![]() |
-->: --->: M. YILDIZ`A 5 MİO. EURO
[QUOTE=izmirligardaş58;370722]görürsünz havalara girer seneye 1milyon euroda veren olmaz küt diye kalırız bütün maçlarda her takım mehmet yıldıza oynuyo bi sakatlandımı napcanız sanki sivası tek başına o kurtardı allah aşkına bütün maçları beraber izledik tamam hakkı yenemez eyvallah ama çok maçtada kahrolduk öle deilmi baliliyi çok aradık lütfen şişirmeyin fazla[/QUOTE]
mehmet 2 yıldır ıyı oynuyor sen tanımıyosun sanırım mehmette hıc sımaracak bır goruntu varmı mehmeti beyenmıyenın futbol bılgısınde suphe etmek laızm adam 2. yarı takımı sırtladı attıgımız gollerde hemen hemen hep onun ımzası var son dk top saklayarak takımı rahatlattı son 5 6 hafta sakat sakat oynadı sende hala kahrolduk dıyosun bnde daha bısey demıyorum |
--->: M. YILDIZ`A 5 MİO. EURO
bence gıtmesın eger gıderse cok buyuk bı kayıp olur cunku mehmet yıldızın yerıne alacagın futbolcu mehmet yıldız gıbı hırslı yureklı ve istikrarlı olmaz gıtmesın
|
Bence hemen gitmeli 5 milyon euroyu gerçekten veren varsa
|
-->: M. YILDIZ`A 5 MİO. EURO
Bence Mehmet Yildiz satilmamali. Futbol Hayatini Sivassporda bitirsin. Büyüklerden yada yurtdisindan teklif alip da giderse, belki oynatmazlar. Ve yapamaz oralarda, böylece degeri iner yedek külübelerinde.
Sen gel Sivassporda futbol hayatini bitir |
Mehmet e yeni klübü hayırlı olsun o halde 5 milyon euro ya kimse yok demez...
|
GİTMEZ İNŞ. ARKDAŞLARRRRRRRRRR
|
Mehmet Yıldız giderse avrupada sivassporun adını daha çok duyurur.
Gidip gitmeme konusunda kendisi en güzel kararı verir. |
M.YILDIZIN GİTMESİNİ İSTEYEN ARKADAŞLARIN SİVAS AŞKINDAN ŞÜPHE EDERIM.M.YILDIZ GİBİ BİR OYUNCUNUN DEGERİ PARAYLA ÖLÇÜLEMEZ.EĞER BU TAKIM BİR YERLERE GELMİŞSE BUNDA EN BÜYÜK KATKI M.YILDIZINDIR.BUNUDA İNKAR EDEN VARSADA ONUNDA FUTBOL BİLGİSİNDEN ŞÜPHE EDERİM.PARA HER ŞEY DEMEK DEGILDIR.ÖNÜMÜZDE HAMSİ SPOR GİBİ BİR ÖRNEK VAR ADMLAR TEKKE İLE GÖKDENİZİ SATTILAR SIRADAN BİR TAKIM HÜVİYETİNE BÜRÜNDÜLER.KAYSERİ İSE YILDIZLARINI SATMADILAR VE LİGİ İYİ BİR YERDE BİTİRDİLER VEDE KUPA ŞAMPİYONU OLDULAR. HER ŞEY AÇIK M.YILDIZI SATTIGIN ZAMAN SIRDAN BİR TAKIMMI OLMAK İSTERSİNİZ YADA ONUN YANINA BALİLİ,CHETKOV VE BİR İKİ KALİTELİ OYUNCU EKLEYİP ŞAMPİYONLUGA OYNAYAN BİR TAKIMMI OLMAK İSTERSİNİZ SEÇİM SİZİN.
|
mehmet giderse takım seneye bişi yapamaz göndermeyin mehmet i
|
eger transferın yonetım onaylıyorsa mehmet yıldız gıbı fızıgını ıyı kullanan dınamık bır ısım almalıyız baska turlu olmaz
|
mehmmet abinin değerı bıçılemezz
|
[QUOTE=özgühertaş;370796]M.YILDIZIN GİTMESİNİ İSTEYEN ARKADAŞLARIN SİVAS AŞKINDAN ŞÜPHE EDERIM.M.YILDIZ GİBİ BİR OYUNCUNUN DEGERİ PARAYLA ÖLÇÜLEMEZ.EĞER BU TAKIM BİR YERLERE GELMİŞSE BUNDA EN BÜYÜK KATKI M.YILDIZINDIR.BUNUDA İNKAR EDEN VARSADA ONUNDA FUTBOL BİLGİSİNDEN ŞÜPHE EDERİM.PARA HER ŞEY DEMEK DEGILDIR.ÖNÜMÜZDE HAMSİ SPOR GİBİ BİR ÖRNEK VAR ADMLAR TEKKE İLE GÖKDENİZİ SATTILAR SIRADAN BİR TAKIM HÜVİYETİNE BÜRÜNDÜLER.KAYSERİ İSE YILDIZLARINI SATMADILAR VE LİGİ İYİ BİR YERDE BİTİRDİLER VEDE KUPA ŞAMPİYONU OLDULAR. HER ŞEY AÇIK M.YILDIZI SATTIGIN ZAMAN SIRDAN BİR TAKIMMI OLMAK İSTERSİNİZ YADA ONUN YANINA BALİLİ,CHETKOV VE BİR İKİ KALİTELİ OYUNCU EKLEYİP ŞAMPİYONLUGA OYNAYAN BİR TAKIMMI OLMAK İSTERSİNİZ SEÇİM SİZİN.[/QUOTE]
arkadaşım mehmet yıldızın gitmesini istemekle sivaslılık arasında ne alaka var...benim gördüğüm mehmetin açıklamalarındada klüpler anlaşırsa gitmek istiyorum gibi bi izlenim var...sonuçta 5 milyon euro ya hiçbir yönetim hayır demez... ayrıca takımların yıldız oyuncularını satmasıda normal...barcelona ronaldinyoyu,etoyu satıyor...çünkü onlardan gelecek paralarla iyi transfer yapacaklar... bizde 5 milyon eoru ile çok çok iyi bir takım kurarız... |
[QUOTE=yigido_sampiyon;370826]arkadaşım mehmet yıldızın gitmesini istemekle sivaslılık arasında ne alaka var...benim gördüğüm mehmetin açıklamalarındada klüpler anlaşırsa gitmek istiyorum gibi bi izlenim var...sonuçta 5 milyon euro ya hiçbir yönetim hayır demez...
ayrıca takımların yıldız oyuncularını satmasıda normal...barcelona ronaldinyoyu,etoyu satıyor...çünkü onlardan gelecek paralarla iyi transfer yapacaklar... bizde 5 milyon eoru ile çok çok iyi bir takım kurarız...[/QUOTE] M.YILDIZ. BİR ÇOK MAÇTA TAKIMI ATEŞLEYEN SIRTLAYAN VE SAHA İÇİNDE ARKADAŞLARINI YÖNLENDİREN LİDER VASIFLI ENDER YETİŞEN BİR FUTBOLCU.KENDİ DÜŞÜMCEMCE M.YILDIZ BU TAKIMDAN GİDERCE ÇOK BÜYÜK GÜÇ KAYBEDERİZ.BELKİ DİYECEKSİNİZKİ 5 MİLYON EURO İLE ÇOK DAHA İYİ TRANSFER YAPILIR.ALACAGIN OYUNCU BAKALIM M.YILDIZ KADAR FAYDALI OLACAKMI. |
bence mehmet yildiz kalsa cok iyi olur
|
bu haberin asilsiz oldugunu ve birileri tarafindan ozellikle cikarildigini dusunuyorum takim icindeki dengeleri bozmak ve diger oyunculari demoralize etmekten baska bisey degil
hic dusundunuzmu neden sadece mehmet yildiza boyle teklifler geliyor bu takimda mehmet yildiz gibi bu takimin basarisi icin ter doken bir cok futbolcu var boyle haberlerle mehmetin uzerine daha cok yuklenip onu olumsuz yonde etkiliyorlar |
[B]mehmet yıldızın suanda gitmesi iyi olmaz oturmus bir takım war ama tabiki 5 milyon euroda az para deil bulent hoca yeni mehmetler bulur getirir...[/B]
|
satalım gitsin. ne gereği var elde tutalım
|
kayserispor satmıyor ne gökhanı ne topuzu sende mehmet yıldızı satmayacaksın.
|
önce bi şampiyon olalım sonra gider yerine daha iyi futbolcu alırız seneye bi şampiyon olalım
|
tabii herkes kalsın diyoda bakalım mehmet kalmak istiyo mu?
eğer gitmek gibi bir düşüncesi varsa,ki hiçbir oyuncu avrupaya veya daha büyük takımlara hayır demez...5 milyon dolar + oyucuya bırakabiriz mehmeti... |
Mehmet yildiz gibi sivassporlu futbolcu elbetde para kazandirmasini istereriz Futbolcumuza Tesekkür ederim.
|
Ya Zenit fena top oynuyor.Mehmet iyi gider onlara bence ama azcık daha fazla versinler bu Ruslar çapulcu ama belli adamlarında iyi para var saysın biraz elini korkak alıştırmadan :)
|
mehmet bu paraya bedava akıllı adamlar valla
|
-->: --->: M. YILDIZ`A 5 MİO. EURO
[QUOTE=turka58;370459]bunlar rus para bol
7.5 milyon euroya versinler[/QUOTE] aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz |
yaf mehmet yıldız sivassporun bir simgesi durumuna geldi artık mehmet demek sivas demek sivas demek mehmet demek
|
ah ah mehmet topuz ve yıldız ikilisini düşünemiyorum
|
[QUOTE=sivas5833;375063]ah ah mehmet topuz ve yıldız ikilisini düşünemiyorum[/QUOTE]
Düşünmeyelim zaten MEhmet Topu a kayseri 2o milyon yuro istiyor. Bize ancak yahal kurmak düşer.eğer satacaksak bizde mehmet i ondan aşşağıya satmamalıyız.Ayrıca bizim paflardan kaçtane Mehmet Topuz çıkar.Şampiyon paflara çok güveniyorum. |
yok öyle birsey ya bosuna milleti mesgul ediyolar bugün 2 milyon veren olsa hic düsünmeden verecekler mehmeti kim verecekmis 5 milyonu eger veren varsa neden satmiyolar öäyleyse....
topuz 20 milyonmus yalan satamiyolar kimse talip olmiyo yalandan hava yapiyolar ayni bizim mehmetin müsterisi cikmadigi gibi |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:24. |