SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   VOLKANA DESTEK OLUYORUZ HADİ YİGİDOLAR. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19844)

MustafaParlak 22.07.2008 08:37

--->: -->: VOLKANA DESTEK OLUYORUZ HADİ YİGİDOLAR.

[QUOTE=bayram;390631]Şu muhabbet artık sıkmaya başladı sen çık oyna bu saçmalığı bir yok edin yaaa ayriyeten benim yardım edip etmediğimden kimene ettiğin yardım gizli kalır alalen burada yayınlamanın bir mantığı yok yaptığın yardım gizli kalsın kimse kimseye yardım etmişmi diye bir soru yöneltemez asıl o soruyu yöneltene sorarlar sen kaç kuruş yardım ettin diye şundan eminimki sivassporu tutan her aileden 1 kişi mutlaka yardım kampanyasına katılmıştır bunuda kimse kimseye ispat etmek zorunda değildir isteyen ispatlar isteyen ise gizli tutar,

evet volkan hatalı goller yiyerek sivasspor'un tur atlama yolunda büyük yara verdi bu sadece volkanın hatası değil bu defans futbolcularında hatası ilk golde defans futbolcusunun hata payı yüksekti kale direğinin dibinde adamı yalnız bırakıyorsun ikinci golde ise volkanın hatası büyüktü umursamaz şekilde topu tutmaya çalıştı ama yapacak bişeyi yoktu top yükseklik kazandı tamam herkes sinirden ve moral bozukluğundan birilerine çatacak lakin bu fazla sürmemeli volkana ve takıma destek çıkılmalı,bende maçtan sonra volkana acımasızca yorumlar yazdım ama belli bir zaman sonra ister istemez destek çıkmak zorundasın çünkü sen bir taraftarsın çünkü sen takımınla içli dışlı bir ailesin.

birde bu cumartesi göreceksin diye terimler var ortalarda arkadaşlar bu siteye girenlerin %99'u sivasspor taraftarıdır ve takımlarının en iyi yerlerde olduğunu görmek isterler kimse sivasspor'un kötü gününü görmek istemez,bu futbol tecrübeliler tecrübesizleri yok ederler örneğin almanya-türkiye maçında futbolu türkiye oynadı tecrübeli olan almanya kazanmasını bildi lütfen herkes bir birine saygı sevgi çerçevesinde cevap versin böyle imalı imalı cevaplar vermesinler. herkes kendisinden sorumludur kimse ne beni nede başkasını sorgulama yetkisine sahip değildir.bunu kimsenin ne hakkı nede yetkisi vardır.

Selam ve Saygılarımla....[/QUOTE]

[B]BU TAKIMIN İYİ GÜNÜNÜ SEVEN KÖTÜ GÜNDE KAÇAR GİDER.ONUN İÇİN HİÇBİR ZAMAN İYİ GÜN KÖTÜ GÜN DEMEDEN SİVASSPORUMUZU DESTEKLİYECEGİZ.HE O SEN DİYORSAN BEN İYİGÜN GÖRMEK İSTİYORUM O ZAMAN İLK SEN KAÇARSIN KUSURA BAKMA.;)

NE UEFAYA KALMAK NE İYİGÜNDE OLMAK BANA YETER 3.LİG DE ŞAMPİYONLUK.O ARMA İNMESİN GÖĞSÜNDEN O ŞANLI FORMA ÜSTÜNDE KALSIN BANA YETER.ŞANLI SİVASIM İSTERSEN OL 3.LİGDE SENİNLEYİM.[/B]

bayram 22.07.2008 08:45

[QUOTE=lise!mustafa;390636][B]BU TAKIMIN İYİ GÜNÜNÜ SEVEN KÖTÜ GÜNDE KAÇAR GİDER.ONUN İÇİN HİÇBİR ZAMAN İYİ GÜN KÖTÜ GÜN DEMEDEN SİVASSPORUMUZU DESTEKLİYECEGİZ.HE O SEN DİYORSAN BEN İYİGÜN GÖRMEK İSTİYORUM O ZAMAN İLK SEN KAÇARSIN KUSURA BAKMA.;)

NE UEFAYA KALMAK NE İYİGÜNDE OLMAK BANA YETER 3.LİG DE ŞAMPİYONLUK.O ARMA İNMESİN GÖĞSÜNDEN O ŞANLI FORMA ÜSTÜNDE KALSIN BANA YETER.ŞANLI SİVASIM İSTERSEN OL 3.LİGDE SENİNLEYİM.[/B][/QUOTE]

Çok saçmalamışsın cevap vermiyorum

MustafaParlak 22.07.2008 08:50

[QUOTE=bayram;390639]Çok saçmalamışsın cevap vermiyorum[/QUOTE]

VALLA VERMESSEN ÖLÜRÜM.BAK ŞİMDİ ÇOK KIRILDIM VERİCEK CEVABIN YOK.SAÇMALAMIŞSIN DİYORSUN:D:D:D:D

bayram 22.07.2008 09:05

[QUOTE=lise!mustafa;390644]VALLA VERMESSEN ÖLÜRÜM.BAK ŞİMDİ ÇOK KIRILDIM VERİCEK CEVABIN YOK.SAÇMALAMIŞSIN DİYORSUN:D:D:D:D[/QUOTE]

Bizde senin geçtiğin dönemlerden geçtik daha küçüksün kime ne saygı gösterececeğini bilmiyorsun senin gibiler yüzünden buradaki insanlarda karalanıyor toplanmışsınız 3 kişi bir birinize destek veriyorsunuz lakin kullandığınız kelimelerin nereye gideceğinin farkında bile değilsiniz maalesef

MustafaParlak 22.07.2008 10:51

[QUOTE=bayram;390649]Bizde senin geçtiğin dönemlerden geçtik daha küçüksün kime ne saygı gösterececeğini bilmiyorsun senin gibiler yüzünden buradaki insanlarda karalanıyor toplanmışsınız 3 kişi bir birinize destek veriyorsunuz lakin kullandığınız kelimelerin nereye gideceğinin farkında bile değilsiniz maalesef[/QUOTE]

BİZ NE YAPALIM DESTEK VERİYORLARDAMI O 3 KİŞİ 30 KİŞİ OLMUYOR.BURDA BU KONUYU AÇTIGINA PİŞMAN OLACAKSIN.BANA SAYGISI OLMAYANA BENİM SAYGIM OLMAZ.ADAM AKILLI KONUŞSAN BENDE SENİNLE ADAM AKILLI KONUŞURUM.NİYE OSMAN GÜNAY ABİ, MUTLU ABİ(DAVULCU),LEVENT ABİ(YİGİDO-ADEM)RECEP YÜKSEL ABİ,RÜŞTÜ ELMAS ABİ, ERTUGRUL ABİ(CAHAR)KADER ABLA (SİVASLADY)GÜLŞAH(GÜLO),SİVASLI-ELİF, VELİ ABİ(ZARALI SANSAR), EMRE ABİYE BİR SAYGISIZLIGIM YOKTA SANA VAR Bİ DÜŞÜN CEVAP VER.BEN YORUM YAZIYORUM SAÇMA DİYORSUN SAÇMA YORUMLAR YAZIYORSAM BENİM AÇTIGIM KONULARA BİRDAHA CEVAP YAZMA...İSTERSEN MSNDE DAHA RAHAT KONUŞABİLİRİZ.

[email]sivasspor-mustafa@hotmail.com[/email]

Eyvaz94 22.07.2008 11:16

--->: VOLKANA DESTEK OLUYORUZ HADİ YİGİDOLAR.

Ben deplasmanda da Volkani oynatirdim

bayram 22.07.2008 11:23

arkadaşım burada kim diyor sivasspora destek olmadığımızı ben sivassporu 3.ligden süper lige kadar adım adım takip ettim ismail kartaldan tut lorant dönemine kadar kalkmışsın kendini yükseklerde görmek istiyorsun kim teşekkür ederse etsin farketmez benim için herkesin kendi görüşü

MustafaParlak 22.07.2008 11:41

[QUOTE=bayram;390687]arkadaşım burada kim diyor sivasspora destek olmadığımızı ben sivassporu 3.ligden süper lige kadar adım adım takip ettim ismail kartaldan tut lorant dönemine kadar kalkmışsın kendini yükseklerde görmek istiyorsun kim teşekkür ederse etsin farketmez benim için herkesin kendi görüşü[/QUOTE]

TAMAM DAHA FAZLA UZATMANIN ANLAMI YOK HERKESİN KENDİ GÖRÜŞÜ...

yurtoglu22 22.07.2008 11:44

VOLKANI BEN ANLAMADIM VOLKAN SEN SCHLKE GIBI TAKIMDA FORMA GINEN BIR FUTBOLCUSUN KARDESIM BENSENIN TUTUMUNU BEGENMEDIM SUNU IYI BILESINKI ATILAN GOLLERDEN BAHSETMIYORUM OLUR:::AMA OLMAMASI LAZIM BAK TÜRKIYE LIGINDE VE YAKUTTA BU GIBI MACTA SENIN ILK OLARAK MACINI TV DAN IZLEDIM SENIN NASIL ANLATAYIM KUSURA BAKMA SEN OYNARKEN KENDIN SANKI BASKA YERDESIN GIBI ILK MACINI SEYRETIGIMDE SEN KENDINDEN EMIN DEGILSIN YANI KENDINE GÜVENC VEREMIYORSUN EGER SEN BEN ANTÖNÖR FELAN EMIN OLMAYACAK SEN KENDINDEN ILK OLARAK ( SICHER OLACAKSIN YANI KENDINDEN EMIN OLACAKSIN DU BIST UN SICHER:)SEN NASIL KENDINDEN EMIN OLURSUN BAZI DÜSÜNCELERINI KAFANDAN ATARSAN EMIN OLA BILIRSIN BU YAZILARIM SENIN KÖTÜ KALECI DIYE IFADELINDIREMEZ SEN KENDI NE BAKARSAN KAFANDAKI SORUNLARI CÖZERSEN SEN IYI BIR KALECISIN BEN SENI TANIMAM: BENIM GÖRÜSÜM BU KARDESIM KENDINE IYI BAK SEN BASARILI OLA BILIRSIN CALISMAN LAZIM KAFANDAN SORUNLARINI CÖZEREK CALISMANLAZIM KUSURA BAKMA. BELKIDE BEN YANLIS OLABILIRIM.

BEKIR YURTOGLU
ALMANYA
LAUENBURG

MustafaParlak 22.07.2008 11:56

[QUOTE=yurtoglu22;390706]VOLKANI BEN ANLAMADIM VOLKAN SEN SCHLKE GIBI TAKIMDA FORMA GINEN BIR FUTBOLCUSUN KARDESIM BENSENIN TUTUMUNU BEGENMEDIM SUNU IYI BILESINKI ATILAN GOLLERDEN BAHSETMIYORUM OLUR:::AMA OLMAMASI LAZIM BAK TÜRKIYE LIGINDE VE YAKUTTA BU GIBI MACTA SENIN ILK OLARAK MACINI TV DAN IZLEDIM SENIN NASIL ANLATAYIM KUSURA BAKMA SEN OYNARKEN KENDIN SANKI BASKA YERDESIN GIBI ILK MACINI SEYRETIGIMDE SEN KENDINDEN EMIN DEGILSIN YANI KENDINE GÜVENC VEREMIYORSUN EGER SEN BEN ANTÖNÖR FELAN EMIN OLMAYACAK SEN KENDINDEN ILK OLARAK ( SICHER OLACAKSIN YANI KENDINDEN EMIN OLACAKSIN DU BIST UN SICHER:)SEN NASIL KENDINDEN EMIN OLURSUN BAZI DÜSÜNCELERINI KAFANDAN ATARSAN EMIN OLA BILIRSIN BU YAZILARIM SENIN KÖTÜ KALECI DIYE IFADELINDIREMEZ SEN KENDI NE BAKARSAN KAFANDAKI SORUNLARI CÖZERSEN SEN IYI BIR KALECISIN BEN SENI TANIMAM: BENIM GÖRÜSÜM BU KARDESIM KENDINE IYI BAK SEN BASARILI OLA BILIRSIN CALISMAN LAZIM KAFANDAN SORUNLARINI CÖZEREK CALISMANLAZIM KUSURA BAKMA. BELKIDE BEN YANLIS OLABILIRIM.

BEKIR YURTOGLU
ALMANYA
LAUENBURG[/QUOTE]

BIST UN SICHER:D:D:D:D:D:D:D:DVALLA KOMİK...:D:D:D

OLCAY_58_AKKUS 22.07.2008 14:05

[QUOTE=mysuskunx;390379]CÜMLE ALEM NE KADAR İYİ BİR KALECİ OLDUĞUNU BİLİYOR VOLKAN Bİ MAÇLA KIYASLAMA OLMAZ DÜNYANIN EN İYİ KALECİSİ ÇEKLERİN KALECİSİNİDE GÖRDÜK BOŞ VER TERCÜBE BU KOLAY KAZANILMIYOR KAZANILINCADA SÜPER OLUYOR...[/QUOTE]

tecrübe böyle kıritik maçta kazanılmaz adamı anasından doğduğuna pişman ederler madem yeni kaleci kazanmak istiyorsun koyarsın çerez maçlarda adam oynar.sen kırk yıl bekle avrupaya çık 90 dakika pozisyon verme ondan sonra volkan efendi 2 gol yesin bende alkışlayım yok arkadaş bana ters kötü kaleci olmayabilir ama bu maçın kalecisi olmadığını gördüm.Hoca da hatalı böyle bir maçta akını kaleye koymalıydı yenilirsek öyle yenileydik ama böyle oynayıp 2 hata yüzünden yenilmeyi ben sindiremiyorum.Avrupa maçları futbolcu kazanma maçı değil hata ve risk kabul etmiyor bizde öğrendik ama 40 yılımıza mal oldu.Şimdi şu 40 yılı bir düşünün ne eziyetler çekildi bu uğurda ondan sonra yorum yapın volkan efendi ve bülent hoca hakkında.Kötüyse kötü iyi ise iyi ben yalakalık yapamam.Bu maçı Bülent Uygun ve volkan yüzünden kaybettik var mı ötesi

09DENİZCİ58 22.07.2008 14:12

VOLKAN GRBALJ VE BRAGA MAÇINDA BELKİ O KURTARIŞLARI YAPMASAYDI BİZ BU TUR DA OLAMAYACAKTIK.

MustafaParlak 22.07.2008 14:37

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;391141]tecrübe böyle kıritik maçta kazanılmaz adamı anasından doğduğuna pişman ederler madem yeni kaleci kazanmak istiyorsun koyarsın çerez maçlarda adam oynar.sen kırk yıl bekle avrupaya çık 90 dakika pozisyon verme ondan sonra volkan efendi 2 gol yesin bende alkışlayım yok arkadaş bana ters kötü kaleci olmayabilir ama bu maçın kalecisi olmadığını gördüm.Hoca da hatalı böyle bir maçta akını kaleye koymalıydı yenilirsek öyle yenileydik ama böyle oynayıp 2 hata yüzünden yenilmeyi ben sindiremiyorum.Avrupa maçları futbolcu kazanma maçı değil hata ve risk kabul etmiyor bizde öğrendik ama 40 yılımıza mal oldu.Şimdi şu 40 yılı bir düşünün ne eziyetler çekildi bu uğurda ondan sonra yorum yapın volkan efendi ve bülent hoca hakkında.Kötüyse kötü iyi ise iyi ben yalakalık yapamam.Bu maçı Bülent Uygun ve volkan yüzünden kaybettik var mı ötesi[/QUOTE]

YAŞIN 30 OLMUŞ GEÇ BÜLENT HOCANIN YERİNE.

TAKIMI 4. YAPINCA YERDEN GÖGE SOKAMIYORDUNUZ ŞİMDİ NE OLDU İKİ YÜZLÜ OLMAYALIM YA SEVELİM YADA SONRA ARKASINDAN VURMAYALIM.VOLKANA GELİNCEDE TECRÜBESİZ DİYE BİR ŞEY YOK 2 SENE LEHMANNIN YEDEGİ OLMUŞ BİR KALECİ TECRÜBESİZ OLAMAZ.

OLCAY_58_AKKUS 22.07.2008 15:41

[QUOTE=lise!mustafa;391169]YAŞIN 30 OLMUŞ GEÇ BÜLENT HOCANIN YERİNE.

TAKIMI 4. YAPINCA YERDEN GÖGE SOKAMIYORDUNUZ ŞİMDİ NE OLDU İKİ YÜZLÜ OLMAYALIM YA SEVELİM YADA SONRA ARKASINDAN VURMAYALIM.VOLKANA GELİNCEDE TECRÜBESİZ DİYE BİR ŞEY YOK 2 SENE LEHMANNIN YEDEGİ OLMUŞ BİR KALECİ TECRÜBESİZ OLAMAZ.[/QUOTE]

benden ne dememi bekliyon şimdi .Bülent hoca çok yaşa harika bir iş yaptın bizi uefa kupasından eledin mi diyelim.Arkadaş ben bülent hocaya kötü hoca demedim zaten iyi hoca süper işler yaptı ama bana göre bu maçta akını oynatmalıydı.Ben bu yenilgiyi buna bağlıyorum.Bu tercihi yapanda bülent hoca şimdi istemediğim bir durumu sırf bülent hoca yaptı diye de destekleyemem kusura bakmayın.Benim fikrim Akın petkoviç te olsa ilk onbirde saha ya çıkmalı ben bunu savunuyorum daha da ötesi yok benim için.

MustafaParlak 22.07.2008 15:49

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;391190]benden ne dememi bekliyon şimdi .Bülent hoca çok yaşa harika bir iş yaptın bizi uefa kupasından eledin mi diyelim.Arkadaş ben bülent hocaya kötü hoca demedim zaten iyi hoca süper işler yaptı ama bana göre bu maçta akını oynatmalıydı.Ben bu yenilgiyi buna bağlıyorum.Bu tercihi yapanda bülent hoca şimdi istemediğim bir durumu sırf bülent hoca yaptı diye de destekleyemem kusura bakmayın.Benim fikrim Akın petkoviç te olsa ilk onbirde saha ya çıkmalı ben bunu savunuyorum daha da ötesi yok benim için.[/QUOTE]

senden sadece destek vermeni istiyorum her insan hata yapar.volkana güveni tamdı onun için oynattı şans yoktuyani bunda forvetlerinde etkii var %100 yakalıdımız 6 pozisyon var 3ünü atsak alıyorduk maçı bu sadece volkan-akın degişikligi degil.

XXCakir58 22.07.2008 15:51

-->: VOLKANA DESTEK OLUYORUZ HADİ YİGİDOLAR.

tabiki destek olacagiz. Ne kaleciler var hata yapiyorlar. Hem simdi biz volkana bütün sucu atarsa, allah korusun morali bozulur, belkide pskolojisi bozulurl.
Paylasim icin sagol.

memin58 22.07.2008 17:30

[QUOTE=lise!mustafa;391169]YAŞIN 30 OLMUŞ GEÇ BÜLENT HOCANIN YERİNE.

TAKIMI 4. YAPINCA YERDEN GÖGE SOKAMIYORDUNUZ ŞİMDİ NE OLDU İKİ YÜZLÜ OLMAYALIM YA SEVELİM YADA SONRA ARKASINDAN VURMAYALIM.VOLKANA GELİNCEDE TECRÜBESİZ DİYE BİR ŞEY YOK 2 SENE LEHMANNIN YEDEGİ OLMUŞ BİR KALECİ TECRÜBESİZ OLAMAZ.[/QUOTE]

kardeş sana sonuna kadar katılıyorum volkan bence iyi kaleci ama ne olduysa yedi o golleri...üstüne birsürü net gol pozisyonuda var .. ama hayırlısı nasip değilmiş ne yapalım onları bragada yeneriz bjk yi inönü de yenmiş takımız braga yı mı yenemeyeceğiz tabiki brga liverpoola 8 0 yenilip ülkesini rezil etmedi o ayrı mesele bide arkadaşlar bu braga aslın da kötü takım değil bayern münihi yenmiş takım...

MustafaParlak 22.07.2008 18:14

[QUOTE=memin58;391252]kardeş sana sonuna kadar katılıyorum volkan bence iyi kaleci ama ne olduysa yedi o golleri...üstüne birsürü net gol pozisyonuda var .. ama hayırlısı nasip değilmiş ne yapalım onları bragada yeneriz bjk yi inönü de yenmiş takımız braga yı mı yenemeyeceğiz tabiki brga liverpoola 8 0 yenilip ülkesini rezil etmedi o ayrı mesele bide arkadaşlar bu braga aslın da kötü takım değil bayern münihi yenmiş takım...[/QUOTE]

ZATEN DÜŞTÜGÜMÜZ EN BÜYÜK HATA BRAGAYI KÖTÜ TAKIM SANMAK...

58_sivas_1987 22.07.2008 19:37

çok iyi bir kaleci ................

sabricankan 22.07.2008 20:15

Bence Böyle Hatalar olur Hele Gençse Helede Böyle Avrupa Maçına Çıkmışsan O yüzden Volkan Kardeşimizin Daha İyi Yerlerde olacağını BUnlar Bizim çocuklarımız En zor Zamanında Destek olmazsak Yarınlarımızı Nasıl Bu çocuklara emanet edriz Bu yüzden gelişmemiz İçin Destek olmalıyız Her zaman Yanındayız volkan Hiç üzülme Senin Hırslanacağını Biliyoruz.

XXCakir58 22.07.2008 21:41

-->: VOLKANA DESTEK OLUYORUZ HADİ YİGİDOLAR.

kimse kizamaz. Bence cok iyi kaleci, iyi kurtarislar yapti, ama sadece bizim kalecimizde sansizlik degil, bütün oyuncularda vardi. Önde hic gol atamadik, o kadar cok bos firsatlar yakaladik.
Insallah deplasmanda biz onlari farkli yenip, uefaya katiliriz.

pover58 22.07.2008 21:50

volkan iyi kaleci olacak,sanırım atmosferi kaldıramadı,haklıda bence sorumlu olan hocadır akın varken neden banko volkanı oynattı,degiştirerek oynatmalıydıbence hocayı eleştirmiyorumda bunları düşünmeliydi hoca futbolda buda var daha çok enterasan şeylerde var,oluyor neyapalım olacak,biz volkanıda seviyoruz digerlerinide seviyoruz hocamızıda başkanımızıda hepsi sagolsun bize bu heycanı yaşattılarya ....

MustafaParlak 23.07.2008 11:03

HAYDİ YİGİDOLAR MAÇ YAKLAŞIYOR.DURMAK YOK VOLKANA DESTEK.

titizyiğido 23.07.2008 11:37

[QUOTE=lise!mustafa;391451]HAYDİ YİGİDOLAR MAÇ YAKLAŞIYOR.DURMAK YOK VOLKANA DESTEK.[/QUOTE]

tekrar söylüyorum HEP DESTEK TAM DESTEK..............

MustafaParlak 23.07.2008 11:38

[QUOTE=titizyiğido;391478]tekrar söylüyorum HEP DESTEK TAM DESTEK..............[/QUOTE]

DEDİGİN GİBİ ABİ HEP DESTEK TAM DESTEK BİZ DESTEK OLMAZSAK KİM OLSUN HADİ YİGİDOLAR...

ırem58 23.07.2008 12:52

BENCE VOLKAN TAM ANLAMIYLA BERBATTI KİM NE DERSE DESİN ABİCİM SAVUNMAMIZ ÇOK İYİ OLMASA EMİNİM VOLKAN O MAÇTA HER POZİSYONDA GOL YERDİ.YEDİĞİ GOLLER ÇOK BASİTTİ BRAGANIN KALECİSİ ÇOK DAHA İYİYDİ UMARIM VOLKAN Bİ DAHAKİ MAÇA ÇIKMAZ

OLCAY_58_AKKUS 23.07.2008 12:56

[QUOTE=ırem58;391529]BENCE VOLKAN TAM ANLAMIYLA BERBATTI KİM NE DERSE DESİN ABİCİM SAVUNMAMIZ ÇOK İYİ OLMASA EMİNİM VOLKAN O MAÇTA HER POZİSYONDA GOL YERDİ.YEDİĞİ GOLLER ÇOK BASİTTİ BRAGANIN KALECİSİ ÇOK DAHA İYİYDİ UMARIM VOLKAN Bİ DAHAKİ MAÇA ÇIKMAZ[/QUOTE]

hay ağzına sağlık ne zamndır bunu anlatmaya çalışıyorum ben de

yiğidomustafa 23.07.2008 13:34

helal olsun sana volkan sen daha gençsin olur böle seyler
grbalj macında muthiştin

MustafaParlak 24.07.2008 15:20

YORUMLARA SON NOKTAYI YİNE BÜLENT HOCA KOYDU.

VOLKAN BRAGA MAÇINDA SAHADA...

BİZİM GÜVENİMİZ TAM.

VOLKANA KÖTÜ KALECİ DİYENLERİN İSİMLERİNİ ALDIM MAÇTAN SONRA YENERSEK KESİN YENECEGİZ.BİR BİR HEPSİNİ KUTLUYACAGIM...

ırem58 24.07.2008 15:49

[QUOTE=lise!mustafa;391852]YORUMLARA SON NOKTAYI YİNE BÜLENT HOCA KOYDU.

VOLKAN BRAGA MAÇINDA SAHADA...

BİZİM GÜVENİMİZ TAM.

VOLKANA KÖTÜ KALECİ DİYENLERİN İSİMLERİNİ ALDIM MAÇTAN SONRA YENERSEK KESİN YENECEGİZ.BİR BİR HEPSİNİ KUTLUYACAGIM...[/QUOTE]

BİZİM KESİN YENMEMİZ Kİ İNŞ ÖLE OLUR GOL YEMEYECEĞİMİZ ANLAMINA GELMEZ NE OLURSA OLSUN KİM NE DERSE DESİN VOLKAN GEÇENKİ MAÇTA ÇOK ACEMİCE DAVRANIP KÖTÜ OYNAYAN BRAGANIN LEHİNE ÇEVİRDİ MAÇI KEŞKE O ÇIKMASAYDI ÖNÜMÜZDEKİ MAÇA AMA İNŞ KAZANIRIZ TOP KALEMİZE GELMEDEN VOLKANIN ELİNE GEÇMEDEN.....

burakkova 24.07.2008 16:17

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;391530]hay ağzına sağlık ne zamndır bunu anlatmaya çalışıyorum ben de[/QUOTE]

bu konunun adı volkana destek oluyoruz.. KÖSTEK DEĞİL..

avsarli58 24.07.2008 16:34

Golden Sonra VOLKAN die bagıran herkese cok tesekkur ederım
Bu maca bu skor yakısmadı olmayınca olmuyor
Bu arada neden mıllet volkanın ustune gıdıor
Musa aydının kacırdıgı pozısyonlar ne bırı gol olsa cok daha farklı bır mac olcktı ama KısMeT
30 bın Kısılık stadları varmıs herhalde Umarım hepsı cekırdek cıtlatıorlardır

volcano 19.08.2008 20:13

offf volkanda şimdi nasıl kendine güvenmiştir nasıl kendine gelmiştir nasıl bir gaz almıştır taraftar sinyatürüne benim resmimi koymuş diyeee

klavyaşör tribünler:D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:48.