SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   F.Bahçenin yenilmemesi gerekiyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18614)

MeD_Turc 10.05.2008 20:55

--->: 3’LÜ AVERAJ OLASILIĞI

fener yalakaligi basimiza ne isler acti goruyorsunuz,

furky.b 10.05.2008 20:56

--->: -->: 3’LÜ AVERAJ OLASILIĞI

[QUOTE=serrrkan;364101]ya ustaa puan eşitliği,genel averaj eşitliği ve ikili averaj eşitliği halinde 3lü averaja bakılıor.şu an sivassporumuz hem genel hemde ikili averajda bjk den iyi.[/QUOTE]

Usta Keske Senin Dedigin Dogru Ciksada Ben Yanilsam :(

Kendi yazim degil bu..Bir Spor Haber Sitesinde Buldum :(

yigido Atilla 10.05.2008 21:02

--->: F.Bahçenin yenilmemesi gerekiyor

[QUOTE=yigido Atilla;364007][B]Fenerbahce yenilse ne olacak ne fark eder !!!!! Ikili Avarajlarda FB besiktasi iki macta 2-1 .... 1-2 yendi gol avarajlarina fenerbahcenin attigi 10 gol avantaji var.. Ama ikili avarajlarda attigin goller hic bir sey ifade etmez . Aralarindaki oynadiklari maca bakar FB sampiyonlarligini trabzonspora yenilsede garantiledi.....
Ancak BJK FB yi kendi evinde yenmis olsa idi o zaman atilan gol sayilarina bakilacakti .....

Bizim Genclerbirligini yenmemiz gerekiyor..Sivassporla BJK ikili avarajlari ayni sadece kimin daha cok attigina bakacaklar.....[/B][/QUOTE]

[B][COLOR="Red"]SERKAN KUSTARCI[/COLOR] Arkadasim evet arastirdim haklisin . Tebrik ediyorum bir sey daha ögrendik.. Benim bilmem Fazla bir sey degistirmiyor !!! Acaba Bizim Bülent hocanin bu durumdan haberi varmiydi GS maci oynanmadan önce ?????? beni en cok simdi bu 3 lü avaraj düsündürüyor..????? [/B]

KAOS 10.05.2008 21:03

Alın size üçlü averaj sonucu
Takım ______O__G__B__M__A__Y__P__AV

F.Bahçe ____4__4__0___0__9__3__12_ 6

Beşiktaş____4__1__0___3__5__7__3__-2

Sivas_______4__1__0___3__4__8__3__-4

newceri_58 10.05.2008 21:10

ya yaersen dorder tane gol olursun 3 lu awerajda da 4.neyse allah razi olsun bu takimada bizi bunca seneden sonra bizi umutlandirdi wede .....ya bugunleride gordumya olsemde gam yemem........seneye insalllahhhhhh!!!!!

yigido Atilla 10.05.2008 21:13

[QUOTE=MeD_Turc;364110]fener yalakaligi basimiza ne isler acti goruyorsunuz,[/QUOTE]

[B][I]Al benden de o kadar Gs macina 1 puan icin cikmis olsaydik bunlar basimiza gelmeyecekti. Ama olmaz Gs yi yenip FB sampiyon yapilacakti, bir nevi Servet cetin in bedeli ödenecekti . Ama simdi ne oldu alin size Koclar gibi kol kanat geren >>>> Yalanbahce.... BIZI uyuttular......[/I][/B]

Alperen58 10.05.2008 21:36

Ne bicim bir mantik bu yav,resmen daha iyi averajimiz olmasina ragmen bjk üzerimizde oluyor.

ertor58 10.05.2008 21:58

fenerin yediği gollere bakın lig tv com dan fener defansı önündeki yattaraya müdahale etmiyor hatta golü atması için önünü açıyor buda gsöteriyorki fener bjk için maçı satmış yenilmiştir.

yusuf_yusuf 10.05.2008 22:04

fener yenıl dı ya çok mutluyum-------------------

ersoy58 10.05.2008 22:06

bu nasil sistem böyle bi bizde var bu averaj olayi. Bosuna mi atiyoruz o kadar golü.

Zaten önemli maclardaki yenilgilerden dolayi sampiyonlugu kaybettik simdide bu sikeci sistemin yüzünden uefa'ya gidemiyoruz.

Sivasspor'a intertoto'da basarilar.

ertor58 10.05.2008 22:08

SATILMIŞ FENERBAHÇE

NEDEN Mİ SATILMIŞ MERAK EDEN LİG TV COM TR YE GİRSİN FENERİN YEDİĞİ GOLLERE BAKSIN YARIN DAHA DETAYLI OLARAK GÖREBİLİRİZ. TRT DE FENERİN YEDİĞİ İLK GOLDE YATTARA METRELERCE TOP SÜRÜYOR HEMEN ORDA BİR FENERLİ DEFANS VAR AMA O YATTARAYA VE TOPA DOĞRU KOŞMUYOR HATTA ÖNÜNÜ AÇIYOR YATTARANIN MÜDAHALE ETMİYOR VE KOŞMUYOR YATTARA GOLÜ ATIYOR. VE TÜM MAÇ BOYUNCA FENERLİ OYUNCULAR HİÇ OYNAMIYOR DÖKÜLÜYOR ADETA. HATTA FENRİN ÜNLÜ SİTESİ ANTU.COM DAN TRABZON FENER MAÇINI DİNLİYORUM SİPKER DİYORKİ 63. DAKİKA FENRBAHÇELİ OYUNCULAR HİÇ MÜCADELE ETMİYO BİTSE GİTSEK HAVASINDALAR DİYOR. TEK AYAKTA KALAN EDU DİYOR. ŞİMDİ SİZE SORUYORUM EY SİVASLI HEMŞEHRİLERİM. BU FENER SİVAS GS Yİ YENSEYDİ BU TRABZON MAÇINDA BÖYLE OYNAR YENİLİRMİYDİ HAYIR. YANİ FENER BJK İLE ANLAŞMIŞ 3 LÜ AVERAJ SİSTEMİNDEN BJK YI 3. YAPMAK İÇİN KASITLI OLARAK YENİLMİŞTİR. DİĞER TARAFTAN DA MANİSA MAÇINI AYARLAYAN BJK HER TEDBİRİ ALMIŞTIR. FENERDE BJK YA YARDIMN ETMİŞTİR. BU BİZANS OYUNLARI İLE ANADOLUDAN ŞAMPİYON OLACAK TAKIMIMIZI ŞAMPİYON YAPMADIKLARI GİBİ.3 OLUP UEFAYA GİTMESİNEDE ENGEL OLMUŞLARDIR. ARTIK HERKES BU MİDE BULANDIRICI OYUNLARI GÖRSÜN VE SADECE SİVASSPORU TUSUN 3 BÜYÜK YALAKALIĞINI BIRAKSIN ZİRA ONLAR BİZE YARAR DEĞİL ZARAR VERİYOR.

BU ARADA FENERLE NE ALAKASI VAR DİYEN ARKADAŞLAR VAR. BİZ 3 LÜ AVERAJDAN 4. OLDUK ARKADAŞLAR MAÇLARIN SONUCUNA GÖRE FENER BERABERE KALSA BİZ UEFA KUPASINA KATILIYORDUK.

baharözü 10.05.2008 22:11

--->: SATILMIŞ FENERBAHÇE

insallah yalakalik yapanlar okurda ibret alir ama ben ibretalacaklarini sanmiyorum

yusuf_yusuf 10.05.2008 22:11

hayır gardas yanılıyorsun koba fener maçı satr mı yaa onar satmazlar trabzon oynadı aldı maçı

yerliturkuaz 10.05.2008 22:13

[B]Ezilmişliğin küçüklüğün kaderi bu..

Bu kurak bu ülkede aynen devam eder..

Boşuna kafa yoruyoruz... Boşuna....[/B]

ertor58 10.05.2008 22:14

[QUOTE=yusuf_yusuf;364239]hayır gardas yanılıyorsun koba fener maçı satr mı yaa onar satmazlar trabzon oynadı aldı maçı[/QUOTE]

YEMİN EDİYORUM SATILMIŞ BU MAÇ ARKADAŞIM YEDİĞİ GOLLERİ GÖRDÜNMÜ FENERİN. ADAMLAR YATTARAYA TEK MÜDAHALE ETMEDİ. İSTESE BASAR TOPU ALIRDI AMA GOL ATMASI İÇİN İZİN VERDİ. SEN BİLMEZSİN BU 3 BİZANS TAKIMINI BUNLAR ASLINDA ÇOK İYİ DOSTLAR.

titizyiğido 10.05.2008 22:15

ya aslında fener şampiyonluğa oynamasa buna katılırdım ama bu durumda böyle bişey yapacaklarını pek zannetmiyorum açıkçası

----------

gardaSivaS 10.05.2008 22:16

kardaş ne alakasi var?peki FBnin direkten donen topu 2 tane ofsayt diye verilmeyen golü..semihin karşi karşiya pozisyonunda kalecinin çikardigi top..bunlar gol olsa ne olacakti?biz FB olarak tek dost olarak YİGİDOLARi bildik

bahadır erdem 10.05.2008 22:16

[B][COLOR="Blue"]BENCE FEDERASYON SATILMIŞ!!!

BÖYLE BİR KURAL OLUR MU?

BİZENE FENERBAHÇE'NİN YENİLMESİNDEN...

BİZ BEŞİKTAŞ'A ÜSTÜNLÜK SAĞLAMIŞMIYIZ,SAĞLAMIŞIZ.

ALNIMIZIN TERİ İLE BU NOKTAYA GELMİŞMİYİZ.GELMİŞİZ...

ANADOLU TAKIMI OLDUĞUMUZ İÇİN Mİ BÜTÜN BUNLAR...

YAZIKLAR OLSUN!!![/COLOR][/B]

samet yıldız 10.05.2008 22:17

[B]ah ulan fb hep senin yüzünden
bide orda başkanınız konuşuyor sivas sivas diye
istanbul takımmları çıksın diye bir yerlerinizi yırtıyorsunuz [/B]

ertor58 10.05.2008 22:19

[QUOTE=gardaSivaS;364247]kardaş ne alakasi var?peki FBnin direkten donen topu 2 tane ofsayt diye verilmeyen golü..semihin karşi karşiya pozisyonunda kalecinin çikardigi top..bunlar gol olsa ne olacakti?biz FB olarak tek dost olarak YİGİDOLARi bildik[/QUOTE]

BEN YEDİĞİ GOLLERE OYNADIĞI FUTBOLA BAKARIM ŞU YEDİĞİ GOLLERİ BİR İZLEYİN ŞU OYNADIĞI FUTBOLA BİR BAKIN GÖRÜRSÜNÜZ NE ALAKASI OLDUGUNU.

gardaSivaS 10.05.2008 22:19

kardeş yattaranin pozisyonunda nasil basip alsin? 3 e tek atak sen bir maçin özetini izle..birde sinirin yatişsin mantikli olarak düşün..gs 2-0 galip sen 2-0 maglupsun..ne düşünürdün?böyle saçma sapan bir kuralimi?emin ol çogunun böyle bir kuraldan bile haberi yoktur..yine söylüyorum FB satacak olsa yönetimiyle oyunucusu taraftariyla YİGİDOLARi desteklemezdi..ve yine söylüyorum bizim için tek dost YİGİDO

kRaL53 10.05.2008 22:20

[B]Yaw ArkadasLar Gidin Yaw Fener Nerde Satıldı Yaw Siz İlk Once BJK GS FB Kendı Evınızde Hepsini Yenecekdiniz.. Ama Hepsine Yenıldınız Hıc bır Buyuk Takımlara Oynıyamadınız..Sız Sadece Anadolu takımlarına oynıyabılırsınız.. Snra Gelmıssınız Fener Beraber Olsun.. Fenerbahce su 3 haftda Gitti OyuncuLar ınanmadı.. Trabzonspor Fenerbahceye KArsı Dusman Gibi Oynadı Ve Fenerbahcem Yenıldı :(.. Siz Asıl Kendı Hesaplarınızı Degerlendırın ... [/B]

ertor58 10.05.2008 22:22

[QUOTE=gardaSivaS;364257]kardeş yattaranin pozisyonunda nasil basip alsin? 3 e tek atak sen bir maçin özetini izle..birde sinirin yatişsin mantikli olarak düşün..gs 2-0 galip sen 2-0 maglupsun..ne düşünürdün?böyle saçma sapan bir kuralimi?emin ol çogunun böyle bir kuraldan bile haberi yoktur..yine söylüyorum FB satacak olsa yönetimiyle oyunucusu taraftariyla YİGİDOLARi desteklemezdi..ve yine söylüyorum bizim için tek dost YİGİDO[/QUOTE]

VALLA YEDİĞİ GOLDEİSTESE BASAR ALIRDI BEN DEFALARCA İZLEDİM YATTARANIN GOLUNU SİVASTA 4 ATAN FENERDEN ESER YOKTU BUMU FENERBAHÇE YANİ FENERİN GÜCÜ BUMU EĞER BUYSA FENER BALON ŞİŞİRİLMİŞ BOŞ BİR BALON. SATTI TABİ. BJK İLE NALŞATI SATTI. İSTEMEDİLER VARUPADA ANADOLU TAKIMI

savas58 10.05.2008 22:23

[QUOTE=gardaSivaS;364257]kardeş yattaranin pozisyonunda nasil basip alsin? 3 e tek atak sen bir maçin özetini izle..birde sinirin yatişsin mantikli olarak düşün..gs 2-0 galip sen 2-0 maglupsun..ne düşünürdün?böyle saçma sapan bir kuralimi?emin ol çogunun böyle bir kuraldan bile haberi yoktur..yine söylüyorum FB satacak olsa yönetimiyle oyunucusu taraftariyla YİGİDOLARi desteklemezdi..ve yine söylüyorum bizim için tek dost YİGİDO[/QUOTE]

ya hala burda fb yi savunuyorlar biz böyle sivasli istemiyoruz hem fb hem sivas olmaz birini tercih et gardaş.

kayayatakci 10.05.2008 22:23

ben buna katilmiyorum fener oynamak istedi hakem mani oldu 4 maci ayni anda izledik fener 3 defa gol atti ofsayit diye vermediler zaten fener .bjk .gs.birbirini sevmezler sende biliyorsun feneri hakem yakti birde trabzonun fener düsmanligi ben fener bahcenin maci verecegine hic inanmiyorum türkiye liglerinde tek takim var sivasi seven fenerbahcedir birsürü yedek oyuncu lar baskanimiz mecnun otyakmaz bülent hacamiz ismail hocamiz hep fener kökenli bunu unutmayalim bjk ve gs tam sivas düsmanidir maclarinda görüyoruz ¨cok cirkin tezahuratlar filan .yildirim demir ören ve adan polat ortak calismasindan dolayi canim yigidomuz gidemedi uefa ya ïkili avarajda biz 2 gol daha iyiyiz 3 lü avarajda haluk (uluk ) ulusoysuzun eseri sonsuz selamlarimla kaya .en büyük sivasspor

gürçayırlı 10.05.2008 22:26

kaderde varsa ...... mek neye yrar üzülmek kısmet buraya kadarmış önce şampıyonluk sonra şampıyonlar ligi ve en sonda uefa kupasına katılma hakkı elimizden uçup gitti yaktı bizi bu istanbul takımları sattılar bizi

Arif Coşkun 10.05.2008 22:26

Ben bu işten birşey anladıysam arap olayım.Anlayan biri varsa analtsın ne olur.Bu nasıl iş yaa.Keyfi bir karar gibi.

ertor58 10.05.2008 22:27

BEN FENERİN OYNADIĞINA KATILMIYORUM SİVASA 4 ATAN FENERDEN ESER YOKTU ANTU.COM DAN DİNLEDİM MAÇI MAÇIN 63. DAKİKASI ANTUNUN SİPKERİ DİYORKİ FENERLİ OYUNCULAR MAÇ BİTSEDE GİTSEK HAVASINDALAR HEPSİ DÖKLÜYO TEK AYAKTA KALAN EDU DİYOR. YEDİĞİ GOLLERİDE GÖRDÜK. ARTIK ANLAYIN BİZE BİZDEN BAŞKA DOST YOK BU MAÇIN SATILDIĞINA KALIBIMI BASARIM. ZATEN MAÇTAN ÖNCE FENER KUPAYI TRABZONA İSTEMEMİŞTİ.

savas58 10.05.2008 22:30

[QUOTE=kayayatakci;364268]ben buna katilmiyorum fener oynamak istedi hakem mani oldu 4 maci ayni anda izledik fener 3 defa gol atti ofsayit diye vermediler zaten fener .bjk .gs.birbirini sevmezler sende biliyorsun feneri hakem yakti birde trabzonun fener düsmanligi ben fener bahcenin maci verecegine hic inanmiyorum türkiye liglerinde tek takim var sivasi seven fenerbahcedir birsürü yedek oyuncu lar baskanimiz mecnun otyakmaz bülent hacamiz ismail hocamiz hep fener kökenli bunu unutmayalim bjk ve gs tam sivas düsmanidir maclarinda görüyoruz ¨cok cirkin tezahuratlar filan .yildirim demir ören ve adan polat ortak calismasindan dolayi canim yigidomuz gidemedi uefa ya ïkili avarajda biz 2 gol daha iyiyiz 3 lü avarajda haluk (uluk ) ulusoysuzun eseri sonsuz selamlarimla kaya .en büyük sivasspor[/QUOTE]

ya kardaş sen de birini tercih et ya sivas ya fb sen hiç angut coma girmedin heralde sivas hakkında neler söylemişler senın o taakım arkadaşların bi ögren

gardaSivaS 10.05.2008 22:35

GARDAŞ BEN ADANALİYİM GFB ÜYESİYİM DELİCESİNE FB SEVDALİSİYİM..AMA BENİMDE MEMLEKETİMİN TAKİMİ VAR DEMİRSPOR , ADANASPOR GİBİ..YALNİZ BUNLARA SEMPATİ DUYMUYORUM..BEN VE KARDEŞLERİM HAYATIMIZDA İLK KEZ YİGİDOLARİ BENİMSEDİK, SEVDİK, SAYDIK , DESTEKLEDİK , İNANDİK..AMA GEL GÖRKİ BÖYLE DÜŞÜNCELER BİZİ ÜZÜYOR..BİZLER O ikiz kardeşlerden HER ZAMAN NEFRET ETMİŞİZDİR KALDİKİ 3'LÜ AVERAJİ İLK DEFA BURDA DUYDUM..EMİN OL FB bjk İÇİN SİVASİ ATEŞE ATMAZ..ATACAK OLSAYDİ YÖNETİMİ FUTBOLCUSU TARAFTARİYLA SİVASİ DESTEKLEMEZDİ BU YOLDA..YİNE SÖYLÜYORUM TEK DOST YİGİDO

DENİZEVİ 10.05.2008 22:46

[B][I][COLOR="Olive"]Sivasspor umuza çok ama çok yazık oldu !..Yazık ve çok yazık !..[/COLOR][/I][/B]

ertugrulss 10.05.2008 23:11

-->: F.Bahçenin yenilmemesi gerekiyor

neyse arkadaşlar yapacak bişey yok bırakın fener sivas atışmasını asıl hata bizde yenemedik şu istanbul takımlarını :( hay bu 3lü averajını çıkaranındaaa......

58 memo 10.05.2008 23:14

adaletin bu mu dünya
2 li averaj yetmemiş birde başımıza 3 lü averaj çıkardılar
şiketaş çok haketmiş gibi birde seviniyordur
içimizdeki irlandalılarda sevinmiştir:mad:

ezogelincorbasi 10.05.2008 23:15

Fenerbahçeye kabahat bulmak cok anlamsız...Hiçbir FENERLİ BEŞİKTAŞIN UEFAYA GİTMESİNİ İSTEMEZ..SAÇMALAMAYIN

selimatal 10.05.2008 23:17

Arkadaşlar, boşuna dövünmeyin. Üçlü hesabı hiç hesaplamadık, yıkıldık. Ama bence sene başındaki Trabzon maçı çarptı bizi. 3 puan hakkımız değildi ama masada kazandık ve şimdi acısı çıktı.
Ama seneye farklı olacağını düşünüyorum. Bizim rakibimiz trabzon değil, onlar bizim yapmaya çalıştığımızı defalarca yaptılar daha önce.
İstanbulun 3 şişme balonu bizim rakibimiz. Anadolu takımlarından başka dost bilmezsek seneye şampiyon olabiliriz.
Üzülmeyi bırakın, bu takımla gurur duyun!!

kaysevas 10.05.2008 23:20

uzulme eyyy komsum. avrupa kapısı her yerden sana acık. gidersin aslanlar gibi intertotodan tekrar donersin uefa ya beraber at kostururuz avrupa da. nasıl olsa 1215taş gene bişey yapamayacak. zuhahahaha.
yaşasın kayseri sivas. yaşasın [B]KAYSEVAS[/B]

idhem 15.05.2008 15:19

Bu bize yapılırmıydı be.Trabzon'un da feneri yenceği tuttu ya.

Del Piero 15.05.2008 15:29

[B]alayı kolpa napalım arkadaşlar. artık önümüze bakacağız.[/B]

antitoksidan 16.05.2008 15:03

[B]Artık bu konu da kapatılsa iyi olur lig bitti[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:37.