SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Canin Sagolsun Yigidom (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1968)

1967_Dernek_Ayhan 31.08.2005 21:24

[QUOTE=ultraSivas_58][b]ŞUNLARA BİZDE UYDUK YA HELAL OLSUN..İNTERNET ÇIKTI MERTLİK BOZULDU..ÖNCEDEN NE GÜZELDİ.ÇIKARDIK ASLANLAR GİBİ DAYAK ATIP GELİRDİK AMA ARTIK DEVİR DEĞİŞTİ..ŞİMD ELİNE KLAVYE Yİ ALANA ERKEK GÖRÜNTÜLÜ AMA KARIDAN FARKI OLMAYAN 4 ZİBİDİYE UYDUK..ARKADAŞLAR BİZ YİĞİDOYUZ..BİZE YAKIŞMAZ..BİZ TARAFTARIZ AMA HARBİ TARAFTAR VERİLECEK CEVABIDA TRİBÜNDE VERİRİZ..[/b][/QUOTE]
helal olsun

ich_liebe_dich 31.08.2005 21:31

Aslan Sivasim

Gönüllerin şampiyonu Yiğitlerin Diyari Aslanlarin Yurdu
Yer Yüzünün Cenneti Aniyla şaniyla
şaaaaaaaampiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Siiiiiiiiiiiiiiiiivassssssssssssssssssssss
Kirmizi Beyaz şampiyon Sivas

CAGLAYAN 31.08.2005 21:55

Vestel Manisaspor: 0 - Turgutluspor: 1

Vestel Manisaspor: 0 - Turgutluspor: 1

Türkiye Kupası 1. Kademe müsabakasında Vestel Manisaspor, kendi sahasında Turgutluspor'a 1-0 yenilerek elendi.

Türkiye Kupası 1. Kademe müsabakasında Vestel Manisaspor, kendi sahasında Turgutluspor'a 1-0 yenilerek elendi.

STAT: Alsancak
HAKMLER: Sinan Baş xx, Serdar Çiftçi xx, Volkan Akçit xx
VESTEL MANİSAPOR: Akın xx, Yunus xx (Fabio dk. 83 x), Hakan Balta x. Serkan x, Özgür xx, Sanrdo x (Zafer dk. 46 x), Kenan x (Uğur dk. 32 x), İnanç xx, Ahmet x, Sinan x, Mehmet x
TURGUTLUSPOR: Sofu xxx, Ferhat xxx, Yasin xxx, Onur xxx, Engin xxx, Koray xxxx, Erhan xx, Timur xx (Ahmet dk. 68 xx), Ramazan xx, Sadullah xx (Raşit dk. 62 xx), Levent xxx
SARI KARTLAR: Sinan (Vestel Manisaspor), Ramazan, Levent (Turgutluspor)
GOL: Yasin (dk. 89)

FatihSoner58 31.08.2005 22:37

Sivasimizin cani saolsun yenmekte var yenilmekte. Insallah seneye ilerleyecegiz kupada...

harunciftci 31.08.2005 23:13

olmadı

olmadı gerçekten olmadı yakışmadı sivasspora daha yeni süper lige çıkmışken nasıl olurda bir başka takımı küçümser yinede neyse ne yapalım kısmet değilmiş

umarım bu kötü tablo lige yansımaz............

Dağcı 01.09.2005 06:48

Demekki kupa ile ilgili bir hedefimiz yokmuş. Yedek ağırlıklı kadro ile çıkınca da bu sonucun olması doğal. Giresun da Türkcell süper liginde oynayan bir takımla karşılaşınca maça daha iyi konsante oldu tabi ki. Rakibi hiçbir zaman küçümsememek gerek.

Sağlık olsun. Bu takımımızın moralini bozmaz inşaallah.

KAN_REVAN_58 01.09.2005 07:49

Yikildim Yavvvv...!!!

Resmen Yikldim,karizma Ayaklar Altinda Vallahi.böle Bir Malübiyet Hiç Beklemediğimiz Anda Geldi.ama Hocanin Belki Bi Bilidiği Vardir Diye Avuturuyorum Kendimi Nede Olsa Tecrübeli Hoca. En Kisa Zamanda Taraftarin G.s Galibiyetiyle Yüzünün Gülmesi Temenliği Ile Kalbimiz Hep Seninle Alemin Kirali Sivas...........!!!!!!!!!

01.09.2005 07:53

En Büyük Sivas

Ne Türkiye Kupasina Ne Süper Lige

Bizim Aşkimiz Kirmizi Beyaz Renklere

En Büyük Sivasspor

O Gadarrrrrrrrrr

Kokomo 01.09.2005 08:09

Ne takımımıza kızıp, onu rencide eden yorumlarda bulunmak ne de "Canın Sağolsun, olur böyle şeyler" demek doğru değildir !

Kendisinden 2 alt ligdeki bir takıma elenmek utanç verici. Nedenleri bulunup, düzeltilmelidir. Sonuçta milyonlarca Sivaslı bu sabah benim şirkette yaşadığım gibi alay edici konuşmalara maruz kalmıştır ...

Bu sene ligde marka olmak isteyen bir takım 1.Kademede elenmemeliydi.
Bu utancı ancak Ali Sami Yende bir zafer temizler ...

acakislalimahoni 01.09.2005 08:18

Canı Sağolsun

Her zaman seninleyiz sivas Sonuçta penaltılara kalmış bir maç ve kadro da zayıf normaldir her zaman kazanmak diye bir şey yok. moral bozmak ta yok en büyük başarılar seninle olsun sivas

Gönül dolusu sevgiler memleketime memleketlime

mahoni

zubiceman28 01.09.2005 08:25

yanliis!

arkadaslar size hic yakistiramadim tamam sivasspor giresunspora yenilmis olabilir bende giresunluyum ama siz boyle "laz usaklari ............" gibi benzetmeler yanlis mesela ben cerkesim ve sivasli cok cerkes arkadasim var bende istanbulda sivasspor maclarina gelip sivasi destekleyecegim.Giresun disinda hicbir karadenizliyi hemseri olarak kabul etmiyorum (tek hemseri komsumuz sivasdir en azindan biz oyle ogrendik, gorduk). Bunlarin disinda arkadaslar sivassporun arkasinda ormanspor olsaydi onlarda bugune kadar coktan 1. lige cikmisti.Sizde daha bu sene birinci lige ciktiniz ama 3-4 sene oncesinde ayni grupta oynuyorduk 7-8 sene geriye gidersek 3. ligdeydiniz o zaman Sivassporlu degilmiydiniz?Bu kadarmi taraftarlik bu kadar basitmi?Kimseyi kucumsemeyin iste sonuc ortada ayrica bu sivas kadrosu yedekse sunu sorayim bu yedek kadro Gİresunsporun ilk 11 ini 10 kes satin alir.

moskova58 01.09.2005 08:53

bu maca yedek ağırlıklı bir kadro ile mi çıkılmış?

eğer öyleyse hele yeni sistemiyle türkiye kupasının önemini anlayamamış sevgili Lorant. bence derhal istifa etmeli.bizim avrupa kupalarına gitmek için tek şansımızdı bu....

Everest 01.09.2005 09:39

cok hemde cok uzulduk yaaaa..kilpayi gittik...bundan sonra lig onemli takma kafana sivasim sen saldir ..

ilteriş58 01.09.2005 10:02

yazık oldu valla

casus84 01.09.2005 11:03

Arkadaşlar allah aşkına yaaa allahın giresunsporuna boyun eğiyoruz.bu nasıl skor biz fark atacağımızı bekliyoruz 1-1 berabere kalıyoruz.vallahi arkamızdan gülerler yaaaa

abircan 01.09.2005 11:26

üzülmedim

arkadaşlar olursa olur maçlarıdır bu maçlar, lige konsantre olmak lazım önümüzde zorlu iki maç var, birisi 3. büyüğün ikincisi diğeri ise bizim hakettiğimiz 4. büyük lakaplı anadolu derbisini yaşayacağımız trabzon, bence bunları düşünerek sakattır sarı karttır gibi hesaplar yapılmıştır, yedekler ve takım kurguları denenmiştir düşünüyorum, tabiki kazanmak isteriz ama yinede canın sağolsun yiğidom, unutma giresun bu kıyağı nede olsa eski ilçemiz sancağımızdınız, :)
abircan

GiReSuN_aSLaNi 01.09.2005 11:45

Giresundan Slm Getirmişem

önce tüm sivaslı ve sivassporlu kardeşlerime slm.kupa maçından sonra sizlerinde formunu bir ziyaret edeyim dedim.arklar önce şunu söyliyeyim takıldığım noktalardan biri su oldu.2.lige yeni yükselmiş olan giresunsporumu canı gönulden tbr ediyorum.ve bazı sivassporlu arklar nbizden basederken köy
takımı olarak bahsetmiş)).ppP ARKLAR TÜRKİYE 2 .LİG SİZECE BİR KÖY TAKIMLARININ oynadğı bir lig. siz peki 1.lige köy takımlarının oynadığı yerden geldiniz değilmi o zaman. eğer bir köylü arıyorsanız arklarrr LORANT ne güne duruyor))):PPP İŞİN ŞAKASI TABİ BUU.arklar günümüz futbolunda köy takımı yok şöyle takım yok böyle takım diye bir şey kalmadı.herkes herkese rakip olabilecek güçte.unutmayın bir trabzonsporun kıbrıs takımana elendiği maçı .unutmayın beşitaş vaduz macının ilk yarısını.arklar bu zihniyet bizim futbolumuzu yaralar. her rakibe karşıı aynı ciddiyetlikle futboll oynamak lazım profosyonellğin gereğide budur zatensivaspora turkcell 1.liginde başarılar dilerimmmm.FORZAAAAAAAAA GİRESUNSPORRRRRRRR

DJMuRaT 01.09.2005 11:46

[QUOTE=zubiceman28]arkadaslar size hic yakistiramadim tamam sivasspor giresunspora yenilmis olabilir bende giresunluyum ama siz boyle "laz usaklari ............" gibi benzetmeler yanlis mesela ben cerkesim ve sivasli cok cerkes arkadasim var bende istanbulda sivasspor maclarina gelip sivasi destekleyecegim.Giresun disinda hicbir karadenizliyi hemseri olarak kabul etmiyorum (tek hemseri komsumuz sivasdir en azindan biz oyle ogrendik, gorduk). Bunlarin disinda arkadaslar sivassporun arkasinda ormanspor olsaydi onlarda bugune kadar coktan 1. lige cikmisti.Sizde daha bu sene birinci lige ciktiniz ama 3-4 sene oncesinde ayni grupta oynuyorduk 7-8 sene geriye gidersek 3. ligdeydiniz o zaman Sivassporlu degilmiydiniz?Bu kadarmi taraftarlik bu kadar basitmi?Kimseyi kucumsemeyin iste sonuc ortada ayrica bu sivas kadrosu yedekse sunu sorayim bu yedek kadro Gİresunsporun ilk 11 ini 10 kes satin alir.[/QUOTE]

[b]Ah sivassporum Böyle Mahalle takımlarına konuşnama fırsatı verdin ama hiç önemli Değil. Yensende yenilsende TarAfTarın senle.İyi günde Kötü günde seninle birlikte![/b]

DJMuRaT 01.09.2005 11:48

[QUOTE=GiReSuN_aSLaNi]önce tüm sivaslı ve sivassporlu kardeşlerime slm.kupa maçından sonra sizlerinde formunu bir ziyaret edeyim dedim.arklar önce şunu söyliyeyim takıldığım noktalardan biri su oldu.2.lige yeni yükselmiş olan giresunsporumu canı gönulden tbr ediyorum.ve bazı sivassporlu arklar nbizden basederken köy
takımı olarak bahsetmiş)).ppP ARKLAR TÜRKİYE 2 .LİG SİZECE BİR KÖY TAKIMLARININ oynadğı bir lig. siz peki 1.lige köy takımlarının oynadığı yerden geldiniz değilmi o zaman. eğer bir köylü arıyorsanız arklarrr LORANT ne güne duruyor))):PPP İŞİN ŞAKASI TABİ BUU.arklar günümüz futbolunda köy takımı yok şöyle takım yok böyle takım diye bir şey kalmadı.herkes herkese rakip olabilecek güçte.unutmayın bir trabzonsporun kıbrıs takımana elendiği maçı .unutmayın beşitaş vaduz macının ilk yarısını.arklar bu zihniyet bizim futbolumuzu yaralar. her rakibe karşıı aynı ciddiyetlikle futboll oynamak lazım profosyonellğin gereğide budur zatensivaspora turkcell 1.liginde başarılar dilerimmmm.FORZAAAAAAAAA GİRESUNSPORRRRRRRR[/QUOTE]

[b]yaw Kardeşim Defolun Gidin kendi siteniz yok gelip burda artis artis konuşmayın.Bak!biz söz war bilirmisin bilmiyosanda öğren!Biz Sivaslıyız tutmaz ahımız Bastonuyla Halleder İhtiyarımız!!!!!![/b]

Ahmet34 01.09.2005 11:53

Köy takımını gördünüzmü?

Sivaslı arkadaşlarım keşke dün Giresunda olup 8 puanlı Trabzonla Fenerbahçeyle aynı puanda bulunan Sivassporunuzun halini bi görseydiniz biz cezalı olduğumuz halde bahçelerden Apartmanlardan gördük ikinci yarı Sivasa sahayı dar etti Giresunsporum Giresunu karalamak yerine tebrik edin bence sizede bu yakışır Giresunlu olunmaz Giresunlu doğulur

GiReSuN_aSLaNi 01.09.2005 12:03

[QUOTE=DJMuRaT][b]yaw Kardeşim Defolun Gidin kendi siteniz yok gelip burda artis artis konuşmayın.Bak!biz söz war bilirmisin bilmiyosanda öğren!Biz Sivaslıyız tutmaz ahımız Bastonuyla Halleder İhtiyarımız!!!!!![/b][/QUOTE]
AYIP EDİYORSUNUZ BEYLERR SİVASSPOR TARFTARINA YAKIŞAN KELİMELER SEÇMEYE DİKKAT EDİN BİRAZ .FORUMUNUZA MİSAFİR GELMİŞİZ ÖYLE KOVMAK YOK LAZ ENİĞİ YOK BİLMEM NE DEMEK YAKISRMI YİĞİDOLARA İLLA BİZMİ ÖĞRETECEZ BAZI ŞEYLERİ.BURDA FİKİR PAYLAŞIMI YAPIYORUZ.İŞ SÖZ YAZMAYA GELİRSE BİZDEDE BİR SÖZ VARDIR:GİRESUNLUYSAN ÖVÜN, DEĞİLSEN İTAAT ET!!! İLLA PLEMEİĞEMİ GİRCEZ BİRADERRR .SİVASPORA BAŞARILAR

Ahmet34 01.09.2005 12:04

[QUOTE=DJMuRaT][b]yaw Kardeşim Defolun Gidin kendi siteniz yok gelip burda artis artis konuşmayın.Bak!biz söz war bilirmisin bilmiyosanda öğren!Biz Sivaslıyız tutmaz ahımız Bastonuyla Halleder İhtiyarımız!!!!!![/b][/QUOTE]

bu sözler ancak sizlere yakışır bikemediğin bileği öpeceksin FORZA GİRESUNSPORRRRRRRRRRRRRR nasıl yendik sizi

DJMuRaT 01.09.2005 12:06

[QUOTE=GiReSuN_aSLaNi]AYIP EDİYORSUNUZ BEYLERR SİVASSPOR TARFTARINA YAKIŞAN KELİMELER SEÇMEYE DİKKAT EDİN BİRAZ .FORUMUNUZA MİSAFİR GELMİŞİZ ÖYLE KOVMAK YOK LAZ ENİĞİ YOK BİLMEM NE DEMEK YAKISRMI YİĞİDOLARA İLLA BİZMİ ÖĞRETECEZ BAZI ŞEYLERİ.BURDA FİKİR PAYLAŞIMI YAPIYORUZ.İŞ SÖZ YAZMAYA GELİRSE BİZDEDE BİR SÖZ VARDIR:GİRESUNLUYSAN ÖVÜN, DEĞİLSEN İTAAT ET!!! İLLA PLEMEİĞEMİ GİRCEZ BİRADERRR .SİVASPORA BAŞARILAR[/QUOTE]

[b]ULan terbiyeyi senden mi öğrenecem!!senin fikrine ihtiyacı yok kimsenin !!!Defolun Gidin burda işinz yok!!!![/b]

Ahmet34 01.09.2005 12:08

[QUOTE=GiReSuN_aSLaNi]AYIP EDİYORSUNUZ BEYLERR SİVASSPOR TARFTARINA YAKIŞAN KELİMELER SEÇMEYE DİKKAT EDİN BİRAZ .FORUMUNUZA MİSAFİR GELMİŞİZ ÖYLE KOVMAK YOK LAZ ENİĞİ YOK BİLMEM NE DEMEK YAKISRMI YİĞİDOLARA İLLA BİZMİ ÖĞRETECEZ BAZI ŞEYLERİ.BURDA FİKİR PAYLAŞIMI YAPIYORUZ.İŞ SÖZ YAZMAYA GELİRSE BİZDEDE BİR SÖZ VARDIR:GİRESUNLUYSAN ÖVÜN, DEĞİLSEN İTAAT ET!!! İLLA PLEMEİĞEMİ GİRCEZ BİRADERRR .SİVASPORA BAŞARILAR[/QUOTE]

AĞZINA SAĞLIK HEMŞERİM AYNEN KATILIYORUM ALTINA İMZAMI ATTIM İŞ KAVGAYA KALIRSA SİVASLILARIN ŞANSI OLMAZ

DJMuRaT 01.09.2005 12:09

[QUOTE=Ahmet34]bu sözler ancak sizlere yakışır bikemediğin bileği öpeceksin FORZA GİRESUNSPORRRRRRRRRRRRRR nasıl yendik sizi[/QUOTE]

[b]Bakın önmüzdeki maçımız galatasarayla!!Sizin gibi mahalle takımlarıyla uğraşacak waktimiz yok Hadi Canım bi daha Herhangi bi forma yazı yazmayın Giresunun fındıkları!!!![/b]

Ahmet34 01.09.2005 12:10

[QUOTE=DJMuRaT][b]ULan terbiyeyi senden mi öğrenecem!!senin fikrine ihtiyacı yok kimsenin !!!Defolun Gidin burda işinz yok!!!![/b][/QUOTE]

TANIDINIZMI DÜN KÖY TAKIMI ASLA UNUTAMAZSINIZ BUNDAN SONRA
KARADENİZ DALGALARI YEŞİL BEYAZ FORMALARI ŞAMPİYON GİRESUNSPOR

GiReSuN_aSLaNi 01.09.2005 12:11

[QUOTE=DJMuRaT][b]ULan terbiyeyi senden mi öğrenecem!!senin fikrine ihtiyacı yok kimsenin !!!Defolun Gidin burda işinz yok!!!![/b][/QUOTE]
SANA NE KARDEŞİM İNSAN GGİBİ GELDİK YAZIYORUZ İŞTE.ÖĞRENECEĞİN ÇOK ŞEY VAR DEMEKKİ DAHA .AL İŞTE BAK SANA AİT BİR SÖZ AMA SANADA ÇOK UYGUN DİYE YAZIYORUMM.
SeN ŞiMDi ÇaTLa!
HıRSıNDaN PaTLa FORZAAAAAA GİRESUNSPORRRRRRRRR

DJMuRaT 01.09.2005 12:12

[QUOTE=Ahmet34]TANIDINIZMI DÜN KÖY TAKIMI ASLA UNUTAMAZSINIZ BUNDAN SONRA
KARADENİZ DALGALARI YEŞİL BEYAZ FORMALARI ŞAMPİYON GİRESUNSPOR[/QUOTE]

[b]Pontus Rumları Defolun Siteden!!![/b]

Ahmet34 01.09.2005 12:14

[QUOTE=DJMuRaT][b]Pontus Rumları Defolun Siteden!!![/b][/QUOTE]

İLK TOKADI GİRESUNDAN YEDİNİZ İKİ HAFTA SONRADA TRABZONDAN YİYECEKSİNİZ ÇATLAYIN

DJMuRaT 01.09.2005 12:15

[QUOTE=GiReSuN_aSLaNi]SANA NE KARDEŞİM İNSAN GGİBİ GELDİK YAZIYORUZ İŞTE.ÖĞRENECEĞİN ÇOK ŞEY VAR DEMEKKİ DAHA .AL İŞTE BAK SANA AİT BİR SÖZ AMA SANADA ÇOK UYGUN DİYE YAZIYORUMM.
SeN ŞiMDi ÇaTLa!
HıRSıNDaN PaTLa FORZAAAAAA GİRESUNSPORRRRRRRRR[/QUOTE]

[b]Salak o benim sözüm Değil benim imzam bu biiirr Ayrıca o bir şarkı sözü ikiii
üçüncüsüyse Defolun Bu siteden Burası Sivasa ve sivasspora gönül verenlerin sitesi..İnsan gibi geldik diyosun çok yüzsüzsün istenmediğin yerde duracak kadarda KaRaKTeRsiZsiniz!![/b]

GiReSuN_aSLaNi 01.09.2005 12:16

[QUOTE=DJMuRaT][b]Pontus Rumları Defolun Siteden!!![/b][/QUOTE]
SANA TARİHİ OKUTMAK GEREK .SEN TANIRMISIN TOPAL OSMANI .ATATURKUN MUHAFIZLARINI .O PONTUS RUMLARINI DEDİKLERİNİ DENİZLERE DÖKEN MEMLEKET TORUNLARINA LAF ETMEYE SENİN CÜRÜMÜN YETMEZZ.TARİH OKU LEN BİRAZ GEBEŞŞŞŞ. BAK BİZİDE BURDA KÖTÜ KÖTÜ KONUŞMAYA İTME.

SeN ŞiMDi ÇaTLa!
HıRSıNDaN PaTLa FORZAAAAAAAAA GİRESUNSPORRRRRRR

DJMuRaT 01.09.2005 12:17

[QUOTE=Ahmet34]İLK TOKADI GİRESUNDAN YEDİNİZ İKİ HAFTA SONRADA TRABZONDAN YİYECEKSİNİZ ÇATLAYIN[/QUOTE]

[b]Trabzonda Rum takımı zaten rumlara verdiniz maçı Kansız HerifLeR!!!![/b]

Ahmet34 01.09.2005 12:18

[QUOTE=DJMuRaT][b]Salak o benim sözüm Değil benim imzam bu biiirr Ayrıca o bir şarkı sözü ikiii
üçüncüsüyse Defolun Bu siteden Burası Sivasa ve sivasspora gönül verenlerin sitesi..İnsan gibi geldik diyosun çok yüzsüzsün istenmediğin yerde duracak kadarda KaRaKTeRsiZsiniz!![/b][/QUOTE]

NE KOVA KALECİNİZ VAR ARKADAŞ HER TOPU ALDI İÇERİ BİZİM YEDEK KALECİYİ VERELİM SİZE FORZA GİRESUNSPOR

DJMuRaT 01.09.2005 12:19

[QUOTE=GiReSuN_aSLaNi]SANA TARİHİ OKUTMAK GEREK .SEN TANIRMISIN TOPAL OSMANI .ATATURKUN MUHAFIZLARINI .O PONTUS RUMLARINI DEDİKLERİNİ DENİZLERE DÖKEN MEMLEKET TORUNLARINA LAF ETMEYE SENİN CÜRÜMÜN YETMEZZ.TARİH OKU LEN BİRAZ GEBEŞŞŞŞ. BAK BİZİDE BURDA KÖTÜ KÖTÜ KONUŞMAYA İTME.

SeN ŞiMDi ÇaTLa!
HıRSıNDaN PaTLa FORZAAAAAAAAA GİRESUNSPORRRRRRR[/QUOTE]

[b]Bu ülkenin kaderini Değiştiren Günün 4 eylül olduğunu unutma! 3 Gün sonra gel sana gösterelim 4 eylülü!![/b]

Ahmet34 01.09.2005 12:21

[QUOTE=GiReSuN_aSLaNi]SANA TARİHİ OKUTMAK GEREK .SEN TANIRMISIN TOPAL OSMANI .ATATURKUN MUHAFIZLARINI .O PONTUS RUMLARINI DEDİKLERİNİ DENİZLERE DÖKEN MEMLEKET TORUNLARINA LAF ETMEYE SENİN CÜRÜMÜN YETMEZZ.TARİH OKU LEN BİRAZ GEBEŞŞŞŞ. BAK BİZİDE BURDA KÖTÜ KÖTÜ KONUŞMAYA İTME.

SeN ŞiMDi ÇaTLa!
HıRSıNDaN PaTLa FORZAAAAAAAAA GİRESUNSPORRRRRRR[/QUOTE]

HEMŞERİM NE GÜZEL YAZDIN YAAAA ADAMLARIN MAÇ OYNAMAYA STADI YOK İSTANBULDA OYNUYORLAR FORZA GİRESUNSPOR İNADINA GİRESUN

DJMuRaT 01.09.2005 12:21

[QUOTE=Ahmet34]NE KOVA KALECİNİZ VAR ARKADAŞ HER TOPU ALDI İÇERİ BİZİM YEDEK KALECİYİ VERELİM SİZE FORZA GİRESUNSPOR[/QUOTE]

[b]Doğru Ben dedim Bizim kaleciye Giresunda Ahmet34 ün anasını fazla incitme diye ama dinletemedim!!!![/b]

GiReSuN_aSLaNi 01.09.2005 12:22

[QUOTE=DJMuRaT][b]Trabzonda Rum takımı zaten rumlara verdiniz maçı Kansız HerifLeR!!!![/b][/QUOTE]
KOÇUMMM ÇOK ŞEY ÖĞRENECEN SEN DAHA .TRABZON KİM LEMM GALDİRİK TURŞUSU )))):pppppP GİT O LAFINI TRABZONLULARA SÖYLE BİRDAHA BURDADA GELEN MİSAFİRLERE HAKARET ETMEEE ::::::))):ppppP ANLARSINYA
KAPİŞŞŞŞŞ))))) SeN ŞiMDi ÇaTLa!
HıRSıNDaN PaTLa FORZAAA GİRESUNSPORRRRRRRRRR

DJMuRaT 01.09.2005 12:22

[QUOTE=Ahmet34]HEMŞERİM NE GÜZEL YAZDIN YAAAA ADAMLARIN MAÇ OYNAMAYA STADI YOK İSTANBULDA OYNUYORLAR FORZA GİRESUNSPOR İNADINA GİRESUN[/QUOTE]

[b]O stada girmeye gücünüz yetmez o....ç.....[/b]

antalyali_yigido 01.09.2005 12:24

Kahrolsun Rum Takimlari

Yaşasin Anadolu Takimlari

Rum Takimlari Bu ülkenin Düşmani....

Giresun Kiçina Kina Yak Nede Olsa Diğer Turu Geçemiyeceksin!!!

Ahmet34 01.09.2005 12:26

[QUOTE=DJMuRaT][b]O stada girmeye gücünüz yetmez o....ç.....[/b][/QUOTE]

SEN DAHA GİRESUNLUYU TANIYAMAMIŞSIN KÜFÜRBAZ KİŞİLİĞİNİ BELLİ ETTİN İŞTE İNATÇIDIR KARADENİZ İNSANI BUNU DÜN GÖRDÜNÜZ BUNDAN SONRADA GÖRECEKSİNİZ NASILSA BU SENE DÜŞERSİNİZ

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:31.