Farklı kulvarlarda Sivas’ın tanıtımı,Sivaslıların koordinasyonu için Avrupa’da faliyet gösterdiklerini ve Sivaspor’un başarısı için beraber çalışmaktan mutluluk duyduklarını belirten Rüştü Elmas ve Yücel Şeker 0900 333 660 58 numaralı telefonu arayarak Sivaslı hemşerilerimizin ve Almanya da yaşayan Türklerin Sivasspor’a destek vermelerini istediler. Sivas Valisi Veysel Dalmaz'ın yurt dışında yaşayan gurbetçilerinde Sivasspor'a destek vermesini istemesi ile harekete geçen Yücel Şeker Almanyada ki Sivaslılarla beraber bu hattı kiraladıklarını ve hattın gelirini direk Sivasspor'a aktarılacağını söyledi. ASBİR ve ASİB kuruluşlarının Sivas ve Sivasspor için bir araya gelerek kampanya dahilinde ortak hareket etmeleri,Sivaslılar arasında ki birlik ve beraberliğe katkı sağlayacaktır. Sivasspor,Sivas’ın ve Sivaslıların dünyaya açılan penceresi,şehrin tanıtımına katkı sağlayan en büyük marka değerimizdir. Sivasspor’un başarısı ile övünen hemşerilerimizin şimdi taşın altına ellerini koyması ve Sivaspor’un yaşadığı maddi sıkıntıdan çıkabilmesi destek olması gerekiyor. Daha önce Türkiye’de açılan SMS kampanyası ile azda olsa takıma destek olunmuştu,şimdi sıra gurbetçi yiğidolarda ,artık gurbetteki hemşerilerimizde 0900 333 660 58 numaralı telefon hattını arayarak,arama başına Sivasspor’a 5 euroluk yardımda bulunabilirler. [IMG]http://www.sivasspor.com/foto/asib-asbir.jpg[/IMG][/QUOTE] ALLAH ARTIRSIN..................... MUHABBETİNİZİ DE DESTEĞİNİZE |
Sivasspor artik Anadolu'nun degil, tum Turkiye'nin gururu. Yalnizca Avrupa'dan degil, Amerika'dan nasil destek olabiliriz? Kalan 10 macta 28 puan alip sampiyon olacagimiza inaniyorum. Sevgilerimle,
|
Gurbetci kardeşlerimize yapacakları destekler için çok teşekkür ederim
|
Arkadaslar ben Sivasli degilim,ama yinede yardim etmek istiyorum,sorun evimde 900 hatlar kapali,is yerindede kapali.Bu numaradan baska care yokmu.
Sivas spora basarilar. |
-->: --->: GURBETÇİLERDENDE DESTEK
[QUOTE=Kapidag17;328802]Arkadaslar ben Sivasli degilim,ama yinede yardim etmek istiyorum,sorun evimde 900 hatlar kapali,is yerindede kapali.Bu numaradan baska care yokmu.
Sivas spora basarilar.[/QUOTE] iste sportmenlik iste sporsever duyarli davrandigin icin cok tesekur ederim malesef 900 lu hatlara kapali olan telefonlardan yapamiyorsun baskada bir care ben bilmiyorum belki sen bulursun. tekrar tesekur ederim. |
[QUOTE=Kapidag17;328802]Arkadaslar ben Sivasli degilim,ama yinede yardim etmek istiyorum,sorun evimde 900 hatlar kapali,is yerindede kapali.Bu numaradan baska care yokmu.
Sivas spora basarilar.[/QUOTE] [B]belki baska birinin aciktir sen ver ona 5 eur o arasin senin icin :)[/B] |
vatanimiz dilimiz bir bayragimiz kanimiz birgurbeciler sila ile iHEMlimiz bir yigidolerle gonlumuz bir gelin doslar bir olalim. SIVASI SANPIYON. KILALIMM.GUCUNE GUC KATALIM BIRER TEL ATALIM DUYADA 7 MILYON 235 BIN KUSUR SIVASLIVAR 10 € GONDERSEK KIME SIVASI KCUMSUYEMEZ ALLAHIN IZINIYLE HEM ALEVI MEM SUNUYUK BIR KAC MESEP TEK DINLIYIK KOKUMUZ BIR DALIMIZ COK BIR OLURSAK OLURUK TOK GELIN KARDAS BIR OLALIM IRMAK GIBI AKA AKA .TOPARLANIP UMANOLALIM HALDEN HALVETEN BILELIM YARADANAKUL OLALIM KULA YARDIMA VARALIM onursuz yasamak tansa ONURLU OLMESINI BILELI allah yar ve yardimcimiz olsun ammin haydi yigitoler kolaygelsin duamiz kabul olsun tum sivaslilara selamolsun
|
güzel bir kampanya bizler avrupa sivaslilar olarak takimimiza destek olmak zorundayiz insallah bu sene sivasspor sampiyon olur saygilarimla
|
Bu Kampanyayı düzenleyenlere çok teşekkür ederiz.
Gurbetçilerimiz desteklerinden dolayı sağolsunlar.. |
Çok güzel bir kampanya İNŞALLAH bu sivassporumuza gereken desteği sağlar, şahsi fikrim yurt içinde kontürlü hatlarla bu yardıma destek olunamazmı eger böyle bir kampanya başlatılırsa bence yurt içindede beklenen amacına ulaşabilir.
|
[B]ya cok tsk ederiz de kampanyayi bizler icinde yaptiginiz icin fakat ben aradim olmuyor, bu numara kullanilmiyor diyorr:S yada faturali kontorlu hat fark ediyormu??[/B]
|
Haydi gurbetci kardeşlerim göreyim sizleri sivassporumuza desteklerinizi esirgemeyin maddi ve manevi desteklerinizle sivassporumuz Avrupa kupalarına katılacak hep destek tam destek
|
Hemesirelim, aranizda cep ten ariyan oldumu? Ben Vertragskarte den aradim düsmedi, hazir kartan olmuyor. Acaba sadece sabit Hattan mi oluyor?
Saygilar |
........................İşte bu..............
|
-->: --->: GURBETÇİLERDENDE DESTEK
HAYDI GURBETCI YIGIDOLAR SIRA BIZDE ***SIVASSPORUMUZA ***DESTEK VERELIM HER ZAMAN DESTEK TAM DESTEK .
AVRUPADAKİ YİĞİDOLAR HAYDİ ORADADA BÜYÜK BİR GURURLA HAYKIRIN BU SİVASIMIZIN BAŞARISI SİVAS 5058 |
[QUOTE=Yigdo Adem;330137]Hemesirelim, aranizda cep ten ariyan oldumu? Ben Vertragskarte den aradim düsmedi, hazir kartan olmuyor. Acaba sadece sabit Hattan mi oluyor?
Saygilar[/QUOTE] [B][I]Arkadasim Bu 0900 tel numaralarin telekomda kapatmis isen arayamassin cepten ve sabit ev telefonundan da olmaz . Eger aramak istiyorsan herhangi bir Telefon cafelerdende arayabilirsin. Numarayi cevirdiginde telesekreter sana Bu numarayi aradigin icin yardimlarindan dolayi tekkürler diyor, ve islem bitmis oluyor ve ay sonunda 5 euro telefon faturandan kesilicegini bildiriyor.. Yinede sen evden verilen numarayi ara belki hat kapali degildir .. Bende cepten aradim olmadi sonra aklima geldi ben bu numarayi kapattirmistim..!!!![/I][/B] |
[QUOTE=ELLISEKIZLI-58;329603][B]ya cok tsk ederiz de kampanyayi bizler icinde yaptiginiz icin fakat ben aradim olmuyor, bu numara kullanilmiyor diyorr:S yada faturali kontorlu hat fark ediyormu??[/B][/QUOTE]
[B]Arkadasim senin cep tel Bu 0900 lik hatlara kapattirmissin onun icin olmuyor ilkcepten aradigimda banada ayni bu numara kullanilmiyor dedi telesekreter. sonra ev telefonundan arayinca oldu, Eger senin cep veya ev tel. bu 0900 lik hatlara aciksa edebilirsin yoksa edemezsin...[/B] |
[QUOTE=RüStü ElmaS;326998]Bu telefon hattı sabit hat ve cep telefonlardan aranabiliyor.
Tabiiki hattın 0900 lu numarala açık olması gerek. Maalesef sadece Almanya için alınmış bir hattır. Burdan destek olan tüm hemşehrilere teşekkürler.[/QUOTE] Sayin Rustu bey bu mukemmel organizasyondan dolayi gercekten en icten tebriklerimi ve tesekkurlerimi sunuyorum fakat ve iste sonunda oldu artik bizde SIVASSPOR'umuza yardim edebilecegiz derken sizin bu mesajiniz bizi ziyadesiyle uzmustur tabi bu uzuntunun sebebi siz degil SIVASSPOR'a yardim edememek ve bu olagan ustu basariya zerre kadar bir yardimda bulunamamaktir. Ben FRANSA'da yasayan bir SIVAS'liyim sizden ricam bu kampanyanin ALMANYA ile sinirli olmasinin sebebi nedir ve biz FRANSA'da ve diger avrupa ulkelerinde yasayanlar SIVASSPOR'umuz icin ne gibi bir sey yapabiliriz.Yardimlarinizi ve onerilerinizi bekliyorum saygilar. |
cok guzel bi kampanya baslatmissiniz ama ben fransadan aradim cikmadi cok yazik fransa icinde gecerli olan bi numara varmi sivasspora destek icin
|
Tüm Sivaslılara ve Sİvassporlulara slm...
Fanatik Varsa Oda Benim BU yıl sivasın coğu maçına gittim.......... Beyaz Düşlerin Kırmızı Gölgesiyiz.... |
sivaslıların kanını kessen kırmızı beyaz renginde yiğidolar yazısı çıkar demi arkadaşlar
|
hep destek tam destek haydi gurbetciyigidolarim simdi destek zamani bizde.
|
sivas yaz 5058 e yolla takımına destek ver
|
Helal olsun ama böyle organizasyonların sık sık ve türkiyeninde her bölgesinde yapılması lazım inşallah sivassporumuz için en hayırlısı olur önümüzdeki yıllar.
|
gurbetcilerden destek hep yagiyor...tskr ederiz öbür gurbetcilere...bende almanya'danim ve böyle kampanyalari cok seviyorum cünkü gurbetcilerinde sivasspora yardim da bulunma imkanlari da var ve insallah yardimlarimiz da faydali ama cok faydali olacaktir...
|
arkadasslar almanyadan sivasspora destek vermek icin hangi numarayi aramaliyim...söylerseniz sevinirim...
|
[B]GERCEKTEN AACOK GUZEL CALISMALAR ONCEDE BASLAMISTI BU CALISMA SIMDI DE DANIMARKA BASLATTI BASARILAR ...![/B]
|
bizim bu 0900 numara artik aranmiyor mu??? benim yeni haberim oldu...
hic reklam yapilmadi bu sayfanin haricinde... valla yardimda bulunmak istiyorum.... help help help |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:43. |