![]() |
-->: --->: Kim SivasSpora marş yazmak ister
[QUOTE=fatih_bm;374038]Bir bilmecem var çocuklar?
Haydi sor sor sor? 1967 de doğdu? Acaba nedir nedir nedir? Anadolu denince akla.. Tamam şimdi buldum. Hemen onun adı gelir. Sivas sivas sivas.[/QUOTE] sivas denince akla hemen onun adi gelir YIGIDO YIGIDO YIGIDO |
--->: Kim SivasSpora marş yazmak ister
sabiha abla muhteşem olmuş süper olmuş
|
-->: Kim SivasSpora marş yazmak ister
[B]Sizlere calışmalarınızda başarılar dilerim[/B]
|
--->: -->: Kim SivasSpora marş yazmak ister
[QUOTE=Sabiha Serin;375256]Öncelikle böylesine anlamlı düşünceniz için sizi kutluyorum.
Sivasspor'umuz için yazmış olduğum SİVASSPOR MARŞI adlı şiirimi gönderiyorum. Eğer ses olursanız bu mısralarımı dinlemekten tabiki onur duyarım. Büyük bir Sivasspor sevdası ile yazdığım bu eserimin notalar ile buluşması ve marş olması beni çok mutlu eder. Bu şiirimi değerlendirirseniz lütfem bilgim olsun. Selam ve saygılarımla.. SİVASSPOR MARŞI Haydi, Sivaslılar yer gök inlesin Yiğido sesiyle stat çınlasın Sivas'ın marşını dünya dinlesin Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Binlerce Sivaslı tek yürek bugün Yiğido sahada düğün var bugün Hakkındır yiğidom, hakkındır öğün Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Kim gelirse gelsin yenilmeyiz biz Üç büyük beş büyük ezer geçeriz Bülent hocamızdan alırız feyiz Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Kırmızı, beyazdır rengimiz bizim Var mı ki futbolda dengimiz bizim Şampiyonluk için cengimiz bizim Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Yiğidom gollerin peş, peşe gelsin Seni sevenlerin yüzleri gülsün Sivas sporumuz şampiyon olsun Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Yaşasın Sivas spor davullar vursun Tüm takımlar sana selama dursun Yiğidolar kimmiş tüm dünya görsün Haydi Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Sevincimiz sensin, gururumuz sen Gönüller sultanı, şampiyonsun sen Kupayla tur atıp, güleceksin sen Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa SABİHA SERİN Araştırmacı Yazar Şair SİVAS [email]sabiha_serin@mynet.com[/email][/QUOTE] [B]gercekten harika olmus şiir ellerinize saglık..ama bize müzikten anlayan bi kardeşimiz lazım.. bunu marsa cevirelim..[/B] |
Rapjii kardeş şimdi bu laf ayıp olmadımı ama. Bu topici ne diye açtım ben
Sadece görünürde yazı olsun hava yapıyım diye değil wallahi bütün yazdığınız şiirleri tek tek müzikleri ile yapmaya çalışıyorum takdir edersiniz sitedeki resim bölümündede çok çalışmam oluyor o yüzden sadece biraz sabır ve zaman bekliyorum sizlerden çok güzel şeyler çıkaracağız hep beraber saygılarımla |
-->: --->: Kim SivasSpora marş yazmak ister
[QUOTE=Tuffy;375574]Rapjii kardeş şimdi bu laf ayıp olmadımı ama. Bu topici ne diye açtım ben
Sadece görünürde yazı olsun hava yapıyım diye değil wallahi bütün yazdığınız şiirleri tek tek müzikleri ile yapmaya çalışıyorum takdir edersiniz sitedeki resim bölümündede çok çalışmam oluyor o yüzden sadece biraz sabır ve zaman bekliyorum sizlerden çok güzel şeyler çıkaracağız hep beraber saygılarımla[/QUOTE] ABİMİ KASMAYIN O YAPICAM DİYORSA YAPAR.MÜZÜK DEDİDİGİMİZ BİRANDA OLMUYOR DÜŞÜNÜLMESİ GEREKEN BİR KONU BEKLEYELİM GÖRELİM...!:rolleyes:;) |
degerli arkadaşlar ben bir parça yaptım çok güzel oldu ama onu daha sonra sizlerle paylaşacagım hip hop tarzı
|
Herkese başarılar dilerim. İnşallah güzel bir eser çıkar ortaya. Yoksa İsmail YK yapsın bize bir marş.
|
Yüreğinde Sivas ve Sivasspor sevdası olan Saygıdeğer tüm yiğido candostlarım :
Yazdığım Sivasspor Marşını beğenmenize nasıl memnun oldum anlatamam.Hepinizede çok teşekkür ederim. O gül yürekleriniz hiç solmasın inşallah.Sağolunuz.Burada soluk alan herkes canımdır, ciğerimdir.Çünkü hepimizde Sivas ve Sivassporu solumak için buradayız.Bizler, hepimiz bir aileyiz.Ben öyle görüyor ve benimsiyorum.Sivas'lı yüreği sıcaktır. Sizler baylar benim evladım,gardaşım,ağbimsiniz, bayanlar ise ablam ve bacımsınız. Ben öyle görüyor ve benimsiyorum. Şu ana kadar 5 adet şiirim Türk Sanat Muziği, 4 adet şiirim Türk Halk Müziği, l adet şiirim Rap tarzında tanınmış bestekar ve ozanlarımız tarafından bestelendi. Ama yüreğimdeki olağanüstü Sivasspor sevdası ile yazdığım SİVASSPOR MARŞI adlı şiirimin marş olması benim için diğer bestelenen eserlerimden çok ama çok farklı ve özel bir değeri olacaktır.Buna gerçekten çok sevinirim.İnşallah Allah'tan tek arzum bu şiirimin bestelenip 4 Eylül Stadımızda ve Sivassporumuzun tüm maçlarında bu marşımın taraftarlarımızın coşku ile okuduğu günleri görmektir.Hayırlısı ile Allah o günleri bana gösterir inşallah. İşte o zaman ölsemde gam yemem... Sivasspor'uma can kurban. Ona daha neler yazacağım neler. Çünkü 7 yaşında başladım ben Sivasspor sevdasına, bedenim solana kadar da son nefesime kadar Kırmızı, Beyaz,Üçyıldız, Sivas Sivas Heyyyy demeye devam edeceğim.Sivassporuma olan tutkum hiç ama hiç bitmeyecek. Sivasspor sevdası öyle farklı ki bu sevgiyi anlatmaya ne şiirler yeter, ne mısralar.. Allaha emanet olunuz Cumhuriyet,kültür,sanat ve ozanlar diyarı,Yiğidin harman olduğu, havası sert,insanları mert Canım Sivas'ımızdan herkese kucak dolusu selamlar, sevgiler ve saygılarımı sunuyorum. Sağlıcakla kalınız... |
[QUOTE=Sabiha Serin;375888]Yüreğinde Sivas ve Sivasspor sevdası olan Saygıdeğer tüm yiğido candostlarım :
Yazdığım Sivasspor Marşını beğenmenize nasıl memnun oldum anlatamam.Hepinizede çok teşekkür ederim. O gül yürekleriniz hiç solmasın inşallah.Sağolunuz.Burada soluk alan herkes canımdır, ciğerimdir.Çünkü hepimizde Sivas ve Sivassporu solumak için buradayız.Bizler, hepimiz bir aileyiz.Ben öyle görüyor ve benimsiyorum.Sivas'lı yüreği sıcaktır. Sizler baylar benim evladım,gardaşım,ağbimsiniz, bayanlar ise ablam ve bacımsınız. Ben öyle görüyor ve benimsiyorum. Şu ana kadar 5 adet şiirim Türk Sanat Muziği, 4 adet şiirim Türk Halk Müziği, l adet şiirim Rap tarzında tanınmış bestekar ve ozanlarımız tarafından bestelendi. Ama yüreğimdeki olağanüstü Sivasspor sevdası ile yazdığım SİVASSPOR MARŞI adlı şiirimin marş olması benim için diğer bestelenen eserlerimden çok ama çok farklı ve özel bir değeri olacaktır.Buna gerçekten çok sevinirim.İnşallah Allah'tan tek arzum bu şiirimin bestelenip 4 Eylül Stadımızda ve Sivassporumuzun tüm maçlarında bu marşımın taraftarlarımızın coşku ile okuduğu günleri görmektir.Hayırlısı ile Allah o günleri bana gösterir inşallah. İşte o zaman ölsemde gam yemem... Sivasspor'uma can kurban. Ona daha neler yazacağım neler. Çünkü 7 yaşında başladım ben Sivasspor sevdasına, bedenim solana kadar da son nefesime kadar Kırmızı, Beyaz,Üçyıldız, Sivas Sivas Heyyyy demeye devam edeceğim.Sivassporuma olan tutkum hiç ama hiç bitmeyecek. Sivasspor sevdası öyle farklı ki bu sevgiyi anlatmaya ne şiirler yeter, ne mısralar.. Allaha emanet olunuz Cumhuriyet,kültür,sanat ve ozanlar diyarı,Yiğidin harman olduğu, havası sert,insanları mert Canım Sivas'ımızdan herkese kucak dolusu selamlar, sevgiler ve saygılarımı sunuyorum. Sağlıcakla kalınız...[/QUOTE] Bence bu güzel şiirin, marşa dönüşmesi harika olacaktır. Müzikle ciddi anlamda ilgilenen arkadaşlar bunu değerlendirmeli. Aksi takdirde, müzikle ilgilenen Sivas'lı sanatçılarımız bu işe bir el atsınlar. Küçük kardeşimizin (58_Buğra_98)dediği gibi İsmail YK bu şiiri bestelesin. Bence çok güzel bir şiir. Sabiha hanımefendiye tekrar teşekkür ediyorum. Arkadaşlar görüyorsunuz, SİVASSPOR aşkı'nın taştığı kalpleri ve kitleleri. Yaş sınırı tanımadan, erkek-bayan tanımadan, öğrenci-çalışan tanımadan 3 büyüklerin sevdası gibi yüreklere sığmıyor. Onun için hepimiz SİVASSPOR'a elimizden gelen maximum faydayı sağlamaya çalışalım. . |
-->: --->: -->: Kim SivasSpora marş yazmak ister
[QUOTE=izmirliyigido;375892]Bence bu güzel şiirin, marşa dönüşmesi harika olacaktır. Müzikle ciddi anlamda ilgilenen arkadaşlar bunu değerlendirmeli. Aksi takdirde, müzikle ilgilenen Sivas'lı sanatçılarımız bu işe bir el atsınlar.
Küçük kardeşimizin (58_Buğra_98)dediği gibi İsmail YK bu şiiri bestelesin. Bence çok güzel bir şiir. Sabiha hanımefendiye tekrar teşekkür ediyorum. Arkadaşlar görüyorsunuz, SİVASSPOR aşkı'nın taştığı kalpleri ve kitleleri. Yaş sınırı tanımadan, erkek-bayan tanımadan, öğrenci-çalışan tanımadan 3 büyüklerin sevdası gibi yüreklere sığmıyor. Onun için hepimiz SİVASSPOR'a elimizden gelen maximum faydayı sağlamaya çalışalım. .[/QUOTE] SANA KATILIYORUM.BU ŞİİRİN ÜSTÜNDE DURULMASI GEREK. |
Siz bulmuşsunuz marşınızı sanırım. Benim buraya şiirimi yazmaya gerek yok.
|
[QUOTE=Sabiha Serin;375256]Öncelikle böylesine anlamlı düşünceniz için sizi kutluyorum.
Sivasspor'umuz için yazmış olduğum SİVASSPOR MARŞI adlı şiirimi gönderiyorum. Eğer ses olursanız bu mısralarımı dinlemekten tabiki onur duyarım. Büyük bir Sivasspor sevdası ile yazdığım bu eserimin notalar ile buluşması ve marş olması beni çok mutlu eder. Bu şiirimi değerlendirirseniz lütfem bilgim olsun. Selam ve saygılarımla.. SİVASSPOR MARŞI Haydi, Sivaslılar yer gök inlesin Yiğido sesiyle stat çınlasın Sivas'ın marşını dünya dinlesin Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Binlerce Sivaslı tek yürek bugün Yiğido sahada düğün var bugün Hakkındır yiğidom, hakkındır öğün Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Kim gelirse gelsin yenilmeyiz biz Üç büyük beş büyük ezer geçeriz Bülent hocamızdan alırız feyiz Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Kırmızı, beyazdır rengimiz bizim Var mı ki futbolda dengimiz bizim Şampiyonluk için cengimiz bizim Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Yiğidom gollerin peş, peşe gelsin Seni sevenlerin yüzleri gülsün Sivas sporumuz şampiyon olsun Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Yaşasın Sivas spor davullar vursun Tüm takımlar sana selama dursun Yiğidolar kimmiş tüm dünya görsün Haydi Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Sevincimiz sensin, gururumuz sen Gönüller sultanı, şampiyonsun sen Kupayla tur atıp, güleceksin sen Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa SABİHA SERİN Araştırmacı Yazar Şair SİVAS [email]sabiha_serin@mynet.com[/email][/QUOTE] Şiir güzel olmuş ama ölçülü yazacağım diye kelimelerin yazılımlarında hatalar yapılmış. Türkçe sözlükte feyiz diye bir kelime yoktur. Onun esas şekli feyzdir. Bu anlayışla bir daha gözden geçirilirse fena olmaz. |
Atgeçmezli,Neden yazmıyorsun abicim.elinde olan tüm şiirlerini paylaş bizimle.
Senin eserlerinide değerlendirelim.Görevden kaçmayalım.Herşey Sivasspor için. |
[QUOTE=fatih_bm;375973]Atgeçmezli,Neden yazmıyorsun abicim.elinde olan tüm şiirlerini paylaş bizimle.
Senin eserlerinide değerlendirelim.Görevden kaçmayalım.Herşey Sivasspor için.[/QUOTE] Ben yazdıklarımı yarışmaya açmam. Yazarsam benimki olmalı marş. Profesyonelim sonuçta. Bana yakışmaz. Prensip meselesi. |
ben bu konuda biraz iyiyimdir üzerime düşen görevi yapmaya hazırım tabi sizinde desteğinizi almam lazım:D:D:D
|
kırmızı yaışmış beyaz üstüne
selam vermez olmuş gönül dostuna desinler sivasım şampiyon olmuş ölsemde gam yemem bunun üstüne bunun üstüne |
yaışmış değil yakışmış olcaktı :D
|
hastayım kırmızı beyaz rengine
bu ligde yoktur senin denginde seninle gelirim ben ölüme bile sivasspor senbizim herşeyimizsin |
çalıntı değildir kendi bestemiz
kar kış demeden seni destekleriz unutmaki yiğidom biz hep senleyiz sana zirve yakışır sakın unutma |
[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;375970]Siz bulmuşsunuz marşınızı sanırım. Benim buraya şiirimi yazmaya gerek yok.[/QUOTE]
atgeçmezli burda sizin marşınız bizim marşımız diye bişey yok hepimiz biriz hepimiz sivaslıyız sivassporluyuz onun için sende yaz şiirini en güzeli hangisiyse o olur saygılarımla |
[QUOTE=davulcu;376028]atgeçmezli burda sizin marşınız bizim marşımız diye bişey yok hepimiz biriz hepimiz sivaslıyız sivassporluyuz onun için sende yaz şiirini en güzeli hangisiyse o olur saygılarımla[/QUOTE]
Bu iş prensip meselesi ben sanatımı yarıştırmam. Yıllardır bu böyle devam ediyor. Talep gelirse yazdıklarımı paylaşırım. Gelmezse günün birinde bir şiir kitabında denk gelirsiniz... |
Sivas im gönüllerin birincisi
Türkiye liginde Bu sene şampiyon Yiğidolar ilinde Yiğidolar geliyor Şampiyonların ligine Korkun siz onlardan Anadolu yiğidinin ayak sesinden Yiğit harman olmuş Yiğidolar doğmuş Bu sene Sivasım Üç büyüklere karşı durmuş Gönüllerin birincisi Kalplerin efendisi Taht kurmuş kaplere Kalpler Sivas atar diye Gönüller onu ister Şampiyonluk onu bekler Kalpler bir atar Sivasımın içinde [FONT="Comic Sans MS"]DUMAN[/FONT] |
Tabiki olabilir.Gönül işi bu işler,zorla çiki çiki baba eşliğinde marş yazdırılmazki.
Bu arada benim Tezhürat başlığındaki yazılarımdan çoğu bu başlığa uygun aslında.Böyle bir başlık olduğunu bilmiyordum. |
[QUOTE=idhem;376616]Tabiki olabilir.Gönül işi bu işler,zorla çiki çiki baba eşliğinde marş yazdırılmazki.
Bu arada benim Tezhürat başlığındaki yazılarımdan çoğu bu başlığa uygun aslında.Böyle bir başlık olduğunu bilmiyordum.[/QUOTE] Onlarıda okudum güzel tezahuratlar olmuş |
Saygıdeğer ATGEÇMEZLİ
Sivasspor Marşı başlıklı şiirimde bir mısrada feyiz değil feyz olması gerektiği konusunda uyarınız ve duyarlılığınız için teşekkür ederim. Bunu elbette bende biliyordum ama sanırım tuş hatasından kaynaklandı.Benimde gözümden kaçmış, sağolunuz.Sizin eserlerinizide okumaktan onur duyarız. Saygılarımla... |
[QUOTE=Sabiha Serin;375256]
SİVASSPOR MARŞI Haydi, Sivaslılar yer gök inlesin Yiğido sesiyle stat çınlasın Sivas'ın marşını dünya dinlesin Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Binlerce Sivaslı tek yürek bugün Yiğido sahada düğün var bugün Hakkındır yiğidom, hakkındır öğün Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Kim gelirse gelsin yenilmeyiz biz Üç büyük beş büyük ezer geçeriz Bülent hocamızdan alırız feyiz Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Kırmızı, beyazdır rengimiz bizim Var mı ki futbolda dengimiz bizim Şampiyonluk için cengimiz bizim Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Yiğidom gollerin peş, peşe gelsin Seni sevenlerin yüzleri gülsün Sivas sporumuz şampiyon olsun Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Yaşasın Sivas spor davullar vursun Tüm takımlar sana selama dursun Yiğidolar kimmiş tüm dünya görsün Haydi Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Sevincimiz sensin, gururumuz sen Gönüller sultanı, şampiyonsun sen Kupayla tur atıp, güleceksin sen Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa SABİHA SERİN [/email][/QUOTE] Şiir budur marş olacaksa bu olmalıdır. Şekil itibariyle bakıldığında bu daha uygun düşüyor ve bestelenmesi daha kolay olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü şiirin kendi ahengi var orjinal bir şeyler bulmaya gerek yok. |
TANIMAYIZ BİLMEYİZ GENÇ FB LİLER
UMRUMUZDA DEĞİL UA LAR BİZİM OLDUĞUMUZ YERDE UÇAMAZ KARA KARTALLAR BU ALEMDE BİR NUMARA BABA KANGALLAR |
[QUOTE=EyüphanAydın;373638][B][COLOR="Red"]4 EYLÜL[/COLOR]
Ne Zorluklar Çektik [COLOR="Red"]4 Eylül'de[/COLOR], Ne Maçlar Yaptık [COLOR="Red"]4 Eylül'de[/COLOR] Ne Sevdalar Yaşadık [COLOR="Red"]4 Eylül'de[/COLOR] Benim Güzel Stadım [COLOR="Red"]4 EYLÜL..... [/COLOR] İsmail Kartalıyla,Werner Lorantıyla,Asker Bülentiyle, Uzanmış Güzelim Eller, Dökülüyor [COLOR="Red"]4 Eylül'ün[/COLOR] Yanındaki Güller. Ellerimdeki Seller, Benim Güzel [COLOR="Red"]4 EYLÜL'üm[/COLOR] EyüphanAydın ************************************************************************ Biraz Baştan Sağma OLdu Ama, İnşallah En Yakın Zamanda Yazcam :D Konuyu Gördüm Hemen Aklımdan Geçeni Yazim Dedim..[/B][/QUOTE] COK GÜZEL YAWWW EN BÜYÜK SİVASS |
Siir
Merhaba kardesler.....
mars icin siir gönderilmesi istenmis buyurun benden bir siir,umarim begenirsiniz... Bu ligde sen olmalisin Destan yazdin yazmalisin Gönlümüzde taht kurdun sen Sen sampiyon olmalisin Tarih yazdin yüreginle Bükülmeyen bileginle Onbir kisi yigidinle Sen sampiyon olmalisin Rengin bayrak kirmizi ak Cik sahaya simsek ol cak Futbolunla hayran birak Sen sampiyon olmalisin Yildiz parlat yarinlara Anadolu diyarina Ücüncülük desdan ama Sen sampiyon olmalisin Tarih yazdin yüreginle Bükülmeyen bileginle Onbir kisi yigidinle Sen sampiyon olmalisin...... ibrahim tamer saygilarimla |
--->: Siir
ağzına sağlık kardeş güzel olmuş
|
[B]Emeğinize, yüreğinize sağlık. Gerçekten marş olabilecek tat da bir şiir olmuş. [/B]
[QUOTE=sair ruhlu;377028]Merhaba kardesler..... mars icin siir gönderilmesi istenmis buyurun benden bir siir,umarim begenirsiniz... Bu ligde sen olmalisin Destan yazdin yazmalisin Gönlümüzde taht kurdun sen Sen sampiyon olmalisin Tarih yazdin yüreginle Bükülmeyen bileginle Onbir kisi yigidinle Sen sampiyon olmalisin Rengin bayrak kirmizi ak Cik sahaya simsek ol cak Futbolunla hayran birak Sen sampiyon olmalisin Yildiz parlat yarinlara Anadolu diyarina Ücüncülük desdan ama Sen sampiyon olmalisin Tarih yazdin yüreginle Bükülmeyen bileginle Onbir kisi yigidinle Sen sampiyon olmalisin...... ibrahim tamer saygilarimla[/QUOTE] |
BİDE BUNLARI BESTELERSE SÜPER OLUCAK ŞİMDİDEN ŞİİR YAZANLARI VE TUFAN ABİYE TEŞEKKÜR EDİYORUM.BAŞARILAR...!
|
[QUOTE=sair ruhlu;377028]Merhaba kardesler.....
mars icin siir gönderilmesi istenmis buyurun benden bir siir,umarim begenirsiniz... Bu ligde sen olmalisin Destan yazdin yazmalisin Gönlümüzde taht kurdun sen Sen sampiyon olmalisin Tarih yazdin yüreginle Bükülmeyen bileginle Onbir kisi yigidinle Sen sampiyon olmalisin Rengin bayrak kirmizi ak Cik sahaya simsek ol cak Futbolunla hayran birak Sen sampiyon olmalisin Yildiz parlat yarinlara Anadolu diyarina Ücüncülük desdan ama Sen sampiyon olmalisin Tarih yazdin yüreginle Bükülmeyen bileginle Onbir kisi yigidinle Sen sampiyon olmalisin...... ibrahim tamer saygilarimla[/QUOTE] işte budur helal kardeş yüreğine sağlık |
Yüreginize emeginize saglık insaallah stadları inletecek marş yakında cıkacak...
|
Sabiha hanımın şiiri daha güzel olur marş için. Bu marş günlük yazılmış. güncel olayları barındırmakta.seneye ikinci olsak şampiyon olsak güncelliğini yitirecek.
|
TÜM YOLLARIN SONONDA
DAMARIMDA KANIMDA KALBİMİN ORTASINDA Sİ-VAS-SPOR:D |
HASTAYIM KIRMIZI BEYAZ RENGİNE
BU LİGDE YOKTUR SENİN DENGİNDE SENİNLE GELİRİM ÖLÜME BİLE SİVASSPOR SENBİZİM HERŞEYİMİZSİN |
NE ÇİFTETELLİ
NE YENGEÇ DANSI YİĞİDOMUN MEŞHURDUR SİVAS HALAYI :D:DTEY TEY:D:D |
ANADOLUNUN YILDIZI
DİLLERİN DESTANI SAHADADIR 11 ASLANI HAYDİ SALDIR YİĞİDOM KİM TUTAR SENİ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:20. |