![]() |
--->: MAÇIN ARDINDAN
bülent hocaya bütün camia ve sivassporlu bütün futbolculara yürekten teşekkürediyorum.sivassporum büyümeye devam ediyor.emegi gecen herkesten Allah razı olsun.
|
bülent uyguna helal olsun başka ne diyim ben ya
|
Allah Razı olsun
BÜLENT HOCAM.Allah mahçup etmesin. |
amın darısı zafere:)...............................................
|
hocam mutlu sona az kaldı size sonsuz güveniyoruz....
|
hocam sıze ve ekıbınıze bızlere bu sevıncı yşattığınız guzellıklerden dolayı teşekkur eder ve başarılarınızın devamını dılerım allah yar ve yardımcınız olsun
|
[B]helal olsun yiğidoma
şampiyonluk yolunda çok güzel oldu bu galibiyet [/B] |
-->: MAÇIN ARDINDAN
cok tsk ediyorum hocam size. Bizi ne kadar mutlu ediyorsunuz. Insallah uzun süre Sivasspoda kalirsiniz
|
hocam sana ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah razı olsun. inş hedeflerine bir bir ulaşacaksın.
|
inş kasımpaşa karşısında'da 3 puan'a ulaşarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemiş oluruz
|
-->: MAÇIN ARDINDAN
Sevgili bülent hoca emeklerinizin boşa cıkmadığı bu sezon başarıdan başarıya imza atınız futbolcu kardeşlerimizi ne güzel motife ediyorsunuzki hepside can siperane oynuyorlar Sivassporumuzu bu sezon şaha kaldırdınız size ne kadar teşekkür etsek azdır bizlere bu sevinci bu heyecanı ve bu başarıyı yaşattığından dolayı sizi kutlarım başarılarınızın devamını dilerim
|
MAÇIN ARDINDAN
Attığı gol = 3
Aldığı puan= 3 Sıralaması = 3 Puanı = 58 (plaka hoş oldu) Teşekkürler Bülent Hoca... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:18. |