![]() |
--->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları
Rahat geçeceğimizi düşünüyorum...2-0 veya 3-0
|
[QUOTE=BOUN;334433]Sevgili Yiğidolar zor diyebileceğimiz ve bizi Manisa kadar zorlayacak deplasmanımız kalmadı artık. En zor deplasmanımız Manisa idi ordan da bir puanı çıkarttık ve şampiyonluk yarışında son haftaya kadar var olduğumuzu ispat ettik.
Bundan sonra önümüzde daha kolay maçlar var ve içerde oynayacağımız BJK ve GS maçlarından alacağımız üçer puan bizi şampiyon yapacak. Ya hu BJK ve GS'den üçer puan almak kolay mı demeyin eğer büyük takım olacaksak böylesi maçları kazanmak ve rakipleri safdışı etmek üstümüze farz değil mi? Bir de bu rakiplerle kendi evimizde oynuyorsak artık çıkarı yok yenmeliyiz bunları... Konya maçıyla kervan yoluna devam edecek, yeterki taraftar gerekli desteği versin![/QUOTE] Gardas bende senin gibi düşünüyorum herşey kendi elimizde biz çok istersek ligi zirvede bititiriz en az kuşkuda ilk 4. olur vede uefaya bile gitmemiz zor olabilir... Artık inanma zamanı....Destek zamanı |
[QUOTE=konyahooligans;334432]Arkadaşlar öncelikle sivasspora başarılar diliyorum ve Bir konyasporlu olarak kötü gidişata dur demek istiyoruz ve her zaman ki gibi galibiyet bekliyoruz konyasporumuzdan sizde biliyorsunuz ki konya sivas maçları herzaman heycanlı ve güzel geçmiştir inşallah temennimiz o şeklide güzel oynayan kazansın diyorum.
sivasspor 0 Konyaspor 1 diyorum[/QUOTE][COLOR="Navy"]Konyasporlu arkadasimizi seviyeli yorumlarinda dolayi tebrik ediyorum… Dilerim Sivasspor’umuz iyi futbol oynar ve bu maci rahatlikla kazanir. Sivasspor 3 - 1 Konyaspor Ayrica ileriki haftalarda Konyaspor'un tekrar yukselise gecip, kumede kalmalarini garantilemelini diliyorum.[/COLOR] |
[QUOTE=puar;334440]Gardas bende senin gibi düşünüyorum herşey kendi elimizde biz çok istersek ligi zirvede bititiriz en az kuşkuda ilk 4. olur vede uefaya bile gitmemiz zor olabilir...
Artık inanma zamanı....Destek zamanı[/QUOTE] Aynen söylediğin gibi abi, herşey kendi elimizde. Bu ligi beşinci sırada da bitirebiliriz, şampiyon da olabiliriz. Herşey bize yani futbolcularımıza, teknik heyetimize ve taraftarımıza bağlı. Biz eğer Sivasspor olursak, ligin ilk yarısındaki futbolumuzu oynarsak şampiyonluk yolunda önümüzde kimse duramaz. Benim görüşüm Allah'ın izniyle Sivasspor olacağız ve şampiyon olacağız. |
valla arkadaşlar konyanın durum vestel manisa gibi...
konyada bu haftaki fener maçi yenilgisi ile ateş hattına doğru kaydı...sivasta sivası yenmekten başka kurtuluşları kalmadı... zor maç olur ama sivas 2-0 alır diyorum ben... |
konya spordan nefret ediyom başka bişe demiyom
|
[QUOTE=handsome5867;334453]konya spordan nefret ediyom başka bişe demiyom[/QUOTE]
güzel kardeşim konyaspor sana ne yaptı ki bu kadar nefret dolusun. |
Konya ile Sivasspor'un bir alıp veremediği olamaz bence...
önce kardeşlik kazansın diyorum.... ama maç bizim.....rahat alırız..... M.Yıldız'ın maçı olacak bence............. |
konya cok sakat takım. düşme hattına girecekler bu maçı da kaybederlerse. dikkatli olmamız gereken bir maç.seyircimize çok iş düşüyor. inş maçı alırız. eğer konya bir dagılırsa farka bile gideriz. fb maçında gördük dagıldıkları zaman. rahat gol yiyorlar ve zor gol atıyorlar. inş bizim forvetler gününde olurlar ve güzel bir galibiyet alırız.
|
SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları
[B]Sivassporun Konya karşılaşmasının kolay olmayacağını, ancak Sivasspor'un bunu başaracağına inanıyor ve güveniyorum. Konyasporun ve Anadolu takımlarının ligde kalmasını Ankara ve İstanbul'dan ligde bulunan 4-5 takımlardan zayıf olanların ligden düşmelerini arzularım. Ancak bilindiği gibi arzu ve istekle değil;
PARA, FUTBOLCU, TEKNİK KADRO VE EN ÖNEMLİSİ DE TARAFTARINIZLA ya rezil ya da vezir olursunuz.[/B] |
[QUOTE=sensetik;334465]Konya ile Sivasspor'un bir alıp veremediği olamaz bence...
önce kardeşlik kazansın diyorum.... ama maç bizim.....rahat alırız..... M.Yıldız'ın maçı olacak bence.............[/QUOTE] Ne alıp veremediğmiz olacak kardeş tabiki kardeşlik kazansın dostluk kazansın |
Sivasspor 2-0 Konyaspor İNŞ 3 PUAN ALARAK YOLUMUZA DEVAM EDERİZ
|
-->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları
Konyaspor maçını almaktan başka bir çaremiz yok,alacak gücümüzde var,ancak en fazla dikkat etmemiz gereken maçlardan biri diye düşünüyorum.Konyanın düşme korkusunu iyideden iyiye hissettiği şu günlerde can havliyle saldıracaktır.Buna çok dikkat etmemiz lazım.ama 2-1 alırız
|
kesinlikle almalıyız yeni tranfer olıvera ve saidi oynamalı bu maçta sivas-2 konya-0 tabi ilk 25 dakika önemli gol yemez isek
|
[B]5 ten aşağı atarsak sevinmeyeceğim yendik diye..[/B]
|
[QUOTE=handsome5867;334453]konya spordan nefret ediyom başka bişe demiyom[/QUOTE]
gule oynaya alırsınız bu maci.sonrada butun stad konyaspor kumeye diye bagırırsınız arkadan da konyalım yuruyu calarsınız hoşunuza gider eglenirsiniz.ruhsuz yıldızlarımız kafaları onlerinde soyunma odasına giderken halaylar cekersiniz guzle bir haftasonu olur değil mi??düştük bi kere ya vuran vurana tekemyi vurun sizde.suc neydi deil mi sivasa mac izlemeye gelen konyaspor taraftarına taş atmaktı deil mi???karsılık verilince polisler tarafından goturulmekti.basın sozcunuzun bir avuc terorist geldi demesiydi dimi??anadoludan sampiyon cıkarmı cıkmaz mı orasını bilmem keşke cıksa da gorsek sivasspor olsa sonra baksak sivasspor camiası da aynı 3 buyuklerinki gibi ruhu da değişiyor mu görsek.birisi de 5 den asagı atarsak yendik demem demiş atın oglum 25 tane atın.biz alıştık zaten.ne yapsak kar etmiyor bu takıma sovuyoruz yuhluyoruz olmuyor siz de sovun ama centilmence atmayın yine tas sopa atın dovun sovun 5 tane de ittirin yollayın bizi oldu mu??ne hallere dusmusuz off ki ne off elbet bu öle topragı atılır bu takım dirilir ha kazayla kumedede kalırız inş de o zaman bunların hesabı senee sorulur.yazık diorum o yoruma.benim nufus kutugum sivas baba tarafım komple sivaslı diger taraf konyalı ben de knoya dogumluyum ben de nefret ediyimmi sivastan??? |
SİVASSPOR-3
KONYASPOR-1 .... |
[QUOTE=nalcaciboy;334517]gule oynaya alırsınız bu maci.sonrada butun stad konyaspor kumeye diye bagırırsınız arkadan da konyalım yuruyu calarsınız hoşunuza gider eglenirsiniz.ruhsuz yıldızlarımız kafaları onlerinde soyunma odasına giderken halaylar cekersiniz guzle bir haftasonu olur değil mi??düştük bi kere ya vuran vurana tekemyi vurun sizde.suc neydi deil mi sivasa mac izlemeye gelen konyaspor taraftarına taş atmaktı deil mi???karsılık verilince polisler tarafından goturulmekti.basın sozcunuzun bir avuc terorist geldi demesiydi dimi??anadoludan sampiyon cıkarmı cıkmaz mı orasını bilmem keşke cıksa da gorsek sivasspor olsa sonra baksak sivasspor camiası da aynı 3 buyuklerinki gibi ruhu da değişiyor mu görsek.birisi de 5 den asagı atarsak yendik demem demiş atın oglum 25 tane atın.biz alıştık zaten.ne yapsak kar etmiyor bu takıma sovuyoruz yuhluyoruz olmuyor siz de sovun ama centilmence atmayın yine tas sopa atın dovun sovun 5 tane de ittirin yollayın bizi oldu mu??ne hallere dusmusuz off ki ne off elbet bu öle topragı atılır bu takım dirilir ha kazayla kumedede kalırız inş de o zaman bunların hesabı senee sorulur.yazık diorum o yoruma.benim nufus kutugum sivas baba tarafım komple sivaslı diger taraf konyalı ben de knoya dogumluyum ben de nefret ediyimmi sivastan???[/QUOTE]
Arkadaşım kendi takımına olan kızgınlığını ve kırgınlığını gelip burdaki insanlardan çıkarma. Konya'nın gelenden beş gidenden altı yemesinin sorumlusu Sivasspor taraftarı mı? Biz sadece ve sadece Sivassporumuzun galip gelmesini istiyoruz. Rakip Konya veya bir başkası olur farketmez, herhalükarda galip gelmeyi istiyoruz. Konyaspor'a önce Konyalılar sahip çıkacak. Dün bir Konyalı arkadaşımla konuşuyordum, hayretler içinde kaldım, adam Konya-Fener maçında Fener'i tutuyor, ''Konya ikinci ligdeyken daha fazla zevk veriyor, bence oraya gitsin.'' diyor. Bir Konyalı bunu söyler de üç büyültülmüş yalakası olursa, Konya'nın bu gidişinin sorumlusu da yine Konyalılar olur. Uzun lafın kısası sizin bu durumunuzdan biz sorumlu değiliz. :):):) |
--->: -->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yoru
[QUOTE=yigiter187;334501][B]5 ten aşağı atarsak sevinmeyeceğim yendik diye..[/B][/QUOTE]
Kardeş konyasporumuz bi süpriz yaparsa hiç şaşma o zaman sevinirmisin ağlarmısın bilelem |
Bizanzlılara yapsaydın ya süprizi de anadolu olarka hep beraber sevinsek kötü mü olurdu?
Olmuyor beyler böyle anadolu takımları bir yere varamaz. |
[QUOTE=BOUN;334528]Arkadaşım kendi takımına olan kızgınlığını ve kırgınlığını gelip burdaki insanlardan çıkarma. Konya'nın gelenden beş gidenden altı yemesinin sorumlusu Sivasspor taraftarı mı? Biz sadece ve sadece Sivassporumuzun galip gelmesini istiyoruz. Rakip Konya veya bir başkası olur farketmez, herhalükarda galip gelmeyi istiyoruz.
Konyaspor'a önce Konyalılar sahip çıkacak. Dün bir Konyalı arkadaşımla konuşuyordum, hayretler içinde kaldım, adam Konya-Fener maçında Fener'i tutuyor, ''Konya ikinci ligdeyken daha fazla zevk veriyor, bence oraya gitsin.'' diyor. Bir Konyalı bunu söyler de üç büyültülmüş yalakası olursa, Konya'nın bu gidişinin sorumlusu da yine Konyalılar olur. Uzun lafın kısası sizin bu durumunuzdan biz sorumlu değiliz. :):):)[/QUOTE] benim durumumdan seni sorumlu tuttugumu hangi cumlemden cıkarttıgını merak ettim???galiba ustte quote yaptıgım cumle alıntısını da gormemişssin.zaten senin soyledigin gibi bir şeyi savunabilecek kadar da sacmalayacak değilim.kendi takımıma kırgınlıgım bir yana dikkat ettiysen başka olaylardan bahsetmişim??neden bahsetmişim üstte alıntı yaptıgım kişi ve bu gibi kişilerin düşünceleri doğrultusunda etmişim. arkadasın konyalı olabilir macını fenerbahçe tribununde de izleyebilir.her anadolu sehrinde oaln seydir.sivasta da oluyordur bu sene sivasspor ile 3 buyuklerin ypatıgı maclarda sivaslı olup da 3 buyuklerin tribununde onları destekleyen bir değil yuzlerce vardır heryerde var.o bizi ilgilendirmez.2.ligde oynasın falan filan diye yorum yapmyada hakkı yok.çünkü o konyasporlu degil zaten.zaten futboldan falan da cok da anladıgın zannetmem takılır işte basarılı takım peşine konyayla ilgisi yok yani o kişi kimse onun. bir de burası forumsa foruma uyeligim kabul edilmişsse görüşlerimi yazarım admin gereksiz veya yersiz gorurse siler yada benim sozlerimde forum kurallarına uymayan bir şeyler gorurse uyeligimi iptal eder.o sensen eger onu da bilmiyorum dikkat etmedim.neyse öyle buraya yazamassın tarzıyla bana sen karısamassın... |
[QUOTE=BOUN;334528]Arkadaşım kendi takımına olan kızgınlığını ve kırgınlığını gelip burdaki insanlardan çıkarma. Konya'nın gelenden beş gidenden altı yemesinin sorumlusu Sivasspor taraftarı mı? Biz sadece ve sadece Sivassporumuzun galip gelmesini istiyoruz. Rakip Konya veya bir başkası olur farketmez, herhalükarda galip gelmeyi istiyoruz.
Konyaspor'a önce Konyalılar sahip çıkacak. Dün bir Konyalı arkadaşımla konuşuyordum, hayretler içinde kaldım, adam Konya-Fener maçında Fener'i tutuyor, ''Konya ikinci ligdeyken daha fazla zevk veriyor, bence oraya gitsin.'' diyor. Bir Konyalı bunu söyler de üç büyültülmüş yalakası olursa, Konya'nın bu gidişinin sorumlusu da yine Konyalılar olur. Uzun lafın kısası sizin bu durumunuzdan biz sorumlu değiliz. :):):)[/QUOTE] kardeş iyi güzel demissin benimde bi arkadaşım var sizin grubun içinden nette tanıştım ismi kürşat dı galiba oda sivassporlu ama beşiktaş sivas maçınd beşiktaşı tutuyor şimdi bir kişinin düşüncesini bütün konyasporlulara yükleyemezsin o senin arkadaşının ruhunu fenere sattığının anlamına gelir o arkadaşın o zaman konyalı değildir bunu unutma bir gerçek konyasporlu konya fener maçında feneri veya başka takımı tutmaz Konyasporlu olunmaz KONYASPORLU doğulur. sanki sizin içinizde üç büyükler geldiği zaman rakip taraftarların içine giren yokmu elbette var tabiki bizim durumumuzdan siz sorumlu değilsiniz düşsekte kalksakta konya bizim sivas sizin ama şunu unutma inşallah sivaspor şampiyon olurda bizde gururlanırız anadolu takımlarından biri şampiyon oldu diye |
@konyahooligans
Haklısınız, konuya sizin gibi yaklaşmak gerekir. Anadolu'lu taraftarlar el ele olmazı şart arkadaşlar, yoksa bu bizanz yezitleri ile işimiz zor. Anadolu takımları bunlara daha ne kadar yem olacak. Gelin hepberaber buna bir son verelim. İstersek başarırız. |
[QUOTE=Nihat71;334534]@konyahooligans
Haklısınız, konuya sizin gibi yaklaşmak gerekir. Anadolu'lu taraftarlar el ele olmazı şart arkadaşlar, yoksa bu bizanz yezitleri ile işimiz zor. Anadolu takımları bunlara daha ne kadar yem olacak. Gelin hepberaber buna bir son verelim. İstersek başarırız.[/QUOTE] anadolu takımları el ele nasıl versin.ankaragclulerle bursalılar kardeş olsun ankaragucucn rakibine bursalı burasnın rakibine ankaragucluler karsı olsun.sonra senin tarftarın cıksın konyaspordan nefret ediorum başka da bieşy demiyorum diye çıksın konussun sonra el ele olalım.pek imkanı var gibi gozukuyormu.once sehirde 3 buyuk takımın taraftarını bırakamyacak projeler olsun sonra gerisi.sampiyonluga oynuyorsunuz hala sivasda bir hava goremiyorum maclarını izliyorum daha ateşli olun mesela ilgi ceksin sivasspor.zaten cekti.daha fazlası olmalı ama.. |
--->: -->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yoru
[QUOTE=konyahooligans;334529]Kardeş konyasporumuz bi süpriz yaparsa hiç şaşma o zaman sevinirmisin ağlarmısın bilelem[/QUOTE][COLOR="Navy"]Aman konyahooligans kardedsim,,, gozunuzu seviyim,,, patlama yapacak hafta olarak bu haftayi bulmayin,,,
Sahsen Konyaspor’un kumede kalma mucadelesi vermeniz beni uzmekte. Ozellikle Ankara’da 4 takim, Istanbul’da 5 takim varken… Ancak biz sizi yendikten sonra onunuze geleni yenmenizi ve tehlikeli bolgeden kurtulmanizi diliyorum.[/COLOR] |
Haklısın kardeşim ama biliyorum ilk adım zordur ama atmak önemli.
Şu bursa taraftarı gibi bir taraftarı olsaydı sivasspor'un, kesinlikle halen liderdik ama yok işte ne yapalım. |
Bu maç bizim için ya hep ya hiç maçı. Kazandığımız takdirde (ki Konyaspor yaralı ve bize her zaman ters gelen bir takım, bu sefer şeytanın bacağını kırmamız lazım) şampiyonluk yolunda aynı çizgide gideceğiz ve rakiplerimizin puan kaybını bekleyeceğiz.
Konyaspor'a düşmanlık duymak gibi saçma birşey olamaz. Konyaspor da bizim kardeş takımlarımızdan biridir. Her zaman dost olduğumuz bir ildir. Düşmelerini asla istemiyoruz. Ama şampiyonluk kapısına kadar gelmişkende bu maçı da mutlak suretle kazanmamız lazım. O yüzden 1-0 olsun bizim olsun. Konyaspor'a de bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim. Tüm Anadolu takımları kardeştir, unutmayalım .... . |
[B]Sivasspor 1 2 Konyaspor Her zaman oldugu gıbı yıne konya bıze ters gelecek ve puan kaybedecegız ...! 1 puan alırsak ıyı olur bence ...![/B]
|
[QUOTE=nalcaciboy;334536]anadolu takımları el ele nasıl versin.ankaragclulerle bursalılar kardeş olsun ankaragucucn rakibine bursalı burasnın rakibine ankaragucluler karsı olsun.sonra senin tarftarın cıksın konyaspordan nefret ediorum başka da bieşy demiyorum diye çıksın konussun sonra el ele olalım.pek imkanı var gibi gozukuyormu.once sehirde 3 buyuk takımın taraftarını bırakamyacak projeler olsun sonra gerisi.sampiyonluga oynuyorsunuz hala sivasda bir hava goremiyorum maclarını izliyorum daha ateşli olun mesela ilgi ceksin sivasspor.zaten cekti.daha fazlası olmalı ama..[/QUOTE]
[B]Sahsen cokda gusel bursankara kardeslıgı ve tum turkıyede cok guzel ısler yapıyolar ve carsı dan sonra turkıyenın onde gelen 2 3 grupları ama zaten dıer kulupler arasında bır kardeslık olamaz cunku bu sekılde ıktıdarlı davranacak bı 2 klup daha yok turkıyede ...![/B] |
macla ilgili bir yorum yapacak olursak.konyasporumuzun malesef sahada yurumeye dermanı yok.o yuzden umutlu da değiliz.baız arkadaslar goruyordur nalcaci.com da forumda kimse umutlu degil.deplasmana organizasyon olacak gibi.ben de geleceğim.ama bizim amacımız farklı biz su anda bir surecteyiz ve bu surecte kendi takımımıza bişeyleri ki biz biliyoruz farkettirmeye calısıyoruz.biz maglup olma ihtimalimizi yuzde90 olarak gorerek gelecegiz.bunun dısında benim bu forumda bi kaç arkadasa soyeldigm sozler tamamen farklı bir durum.macla ilgisi yok..
|
[QUOTE=Nihat71;334530]Bizanzlılara yapsaydın ya süprizi de anadolu olarka hep beraber sevinsek kötü mü olurdu?
Olmuyor beyler böyle anadolu takımları bir yere varamaz.[/QUOTE] kardeş biz yapamadık yaptığımız günlerde oldu önümüzdeki günlerde siz yapın o zaman birde anodolu takımları bir yere varamaz demissin bunun anlamı ne siz nasıl vardınız siz kendinizi Anadolu takımı olarak saymıyormusunuz. |
[QUOTE=merkez_ismail;334541][B]Sahsen cokda gusel bursankara kardeslıgı ve tum turkıyede cok guzel ısler yapıyolar ve carsı dan sonra turkıyenın onde gelen 2 3 grupları ama zaten dıer kulupler arasında bır kardeslık olamaz cunku bu sekılde ıktıdarlı davranacak bı 2 klup daha yok turkıyede ...![/B][/QUOTE]
o da senin gorusundur kardeşim diyecek birşeyim yok.bence hiç de guzel bi dostluk falan da degil emin ol ki en ufak bir menfaatte birbirlerini satabileceklerdir.benim gorusum bu tabi.biz biliyoruz ortama yakınız... |
[QUOTE=nalcaciboy;334544]o da senin gorusundur kardeşim diyecek birşeyim yok.bence hiç de guzel bi dostluk falan da degil emin ol ki en ufak bir menfaatte birbirlerini satabileceklerdir.benim gorusum bu tabi.biz biliyoruz ortama yakınız...[/QUOTE]
[B]Senın yakın oldugun ortamın ben 3 sene ıcınde kaldım halende gorustugum bır cok kısı var sızınle ankaragucunun arasında olaylı macta sıvastan 2 arkadas gıttık...! Sen bana sunu kesınlıkle soleyemezsın menfeat ıcın onlar hayatta bırbırnı satmaz belkı sızın aranızda bolunme olur belkı sıvas trıbunlerınde bolunme olur ama bursankaraya hıc bısı olmaz ...![/B] |
[QUOTE=merkez_ismail;334545][B]Senın yakın oldugun ortamın ben 3 sene ıcınde kaldım halende gorustugum bır cok kısı var sızınle ankaragucunun arasında olaylı macta sıvastan 2 arkadas gıttık...! Sen bana sunu kesınlıkle soleyemezsın menfeat ıcın onlar hayatta bırbırnı satmaz belkı sızın aranızda bolunme olur belkı sıvas trıbunlerınde bolunme olur ama bursankaraya hıc bısı olmaz ...![/B][/QUOTE]
olabilir tamam işte gorusler farklı..saygı duyarım bizim dediğimizi dikkata alacak degiller ya.. |
[B][COLOR="Red"]ARKADAŞLAR TOPİCİMİZİN BASLIGI SIVASSPORUMUZ KONYASPOR MACININ YORUMLARI VE SKOR TAHMINLERI TOPİÇ LUTFEN HADDINI ASMASIN YOKSA MESAJLAR SILINECEKTIR ... ![/COLOR][/B]
|
58 İÇİN ALALIM
[B]KONYA MAÇINI KAZANIP 3 PUAN ALIRSAK PUANIMIZI [COLOR="Red"]58[/COLOR] YAPACAĞIZ HADİ 58. PUAN İÇİN ÇIKALIM VE KAZANALIM[/B]
|
İNŞALLAH FARKLI KAZANIRIZ.....................
|
_____________________|
|____###########___| |__###############___| |__################___| |_#######[COLOR="Red"]Ş[/COLOR]#########____|_____######___| |__########[COLOR="red"]A[/COLOR]########_____###########___| |__#########[COLOR="red"]M[/COLOR]########___##############___| |___#########[COLOR="red"]P[/COLOR]########_#######[COLOR="red"]S[/COLOR]########___| |____#########[COLOR="red"]İ[/COLOR]##############[COLOR="red"]İ[/COLOR]#########___| |______########[COLOR="red"]Y[/COLOR]############[COLOR="red"]V[/COLOR]#########___| |_______########[COLOR="red"]O[/COLOR]##########[COLOR="red"]A[/COLOR]#########___| |________=#######[COLOR="red"]N[/COLOR]########[COLOR="red"]S[/COLOR]#########___| |__________########################___| |___________######################___| |____________###################___| |_____[COLOR="red"]S[/COLOR]_______=###############___| |_____[COLOR="red"]İ[/COLOR]_________#############___| |_____[COLOR="red"]V[/COLOR]__________##########___| |_____[COLOR="red"]A[/COLOR]__________=########___| |_____[COLOR="red"]S[/COLOR]___________#######___| |__________________#####___| |__________________####___| |___________________##___| |___________________#___| |
iki takım içinde çok önemli bi karşılaşma sivasspor şampıyonluk yolunda kan kaybetmemek adına konyasporda kümede kalma adına herşeyini ortaya koyacaktır tribün açısından da iki takım taraftarıda takımını yalnız bırakmaz.. renkli bi karşılaşma olacak hakkeden tarafın kazanması dileğiyle....
|
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;334570]_____________________|
|____###########___| |__###############___| |__################___| |_#######[COLOR="Red"]Ş[/COLOR]#########____|_____######___| |__########[COLOR="red"]A[/COLOR]########_____###########___| |__#########[COLOR="red"]M[/COLOR]########___##############___| |___#########[COLOR="red"]P[/COLOR]########_#######[COLOR="red"]S[/COLOR]########___| |____#########[COLOR="red"]İ[/COLOR]##############[COLOR="red"]İ[/COLOR]#########___| |______########[COLOR="red"]Y[/COLOR]############[COLOR="red"]V[/COLOR]#########___| |_______########[COLOR="red"]O[/COLOR]##########[COLOR="red"]A[/COLOR]#########___| |________=#######[COLOR="red"]N[/COLOR]########[COLOR="red"]S[/COLOR]#########___| |__________########################___| |___________######################___| |____________###################___| |_____[COLOR="red"]S[/COLOR]_______=###############___| |_____[COLOR="red"]İ[/COLOR]_________#############___| |_____[COLOR="red"]V[/COLOR]__________##########___| |_____[COLOR="red"]A[/COLOR]__________=########___| |_____[COLOR="red"]S[/COLOR]___________#######___| |__________________#####___| |__________________####___| |___________________##___| |___________________#___|[/QUOTE] NOT: PUAR DAN ALINMIŞTIR ...................... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:38. |