SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bülent Uygunla ilgili TS sitesinde açılan başlık (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17718)

MOS-BY-58 30.03.2008 23:25

--->: Bülent Uygunla ilgili TS sitesinde açılan ba

[QUOTE=bortecine;341819]dolaylı tarafından yazılan
Aynen katılıyorum.sıvası şampiyon yapmazlar gibi hiç bir mantıksal izahı olmayan sözlerle adamları neredeyse şampiyon yapacağız.Çok net olan şey maalesef adamlar şampiyon olacak gibi.Eğer yarış son maçta sıvas ile fb arasında olursa ki öyle görünüyor istemesekte tarihimizde ilk defa maalesef trabzonda fb nin galibiyetine sevineceğiz.

Bu forumda FBnin Trabzonspıorumuzu yenmesinden dolayı sevineceğini söyleyenlere de rast geldik. Resmen kabus gibi bişey yaa. 96 yılında elimizden şampiyonluğu çalan FB yüzünden kaç Trabzonlu intihar etti haberin varmı? Onların kemiklerini sızlatmaya kimsenin hakkı yok!..

yazmışlar işlerinde kini dışarı atma piskolojisi[/QUOTE]

futbol yüzünden intihar eden salaktir.
eger gercekten bu yüzden intihar edenler varsa,
merak etmeyin kemikleri bu yüzden sizlamaz.
intiharettiklerinden dolayi cehennemlik olduklari
icin, sampiyonlukmus, futbolmus, zaten umurlarinda
olmaz...

iskin_58 30.03.2008 23:30

ya bu trabzon forumunu okudukça sinirleniyorum.
bunların iyilerini seçip oradan çıkarsakta trabzonu anadoludan ayırıp denizemi salsak. boğaza doğru akıntı olacağı için gider istanbulda durur bunlarda istanbul takımı olurlar işte.

nedersiniz güzel olmaz mı :) :) :)

MOS-BY-58 30.03.2008 23:31

[QUOTE=TS58;341842]RENKLER ve ZEVKLER TARTIŞILMAZ.

Herkes dilediği takımı tutmak da özgürdür.

Lütfen herkes birbirine saygılı olsun.

Anket denilen birşey var. Tıkla oyunu , gör sonucu. Uzun lafın kısası.

Söz Gümüşse,sükut ALTIN'dır.[/QUOTE]

helal olsun sana... olayi bu kadar basit ama olgun ve erdemli görmek gerekirken, terörden beter bir bölücülügü tercih edenler var. anlamak mümkün degil.

ya dostlar... her kim sampiyon olursa, öyle ya da böyle hak etmistir... gönül ister ki Sivas olsun, olmazsa da adamligimiz bakidir vesselam... bizim büyüklügümüzün kistasi da zaten bu olmalidir, yoksa sampiyonluk degil...

holigan yiğido 31.03.2008 01:11

-->: Bülent Uygunla ilgili TS sitesinde açılan baş

allah onların belalarını zaten vermiş.birbirlerine düşmüler isterseniz açın sayfayı bakın

holigan yiğido 31.03.2008 01:15

-->: Bülent Uygunla ilgili TS sitesinde açılan baş

üye oldum sitelerine msj yazdım adamlar o kadar bencillerki sivas hakkında iyy şeyler yazanların yorumlarını siliyorlar.

aman neyse yaw bizene yesinler birbirlerini güler geçerim

Engin58 31.03.2008 02:00

[B][COLOR="Red"]TRABZONSPORLU KARDESIM BIZ TESEKKÜR EDERIZ SIVASSPORA VERMIS OLDUGUNUZ DESTEKDEN DOLAYI ANADOLU TAKIMLARINI ELBETDE GÖSTERMIS OLDUGU BASARIYI HEP BIRLIKTE BIZ YIGIDOLAR OLARAKTA DESTEKLERIZ AYRICA SIVASSPORUMUZA DESTEK VEREN HERKESE TESEKKÜRÜ BIR BORC BILIRIZ .SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]

sivassporummm58 31.03.2008 02:19

Kardeş biz gerçek Trabzonsporluların bizim yanımızda olduğunu biliyoruz sen dert etme benim de çok tarbzonlu arkadaşım dostum var Trabzon a slmlar...

§ydor 31.03.2008 02:42

boyle bir olay varmi ya biir insan toplulugu bu kadar kıskanc olabilir. onlar saniyorki o maci ts alsa bizim yerimizde onlar olucak saniyorlar. küme dussunler ya gs sempatizani bu ts den hep nefret etmistim ztn. daha cok cekersiniz siz bizden.

PRoFeSSioNaL 31.03.2008 11:34

[B]GeReken Cevabı Vereceğim[U]byunus[/U][/B] Arkadasımız Bize Karsı oldugunu AcıkSozlerle solemiS

muhsin koçak 31.03.2008 19:16

ben o yorumların tamamını okudum ve kendimce bir sonuç çıkardım;trabzon camiası biz(sivasspor) şampiyon olacak diye yusuf yusuf ediyorlar,dua mua hikaye,kimsenin kimseye dua ettiği falan yok.

merkez_emre 31.03.2008 19:19

adamlar dunya kufur etsın demedıklerını bırakmasınlar biz hala trazbon abi diye dolasalım yok böyle birsey

GokhanTurna 31.03.2008 19:22

[QUOTE=muhsin koçak;342377]ben o yorumların tamamını okudum ve kendimce bir sonuç çıkardım;trabzon camiası biz(sivasspor) şampiyon olacak diye yusuf yusuf ediyorlar,dua mua hikaye,kimsenin kimseye dua ettiği falan yok.[/QUOTE]

[B]Haklısın Adamlar Anadoludan Şampiyon Çıkcak Diye Yusuf Yusuf Oldular..Eger Biz Şampiyon Olursak Trabzonsporun Büyüklügü Gidermiş Öle Diolar..Bu Yüzdende Anadoluya Destek Vermiolar[/B]

Tirabizonsipor 31.03.2008 20:37

Genelleme yapmayalım arkadaşlar. O foruma yazmayan pek çok Trabzonlu sizinle beraber. Size destek yazanlar dışlanmaktan çekindiği için herkes yazamıyor. Bizim gibi açıkca yazanlarda malesef hedef tahtasına oturtuluyoruz ve dışlanıyoruz :(

xremix 31.03.2008 20:50

[QUOTE=Tirabizonsipor;342454]Genelleme yapmayalım arkadaşlar. O foruma yazmayan pek çok Trabzonlu sizinle beraber. Size destek yazanlar dışlanmaktan çekindiği için herkes yazamıyor. Bizim gibi açıkca yazanlarda malesef hedef tahtasına oturtuluyoruz ve dışlanıyoruz :([/QUOTE]

senin gibi düşünenler her zaman delikanli,diğerleri ise Türk futbolunu baltalayan ve seviyesiz açıklamalarda bulunmuşlar,Buraya kadar Sivasspor dişi ile tırnağı ile geldi ,SİVASSPOR tüm ANADOLU'nun ruhu ve önderi olacak İstanbul hegamonyasına son verecek TRABZON ve SİVAS her zaman kardeş olacak bütün hainlere rağmen..!!!

okan27ank 31.03.2008 20:51

DUYUN BU SESİ........
HERKES BİRLEŞMEDEN YANA DEMEKKİ ORTADA BİR LİDER EKSİKLİĞİ VAR . MEVCUT GRUPLARIN ÇEKİRDEK TARAFTARI VAR . MAÇLARA BİLETLİ GİRMEK ŞARTI İLE MARATON TÜRÜBÜNÜDE TEK BİR GRUP ALTINDA TOPLANALIM . BU GRUBA İSMİDE SİVASSPOR.COM DA OYLAMAYA SUNARAK BULALIM . SİTE YÖNETİCİMİZ RÜŞTÜ ABİYE BU KONUDA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR. KENDİSİNE HERKES SAYGI VE SEVGİ GÖSTERMEKTEDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. TARFTAR GRUPLARININ LİDERLERİ İLE TOPLANIP KİMSENİN HAKKINI YEMEDEN VE YENİ OLUŞACAK TRİBUNUN LİDERLİĞİNİDE KENDİSİ ÜSLENEREK BİR OLUŞUM İÇERİSİNE GİRELİM. HADİ ABİ YAP Bİ GÜZELLİK MADDİ MANEVİ SÖZ ARKANDAYIM.SİVASLI KARDEŞLERİM BU KONUYU DEGERLENDİRİRSENİZ VE DESTEK VERİRSENİZ İNANIN OLUR BU İŞ.
HERŞEY SİVASSPOR İÇİN.

Tirabizonsipor 31.03.2008 21:00

[QUOTE=xremix;342465]senin gibi düşünenler her zaman delikanli,diğerleri ise Türk futbolunu baltalayan ve seviyesiz açıklamalarda bulunmuşlar,Buraya kadar Sivasspor dişi ile tırnağı ile geldi ,SİVASSPOR tüm ANADOLU'nun ruhu ve önderi olacak İstanbul hegamonyasına son verecek TRABZON ve SİVAS her zaman kardeş olacak bütün hainlere rağmen..!!![/QUOTE]
Sana aynen katılıyorum kardeşim

alper58 31.03.2008 21:00

Sivas'ın şampiyonluğu, Trabzonspor efsanesinin bitişidir.Yayın gelirleri, medya da ayrılan yer, yeni nesil taraftar vs.

hahaha böle yazmıslar ha sunu bileydiniz kardeşimmm...

tanju_58 31.03.2008 21:35

bu topicin kapatılmasını istiyorum.büyük takımlar bir maça takılı kalmaz.biz kalmıyoruz.trabzonsporlu bencilce düşünen taraftarlarada tavsiyemdir...

yigidoo 31.03.2008 21:40

Hoca cok kurnaz bir aciklama yapmistir gurbanlar, onu hoca sizlere lig sonu aciklar bakin onun her lafinin altinda bir seyler yatiyor unutmayin. eger onun hesaplari ligin sonuna kadar kayipsiz gitmek,eger o olursa FB son maciTS le bunlarin bir biriyle alacak vede verecek hesaplari var 96 senensinden, gaye TS havaya sokmak.TS alsin maci Sivasspor Sampiyon olur, en kötü ikinci olur.
Hoca bilir isini.
Sampiyon Sivasspor

izmirliyiğido35 31.03.2008 21:50

kimse bülent hocaya bişey diyemez o işini bilir
adam kötü mü yapıyo anadoludan şampiyon çıkarmaya çalışıyo

candayanmaz58 01.04.2008 01:30

TÜRK TAKIMI VE TARAFTARLARI OLARAK, BU TÜR AÇIKLAMALARIN ART NİYETLİ ALGILANMAMASI GEREKTİĞİNİ VE BİZİM ŞAMPİYON OLMAMAMIZI İSTEMEYEN HİÇKİMSENİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEMEMİZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. ŞAMPİYON SİVASSPOR!

albina58 01.04.2008 03:55

Futbol,çok başlı uğraş alanıdır.Ana uğraş,sahada,11 er futbolcu karşılıklı olarak önce kendileri zevk alacak,sonrada seyredenlere göze hoşgelen bir gösterim sunacak.
Ülke olarak her branşda olduğu gibi,mesela işsiz güçsüz biri bir gün bakmışsın manken olmuş,tiyatrocu olmuş,artist olmuş,bu işsiz güçsüz ve iştikal ettiği uğraşta kalifiyesiz ise,o zaman maymunluk-şebeklik,şaklabanlık yaparak hiç anlamadığı bu alanda bir yerlere gelmeye çalışacak.
Futbolumuzda ise,Türk futbolunu kirleten odakların,sahada futbolcu olarak Bülent KORKMAZ-George HAGİ,medyada ise Ahmet ÇAKAL-Erman TOROĞLU gibi medya maym.nlarıdır.
Zira futbol sahada oynanan oyun kadar,sahada dışında,MEDYA-SPONSORLUK- ve SEYİRCİ gibi olgularlada anılmaya başlandı.Saha dışı olgularda ise gündem olmak,dikkatleri üzerinize çekmek gerekmektedir.
Bu göstergeler ışığında,öncelikle topici açan arkadaşımdan başlayarak,sitenizde bir veya iki arkadaşınız SİVASSPOR'un şampiyon olmasını isterken,bunu kişisel olarak,şampiyonluk ümidini kaybetmiş bir takımı taraftarı veyada şampiyonluğa koşan bir istanbul takımını,kendi bakış açından şampiyon olmasının sakıncasından dolayı Sivasspor'un olmasını istiyorlar.
Açılan bu topic,sadece ilgili aynı kulvarda koşduğumuz bir anadolu takımının popüliterisi yükseltmek üzere açılmış,yazılan ve konuşulan konular(Bizim sitemizde) abesle iştigaldir.
Bülent UYGUN,neyi nerde ne zaman konuşacağını,geçmişte süper liğ tecrübelerine dayanarak,en ideal şekilde kullanmaktadır.Varsa kötü-ayıp-kınanacak birşey onu yorumlayalım,yoksa şampiyonluğa koşan bir teknikdirektörü alkışlayalım.

SenSetik 01.04.2008 07:40

ne yazık ki ts taraftarları şampiyon olmamızı istemiyormuş..
ne yazık ki bu sayede büyük kalacaklarını düşünüyorlar..
büyük kalmak için büyük olmak lazım...siz onu çoktaaaan yitirdiniz zaten...
bu şekilde düşünerek dah da dibe vuruyorlar....
yazık çok yazık...birkaç tane trabzonlu arkadaş bunun yanlış olduğunu anlatmaya çalışmış ama sitelerinin %90'ı aynı kafadan...

lütfen artık sizde gözünüzü açın şu dostluk masalını bırakın!!!!
bizim abimiz mabimiz falan olamaz ts..

Abdullah DuMaN 01.04.2008 08:41

-->: --->: Bülent Uygunla ilgili TS sitesinde açıl

[QUOTE=Tirabizonsipor;341717]Şuanda 5 sayfaya ulaşmış durumda. Destekleyenlerde var karşı olanlarda.
Ben Sivassporun bu yıl şampiyon olmasını çok istiyorum.[/QUOTE]

karşı olanlar daha fazla ama...................

kadir984 01.04.2008 09:24

Sivasspor’da yönetim değişti

2008-03-31 19:30
--------------------------------------------------------------------------------

Turkcell Süper Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor yönetiminin şok istifası kentte şaşkınlık yarattı

Turkcell Süper Ligi'nde Kasımpaşa galibiyetinden sonra olağanüstü bir toplantı yapan Sivasspor'un başarılı yönetimi sürpriz bir kararla istifa etti.
Şampiyonluk yarışında en avantajlı fikstüre sahip olduklarını söyleyen Eski Basın Sözcüsü Fikret Ünsal '2. Ligden alıp 38 yıl sonra Süper Lige çıkarttığımız Sivasspor 3 sezondur başarı grafiğini hep yükseltti. 2007-2008 sezonunda ise ilk yarıyı lider olarak bitirmemize rağmen Valimiz Veysel Dalmaz ve Belediye Başkanımız Sami Aydın'ın dışında bize özellikle maddi destek konusunda kimse yardımcı olmadı. Şampiyonluğa oynayan bir takıma özellikle çok zengin işadamlarımızın katkıda bulunmamaları bizlerin şevkini kırmıştır. Bunun için dün aldığımız yönetim kurulu kararı ile istifa ettik ve çok acelece olağanüstü genel kurula giderek yeni yönetimin seçilmesine yardımcı olduk' dedi.
Ünsal, sözlerini yeni yönetim kuruluna ve şampiyonluk yolunda engel tanımayan Sivasspor'a başarılar dileyerek tamamladı. Ünsal'ın basın toplantısında çok duygulandığı da gözlerden kaçmadı.
Sivasspor'un yeni Basın Sözcüsü İsmail Dursun ise alel acele yaptığı açıklamada geçmiş yönetimi suçlayarak 'şimdi istifa etmenin zamanı mıydı? Bari takımı şampiyon yapsalardı da öyle istifa etselerdi. Yeni yönetim olarak ne yapacağımızı bilemez haldeyiz. Bir anda ateş topunu kucağımızda bulmuş gibi olduk' diyerek, Sivasspor'u 4 yıldır başarıdan başarıya koşturan eski yönetime sitemde bulundu.
Öte yandan yeni yönetim kurulu yılın Teknik Direktörü seçilen Sivasspor'un başarılı hocası Bülent Uygun'la da yollarını ayırdı. Teknik Direktörlük görevine Sivas Kamuoyunun yakından tanıdığı Yasin Aydın getirildi. Yeni Teknik Direktör Aydın yaptığı açıklamada 'ölmeden Sivasspor'da teknik direktör olarak görev almanın mutluluğunu yaşıyorum. Ben teknik direktör olduktan sonra Sivasspor şampiyon olmasa da olur' dedi.

İşte Yeni Yönetim Kurulu Listesi
BAŞKAN: Hikmet ONAR
2. BAŞKAN: Ahat TÜRKMENOĞLU
2. BAŞKAN: Yahya YILDIZ
ASBAŞKAN: Veysel AÇIKALIN
BASIN SÖZCÜSÜ: İsmail DURSUN
ÜYE: Uğur KAYA
ÜYE: Metin POLAT
ÜYE: Ali Rıza SALMAN
ÜYE: Sururi İRFANOĞLU
ÜYE: Battal BİLGE
ÜYE: Ali HAKYEMEZ
TEKNİK DİREKTÖR: Yasin AYDIN

[COLOR="Red"][B]
NİSAN 1 ŞAKASI [/B][/COLOR]

korkudan dondum kaldım :) altındaki nşakayıda küçücük yazmışlar

ofozturk 01.04.2008 09:25

adamlar büyüklükleri elden gidecek diye etekleri tutuştu yav. vay anam vaaaaay.:)

Del Piero 03.04.2008 20:22

[B]trabzon kümeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

şampiyon sivaSSpor.................[/B]

ekingölü 04.04.2008 15:35

KIZANLARIN YANI SIRA GERÇEKLERİ YAZAN TRABZONLU KARDEŞLERİMİZDE VAR.

NİHAT_EKİCİ 04.04.2008 16:10

BİZİM BÖYLE ŞEYLERLE UĞRAŞACAK HİÇ VAKTİMİZ YOK. ARKADAŞLAR BUNLARA AYIRACAĞINIZ ZAMANI TAKIMA AYIRINDA BİRŞEYE YARASIN.
MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR.

jakobieen 04.04.2008 17:02

-->: --->: Bülent Uygunla ilgili TS sitesinde açıl

Bülent Uygunu tabrik ediyorum, o malum maçtan beri hep sağ duyulu, ortamı yumuşatıcı, yapıcı konuşmalar yaptı, karşı tarafın hassas olduğu bir çok konuya dikkat etti, iki maç kazanınca büyüklük taslayan kendisini 4. büyük ilan eden bir çok t.direktör gibi davranmayıp olursak 5. büyük oluruz dedi, kazandığı maç sayısı iki ile sınırlı kalmadığı halde, Trabzonun görkemli mazisini görmezlikten gelmeyip "anadolunun abisi" sıfatını kullandı çok vakit, iki takımın dostluğunun sürmesi için elinden geleni yaptı.. ama gel gör ki aynı demeçleri karşı taraftan duymak pek mümkün olmadı... Trabzonun milyonlarca taraftarı var, tabiki hepsi birbirinin aynı diil bizim şampiyon olmamızı isteyende olacak istemeyende.. şahsen trabzonlu herkesten her sözü beklerdim lakin şu sözü aslaaa..

[QUOTE] [B]..ben sivasin sampiyonluguna tercihle f.bahceyi tercih ederim..[/B][/QUOTE]

bu nasıl bi ruh halidir anlamak mümkün değil.. bunu söylemek "Trabzonsporluluk" la çelişir her şeyden önce..

bu konuyu artık fazla dallandırmamak gerektiğini vede SPORUN SEVGİ, BARIŞ ve KARDEŞLİK olduğunu bi kez daha vurgulamanın faydası olacağını düşünüyorum..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:03.