![]() |
-->: LiSeLi YiGiDoLaR BuRaYa..!
sivas anadolu meslek 12.sınıf tüm yarışmacılara başarılar dilerim:d
|
--->: LiSeLi YiGiDoLaR BuRaYa..!
[B]Sivas Halil Rıfat Paşa Lisesi 11.sınıf Türkçe-Matematik bölümündeyim [/B]
|
HRPL 12.SINIFFFFF DAHA NE OLSUUUUNNN
|
antalyada 12. sınıf okuyorum mimar sinan ilkokulum tüm yıgıdolara selam olsun
|
[B][I]Sivas Endustrı Meslek Lısesı 9-F[/I][/B]
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]Pendik Asya Anadolu Teknik Lisesi-9/A [/B][/FONT]
|
-->: LiSeLi YiGiDoLaR BuRaYa..!
benim bursa M.kemal Coskunöz ATL 12.sınıf Makina bölümü
|
bnde ne yapam yatılı yatılı gezem svs taki klavuzda oturan vrsa msnmi eklsin beyler:d
|
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]süpersin istan bul kayseriden slmlr kolay gelsin[/COLOR][/FONT]
|
[QUOTE=YigidoGenclik38;423916][FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]süpersin istan bul kayseriden slmlr kolay gelsin[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Saol bizdende Gayseriye slmlar...! |
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"][QUOTE=lise!mustafa;423925]Saol bizdende Gayseriye slmlar...![/QUOTE]
a.s gardas ım biz böle olduk tan sonra bizi kimse tutamaz<<<[/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=YigidoGenclik38;423927][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]
a.s gardas ım biz böle olduk tan sonra bizi kimse tutamaz<<<[/COLOR][/FONT][/QUOTE] Bu biz kavramı büyümedikten sonra hiç birşey olmaz...! |
Bende Anadolu İMam Hatip lisesi öğrencisiyiM 11.sınıf öğrencisiyiM.bu arada L!se MusTafa MilleTeen çok Sen yazmışsın Yorumlarını.
|
[QUOTE=kewell;423934]Bende Anadolu İMam Hatip lisesi öğrencisiyiM 11.sınıf öğrencisiyiM.bu arada L!se MusTafa MilleTeen çok Sen yazmışsın Yorumlarını.[/QUOTE]
Ne yapalım millet yazmazsa mecbur kalıyoruz teşvik amaçlı yorumlar bunlar:D |
liseli değilim ama birleşmenizi destekliyorum....
|
[QUOTE=lise!mustafa;362750]LİSELİ YİGİDOLAR NERDE VE HANGİ LİSEDE OKUDUGUMUZU YAZALIM AYNI OKULLARDA OLANLAR TANIŞIRLAR...!İLERDE LİSELER ARASI TOPLANILIP SİVASSPORUMUZUN BİR İST. MAÇINA GGİDERİZ YETERKİ KATILIM..!
SÖZ KONUSU SİVASSPORSA GERİSİ TEFERRUATTIR..![/QUOTE] [B] kardes lıse genclıgını 4 eylule getıremıyoruz istanbula deplasmana gıturmek hayal olur. Heleki 3 buyuk sevdalılarının ortalıkta cırıt attıgı şu dönemlerde[/B] |
[B][COLOR="Red"]Ben Ünsal Yıldız...
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Çok Programlı Lise İnşaat Öğrencisiyim... Benide alsanıza aranıza nolurrrr :D :D :D[/COLOR][/B] |
kayseri kılıcaslan fen lisesi
10.sınıftaım |
keşke bende sivasta olsaydım da sizle maça gelebilsydim:S:S antalyadan sewgilerler:::::::::::::
|
[B][QUOTE=casus84;423979][B][COLOR="Red"]Ben Ünsal Yıldız...
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Çok Programlı Lise İnşaat Öğrencisiyim... Benide alsanıza aranıza nolurrrr :D :D :D[/COLOR][/B][/QUOTE] Ünsal yaşın tutmuyor :rolleyes: Ama olsun sen tanıdıksın sana bir kıyak yaparız.[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;423990][B]
Ünsal yaşın tutmuyor :rolleyes: Ama olsun sen tanıdıksın sana bir kıyak yaparız.[/B][/QUOTE] [B][COLOR="Red"]Çok sağol E'üphan..Sende olmasan kimse beni liseli yapmayacak... Oleyyyy Lİseliyimmmmmmmmm Artık [/COLOR][/B] |
[B][QUOTE=casus84;423995][B][COLOR="Red"]Çok sağol E'üphan..Sende olmasan kimse beni liseli yapmayacak...
Oleyyyy Lİseliyimmmmmmmmm Artık [/COLOR][/B][/QUOTE] Tamam Ünsal Yıldız bu kadar abartma :rolleyes: Fazla bişey yapmadımki:confused: Sanada bir selam verdik borçlu çıktık :D Neyse gardaşım senin gibi 10 tane sağlam adam olsun gerisi boş. Sende niye Sınıfta kalmadın ne güzel liseli olucaktık :D[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;423996][B]
Tamam Ünsal Yıldız bu kadar abartma :rolleyes: Fazla bişey yapmadımki:confused: Sanada bir selam verdik borçlu çıktık :D Neyse gardaşım senin gibi 10 tane sağlam adam olsun gerisi boş. Sende niye Sınıfta kalmadın ne güzel liseli olucaktık :D[/B][/QUOTE] [B][COLOR="Red"]Valla nerden biliyim E'üphan o kadar çaba harcadım 0 aldım 1'ler aldım ama vız geldi tırs gitti...hocalar artık başından mı atmak istediler bilemem 3 senede bitti okul...valla insan özlüyor bee liseyi...değerini bilin olm :D :D :D edebiyat yaptım heee[/COLOR][/B] |
bende sivas anadolu teknık lısesınde okuyorum
|
[QUOTE=yusuf_yusuf;362769]bn yusuf sivas merkez E.M.L gıdıyorum 9 sınıf oğrencısıyım[/QUOTE][B][I][CENTER]Kardes BEnde E.M.L Ogrencısıyım.
Facebook"ta Bır Olusum Baslatık Senıde BEklerız...[/CENTER][/I][/B] |
ben ankara etlik lisesi 9*F....................................
|
antalya lisesi 12.sınıf tüm antalyaya SİVASSPOR u öğretiyorum yavaş yavaş...
DELIKANLI ADAMIN TUTTUGU TAKIM NUFUS KAGIDINDA YAZAR... |
cılgınlar 58
arkadaslar o sivas okullarında ticaret lisesi varmı guzelmı
|
Cevap: LiSeLi YiGiDoLaR BuRaYa..!
[COLOR="black"][B]Ankara İNCİRLİ LİSESİ 12-Sos K[/B][/COLOR]
|
YENİÇERİLER........İLGİLİ Bİ KAÇ ANEKTOD
BEN HATIRLIYORUM 2005 DE TARAFTARLAR ARASINDA HUSUMET VARDI BİZİM YENİÇERİ BAŞKANI AHMETİ YÖNETİMDEN ÇAGIRDILAR SU ÇILGINLARDANDA Bİ KAÇ KİŞİYİ ÇAGIRDILAR KARARA GÖRE TARAFTARLAR BİRLEŞECEKMİŞ İSMİDE DEGİŞECEKMİŞ KABUL ETMEDİK ÖNCE SONRA BAŞKA İSİMLER DÜŞÜNDÜK BU YENİ BİRLEŞMİŞ GRUPLAR İÇİN SONRA SONRA VS... SONRA BİZİ İÇERİ ALMADILAR BİZ 10-15 MAÇ TEK TEK GİRDİK PROTESTO AMAÇLI BAGIRMADIK FALAN SONRA YAVAŞ YAVAŞ BIRAKTIK ... HİKAYE ÖYLE... AMA BİR DÖNSE YENİÇERİ AHMET BAŞKANA SESLENİYORUM... SALLAR TÜM TÜRKİYE TRÜBÜNLERİNİ ÇARŞI TATANGA TEXSAS HİKAYE GERÇEK OLAN YENİÇERİ KALDIR KAZANI YENİÇERİ |
[B]Sivas Anadolu Lisesi / gültepe SivaS
9. Sınıf Öğrencisiyim SivassPoR^ â qönüLden BaşarıLr . ! [/B] |
İSTANBUL İMAM HATİP LİSESİ..9.SNF
|
[B][COLOR=darkorange]sevgili msutafa kardeşim liseli grup ayarlaması için sana belirteyim aşağıdaki gibi[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]örnek: kağıthanedeki liselerden sorumlu (burak baykal)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]şimdi bu yukarıda örnek olarak verdiğimmaç zamanında lisede okuyan sivaslı öğrencilerle grup olarak maça katılabilir.yani her lise için sorumlu değil sadece liselerden sorumlu olarak yapabiliriz.[/COLOR][/B] |
[QUOTE=burak_baykal;459863][B][COLOR=darkorange]sevgili msutafa kardeşim liseli grup ayarlaması için sana belirteyim aşağıdaki gibi[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]örnek: kağıthanedeki liselerden sorumlu (burak baykal)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]şimdi bu yukarıda örnek olarak verdiğimmaç zamanında lisede okuyan sivaslı öğrencilerle grup olarak maça katılabilir.yani her lise için sorumlu değil sadece liselerden sorumlu olarak yapabiliriz.[/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Şimdi Burak Abi Böyle Birşey Yapma Düşünüldü.Tabi Bunu Tek başımıza Yapamayacagımız Ortada.İstder'in Biraz Daha Oturması İle Gençlik Kolları Başkanı Olacak Arkadaşımızla Bu Yolda ilerlemeye Çalışacagız.İnşallah Güzel Günleri Pırıl Pırıl Sayfalarda Yaşayacagız.Şuanki Durgunlugumuzun Sebebide Yeni Baklentilerimizin Kazanılmasıdır... Liseli Yigidoları Elbet Bir Gün görecegiz Tribünlerde Bir MerkeZ Tayfa MisaLi...[/B] |
[QUOTE=MustafaParlak;459891][B]Şimdi Burak Abi Böyle Birşey Yapma Düşünüldü.Tabi Bunu Tek başımıza Yapamayacagımız Ortada.İstder'in Biraz Daha Oturması İle Gençlik Kolları Başkanı Olacak Arkadaşımızla Bu Yolda ilerlemeye Çalışacagız.İnşallah Güzel Günleri Pırıl Pırıl Sayfalarda Yaşayacagız.Şuanki Durgunlugumuzun Sebebide Yeni Baklentilerimizin Kazanılmasıdır...
Liseli Yigidoları Elbet Bir Gün görecegiz Tribünlerde Bir MerkeZ Tayfa MisaLi...[/B][/QUOTE] [COLOR="black"][B]tamam anlaşıldı.topantıda görüşmek üzere[/B][/COLOR] |
yigidomustafa58 tebrık ederım hepimiz fılıstınlıyızzzzzzzzzzzzzz kahrolsun İSİRAİLE KAHRI PERİŞAN OLSUNLAR
|
ümraniye and mesl. tl ve end mes. lisesi
|
MERSİN DUMLUPINAR LİSESİ 9. SINIF
|
Mersinden sorumlu bnm :D mersin super lige cıktıgında taraftarlar toplarım :D
|
BEN DE SENEYE LİSEDEYİM:D:D:D