![]() |
-->: rizeli alperen den selam var..
EYVALLAH REİS SİVASI SEVEN MUTLAKA DELİKANLI VE YİGİT BİR ADAMDIR
|
--->: rizeli alperen den selam var..
[COLOR="Blue"][FONT="Fixedsys"]EYW GARDAS TEMENNILERIN ICIN TESEKKUR EDERIZ..INSALLAH SIZDE ESKI GUNLERINIZE TEKRAR DONERSINIZ..[/FONT][/COLOR]
|
[QUOTE=sivassss;178670][COLOR="Sienna"][B]bu rize zamanında sevat ile birlik olup süper lig'e çıkmamızı engellemişlerdi,
o maçı hiç unutamıyorum, rizeliden bize dost olmaz, arkadaş bence sen kendi sitene takıl...[/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT="Fixedsys"][COLOR="Blue"]KUSURSUZ DOST ARAYAN DOSTSUZ KALIR!! [/COLOR][/FONT] |
[B][I]sevgi guzellik dolu mesajın icin tesekkur ederiz kardesım insallah rizede hakettigi noktaya ulasır [/I][/B]
|
[COLOR="Sienna"][B]İNŞALLAH RİZE BU SENE KÜME DÜŞER,
SEBAT KÜME DÜŞTÜ, SIRA RİZE'YE GELDİ...[/B][/COLOR] |
-->: --->: rizeli alperen den selam var..
[QUOTE=sivassss;178695][COLOR="Sienna"][B]İNŞALLAH RİZE BU SENE KÜME DÜŞER,
SEBAT KÜME DÜŞTÜ, SIRA RİZE'YE GELDİ...[/B][/COLOR][/QUOTE] çok beklersin kardeş...hükümet düşer,enflasyon düşer ,,rizespor babayı düşer... |
eyv gardas...gercekleri görmen bizi cok sevindirdi... temenniler karsılıklı
|
rizeli gardaşım teşekkür ederim benimde üniversite yıllarında birçok rizeli dostum oldu birçok defa rizeye onları ziyarete gittim rizenin insanının samimiyetine güvenirim allaha emanet olun
|
[COLOR="Red"]eyw gardaş. Saol .sana Helal olsun. [/COLOR]
|
[COLOR="Sienna"][B]bu rizenin nesini savunuyorsunuz yaw,
onların yüzünden zamanında süğper lige çıkamadık, sebatla birlik olup bizi süper ligden ettiler...[/B][/COLOR] |
anlatmak istediğini anladım, senin sergilemiş olduğun bize ve sivasspora muhabbetinin nüvesi başka kanallardan da geliyor ise, saygı duyuyorum... sevgili başkanımız ve muhsin ağabey hakkındaki düşüncelerin ve takımımız ve taaftarımız hakkındaki düşüncelerin için Allah razı olsun... Çaykurun kötü gidişide insallah bu haftaki maçla son bulmustur... Vesselam...
Vestel manisa maçından sonra hani güldüğümüz gülüp geçtiğimiz o 28 kelle sahibinin tel örgülerin arkasından yenilmişliğin verdiği eziklikle bize doğru söyledikleri Manisaya geleceksiniz sözüne nazire, seni tebrik ediyorum...Dostluk, kardeşlik adına senin gibi duyarlı ve umarlı taraftara ihtiyacı var bu ligin...Selamlar |
[QUOTE=alperen53;39670]SELAM YİĞİDOLAR..
RİZELİYİM RİZESPORLUYUM..SİVASI ÇOK SEVİYORUM..BUNUN NEDENI ÇOK.. MUHSIN YAZICIOĞLU GİBİ YİĞİT BİR DAVA ADAMINI YETİŞTİREN..MECNUN ODYAKMAZ GİBİ ADAM GİBİ BİR ADAMI SPOR CAMİASINA KAZANDIRAN SİVASLILARI NASIL SEVMEYİM.. SİVASSPORUN BİR ÇOK MAÇINA GİTTİM..BAŞARILI OLMASINI ÇOK İSTİYORUM..VE HAMD OLSUN GİDİŞAT İYİ..ALLAH BOZMASIN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN... YİĞİDOLARI [url]www.rizespor.net[/url] sitemize bekleriz..[/QUOTE] eyvalah kardes..ama ben kısın rızeyı hıç sewmıyorum full yağmur yağıo butun takımlar puan kaybedıo:( |
[B][I][COLOR="Blue"]a.slm hoşgeldiniz rizeli kardeşlerimiz sivasspor sitemizde görmekten mutluluk duyarız[/COLOR][/I][/B]
|
eyallah GARDAŞ sağolasın siteniz ziyaret edilecektir.
|
-->: --->: rizeli alperen den selam var..
[QUOTE=sivassss;178670][COLOR="Sienna"][B]bu rize zamanında sevat ile birlik olup süper lig'e çıkmamızı engellemişlerdi,
o maçı hiç unutamıyorum, rizeliden bize dost olmaz, arkadaş bence sen kendi sitene takıl...[/B][/COLOR][/QUOTE] [B]gardaşş bu kadar katı olma gurban oluyum[/B] |
Teşekkürler Sivasspor..
[FONT="Arial Black"]Brezilyalı andersonun Rizespora transferinde gösterdiği kolaylıklar nedeni ile dost ve kardeş sivasspor camiasına teşekkür ediyor.2.yarıda başarılar diliyoruz...
RİZESPOR TARAFTARLARI[/FONT] [url]www.rizespor.biz[/url] |
[COLOR="Navy"][B]dostça yaklaşımınızdan dolayı TEŞEKKÜR EDERİZ...[/B][/COLOR]
|
eyvallah gardaş sevindirdin bizi rize bir alperen ve sivas hayranı gmrmek çok sevindirici
|
rizeli alperenlere selamlar.ölene kadar milli nizam sonuna kadar sivasspor
|
RIZELI GARDASIMIN AGZINDAN BAL DAMLIYOR. SAGOL GARDAS BIZDE RIZESPORA BASARILAR DILERIZ.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:25. |