SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVAS SOKAĞA DÖKÜLDÜ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18194)

SONMEZ 27.04.2008 13:14

--->: SİVAS SOKAĞA DÖKÜLDÜ

[B]Hele şüküüüüüür,[/B]
[B]Uzun aradan sonra bu güzel görüntüler,[/B]
[B]insanın ruhunu okşuyor.[/B]

[B]Ama yine de yetersiz,[/B]
[B]Haftaya, GS maçı öncesi ve sonrası[/B]
[B]Sivas yıkılmalı...![/B]

Arif Coşkun 27.04.2008 13:31

[url]http://img215.imageshack.us/img215/1442/sivassportaksimbf4.jpg[/url]

34. HAFTA Gençlerbirliği galibiyetiyle ve rakiplarimizinde puan yitirdiği bir haftayla Şampiyonluğu kucaklıyor,soluğu Taksim meydanında alıyoruz.Hertaraftan akın akın gelen yiğidolarla Taksimalanı'nı bayram yerine çeviriyoruz.
Varsıyımlı bir tablo ama, olmayacak birşeyde değil.Hayalimden geçen kafamda tasarladığım bir resim yaptım.Tüm yiğidoları daha duyarlı olmaya daha özverili olmaya ve böyle birşey yaşamak için hazır olmaları gerektiğini düşündüm. ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BİRİCİK SİVASSPOR'UMUZA ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUM.

Arif Coşkun 27.04.2008 13:32

[img]http://img215.imageshack.us/img215/1442/sivassportaksimbf4.jpg[/img]

34. HAFTA Gençlerbirliği galibiyetiyle ve rakiplarimizinde puan yitirdiği bir haftayla Şampiyonluğu kucaklıyor,soluğu Taksim meydanında alıyoruz.Hertaraftan akın akın gelen yiğidolarla Taksimalanı'nı bayram yerine çeviriyoruz.
Varsıyımlı bir tablo ama, olmayacak birşeyde değil.Hayalimden geçen kafamda tasarladığım bir resim yaptım.Tüm yiğidoları daha duyarlı olmaya daha özverili olmaya ve böyle birşey yaşamak için hazır olmaları gerektiğini düşündüm. ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BİRİCİK SİVASSPOR'UMUZA ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUM

SONMEZ 27.04.2008 13:36

[QUOTE=arifcoskun;355298][img]http://img215.imageshack.us/img215/1442/sivassportaksimbf4.jpg[/img]

Varsıyımlı bir tablo ama, olmayacak birşeyde değil.Hayalimden geçen kafamda tasarladığım bir resim yaptım.Tüm yiğidoları daha duyarlı olmaya daha özverili olmaya ve böyle birşey yaşamak için hazır olmaları gerektiğini düşündüm. ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BİRİCİK SİVASSPOR'UMUZA ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUM[/QUOTE]

[B]Arif abi,
Hay ağzını, emeğini, yüreğini seveyim.
Varolasın abi.

Aaaah abi ah,
bu resim gerçek olur mu acaba...?[/B]

SONMEZ 27.04.2008 13:40

[B]Arif abi, resmin büyüsüne kapılıp;
heyecandan görememişim, sonradan farkettim,
Herkes [COLOR="Red"]SİVASIMI[/COLOR] selamlıyor...!
Mübarek güvercinler bile [COLOR="Red"]ŞAMPİYONUMUZUN[/COLOR],
marşını terennüm ediyorlar.
Muhteşem bir tasarım.
Tebrikler...teşekkürler...[/B]

Arif Coşkun 27.04.2008 13:46

[QUOTE=SONMEZ;355299][B]Arif abi,
Hay ağzını, emeğini, yüreğini seveyim.
Varolasın abi.

Aaaah abi ah,
bu resim gerçek olur mu acaba...?[/B][/QUOTE]

Mustafa gardaşım aslında bu tabloyu BJK maçı öncesi yapmıştım galip gelseydik o gün ekleyecektim,galip olsaydık o maçta,şuan daha emin konuşabilirdik. Fakat Denizli zaferinden sonra,buradada böyle bir konu açılınca duramadım ekledim:) Tabloya baktığımızda zor gözüksede,Allahın iziniyle şu resimdeki tabloyu yaşarız diyorum.Bu akşam inşallah özlediğimiz sonuç çıkar,buda çok önemli.

SONMEZ 27.04.2008 13:54

[B]İnşallah öyle olur abi,[/B]
[B]Abi yine sonradan dikkatimi çekti,[/B]
[B]Anıtın arkasındaki binada bayrağımız çok ihtişamlı durmuş,[/B]
[B]Ancak, The Marmara oteli öksüz kalmış...![/B]
[B]Şöyle kralından bi tane de oraya asabilir misin abi...?[/B]
[B]Ya da otelin camlarının herbirinden küçük bayraklarımız sallandırsan,[/B]
[B]daha bi canlı ve görkemli durur diye düşünüyorum.[/B]
[B]Ha gayret be abi, üşenme de as şu otele de bayraklarımızı. ;)[/B]

mehmetyildiz58 27.04.2008 13:56

Bu sene kesinlike şampiyonuz buna herkes inanısn lütfen inanmak başarmanın yarısıdır.

Arif Coşkun 27.04.2008 14:35

[img]http://img134.imageshack.us/img134/2125/sivassoml9.jpg[/img]

[QUOTE=SONMEZ;355307][B]İnşallah öyle olur abi,[/B]
[B]Abi yine sonradan dikkatimi çekti,[/B]
[B]Anıtın arkasındaki binada bayrağımız çok ihtişamlı durmuş,[/B]
[B]Ancak, The Marmara oteli öksüz kalmış...![/B]
[B]Şöyle kralından bi tane de oraya asabilir misin abi...?[/B]
[B]Ya da otelin camlarının herbirinden küçük bayraklarımız sallandırsan,[/B]
[B]daha bi canlı ve görkemli durur diye düşünüyorum.[/B]
[B]Ha gayret be abi, üşenme de as şu otele de bayraklarımızı. ;)[/B][/QUOTE]

Sen istersinde ben nasıl asmam o bayrakları Mustafa gardaşım:) Şampiyona yakışır olsun değilmi yani,gerçekten şimdi daha hoş oldu.

karyola 27.04.2008 14:53

kim tutar bizi sayın valimizde konvoya eşlik etti.süper bir geceydi.sivas ayağa kalktı.

sivassporummm58 27.04.2008 14:56

HAFTAYA GS MAÇINDAN SONRA BU COŞKUNUN EN AZ 10 KATINI GÖRECEKSİNİZ ARKADAŞLAR SALLAYACAĞIZ SİVASI....

yigidomustafa58 27.04.2008 14:57

[B]işte bu ya işte bu artık farkına varalım nerde ne durumda olduğumuzun...[/B]

XXCakir58 27.04.2008 14:59

-->: SİVAS SOKAĞA DÖKÜLDÜ

su 2 maci da atlatsak süper olacak

58svs58 27.04.2008 15:23

Sayın Valimizi Allah nazardan saklasın onunla guru duyuyoruz. tabii sivassporlada guru duyuyoruz

GLoBe-Y-Gençlik 27.04.2008 15:39

YA KIMSE SES CIKARMIYOR BIZ YIGIDO GENCLIK OLARAK BAKALIM MACTAN SONRA NE YAPACAK YINE AYNI INSAN BIR KORNAYA BASAR DEDIK AMA TIK YOQ BIZ YANI YIGIDO GENCLIK YINE SIVAS HALKINI COSTURDUK SONUNA 30 ARAC KONVOYLA SIVAS CADDELERINI NEŞELENDIRDI TESEKKUR SAYIN VALIMIZ DALMAZLA BERABER COSKULU KUTLANDIK KUTLADIK TESEKKURLER

Yiğiter 27.04.2008 15:46

-->: --->: SİVAS SOKAĞA DÖKÜLDÜ

[QUOTE=yigidoo;355104]ne has Sivaslilar disariya cikmislar ya!!!
Sayin Valimizmi yoksa cikmiyana ceza var diye ilanmi etti ??
hayirdir ne oldu bu Sivaslilara!! birileri doktora haber versin!! ne olur ne olmaz !![/QUOTE]
[B]
o kadar da aşağılama istersenn.triübünün dolduran 3. stad 4 eylüldür..[/B]

sivas_kangallı 27.04.2008 16:26

şampiyon sivasspor oley oley ŞAMPİYON SİVASSSSSSSSSSSSSSS

sivaslı-elif 27.04.2008 16:26

[B][I][U]süper helal olsun yiğidolara yakışırrrrrrrrr[/U][/I][/B]

özsivasli1903 27.04.2008 17:59

haftaya galatasaray macindada ayni hafayla cikin takimi atesleyin ve kazanin sivasa heykel dikilecek bir sampiyonluk hikayesi bu....

sampiyon sivasssssssssssss

SONMEZ 27.04.2008 18:19

[QUOTE=arifcoskun;355323][img]http://img134.imageshack.us/img134/2125/sivassoml9.jpg[/img]

Sen istersinde ben nasıl asmam o bayrakları Mustafa gardaşım:) Şampiyona yakışır olsun değilmi yani,gerçekten şimdi daha hoş oldu.[/QUOTE]

[B]Üffff beeee,
harika olmuş Arif Abi,
Eline sağlık.
Gerçekten de böyle daha bir hoş duruyor.[/B]

canımözsivaslım 27.04.2008 18:49

KARDEŞLERİM VALLA BİZ İZMİRDEN DENİZLİYE GİDİP MAÇI ALDIK.ŞİMDİ SIRA SİZDE CİMBOMA DAR EDİN O 4 EYLÜLÜ .TARAFTARA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR 90 DK.UYANIN ALLAH AŞKINA TÜRKİYE TARAFTAR GÖRSÜN.DAHA ÖNCEDEN ORGANİZASYON YAPIN.DENİZLİDE DALGA GEÇTİLER BİZİMLE.ŞAMPİYONLUĞA OYNAYANIN TARAFTARINI 4 EYLÜLDE GÖREMİYORLARMIŞ GÖSTERİN TÜM TÜRKİYEYE TARAFTAR NASIL OLUR ALLAHA EMANET OLUN

hakan_toker58 27.04.2008 19:04

arkadaşlar gs maçınınhazırlıklarını yapmaya başlayalım maçtan sonra büyük bi konvoya hazırlanalım stattan başlayark şehir turu atalım ve takımımızı yalnız bırakmayalım tesislerimize konvoy eşliğinde götürelim lütfen btün arabalara bayraklarımızı asalım. sivası ayağa kaldıralım.

edebiyatisyen 27.04.2008 19:23

Böyle bir valiyi Sİvas dahazor bulur.Teşekkürler sayın valim.

iecs58 27.04.2008 22:33

o en öndeki hundai bizim ortalığı çoşturanda biz oluyozruz genelde her maç sonunda kendi kendimize eğleniyok ama konvoy yapacak adam yokki doğru düzgün işallah haftaya galata maçından sonra ...

K4r_Tugrul 27.04.2008 22:34

[B][COLOR="Purple"]İnsanları sokakta coşturan bizdik. Maçtan sonra 5 kiiş istasyona çıktık. Evden davulu aldık. bi baktık 50 kişi olmuşuz :D:D:D:D:D:D:D[/COLOR][/B]

iecs58 27.04.2008 22:39

[QUOTE=iecs58;355666]o en öndeki hundai bizim ortalığı [U]çoşturanda biz oluyozruz genelde[/U] her maç sonunda kendi kendimize eğleniyok ama konvoy yapacak adam yokki doğru düzgün işallah haftaya galata maçından sonra ...[/QUOTE]

genelde

genelde

genelde

anlatabildimmi

ERMAN 27.04.2008 23:29

--->: SİVASta rezalet yeter atık

yazıklar olsun bızlere sıvaslılık kalmamıs sıvasta yok galatasaray taraftarı meydanda govde gösterisi yaptı kufretmeye baslıyca 20 30 sıvaslı toplanıpp sadece sıvas sıvas dıye bagırdıgı icin joplarla kovaldı emnıyet tarafından yazıklar olsun dıyorum sıvas formalıları göz altına aldılar yawww bura sıvasssss sıvasssss yeter uyanın artık sızlerde bu sıvaslılar yapılan hata affetılmez asayımidir ne müdürsüyle bı taraftarımızı tartaklamış ve bu sırada galatasary tarafına dokunan yok bura sıvas onları daıt gorseydınız o sıvas tarafıtnı joplarla nasıl kovaladılar ve galatsarlılarda dalga gecıyor bu konuya mecnun baskan vali kımse mudahele etsın orda futbolla alakası olmayan sadece sıvaslı bı beyfendi ayıp be kardesım bu kadar olmaz dedı dıye oo daha neler neler anlıycanız sıvasta sıvas formalı ve sıvas sıvas dıye emınıyet hasant etti sivaslıları sınırden aglıyanlar görmenız lazımdı bu konuya degınen lutfen ben konu acamadım ısız acın

merkez_emre 27.04.2008 23:31

en az 10 15 kere jop yedık ama kanı bozuklara gereken tepkıyı de gosterdım bır avuc sivaslıyla

ofgurleyuk78 27.04.2008 23:34

Gs maçından sonra da sokaklarda oluruz inşallah.

ERMAN 27.04.2008 23:35

uyuyun sakın ses cıkarmayın ole bı sındırderki bizi sıvaslı oldugumuz jop yıyoruz bask sehırde galatsarya formasıyla gezecen super ligde olmayan malatyaya gıtde uc buyuk formayla gez naparlar adamı rabzona gıt bıde konyaya gıt bursaya bura neya tamam gezsın bısey demıyoruzda bu kadarda ayıp ayıp sıvas formalıları joplulyolar ne kufur ettıle ne bısey sıvasta sıvaslılar joplanıyor. lutfen tepkınızı göstermeyın ole bı sındırlerki bizi hepimizi sehrın dısına atsalar agzımız acmayız
sıte yoınetıcıleri bu konuya sızde degınen bır medya mensbu ıle görüştüm bu konu hakkında ve sıkayet ıcın yarın valı bey ıle görusme yapacaklar

yusuf_yusuf 27.04.2008 23:39

saolsunar sampıyonluğuda bole kutluyalım

merithan58 28.04.2008 00:56

BU ADİLERDEN HERŞEY BEKLENİR.AMA SUÇ BİZDE İZİN VERİYORUZ HADLERİNİ BİLDİRMEK LAZIM.HERKES KENDİ ÇÖPLÜĞÜNDE ÖTSÜN.GELİP BİZİM ŞEHRİMİZDE BİZE KAFA TUTAMAZ KİMSE

spidey58 28.04.2008 02:17

Ah ah Sivasta olup bu kutlamalara katilmak vardi ama neyse kalbim sizinle...

Abdullah DuMaN 28.04.2008 08:28

EVET BİZDE ÖMERLE (FALÇATA 58) YİĞİDO GENÇLİĞE KATILDIK HARİKA BİR AKŞAMDI VALİ ARABASININ ÖNÜ KESİLDİ MUHAMMED ALİ NİN ARABASI KESİLDİ COŞKUMUZA DİALLONUN KARDEŞLERİ DE KATILDI

Abdullah DuMaN 28.04.2008 08:28

SAAT 22:30 23 E KADAR COŞKUMUZ DEVAM ETTİ

EyüphanAydın 28.04.2008 14:00

[B]Gerçekten Sivaslı Taraftarlarımız'ın Aklı Yeni Başina Geldi :D

Ama Olsun Zararın Neresinden Dönersen Dön..!! Kardır.

Bizde Bitime 2 Hafta Kala Uyandık..

Gerçekten Böyle Görüntüleri Her Maçta Görmek İsteriz..

Teşekkür Ederiz..Sivas Halkımıza[/B]

YiğidoGençlik 28.04.2008 15:28

bizim kendi çabalarımızla oldu oda zorla yani yoksa bir tek korna sesi bile yoktu ama dün gs maçından sonar kanı bozuklar nası çıktı sahneye istasayında adamlkar bayrak açıp geziyorlar bir tek Allah ın kulu ne oluyor demiyor gittik 3 kişi ile bayrağı kapattırdık ancak yapacağımız bu çünkü ismini vermicem bir yöneticinin oğlu bile gs forması giyip geziyorsa diğerlerine ne denilebilir ki polis onalrı dağıtmak yerine kendi memleketimizde 15-20 sivasspor taraftarını jopluyor ve herkez izliyor yazık çok yazık

alcapon74 28.04.2008 15:45

sn.sivas merkezdekiler biraz geç kaldınız beşiktaş maçına geldik istanbuldan ama sivasta dolaştık maç saatine kadar ama sivasta aldığım hava çok olumlu değildi hangi esnafa girdiysek sorduk maça gidecekmisiniz diye ama aldığımız cevap hep aynı oldu yok gidemiyoruz.

sivas inanmamışki takım buralara gelecek soluk bir hava ilçelerle iletişim eksikliği gördüm kimse amigoları dinlemiyor eline almış herkez bir poşet kara çekirdek oturdukları yerde ayağa kalkanlara hemen bağırıyorlar millette hemen oturuyor tabi ne bağırma var nede desdek haliyle yenildik çamur bir şekilde ist.geri döndük.

kubilay68 28.04.2008 16:33

YA ARKADAS OLMAZ BOYLE BISEY YAW KISKANDIM SIZLERI VALLA OZLEDIM SIVASIMIZI YA CO K ZOR BU GORBETLI9K COOOOK
INSALLA BENDE SIVAS SAMPIYON OLUSUNA KATILIRIM ARANIZA

karadoruk_58 28.04.2008 16:58

[COLOR="Red"]allahım sen güç ver yarabbim futbolcularımıza yarabbim sivasım şampiyon olsun yarabbimmmmmmm sana el açanı sen geri çevirmezsin yarabbimmmmmmm[/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:43.